http://www.livemovies.gr/files/image...alia_-_004.jpg
Printable View
Δεν τυφλώνει το οπαδιλίκι δυστυχώς. Η νίκη τυφλώνει. Και όταν ο Παναθηναικός νικούσε με τα ίδια μέσα ήταν "όλα πιο αγνά" γιατί πήρε πρωτάθλημα και η Λάρισα.
Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται ακόμα με το παρασκήνιο στο Ελληνικό "ποδόσφαιρο"?
Α ρε αθώες περιστερές! Για όλα ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης φταίνε...!
Αν ο Παναθηναικός όμως τώρα ήταν πρώτος με διαφορά θα ήταν "το πιο αγνό πρωτάθλημα στην ιστορία της Superleague".
Η μάλλον θα ήταν το "λιγότερο βρώμικο"..
Δηλαδή αν με χέσει περιστέρι στον δρόμο δεν θα πάω σπίτι μου να αλλάξω... (Ε δεν με έχεσε και βουβάλι... Πάλι καλά... ) ;)
Απο υποθετικες καταστασεις αλλο τιποτα οι ενοχικοι οπαδοι του Ολυμπιακου, κλεινουν τα ματια στην πραγματικοτητα και πλαθουν σεναρια "αν ο Παναθηναικος ηταν πρωτος" η βαζουν στη ζυγαρια τα εγκληματα (ποιο ειναι πιο πολλα κιλα ρε παιδι μου) για να δικαιολογησουν μια βρωμικη και αρρωστημενη κατασταση.
Ευκολο επισης να δημιουργειται η κλασσικη αντιπαραθεση Παναθηναικου-Ολυμπιακου ενω το θεμα δεν εχει καμια σχεση με την αντιπαλοτητα των 2 σωματειων, μιλαμε για συμμορια που εχει καταστρεψει το Ελληνικο ποδοσφαιρο εν γενει.
Αν σας χαλαει η αληθεια και η πραγματικοτητα ξερετε το ρητο "η σιωπη ειναι χρυσος"? Ε καντε το πραξη, απο το να υποβαθμιζετε τον εαυτο σας για το οπαδιλικι σιγουρα καλυτερο.
Γιατί "ενοχικοί οπαδοί? Εγώ δεν μίλησα για αυτό το "σενάριο"?
Στο δικαστήριο είμαστε και μιλάς στους ενόρκους?
Αν δεν θες να μιλήσεις προσωπικά μην χρησιμοποιείς αυτούσια την φράση μου (αν ο Παναθηναικος ηταν πρωτος).
(Ο πληθυντικός αοριστολογίας-γενικολογίας και η αναφορά σου σε φράση μου δεν συμβαδίζουν εν ολίγοις)
Έχεις απόλυτο δίκιο για την χρησιμότητα της σιωπή ;)
Αυτά τα ολίγα..
I_HAVE_A_NAME_ προς hakoo για να μην παρεξηγηθώ και αρχίσεις πάλι τους πληθυντικούς ;)
Σε δικαστηριο δεν ειμαστε, ειμαστε ομως σε φορουμ οπου μπορω να πω ελευθερα την αποψη μου και φυσικα να επιλεγω οποιον αριθμο θελω για να εκφραστω, δεν χρειαζεται να παρω καμια ειδικη αδεια.
Αοριστολογια στα posts μου επι της ουσιας για το θεμα του Ελληνικου ποδοσφαιρου δεν θα βρεις οσο και να ψαξεις (εκτος αν σε απασχολει πιο πολυ το σε ποιον τα λεω απο το τι λεω) , λεω ξεκαθαρα την αποψη μου για το τι συμβαινει.
Αλλου θα βρεις στρουθοκαμηλισμους αβερτα.
Γιατί σε παρότρυνε κανείς να πάρεις ειδική άδεια?Προς θεού γι'αυτό είναι τα forum παντός τύπου για να λέει ο καθένας την άποψη του χωρίς να προσβάλλει τους άλλους.
Κάτι απλούστατο σου είπα. Ότι χρησιμοποιώντας αυτούσια την φράση μου και αναφέροντας μάλιστα και την "ζυγαριά" που έβαλα τα εγκλήματα αναφέρεσαι αποκλειστικά σε εμένα, οπότε κατ'επέκταση είναι άκυρος και ο πληθυντικός.
