boostarw giati goystarw (parea)....
Printable View
Κυριοι καλημέρα!
Σήμερα το βράδυ στις 1030 ( αν ολα πάνε καλά), θα χοσταρω σεσσιον για το far cry 2 και κυρίως για το τροφι που θέλει να κερδίσεις ενα ματς με 16 άτομα (8vs8).
Οποιος ενδιαφέρεται να το πάρει ή μπορεί να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος. Αν δεν το θέλετε και γνώριζετε φίλο που το θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινώνησει μαζί μου στέλνοντας μου ενα μηνυμα. Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το 6037K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καποιος που να εχει το watch dogs για ps4 να βοηθησει με ενα τροπαιο?
Σπυρο δυστηχως για μενα δεν ειναι οπως τα λεει ο φιλος Λυμπερης. Πρεπει να φτασεις στη αποστολη 5, hacking contract, για να ξεκλειδωσεις το online καθως αυτη η αποστολη ειναι ενα tutorial για ττο πως παιζετε το online. για να φτασεις σε εκει θες περιπου μια με μιαμιση ωρα παιχνιδιου..! :(
ποτε ειχες σκοπο να το πιασεις?
Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα να πω την αλήθεια. Μπορεί να το βάλω σήμερα-αύριο ίσως αν έχω χρόνο. Το τρόπαιο είναι σύντομο γενικά;
πρεπει να με κανεις tail 5 φορες και το καθε tail θελει περιπου 2 με 3 λεπτα να ολοκληρωθει. 5 εγω και 5 εσυ ειναι περιπου 30 με 45 λεπτα να το παρουμε και οι δυο.
ειναι πολυ δυσκολο να το βγαλεις χωρις boost γιατι δεν ξερεις ποτε σε κανουν tail και ειναι καθαρα θεμα τυχης.
λοιπον φιλε μου αν θυμαμαι καλα για να παρεις αυτο το trophy πρεπει να εισαι σε public session,γιατι το δοκιμαζαμε με ενα φιλο μου το καλοκαιρι και δεν μας το πεταγε το trophy.νομιζω οταν πας να hachaρεις ενα φιλο σου σε βαζει σε private session.αν ισχυει αυτο που λεω,δοκιμασε καποια χρονικα διαστηματα ενω πεζεις να κατσεις ακινητος σε ενα σημειο και ολο και καποιος θα σε hackαρει.εγω συνηθως καθομουν στο αμαξι και περιμενα για κανα 40λεπτο,μπορεις και λιγοτερο να κατσεις αλλα οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο.διαφορετικα αν δεν ισχυει αυτο κανε σαν να μην στο ειπα :)
Καλησπέρα παιδιά ψάχνουμε ένα άτομο ακόμα είμαστε 3 μέχρι τώρα, για να βγάλουμε 3-4 trophy που θέλουν 4 άτομα στα dlc του Red Dead Redemption.Το κανονίζουμε για την πέμπτη απόγευμα μετά της 6. όποιος θέλει να τα πάρει και να βοηθήσει ας μου στείλει ένα μνμ στο ps3.Αν έχει και skype ακόμα καλύτερα.
Φιλαρακι το πηρα τελικα. μου εστειλε ενα παλικαρι γιατι ειχα ποσταρει στο playstationtrophies.org και το εβγαλα. ενα μου ελειπε μονο.. :D
Αν ομως ενδιαφερεσαι να το παρεις και εσυ για να μην ψαχνεις μετα γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο θα λιγοστευουν τα ατομα μου λες,!
Εχει κάποιος το dlc ( The Journey Home) του Little Big Planet 3 για το ps4,να βγάλουμε 3 πιστουλες?
Στάλθηκε από το 6037K μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κανείς το Fuse?
Θέλω 1 κύπελλο που θέλει 4 ατομα για co-op αλλά δεν παίρνει πολύ ώρα.
http://www.playstationtrophies.org/g...nja-Style.html
Αν βρείς και άλλους 2 είμαι μέσα , απλά μπορώ καθημερινές είτε απόγευμα κατά τις 6-7 ή αλλιώς μετά τις 11:00 το βράδυ ,
αν είναι μου λες απο την προηγούμενη και παίζουμε ,
Edit: Βασικά είδα στο guide πως βγαίνει και με μόνο 2 άτομα , έχοντας από 2 χειριστηρια ο καθένας οποτε δοκιμαζουμε
Έχει κανείς διάθεση να βγάλουμε κάποιες νίκες στο NBA 2k14 PS3 ? και ότι άλλο μπορούμε να βγάλουμε online ?:scratch:
Υ.Γ. Το game το είχε δώσει και το plus
Καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια όποιος μπορεί για κάποια trophy στο Little Big Planet 1.Απλά θέλω να μπεί στο παρακάτω link και να κάνει heart τα lvl που έχω δημιουργήσει και να με κάνει heart και σαν author και αν του είναι εύκολο να παίξει και μια τα lvls.Θα ανταποδώσω και εγώ αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια
https://lbp.me/u/Kostantlnos/levels?p=1&l=12
Επειδη ειδα οτι διαφοροι "συντροφοι" του φορουν παλευουν με το Unit 13, διατιθεμαι για δωρεαν "σεμιναριο" πιστας, ωστε μεσα σε 2-3 λεπτακια με coop να παιρνουν πανω απο 200.000 xp ωστε να ανεβασουν λεβελ γρηγορα σε ολους τους Operatives. Πληροφοριες ενταυθα!
Βρειτε μια μερουλα και ωρα να το κανουμε 2-3 φορες και μετα μονοι σας (ανα ζευγαρια εννοω....χοχοχο)