Παίδες, μετά από χρόνια φτιάξαμε ξανά στο gtvs βραβεία για τις καλύτερες σειρές (για την σεζόν 2011-2012).
Όποιος θέλει πάει εδώ και ψηφίζει κατευθείαν, περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Printable View
Μία υποψηφιότητα για το Borgias σε 35(!?!) ολόκληρες κατηγορίες και αυτή αναμενόμενη αλλιώς θα ήταν ιεροσυλία?
Ο εξαμερικανισμός καλά κρατεί, οπότε δύσκολοι καιροί για πιο "θεατρικά" πράματα...
@tony: πολυ καλη δουλεια! Εύγε!
Φέτος έχω μείνει αρκετά πίσω σε σειρές οπότε δεν μπορω να κρίνω ΠΟΣΟ καλές ειναι οι υποψηφιότητες που βάλατε (αν κ έχω ακούσει ότι οι βοργιες ειναι πολυ καλη κ ίσως να ήθελε παραπάνω υποψηφιότητες) αλλα έχω δει αρκετές ώστε να μπορέσω να ψηφίσω σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.
Ψηφισα σε όλες αν κ σε 1,2 παταγα στην τύχη.
Αλήθεια υπάρχει κοινό στην Ελλάδα που παρακολουθεί reality σειρές; :S
Καλα τοσο μεγαλο κοινο εχει το Boss στην Ελλαδα που εκτοπισε το Mad Men? The Fuck.....
- Γιατι, βρε παιδια, να ειναι η Sookie υποψηφια για πιο μισητος χαρακτηρας;;;;;;
- Η κατηγορια 30 ειναι παγιδα;;;; :a050:
- Εννοειται οτι οπου ειναι υποψηφιο το BrBa, η ψηφος παει εκει με κλειστα ματια.
- Σοβαρα τωρα;;;; Σε μια κατηγορια μονο υποψηφιοι οι Βοργιες;;; MIA...;;;;; Απογοητευομαι...
- Φτανω στο τελος, αλλα επιλεγω τελευταιο βημα και δε γινεται τιποτα.
Ωραία δουλειά και παρουσίαση Tony!!
Προσωπικά είχα άποψη σε 24 κατηγορίες και σε αυτές ψήφισα. Δεν κατάλαβα όμως στην κατηγορία του πιο μισητού χαρακτήρα τις υποψηφιότητες των Cley (sons of anarchy), Lori (Walking Dead) και Sukie (True blood). Βέβαια στο sons είμαι στην 3η season ενώ στο TB δεν έχω δει ακόμα την τελευταία και δεν ξέρω αν γίνεται κάτι που τους τοποθετεί εκεί. Εγώ πάντως ψήφισα το μεγαλύτερο μ&^$*&#^&ο που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα που δεν είναι άλλος από τον joeffrey :)
Δεν ειναι υποχρεωτικο να ψηφισουμε σε ολες τις κατηγοριες;;;; Νομιζα πως ναι...
Όχι δεν είναι. Ότι δεν ήξερα πατούσα επόμενη κατηγορία
Ναι, αλλα εγω εχω φτασει στο τελος και δε με αφηνει να κλεισω την ψηφοφορια. Πατω "Τελευταιο βημα" και δε γινεται τιποτα.
Τι να πω ρε φιλαράκι, δεν ξέρω. Εγώ πάτησα τέλος, μου έβγαλε προειδοποιητικό μήνυμα ότι δεν θα μπορέσω να ψηφίσω στις κατηγορίες που άφησα και αυτό ήταν.
Οκ! Σε ευχαριστω! Θα δοκιμασω παλι.
Παιδιά αναμενόμενα κάποιες σειρές θα μείνουν απέξω. Και εννοείται πως ίσως υπάρξουν και αδικίες... προφανώς όμως σκεφτήκαμε όσο το δυνατόν περισσότερες σειρές και εννοείται ότι δεν υπήρξε θέμα απλά προσωπικών προτιμήσεων. Απλά πιστεύαμε ότι αυτές είναι οι καλύτερες συλλογικά.
Και μεις μέχρι να καταλήξουμε διαφωνήσαμε 500 φορές. Τι να κάνουμε.