Φυσικά με νοιάζει το τι λες αλλά και το σε ποιον το λες όπως φυσικά και το πως το λες.Εγώ αν ήθελα να πω ενοχικό κάποιον ή να του πω ότι υποβαθμίζει τον εαυτό του θα το έκανα ονομαστικά και με ευθύτητα. Και φυσικά αφού ήμουν σίγουρος για ότι έλεγα.
Αυτό σου λέω απλώς. Ο πληθυντικός ήταν "ατυχής κίνηση" αφού αμέσως μετά αναφέρθηκες στο post μου.
Κατα τα άλλα μια χαρά. Ο καθένας την γνώμη του.Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε για να κάνουμε διάλογο.
Κατ'αρχας να σου πω σε περιπτωση που δεν το εχεις συνειδητοποιησει ακομα οτι αυτο που ονομαζεις ακυρο και εχεις ανοιξει κουβεντα αυτη τη στιγμη το εκανες 2 ποστ πιο πριν εσυ σε μενα ξεκινωντας με δικη μου φραση
και συνεχιζοντας ακριβως με τον ιδιο πληθυντικο που "κατηγορεις" εσυ εμεναQuote:
Δεν τυφλώνει το οπαδιλίκι δυστυχώς.
οπου φυσικα δεν με αναφερεις πουθενα. Και αμεσως μετα μου κανειςQuote:
Α ρε αθώες περιστερές!
υποδειξεις περι ευθυτητας.
edit
Οριστε λοιπον πως λειτουργει το συστημα που εχει στησει η συμμορια. Οι διαιτητες της παραγκας λαμβανουν εντολες για τα παιχνιδια που πρεπει να ξεδιπλωσουν το ταλεντο τους. Αφου λοιπον ολοκληρωσουν το task, μετα παιρνει σειρα η ΚΕΔ για να βαθμολογησει/τιμωρησει τους διαιτητες.
Να σημειωθει οτι η ΚΕΔ δεν ειναι ανεξαρτητη επιτροπη αλλα ελεγχεται απολυτα απο την ΕΠΟ, η οποια με την σειρα της διοικειται απο τον Σαρρη αυτη τη στιγμη (εκεινον που κονταροχτυπηθηκε με τον Γκαγκατση στις προσφατες εκλογες ανεκδοτο).
Εν προκειμενω λοιπον ο Αρετοπουλος και ο βοηθος του για την αποδοση του στον αγωνα του Παναθηναικου με τον Ολυμπιακο Νοτιου διαμερισματος θα τιμωρηθει με 1 μηνα εκτος υπηρεσιας, απο το νεο ετος δλδ θα σφυριζει και παλι κανονικοτατα.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...a-tin-ektelesi
Το πραγμα ειναι στημενο με τετοιο τροπο που η παραγκα κανει ο,τι θελει με τους διαιτητες και δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν.Quote:
αρατόμηση; Η ΚΕΔ το... βλέπει αλλιώς και χαρίζεται σε Αρετόπουλο και βοηθό για τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους. Τι ισχυρίζονται οι διαιτητές για όσα σφύριξαν.
Με ένα μήνα εκτός πινάκων αναμένεται να τιμωρήσει η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας τους Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Λάζαρο Δημητριάδη, για τα «εγκλήματα» των Περιβολίων.
Παρά την παραπεμπτική βαθμολογία που τους έβαλε ο παρατηρητής της ΚΕΔ, Χαράλαμπος Καρατζάς, οι δύο διαιτητές αναμένεται να βρίσκονται ξανά στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ με την έναρξη του νέου έτους!
Να θυμισω οτι περσι ειχαμε περιπτωσεις διαιτητων που επειδη δεν ειχαν καλη αποδοση (κατα την ΚΕΔ) καρατομηθηκαν εν μια νυκτι. Συγκεκριμενα (αρχιζω παλι τις γνωστες αοριστολογιες μου) ο Κωνσταντινεας εξαφανιστηκε απο τους πινακες και ο Κυρκος δεν εχει ξανασφυριξει στην Σουπερ Λιγκα απο τοτε. Τι κοινο εχουν οι 2 διαιτητες? Φυσικα οτι οι αγωνες για τους οποιους καρατομηθηκαν ηταν παιχνιδια που ο Ολυμπιακος αδικηθηκε (εκτος η εντος εισαγωγικων, οπως προτιμαει ο καθενας). Ο πρωτος για το παιχνιδι με την Ξανθη (ηττα Ολυμπιακου) και ο δευτερος για το παιχνιδι με τον Αστερα Τριπολης (ηττα Ολυμπιακου).
