ειναι το καλυτερο fps game σε κονσολες στο θεμα των γραφικων
Printable View
ειναι το καλυτερο fps game σε κονσολες στο θεμα των γραφικων
Θα συμφωνήσω ότι το KZ3 είναι το best looking FPS στο PS3, αλλά καλύτερο από το Uncharted 3 δεν νομίζω...
Λόγω Move δεσμεύει πόρους και από SPU και από RAM. Σε κάποια σημεία παρατήρησα low-res textures, πράγμα σπάνιο στο UC3.
Eπι συνολου σιγουρα το Uncharted 3 ειναι καλυτερο οπτικα δεν το συζηταμε. Απλα υπαρχουν και καποιες στιγμες στο ΚΖ3 που ειναι εξισου εντυπωσιακο, ισως και λιγο περισσοτερο απο τα "ασχημα" κομματια του Uncharted 3, δηλαδη τα λιγοτερο εντυπωσιακα του.
Κατα τα αλλα τα επιπεδα στην ερημο στο UC3 δεν συγκρινονται με τιποτα.
Την υποψηφιοτητα ομως η Guerilla την αξιζε και με το παραπανω. Το ΚΖ3 ειναι οπτικα ετη φωτος μπροστα απο Halo, Cod, και ολα τα συναφη...
Ναι αλλά πολύ λίγο και σχετικά boring το στόρι (χωρίς καν να ασχοληθώ με άλλα παιχνίδια) σε σχέση με το KZ2 ή ό,τι περιμέναμε νομίζω. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ή ήταν ψιλοαπογοήτευση για όλους μας, ή ότι σε όλους μας μοιάζει σαν ένα killzone 2.5 και δεν ξέρω αν φταίει η διάρκεια ή το πολύ ρηχό σενάριο. Αυτά βέβαια δικές μου εντυπώσεις και μετά από 2 πλήρη playthroughs και κάτι ψιλολόγια εδώ και εκεί. Θα μπορούσε π.χ. να βγάλει τα ίδια γραφικά στο διπλάσιο campaign (και βάλε για να έρθει σε αποδεκτά νούμερα ενασχόλησης) και να μας δίνει την ίδια εντύπωση ποιότητας και ποικιλίας τους στο σύνολο;
^^ Bασικα (ακομα δεν το εχω τελειωσει) το campaign επρεπε να ειναι 1. Δηλαδη ΚΖ2 και ΚΖ3 επρεπε να ειναι 1 παιχνιδι 1 campaign. Αυτο θα ηταν το απολυτο ΚΖ. Τωρα μοιαζει να το εκοψαν στην μεση και θυμιζει τακτικες COD και activision που μισω θανασιμα.
Τουλαχιστον τα production values ειναι πολυ υψηλα.
Συμφωνω Val καθως πιστεύω ότι αν κάποιος δεν ειχε παιξει το 2 δυσκολα θα καταλαβαινε τι παίζει στο 3...πλάκα πλάκα κανα remake του 1 πως και δεν βγάλανε?Ήταν το πρώτο fps σε κονσόλα που με εκανε να εκτιμησω το ειδος.
Καλά εγώ νομίζω ότι το έσκισαν το σενάριο (ή έστω το τράβηξαν από τα αυτιά). Θα προτιμούσα μετά το τερματισμό του ΚΖ2 να μεταφερόταν ο πόλεμος σε άλλο πλανήτη (π.χ. Earth). Τέτοια εντύπωση μου άφησε εμένα για το επερχόμενο ΚΖ3, για ένα mass retaliation. Αντιθέτως έχουμε ένα ζευγάρι ηρώων να ισοπεδώνουν πάλι τους "τα ζώα μου αργά" Helghast για μια φορά ακόμη στον πλανήτη τους και η επίθεση στην πατρίδα των "άπιστων" αναβάλλεται για το ΚΖ4, μην πω και το ΚΖ5 μετά το πέρας του παιχνιδιού όπως ολοκληρώθηκε.
Val... μετά τους τίτλους του τέλους έχει και κάτι ακόμη να δεις, μην βιαστείς να σηκωθείς από τον καναπέ. ;)
Πάντως αν θυμάμαι καλά το δείχνει ακόμη και αν τους κάνεις skip (αν δεν θέλεις να τους δεις όλους - εγώ τους διαβάζω συνήθως όλους - του Resistance ήταν ατέλειωτοι π.χ.)
μια απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις στη gaming ζωη μου αυτο το παιχνιδι , αυτο δε σημαινει βεβαια οτι ειναι κακο, αλλα το killzone 2 ειχε το καλυτερο multi για εμενα ειδικα σε χαρτες οπως η pyrhus rise , θα μπορουσαν να προσθεσουν οχηματα κανα οπλο και να ειναι κορυφη το 3 αλλα οχι ,επρεπε να αρεσει στα codboys, για αυτο και οι χαρτες περα απο κανα δυο ,ειναι τραγικοι να μην πω που καναν και τα controls σα του cod.