Επίσης στον Chrome σας βγάζει και κάποια tips, στον mozilla προέκυψε τελευταία στιγμή πρόβλημα, λογικά θα φτιαχτεί και κει.
Πάρα πολλές μείναν στο τσακ απέξω. Το θέμα είναι πχ για τους Βοργίες ή το Mad Men
Το σχόλιο για τον εξαμερικανισμό παντελώς περιττό des, κρίμα, στο showtime παίζει διάολε... Κανένας εξαμερικανισμός.
Αν πιστεύαμε ότι άξιζε και αλλού, απλά θα έμπαινε και αλλού. Κατά την γνώμη μας πάντα. Ακόμη και στο Α' Αντρικού, η επιλογή ήταν απίστευτα δύσκολη, έμεινε έξω ο Hamm για παράδειγμα και υπάρχουν τα αντίστοιχα σχόλια για αυτή την επιλογή. Πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες και ενστάσεις και το ξέρω (ξέρουμε).
Οι Βοργίες (που προσωπικά την βλέπω και την γουστάρω) από ποια είναι καλύτερη και σε και σε ποιες κατηγορίες ας πούμε; Αυτό είναι το ζητούμενο με όλα τα βραβεία. Η επιλογή που έμεινε απ' έξω ποια θα μπορούσε να αντικαταστήσει. Δεν λέω ότι κάποιος δεν μπορεί να έχει αντίθετη γνώμη φυσικά.
Θενξ Δημήτρη! Πάντως μπορείς να αφήσεις και κενές κατηγορίες άμα θες. reality (ειδικά survivor!!!) βλέπει κόσμος!
Δεν είναι θέμα κοινού, το Mad Men ήταν σε πολλές από τις μεγάλες κατηγορίες πολύ κοντά για υποψηφιότητα αλλά εν τέλει έμεινε απέξω για λίγο. Μπήκε η hendricks όμως στις sexy παρουσίες :P
Πατάς "Τελευταίο βήμα" (στα γράμματα, όχι στο πράσινο τικ), επιβεβαιώνεις ότι ολοκλήρωσες την διαδικασία και συνεχίζεις. Ακόμη σου βγάζει πρόβλημα;
Ευχαριστούμε Kane! Το στήσιμο βέβαια δεν ήταν δική μου δουλειά οπότε θα τα μεταφέρω :D
Eίναι λίγο περίεργη κατηγορία αυτή. Ο Joffrey μπήκε για ευνόητους λόγους! Η Lori και η Sookie είναι σπαστικιές και πράγματι σπάνε τα νεύρα στον κόσμο, την Lori δε λόγω χαρακτήρα και ενεργειών την μισεί το σύμπαν χαχαχα
Για τον Clay δες την 4η (no spoiler here, καλά μην φανταστείς, και αυτός λόγω χαρακτήρα μπήκε ουσιαστικά).
Πάντως ξαναλέω ότι το μισό θέμα με όλων των ειδών τα βραβεία είναι το κράξιμο για το ποιες σειρές έμειναν απέξω, εκεί γίνεται τζέρτζελος κάθε φορά. Απλά καλό θα ήταν να έχουμε γνώμη και για τις υπόλοιπες, αυτό μόνο. :)
Και εγω Joffrey ψηφισα στο μισητο αλλα παραλίγο lori να πέσει η ψήφος :P
Και για τη sookie δεν μου φαίνεται περίεργο που ήταν υποψήφια καθόλου. Και ΜΕΝΑ με εκνευριζει αφάνταστα αλλα φέτος δεν έχω παρακολουθήσει οπότε δεν θα μπορούσα να την ψηφίσω ;)
δεν ξερω αν εχει αναφερθει στο παρελθον αλλα και να εχει δε με νοιαζει . ηθελα να γραψω - να βγαλω απο μεσα μου καλυτερα- δυο τρια πραγματα για την καλυτερη σειρα που εχω δει στη ζωη μου. εχω φτασει τα 36 και απο το 2001 κολλησα το μικροβιο των σειρων με το "24". απο τοτε βλεπω καθε χρονο δεκαδες σειρες , τις αναλυω στο μυαλο μου, βυθιζομαι σε αυτες , τις "κανω δικες μου" με καποιο τροπο, ενθουσιαζομαι οταν βλεπω καποιον πιλοτο , στεναχωριεμαι οταν καποια τελειωνει και παντα ειμαι σε αναζητηση νεων . ειμαι αυτος που βαριεται να δει μια ταινια γιατι διαρκει 2 ωρες αλλα τελικα βλεπω 5 επεισοδια σερι για 3 και βαλε ωρες σερι.