Τα δικα μας τα παιδια παιρνουν ενα μηνα ρεπο και οι αλλοι που δεν ειναι καλα παιδακια αποχωρουν απο την διαιτησια με συνοπτικες.
Μα φυσικά και ξεκίνησα με δική σου φράση οπότε θεώρησα αυτονόητο ότι καταλαβαίνεις ότι απευθύνομαι σε εσένα.
Πρέπει να κάνω quote,multi quote,και γω δεν ξέρω τι για να το καταλάβεις? Δεν γίνομαι κατανοητός όταν χρησιμοποιώ αυτούσια μια φράση σου?
Χρησιμοποίησα πληθυντικό γιατί δεν απευθυνόμουν μόνο σε εσένα αλλά και στον PDS, που φυσικά έχουμε ξανασυζητήσει τα ίδια και τα ίδια θέματα over and over and over again.....
Οπότε ο πληθυντικός κάθε άλλο παρά γενικολογίας ήταν..Εκτός και αν θες να αναφερθώ σε εσάς με το "Α ρε αθώες περιστερές (PDS,hakoo)"
Ήταν αυτονόητο ότι αναφέρομαι σε εσας. Εσύ ενώ αναφερόσουν μόνο σε δικές μου εκφράσεις μιλούσες στον πληθυντικό εκτός και αν αναφερόσουν και στον nikon οπότε ζητώ συγγνώμη γιατί προφανώς καταλαβαίνω ότι θέλω :a068:
Man δεν εχει καμια διαφορα αυτο που εκανες εσυ με αυτο που εκανα εγω. Καμια ομως.
Ξεκινησες με φραση απο δικο μου post ακριβως απο κατω απο δικο μου post χωρις να με αναφερεις ομως πουθενα, εκανα κατι αναλογο.
Συνεχισες με πληθυντικους, το ιδιο κι εγω.
Μην βαζω τωρα quotes ειναι κουραστικο δλδ.
Οκ, δεχομαι οτι πηγαινε για μενα, δεν εχω καποιο θεμα αλωστε.
Το δικο μου σχολιο παντως δεν πηγαινε μονο για σενα οποτε δεν ειχα καποιο λογο να το προσωποποιησω, πιο πολυ η αφορμη ηταν για να πω κατι που ουτως η αλλως το εχω πει παρα πολλες φορες για μεγαλη μεριδα οπαδων του Ολυμπιακου.
Μόνο αξιοσημείωτη;;;;;......θέμα παγκόσμιας έρευνας μη σου πω.
Δεν εχεις και πολυ αδικο.
Αν δεν ειχαμε παρωπιδες οι ανθρωποι,ο κοσμος θα ηταν καλυτερος.
Ειμαι υπερ αυτης της ερευνας.
Δεν ξέρω για τους ανθρώπους και τον κόσμο αλλά για 2 mods και το forum είμαι σίγουρος.
Προσπάθησα από την αρχή αλλά διαβάζατε αυτά που θέλατε οπότε δεν γαμιέται ας συνεχίσουμε να γράφουμε όπως γουστάρουμε και στα παπάρια μας αν διαβάζουν και άλλοι....ελπίζω να κατάλαβες αυτή τη φορά.
Οχι εγω δεν καταλαβα τι σε ενοχλησε?
Αν σε ενοχλησαν οι χαρακτηρισμοι,σου εκανα μια ερωτηση για αυτο αλλα δεν μου απαντησες.Σε ενοχλουν οι ιδιοι χαρακτηρισμοι για τον καθε τσοχατζοπουλο ή καθε πολιτικο εγκληματια,λαμογιο?
Νομιζω πως οχι.
Προσωπικα δεν με ενοχλουν ουτε οι χαρακτηρισμοι σου για τον Αλαφουζο,γιατι δεν ειμαι εγω ο Αλαφουζος,ουτε καποιος σε αυτο το φορουμ.Ειναι ενα δημοσιο προσωπο και οπως και οι υπολοιποι τα ακουει απ' ολους.
Την ευαισθησια για το αγγελουδι τον Μαρινακη δεν την καταλαβαινω.
Ας το αφήσουμε καλύτερα.
Οκ ας το αφησουμε.
Δεν θα καταλαβω ποτε ομως την ευαισθησια σου για αυτους που χαρακτηριζουν εγκληματιες.Το εγκληματιες δεν ειναι δικο μου.Ο Μαρινακης ειναι κατηγορουμενος για εγκληματικη οργανωση.
