Καλα τα γραφικά τα είδαμε, καμια φωτο απο την κουταρα τι έχει μεσα;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Όπως επιθυμείτε.. :P
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...075959df23.jpg
Μονο την φιγούρα έχουν διαφορά με την σπέσιαλ έκδοση, τίποτα κωδικους για έξτρα στο multi έχει;
Πολυ ωραία φαίνεται πάντως.
Στο δευτερο κεφάλαιο :
Spoiler!
Το παιχνίδι υπέροχο, ώρες ώρες ξεχνιέσαι και νομίζεις πως βλέπεις ταινία....textures και φωτισμοί από άλλον πλανήτη/άλλη γενιά...το aliasing ειναι το ίδιο σπάνιο όσο και οι 16χρονες παρθένες....τα ματια μου βλεπουν απίστευτα πράγματα.....
Μονο εγω είδα κολλάει συχνα η εικόνα, τα γραφικά δεν λεω πολύ καλά ειδικά στο επόμενο κεφάλαιο στην αρχη μου αρέσε τρελα.
Τα κεφάλαια τώρα που το λέμε είναι πολύ μικρα η ιδέα μου είναι.
Edit
Δεν λέω κάτι τραγικό δεν ενοχλεί αλλά το έβλεπα.
Και εγω στο 2ο κεφάλαιο είμαι και δεν εχω συναντήσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Και για τον ανεμιστήρα που λέτε ναι κανει θόρυβο, αλλα σε αλλα παιχνίδια που εχω παίξει τον εχω ακούσει και πιο δυνατά.
Κόλλημα δεν παρατήρησα, παίζω σε monitor ομως. Σε tv δεν ξερω πως φαίνεται.
Το είπα πριν σαν τραγικό γεγονός δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά δεν ξέρω πως λέγεται όταν όπως παιζεις συνήθως τρέξιμο σε καποια φαση ψιλο σταματαει για κλάσματα.
Θα δω το βράδυ αν εχει πάλι το αφησα στην μεση στο 3.
Το άλλο το κουφο το public έστειλε κωδικους μπόνους χωρίς να παρω το παιχνίδι.
Edit
Lol και άλλος κωδικος, είχα κάνει δυο παραγγελία :D
Πφφφ ίσα που θα προλάβω να το παραλάβω και γω σήμερα, και ίσως πάρω μια ιδέα το βράδυ κάνα δίωρο! Σε hard το ξεκινάμε;
Εγω που το πήρα και δεν μου έχουν έρθει ακόμα;;
:P
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι είμαι δουλειά αν θυμάμαι καλά είναι όπλα.
Πως θα περάσουν οι ώρες μέχρι το βράδυ, βάλε και το update 5gb καλό ξημέρωμα. Έχει να πέσει κάψιμο.......
Ερώτηση βέβαια τώρα τελείως άσχετη. Χρειάζεται να είσαι plus συνδρομητής για party chat?
Ψιλοχαζη ίσως αλλά δεν έχω ιδέα πραγματικά.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...99bf3ea668.jpg Να και η δική μου special.Με το σώβρακο παιζω,ουτε μπάνιο δεν εκανα οταν γυρισα απ τη δουλεια.[emoji22]
Sent from my iPhone using Tapatalkhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...95b13686a7.jpg
Και κατι που καταδεικνύει την πολυ σωΣτη δουλεια που εχει κανει η ΝG στο να συνδεΣει το U4 με προηγούμενα παιχνιδια της σειράς.
Λεπτομέρειες που μονο Καμμένοι με τη σειρα σαν εμενα θα προςεξουν.
Λίγοι.ελαχιστοι.Μονο εγω.[emoji22]
Spoilers!!
Διαβάστε οσοι έχετε περασει το chapter 2 του U4 και το chapter 1 του drakes fortune.
Spoiler!
Οτι και να πω απο αποψη γραφικων και λεπτομέρειας απλα θα ειναι λιγο .
Για αυτους που λενε οτι αργει το update εμένα δεν μου άργησε καθολου, μαλιστα αρχισα και επαιζα χωρις να κανω update και το PS4 συνεχιζε και κατεβαζε και μετα απο 1,5 περιπου ειχε κατεβει. ( με 9mps γραμμη ) .