Ακομα και η πολυ ωραια ατμοσφαιρα του 2 αλλαξε σε κατι διαφορετικο για μενα χειροτερο, η μουσικη, το blur και αλλα εφφε πηραν την κατιουσα ,γενικα ωραιο παιχνιδι αλλα πολυ κατωτερο του 2.τελος ακομα και τωρα μετα απο τοσο καιρο και κραξιμο ο sniper στο multi μπορει και γινετε αορατος εχοντας assault rifle.
Tα καλα βεβαια ειναι οτι παιζει αψογα με move και εχει πολυ ωραιο 3d αλλα και τα γραφικα του σε σημεια σου ριχνουν το σαγονι
Πραγματι το 3d και ο χειρισμος με move το κρατανε πολυ ψηλα για μενα,πρ'ολα τα αρνητικα του.
Και επειδη παιζω αυτο το καιρο resistance 3 με move και μου αρεσει πολυ και ο χειρισμος και το παιχνιδι,εβαλα ξανα το killzone3 και επαιξα καμια ωρα με move.
Δεν υπαρχει..
Δεν θυμομουν οτι ηταν τοσο καλο.Τελικα παιζει πολυ καλυτερα απο το R3 με move.
PDS_13 εαν θελεις να παιξουμε κανα ματσακι στο resi3 κ killzone3 παρεα(μια που σημερα ΕΣΠΑΣΑ το δισκακι του bf3) κανε με add.psn id:k6683
κ co-op κ multi
thanks για τη προταση,αλλα το μεν killzone3 το εχω τερματισει και εχω παιξει ηδη πολυ online,στο δε Resistance ειμαι στο τελος στο sp και δεν σκοπευω να παιξω online.:D
ενταξει
Από την άλλη όμως θα σου πω εγώ ότι ήταν η χαρά των sniperαδων έπαιρναν θέση από την μια και από την άλλη και έριχναν σε ότι περπατούσε στους "διαδρόμους".....η χειρότερη πίστα για μένα αλλά ok γούστα είναι αυτά.Κάποιο special ability δεν πρέπει να έχει και αυτός o κακομοίρης;;;;.....υποτίθεται ότι ο sniperας πρέπει να είναι "αόρατος".
να εχει και να παραεχει , να μην μπορει να εχει και assault rifle ομως, μονο με sniper που και παλι ειναι πολυ πιο ευκολο να σημαδευσεις στο killzone 3 απο οτι στο 2.Ειλικρινα στην pyrhus rise δεν ειχα προβλημα με snipers ,εγω επαιρνα κεφαλια με το απλο assault απο μακρια απο πολυ μακρια.Το θεμα ειναι να μαθεις το χαρτη και να ξερεις να κινηθεις, ποτε ακομα και οταν σημαδευουμε δεν μενουμε ακινητοι, απλα πραγματακια που ολοι ξερουμε:a057:
Γενικοτερα το killzone 2 ειναι το παιχνιδι με το οποιο ειχα τα λιγοτερα προβληματα απο τους sniper
Nα ξέρεις να κινηθείς τι εννοείς να πηγαίνεις σαν τον Ορέστη Μακρή στις ευθείες;;;;....ναι εντάξει όλοι έτσι πηγαίναμε.
Για να πετύχεις με το assault έπρεπε να πας κοντά.....αν μπορούσες.......που δεν μπορούσες.......παιχταράαααααα μου δεν πειράζει......που θα έλεγε και στη διαφήμιση.:P
χαχα ναι σαν τον ορεστη μακρη πηγαινα συνεχεια και τοιχο τοιχο(κυριολεκτικα), σοβαρα σου μιλαω φιλε μου δεν ειχα προβλημα ποτε με snipers και σχεδον ποτε δεν ημουν κιολας , αλλα να χαμε να λεγαμε τωρα δεν εχει σημασια, τωρα εχει killzone 3
Βεβαια ειχε και το 2 τα προβληματα του στις μικρες πιστες με 32 ατομα το spawn camping ηταν απιστευτο ,παραδοξος τις μικρες πιστες προτιμουσαν οι περισσοτεροι οπως radec academy που την θεωρω κακη σχετικα πιστα και σιγουρα υπονομευε το gameplay του παιχνιδιου που ηταν καλυτερο σε πιστες οπως salamun market ,helgan industries και μερικες απο dlc.
Πάντως και στο 3 η τουρμπινόπιστα θυμίζει λίγο Pyrrhus σε μικρογραφία στην ευθεία που είναι οι τουρμπίνες εκεί την στήνουν οι sniperαδες.
καλο ειναι και το 3 δε λεω , αλλα για μενα οχι σαν το 2.
Το 3 εχει οντως προβλημα με τους snipers και αν θυμαμαι καλα με τα turrets που κανουν spamming με ρουκετες οπως και το exo (πως το λεν το οχημα ) ειναι λιγο overpowerd, και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι παιζουν στους ιδιους σερβερ δυο διαφορετικοι κοντρολερ move και ds3.Εχω να παιξω καιρο ομως και ισως μερικα απο αυτα εχουν διορθωθει τωρα