Μα αν είχες καταλάβει την (ανύπαρκτη) ευαισθησία μου για αυτούς που χαρακτηρίζουν εγκληματίες θα είχες καταλάβει και γιατί λέω αυτά που λέω.....γι'αυτό σου λέω άστο καλύτερα.
Εχω καταλαβει..
anyway παιδια τωρα ειδα ολα αυτα τα ποστ, το διωρθωσα το ''ηλιθιοι'' και σορρυ αλλα προσωπικα μαρινακηδες, μπεηδες και οοολους τους αλλους που εμπλεκονται σε αυτην την
συμμορια δεν θα σταματησω να τους βριζω, μεχρι να σταματησουν να λασπωνουν το -ηδη λασπομενο- ελληνικο πρωταθλημα. δλδ θεωρητε ολα αυτα που εγιναν απλα λαθη διαιτησιας (βαριεμενε να βαζω meme - emoticon) ? λολ τι να πω τοσα χρονια τα ιδια. Και φετος μετα την αποδυνομαση του παναθηναικου (κυριως) λογο του μαρινακη - της συμμοριας του (οχι μονο λογω αυτου) ,πιστευα οτι θα δουμε κατι πιο καθαρο. Σκατα, φοβηθηκε ο μαρινακης τον ανυπαρκτο ,ετσι οπως τον εχουν κανει , Παναθηναικο και ειπε να τους κοψει την φορα (2 συνεχομενες νικες, μια μεγαλη με τον ΠΑΟΚ).
Μερικοι ΔΕΝ θελουν να βλεπουν ενα καθαρο πρωταθλημα. και ακομα και αν φυγουν οι μπαρινακηδες απο το παρασκηνιο απολυθουν ολοι οι πουλημενοι ''διαιτητες'' σιγουρα θα χρειαστει χρονο για να θεωρηθει ΚΑΘΑΡΟ πρωταθλημα, καθως κατα την αποψη μου τα χρονια που εμεις περναμε τα λεφτα του cl (αρα λεφτα για μεταγραφες, εισοδος στους ομιλους με πιθανοτητα να περασουμε στους ''16''), ο παο επερνε τα @@ του (δεν λεω οτι εφτεγε μονο η παραγκα αλλα κυριως αυτη) ΚΑΙ για αυτο τωρα ειναι ετσι.
ενω ο μαρινακης συνεχιζει να τα ελεγχει ολα ,στηνωντας ενα πρωταθλημα το οποιο απο την αρχη της χρονιας αν το αφηνε ''καθαρο'' λογικα θα το επερνε παλι ''η ομαδα του'', επειδη απο τα προηγουμενα χρονια ειχε αποδυναμωσει τους αντιπαλους. αλλα και παλι , δεν τολμησε να το διακυνδυνευσει.
ΜΠΡΑΒΟ, οσοι επικροτουν αυτο το πρωταθλημα ,στο οποιο τοσα χρονια μας προσφερει ''οργια''.
Τουλαχιστον φαινεται ο ΟΣΦΠ στην Ευρωπη, που θα μπορουσε με τα λεφτα που επερνε απο το τσου λου να επερνε και αναλογους παικτες αλλα ο μαρινακης τα κραταει για την παρτη του. θα συνεχιζω να βλεπω τα ματς του οσΦπ, αλλα μονο στο europa league. Γιατι εκει δεν υπαρχουν μαρινακηδες.
Σαν Ολυμπιακός θα ήθελα ένα πρωτάθλημα με έναν ισχυρό ΠΑΟ, ισχυρούς ΠΑΟΚ-Άρη μια ισχυρή ΆΕΚ, δυνατές τις παραδοσιακές ομάδες της επαρχίας (Λάρισα-Ηρακλή), και φυσικά την ομάδα μου λόγω του ανταγωνισμού των παραπάνω να είναι ακόμα πιο δυνατή απ΄ότι είναι τώρα.
Δυστυχώς ο Μαρινάκης έχει μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της λίγκας. Δεν θα γενικεύσω λέγοντας ο ΟΣΦΠ, γιατί ο ΟΣΦΠ είναι ιδέα, μακριά απο τον κάθε παράγοντα που χρησιμοποιεί μια ΠΑΕ για το δικό του όφελος. Επειδή λοιπόν ο Ολυμπιακός ως η λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε απο κάποιους για τα δικά τους συμφέροντα, μακροπρόθεσμα ήρθαμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα. Ο Κόκκαλης για να πάρει λαϊκό έρισμα και να κλείνει συμφωνίες με Ζίμενς και λοιπές εταιρίες, σε συνεργασία φυσικά με τους εγκληματίες του ΠΑΣΟΚ, και ο Μαρινάκης για να εξασφαλίζει τα 20 εκ. με το μικρότερο κόστος, αποδομώντας τεχνηεντώς τον κάθε πιθανό διεκδικητή του τίτλου. Είτε μέσω της ΚΕΔ, είτε μέσω της Λίγκας. Δυστυχώς έτσι είναι. Δεν αφήνω κανέναν να με φανατίζει και βλέπω καθαρά. Και ας είναι η ομάδα μου.