βλεπω μανιωδως τα csi τοσο που πιστευω οτι αν καποτε κανω φονο δεν θα με πιασουν ποτε. εχω αναλυσει τοσο το lost που θελω να βρω τον J.J. Abraams να του μιλησω να του πω ότι λατρεψα το τελος . Ζηλεψα τη ζωη του Βινς στο entourage και γελασα με τον Αρι Γκολντ , ενοιωσα πως ειμαι ο τσαντλερ στα φιλαρακια, ειμαι ακομα ερωτευμενος με τη Dr. Brennan στο Bones , ειμαι σιγουρος πως θα ημουν ο Νταριλ στο Walking Dead(και θα φυτευα ένα βελος στην γυναικα του Ρικ) , ενοιωθα πως ημουν μεσα στην αγρια δυση στο Deadwood, ενοιωσα συμπονοια για την χωρις νοημα ζωη του Walter White στο Breaking Bad, λυθηκα στα γελια με τον βλαχοαμερικανο στο East Bound and Down, ευχηθηκα να ειμαι εστω και μια μερα ο Χανκ Μουντι στο Californication(if you know what I mean..) και ……μπορω να συνεχιζω μεχρι να με κανετε μπαν.
Ειστε ακομα εδώ? Friday Night Lights. Παλι. Friday Night Lights. Οκ και τι εγινε θα μου πειτε. Κωμοπολη στο τεξας , προπονητης σε ομαδα του σχολειου στο American football που στην ελλαδα δεν πρεπει να υπαρχουν πανω από 1000 ατομα να ξερουν πως παιζεται. «Οποτε γιατι να τη δουμε ρε φιλε? Το αμερικανικο δε μου αρεσει και τι με νοιαζει τι κανουν τα 17χρονα αμερικανακια στο σχολειο?» Μην περιμενετε να δειτε ωρες πορωτικων αγωνων, προπονησεων , ή πιτσιρικια να χαμουρευονται στις τουαλετες του λυκειου. Το επικεντρο της σειρας είναι ο κοουτς Τειλορ , η οικογενεια του και η μικρη κοινωνια του Ντιλον. Το πως ο κοουτς κανει τους αθλητες του πρωτα ανθρωπους και μετα αθλητες. Πως τους μαθαινει αξιες για την υπολοιπη ζωη τους . Πως συμπεριφερεται στον σταρ που εχει τα μυαλα του πανω από το κεφαλι . Πως αντιμετωπιζει την εφηβη κορη του όταν γυρναει σπιτι. Πως ότι και να γινεται η οικογενεια του , η γυναικα του, η κορη του, είναι αυτοι που τον κρατανε και του δινουν δυναμη. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρειτε έναν χαρακτηρα που θα σας θυμισει τον εαυτο σας. Αν ειστα πατερας ειδικα στο προσωπο του κοουτς Τειλορ θα δειτε πως κρατατε μια οικογενεια μαζι. Και όταν λεω οικογενεια εννοω ολη την κωμοπολη του Ντιλον αλλα και την οικογενεια στο σπιτι. Οι ηθοποιοι είναι υποδειγματικοι , ειδικα ο κοουτς να θυμισω ότι πηρε το Εμμυ εχοντας αντιπαλους House, Mad men και Boardwalk Empire. Δεν μπορω να ξεκαθαρισω ακομα τις σκεψεις μου μιας και το τελειωσα προσφατα ένα ξημερωμα που με βρηκε να βλεπω τους τιτλους τελους κλαιγοντας με λυγμους οποτε το κειμενο μου μπορει να μην εχει και πολύ συνοχη. Παρακατω ένα κειμενο που γραφτηκε από καποιον επαγγελματια και λεει οσα δεν μπορω να εκφρασω εγω.