Ένα πρωτάθλημα μπουρδέλο, με καμία σοβαρή ομάδα πλήν ΟΣΦΠ, με συνέπεια να παίζουμε πλέον με Αμπτουντομοδέστους και να παλεύουμε να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ. Αυτό δεν είναι όραμα κανενός νομίζω. Θα προτιμούσα να παίρνω το πρωτάθλημα κάθε δεύτερη χρονιά και να παίζω με Ριβάλντο, με Τζιοβάννι, με Μιραλλάς, με Μέλμπεργκ, παρά να παίρνω δέκα συνεχόμενα και να πονούν τα μάτια μου με τον κάθε άμπαλο που μαζεύουμε.
Συνεπώς επειδή ως σκεπτόμενο άτομο, ΜΙΣΩ να έχω άτομα να υποτιμούν την νουμοσύνη μου, απέχω συνειδητά απο το ποδοσφαριικό τμήμα του συλλόγου μετά το φετινό δούλεμα της μεταγραφικής περιόδου. Θα ήταν πιο τίμιο να ανακοινώσουν παντελονάτα οτι κόβουν το μπάτζετ λόγω της ανυπαρξίας των υπολοίπων, όπως έκαναν οι τίμιοι και ΜΑΓΚΕΣ Αγγελόπουλοι. Οι οποίοι ανταμείφθηκαν με τον πλέον καλύτερο τρόπο. Μπάσκετ και πάλι μπάσκετ λοιπόν. Που στο κάτω-κάτω σαν άθλημα μας έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, συλλογικά και εθνικά. Σταματήστε να ενισχύετε τα λαμόγια του ποδοσφαίρου.
Μπράβο αδερφέ... Αν σκέφτονταν περισσότεροι έτσι θα πηγαίναμε μπροστά.. Ωραίος!
«Δεν υπάρχει παράγκα από το ’96»!
28/11/2012, 13:31 | Αποστολή
Αction Images
Δήλωση, η οποία δεν θα ηχήσει καλά στα αυτιά του κόσμου του Παναθηναϊκού έκανε ο επί σειρά ετών παράγοντας του «τριφυλλιού», Μάνος Μαυροκουκουλάκης.
«Δεν υπήρξε καμία παράγκα. Δεν θέλω να απαντήσω. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σε ερώτηση του Τάσου Νικολογιάννη.
«Ο Βαρδινογιάννης δεν ασχολήθηκε ποτέ με την διαιτησία», συμπλήρωσε ο Mr Manos, ενώ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στο μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Δ. Βερβεσό.
Ο κ. Μαυροκουκουλάκης βγήκε στον αέρα της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας για να απαντήσει σε δηλώσεις του μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, κ. Βερβεσού. Ο τελευταίος είπε πως υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο και πως δεν είναι κάτι περίεργο, αφού και παλιότερα, επί εποχής Βαρδινογιάννη υπήρχε. Ο παλιός παράγοντας του «τριφυλλιού» θίχτηκε και βγήκε στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο να δώσει απαντήσεις.
Διαβάστε όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης:
«Σας παρακαλώ, μην υποβαθμίζετε αυτά που δήλωσε ο Βερβεσός. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε… πασαληψατέρ. Είναι διακεκριμένος δικηγόρος. Προσεκτικά να μιλήσουμε λοιπόν. Σε ότι αφορά εμένα, εγώ υπηρέτησα τον σύλλογο για 20-22 χρόνια. Ως αντιπρόεδρος και ως διευθύνων σύμβουλος. Μετά τον επαγγελματικό αθλητισμό του 79’, να ξέρετε, πως ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης στα εβδομαδιαία μίτινγκ που κάναμε, όταν εμείς φοβόμασταν την διαιτησία, μας απαντούσε επί λέξει: “Να κάνετε την καλύτερη ομάδα παιδιά. Να βάζετε 4 και να σας ακυρώνουν τα 2”. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. Πάντα έλεγα το ίδιο. Όσιμ, Ρότσα, Γαλάκος, Ζάετς, Δανιήλ.
Από εκεί και πέρα, στην ολιγόμηνη περίοδο που συνεργάστηκα με τον Βγενόπουλο, και όταν τον πίεζα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο, μου έλεγε. “Μάνο, εγώ στο πρωτάθλημα, τι προστασία θα έχω για το ευ αγωνίζεσθαι. Εγώ αυτά ξέρω. Οπότε, λοιπον, ο Βερβεσος που βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα χτες για την εποχή Βαρδινογιάννη, μπορεί να πάει στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Και να μάθει να διοικεί κι ας μην ξέρει να δένει τα παπούτσια του. Δεν επιτρέπεται να μιλάει για νεκρούς και να σπιλώνει μνήμες χωρίς να ξέρει».
-Πανούτσος: Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια.
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν θα πω αυτό».
-Πανούτσος: «Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;
-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο»
-Νικολογιάννης: Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα»
-Νικολογιάννης: «Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα».
-Καρπετόπουλος: «Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι»;
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας».
-Νικολογιάννης: «Ευννοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη»;
-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω», είπε το παλιό στέλεχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αφήνοντας ερωτηματικά αναφορικά με την άποψη του, αφού υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση πως η «Παράγκα του Θωμά» υπήρξε…
-Νικολογιάννης: «Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς αναφέρατε προηγουμένως, όπως ο κύριος Δανιήλ, που έλεγε πως με την παράγκα δεν πρόκειται να πάμε μπροστά και να προχωρήσουμε και στις συζητήσεις αυτές, σαν διοικητικό στέλεχος ήσασταν παρών»...
-Μαυροκουκουλάκης: «Οχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή».
Αλέξης Παπαχρήστος
http://www.sport-fm.gr/article/596372
Ρε τι λέτε τώρα......μην τους χαλάτε το παραμυθάκι έλεος δηλαδή...δεν μπορεί και αυτός βαλτός είναι από το Μαρινάκη.....φίλε messi από τέτοιους ''αγνούς'' Ολυμπιακούς έχουμε πήξει άσε το παραμυθάκι και την καραμέλα του υγιούς Ολυμπιακού.....και στην τελική αφού λές ότι ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να είναι εκεί που είναι γιατί τον παρακολουθείς έστω και στην Ευρώπη όπως λές???δεν έχει ανάγκη η ομάδα τέτοιους φιλάθλους....τράβα στο Οακα να πανηγυρίσεις το αγνό ποδόσφαιρο με τον τουιτεράκια......άκου εκεί μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ και φοβήθηκε ο Μαρινάκης μήπως μειώσει στους 13 βαθμούς ο Πάο και έβαλε τα κοράκια να τον σφάξουν έλεος ρε'συ δηλαδή μην μας βγάζεις από τα ρούχα μας λές και είμαστε 12 χρονών και δεν καταλαβαίνουμε......
Ε αφου το ειπε ο μαυροκουκουλακης.
Δεν υπαρχει τιποτα ολα καθαρα.:first:
Ζηταμε ενα μεγαλο συγνωμη απο τον Κοκκαλη και τον Μαρινακη και απο δω και περα θα ζουμε και θα αναπνεουμε για σουπερ λιγκ.
Α ρε σπορ-φμ...
Α ρε sporday.
Απο τοτε που σταματησε η sportime,εκπομπες των αμαν κ.α(γενικα εκεινη η δημοσιογραφια ή σατιρα) που μιλαγαν ανοιχτα και χωρις φοβο για την πραγματικοτητα,ζουμε μια χουντα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο,κατω απο τα χειροκροτηματα μεγαλης μεριδας οπαδων του οσφπ..
Δήλωση, η οποία δεν θα ηχήσει καλά στα αυτιά του κόσμου του Παναθηναϊκού έκανε ο επί σειρά ετών παράγοντας του «τριφυλλιού», Μάνος Μαυροκουκουλάκης.
Δικός σας τα είπε...................
Ε και?
Παραγκα υπηρχε,παραγκα υπαρχει.
Η μονη διαφορα με την κατασταση που υπηρχε επι βαρδινογιαννη ειναι οτι δεν ειχαμε τα αισχη της 16ετιας.Δεν πλησιαζουν καν(σε αυτο βοηθαει και το c.L).
Αλλα υπηρχαν.
Τουλαχιστον τα ειδαμε,oπως βλεπουμε και τα σημερινα.