http://www.oneman.gr/keimena/diasked...e.1603873.html
Thanks for the memories coach Taylor…Clear eyes full hearts can’t lose…
Δημήτρη εγώ Lori ψήφισα :D
james9 το Friday Night Lights είναι στο top 10 μου και πολύ δύσκολα να βγει από κει, την έχω αναφέρει και στο παρελθόν σε αυτό το θέμα την σειρά ως μία από τις καλύτερες σειρές χαρακτήρων που έχω δει. Απίστευτα τα συναισθήματα που σου προκαλεί, το δέσιμο με τους χαρακτήρες, ο ρεαλισμός... όπως τα λέει στο άρθρο είναι σε γενικές γραμμές, πράγματι σε κάποιο storyline η δεύτερη σεζόν υστερεί, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά το μόνο της ψεγάδι. Πολύ κλάμα λέμε!
+rep στον james για το πολυ ομορφο post του.
Ο εξαμερικανισμός πήγαινε στους rest of the world spectators μιας σειράς που παρασύρονται από το μαρκετινίστικό συνήθως hype, παρά στην ποιότητα των σειρών αυτών καθ'αυτών.Πχ.Το Βreaking Bad.Άψογο σε πολλούς τομείς αλλά το "story" του χωλαίνει για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω σε δημόσιο forum.
Θα μπορούσα να σου πω σε ποιες ακόμα κατηγορίες θα μπορούσε να βρίσκεται το Borgias αν είχα την δυνατότητα να ξαναδώ τις κατηγορίες μετά την ψηφοφορία.
Προσωπικά ψήφισα σε 19 κατηγορίες για τις οποίες θα μπορούσα να εχω άποψη.
@james.Θέλεις να μου πεις για το csi μήπως και το έχω παρεξηγήσει?Ι mean, γίνεται ο φόνος το πρωί, οι τοξικολογικές βγαίνουν καμιά ώρα μετά ενώ η νεκροψία μέχρι το μεσημεράκι το πολύ κλπ.Άντε μέχρι το ηλιοβασίλεμα ο δολοφόνος έχει συλληφθεί.Τοο much για μένα.
Μπα, καθαρά ποιοτικοί ήταν οι λόγοι επιλογής των σειρών.
Μα είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσες να πεις και άλλες κατηγορίες στις οποίες θα μπορούσε να βρεθεί, το ξέρω αυτό ρε συ και το είπα από πριν. Και κάποιος άλλος θα ήθελε για τους δικούς του λόγους το Mad Men, το Good Wife, για το Sons of Anarchy... και η λίστα συνεχίζεται!
κοιταξε τα csi δεν προσφερουν κανενα ουσιαστικο ρεαλισμο ή καποια σεναριακη πρωτοτυπια. εγω τα αποκαλω "ενοχη απολαυση" αφου μετα απο απειρες σεζον που εχω δει δεν εχω αγωνια μη σου πω οτι βρισκω και τον δολοφονο γρηγορα αφου εχω "πιασει" τα τρικ των σεναριογραφων για να με αποπροσανατολισουν. ομως απολαμβανω τα σκηνικα που στηνονται στο φωτεινο las vegas , το κοσμοπολιτικο miami και τη σκοτεινη νεα υορκη. επισης εχω δεθει με καποιους χαρακτηρες ( we love Horatio Cane yeeeeeeeah!) και εχω μουρλα με την εγκληματολογια μου αρεσει να βλεπω πως δουλευουν τα εργαστηρια , crimes scenes κλπ. να τονισω οτι τα εργαστηρια που βλεπετε ειναι πληρως λειτουργικα και οτι κανουν οι πρωταγωνιστες , αναλυσεις , dna κλπ γινεται ετσι και στην πραγματικοτητα. φυσικα ειναι πρακτικα αδυνατο να λυθουν υποθεσεις σε μια μερα αλλα γινονται χαρην του χρονου της τηλεοπτικης σειρας. παντως πιστευω οτι δυσκολα θα ξεκινησει καποιος να τα βλεπει τωρα πια εκτος αν το κανει περιστασιακα.
Μισητός χαρακτήρας : Lori απο Walking Dead..!! Χαχαχαχα... Ετσι..!!!