Αντι να ειμαστε υπερ ενος καθαρου πρωταθληματος απο δω και περα,προσπαθουμε να κανουμε το ασπρο μαυρο.
εχεις δικιο τα αισχη των δικων σου προεδρων πραγματικα ειναι απιαστα..
ΤΑ (ΒΡΩΜΕΡΑ) ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Spoiler!
ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΦΙΛ ΝΤΟΝ
Spoiler!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Mark Lorenson
Spoiler!
ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΙΑΠΠΕ
Spoiler!
ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΣΙΣ
Spoiler!
ΓΙΑΝΝΗΣ «ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ» ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ: ΕΝΑΣ…ΑΙΓΑΛΕΩΤΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.... Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ "ΕΛΛΗNΟΠΟΙΗΣΕΩΝ"
Spoiler!
ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΧΑΤΖΙ
Spoiler!
συνεχεια..
Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΒΙΒΛΟΣ : "Ο Παναθηναϊκός κερδίζει μόνο μέσα στα γήπεδα"
Spoiler!
"Ρίνγκο", ο μέγας... πιστολέρο
Spoiler!
ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ Η ΜΠΑΝΑΘΑ???? ΠΟΤΕ!!!
Spoiler!
Λεω και εγω τι εχει ποσταρει.
''Λουλουδια μπλα μπλα πιστολι''.
Μια εβδομαδα παραγκας Μαρινακη ειναι αυτα.Μπορει να λεω και πολυ.Σε 3 μερες τα ξεπερναει.
(για το 1800 δεν καθισα να διαβασω,δεν με ενδιαφερει)
Αλλα αυτο που σας ενδιαφερει δεν ειναι το καλο του ποδοσφαιρου,αλλα να αποδειξετε οτι εκαναν και οι αλλοι τα ιδια.
O αλλος(οχι εσυ αλλα αυτος που τα γραφει)εχει γραψει βιβλιο για να πεισει.Εχει βαλει και λιγο λογοτεχνια μεσα χαχα
+1 στο ποστ του Τηλέμαχου (αν και Παναθηναικός). Eπίσης παιδιά μην έρθουμε σε αντιπαράθεση ποιος έχει κάνει τα χειρότερα. Όλοι βρώμικοι είναι, ο Καπετάνιος, ο Κόκαλης, ο Πατέρας, ο Μαρινάκης, Ο Μπέος... είναι μεγάλη η λίστα. Έργα θέλουν να παίρνουνε, προφανώς για αυτό έχει λυσάξει και ο Ιβάν με τον ΠΑΟΚ. Ας μας αφήσουν ήσυχους και τα πάνε από εκεί που ήρθανε. Τώρα διαβάζω το τελευταίο παιχνίδι από τον Τζέισον Κόουλι, που περιγράφει το τελευταίο παιχνίδι στο Αγγλικό πρωτάθλημα το 1989 ώπου Λίβερπουλ και Άρσεναλ μάχονται για τον τίτλο, με την Άρσεναλ να φέρνει ισοπαλία στην έδρα της την προτελευταία αγωνιστική από μια ομάδα της πλάκας και να θέλει πλέον νίκη με 2 γκολ. Άραγε πόσο καιρό ΛΟΛ έχουμε να δούμε τέτοιο σκηνικό σε εμάς...
αυτα που εχω ποσταρει εχουν συμβει η οχι?αυτο απαντησε μου μονο.
δεν ειχα σκοπο να επεμβω στην συζητηση γιατι με καλυψαν τα ποστς των περισσοτερων.ο λογος που απαντησα ηταν οτι εσυ προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο παο ειναι αγιος.
εμεις προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι εχουν κανει κ οι αλλοι τα ιδια η εσυ προσπαθεις να αποδειξεις οτι μια εβδομαδα μαρινακη ειναι ολα αυτα που εχετε κανει?
μονο και μονο που λες οτι συγκρινοντε μονο με μια βδομαδα μαρινακη δεν αξιζεις σοβαρο διαλογο...
μοντ να σου πετυχει...κουρουκου εντελωςςςςςς
Φιλε μου αποψη μου ειναι αν θες την δεχεσαι ,αν θες δεν την δεχεσαι.
Αν ειναι να αρχισεις παλι τα δικα σου,να προσβαλεις κτλ πες το μου για να μην συνεχισω να απανταω.Ηδη το κανεις και ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ.
Αστα μοντ κουκουρουκου κτλ,λες και ειμαι κανας εξωγηινος και οχι ανθρωπος με αποψη.Η θα πρεπει επειδη ειμαι μοντ να λεω αυτο που θες να ακους,για να ειμαι ο καλος?
Δεν προσπαθω να πεισω τιποτα(οποιος εχει κριση καταλαβαινει,κανεις δεν ειναι χαζος).
Παραπανω γραφω οτι και οι αλλοι εχουν κανει πραγματα.Η αποψη μου,για αυτα που εχω ζησει και εχω δει κυριως ειναι οτι ΔΕΝ συγκρινονται ουτε στο ελαχιστο με αυτα που εχουμε δει τα τελευταια χρονια 16 χρονια.(απο τα πρωταθληματα το καταλαβαινεις κιολας).
Παρ'ολα αυτα σου ειχα πει οτι θα ηθελα να διαγραφουν τα παντα και να αρχισει το πρωταθλημα απο την αρχη.
Οτι εχεις ποσταρει ειναι πραγματα που παιζουν σε sites οπαδικα και αφορουν το παρελθον.Quote:
αυτα που εχω ποσταρει εχουν συμβει η οχι?αυτο απαντησε μου μονο.
Εδω οι αλλοι(σε οπαδικα sites του ΠΑΟ) εχουν γραψει κυριολεκτικα ΒΙΒΛΙΑ για το ''1800'' και τα αισχη του OΣΦΠ τοτε.Βλεπεις πουθενα να ποσταρω για αυτα?(ουτε καν τα εχω διαβασει ποτε)
Εχει κανα νοημα?
ΟΧΙ.
Τωρα αν εσενα σε κανει να νιωθεις καλυτερα διαβαζε τα και ποσταρε τα τι να πω..
εγω παιρνω ως προσβολη το να παιζεις με την νοημοσυνη μας και να λες οτι δεν συγκρινοντε ουτε με μια εβδομαδα του μαρινακη.
σε αυτα που ποσταρα αν δεις υπαρχει και φωτογραγικο υλικο απο εφημεριδες της εποχης.επισης μπορεις να τα βρεις παντου οχι μονο σε ολυμπιακα sites.για παραδειγμα αυτο με τον διαιτητη Λιτσα το βρισκεις και σε φορουμ του παοκ http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84...B5%CE%BB%CE%BF
ειναι αληθινα γεγονοτα που εχουν συμβει,αν εσυ τωρα προσπαθεις να υποβαθμισεις τα αληθινα γεγονοτα τοτε περαστικα σου.
δεν θα συνεχισω αλλο τον διαλογο μαζι σου γιατι σου ποσταρω γεγονοτα ιστορικα που τα ξερει και η κουτση μαρια και εσυ τα αμφισβητεις.περαστικα σου λοιπον
Το μια εβδομαδα προφανως και ειναι υπερβολη.Τωρα αν καταλαβες οτι μετραω 24ωρα και λεπτα τι να σου πω..
Δεν προκειται να διαβασω αρχαια κειμενα ουτε κατα του ΠΑΟ ουτε κατα του ΟΣΦΠ.Σου εγραψα και παραπανω οτι οι του ΠΑΟ εχουν βιβλια μεγαλυτερα για τον αρχαιο ΟΣΦΠ.
Δεν με απασχολουν ουτε τα μεν ουτε τα δε.Δεν εχω και την αναγκη να κατσω να τα ψαξω.;)
H μεγαλη διαφορα μας ειναι οτι εμενα/εμας μας ενοχλει που κατεστρεψαν το χομπι μας γι αυτο και φωναζουμε,ενω εσυ θιγεσαι απο τις φωνες επειδη τυχαινει να ειναι η ομαδα σου αυτη που τα κανει.
ΥΓ.Tωρα το να λες οτι σε προσβαλει η αποψη(μου/του/μας) ειναι δικο σου θεμα,αλλα καλο ειναι ξεκαθαριζουν καποια πραγματα.Ο mod εχει αποψη και αν θελει την εκφραζει.Το μονο λαθος που εχω κανει ως mod σε συζητηση μαζι σου,ειναι οτι αφησα(χωρις διαγραφη ή μπαν) την προηγουμενη φορα καποιους χαρακτηρισμους σου.Με το γραμμα του νομου(ή των κανονων αν θες) ημουν λαθος,αλλα επειδη ηταν για μενα τους αφησα.
ΥΓ2.Περαστικα μας γενικοτερα.
Αντί να προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιους για πραγματικά γεγονότα που δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν δεν μαζεύουμε τίποτα λεφτά να τσοντάρουμε για το ρεύμα;;;;