Ψάξε κάπου τέρμα αριστερά κάτω στην κονσόλα σου στο PSN store έχει μία επιλογή redeem code, εκεί βάζεις τον 12ψήφιο κωδικό και μετά αφού το αποδεχτεί και το οριστικοποιήσεις, λογικά θα πάψει να σου ζητάει λεφτά.
Printable View
Ψάξε κάπου τέρμα αριστερά κάτω στην κονσόλα σου στο PSN store έχει μία επιλογή redeem code, εκεί βάζεις τον 12ψήφιο κωδικό και μετά αφού το αποδεχτεί και το οριστικοποιήσεις, λογικά θα πάψει να σου ζητάει λεφτά.
Πληρώστε ρε να κάνουνε Χριστούγεννα οι άνθρωποι. :silly:
για να μην κανουμε εμεις :e040fdd:Quote:
Πληρώστε ρε να κάνουνε Χριστούγεννα οι άνθρωποι. :silly:
Γιατί έχεις σκοπό να κάνεις εσύ; Προνομιούχε... :p
Εγώ έκανα Χριστούγεννα πριν μια εβδομάδα που πήρα το PS4 :a049:
από αυτή την ημερομηνία και μετά λόγω διαφόρων συμβάντων δεν προβλέπεται άλλη γιορτή για μένα :frusty:
OK, χθες δεν βγάλαμε άκρη με το θέμα του DLC. Σήμερα το πρωί, άρχισα πάλι το ίδιο θέμα από το κυρίως account μου (που θα έπρεπε από προπερσι να έχει συγχωνευτεί αλλά ακόμη κομμένο στα δύο είναι). Μίλησα με έναν, άρχισε τα δικά, του είπα τα δικά μου μετά από αρκετή ώρα πάλι άκυρο. Είχα δουλειά, άφησα λίγο χρόνο να κυλίσει, επιστρέφω μετά από κάνα δίωρο και λέω, τώρα αφού τα έχουν κάνει οι ίδιοι σκ@τ@ εγώ φταίω; Και μπαίνω από το άλλο account που έχω και πλέον "διαχειρίζομαι" μέσω του mail της συζύγου, no reports or error records there - cool. Αρχίζω το παιχνίδι διαφορετικά και παρότι μου ζήτησε να είμαι στην κονσόλα μου, εγώ τον έπεισα να το κάνουμε απο το PC γιατί η κονσόλα δεν είναι δίπλα μου (βασικά μία 15άρα χιλιόμετρα μακριά είναι αλλά οκ). Του ανέβασα από νωρίς τα απαραίτητα (αποδείξεις και ονόματα και πονηρές φωτό) τελικά ο άνθρωπος (νομίζω ο τέταρτος για μένα) μου έδωσε έναν κωδικό και τον πέρασα και πλέον το DLC περιμένει να κατέβει στο PS4.
Να ευχαριστήσω τον φίλο g* για τις πολύτιμες πληροφορίες και την βοήθεια του, καθώς χωρίς την συνδρομή του ίσως να μην έβγαζα άκρη ποτέ. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να του το ανταποδώσω.
ρε μαγκες ξερουμε για τα οπλα AN94 ΚΑΙ M5K ΣΕ ΠΟΙΑ DLC ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ..?
Καλημερα,μολις μου εμφανιστηκε ενα ολοκαινουργιο bug...Μπαινω σε ενα σερβερ στη μεση του game,παιζω κανονικα.Τελειωνει, φορτωνει την επομενη πιστα διαλεγω ενα αρμα να ξεκινησω κ ανακαλυπτω οτι ο δεξιος αναλογικος ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...Δεν γυριζε ο πυργος του αρματος, βγαινω απο το αρμα κ ο στρατιωτης μου μια απο τα ιδια, μπορουσε να παει μονο μπροστα κ πισω(λετε να εφαγα penalty για το τυχερο 18-0 που εκανα στην προηγουμενη πιστα?).Ακομα ενα hoah για την π@π@ρο EA-DICE
παιδια το bf4 θελει online pass..?
Όχι ρε brother... Στο συστήνω, πολύ καλό!
Τις πρώτες 14 μέρες έχει trial το plus μετά πρέπει να βάλεις Visa προπληρωμένη η πιστωτική ή αυτές της Sony για να παίξεις on line οποιοδήποτε παιχνίδι
Sent from my XT910 using Tapatalk
Πόλυ τα έχει καταργήσει η ΕΑ τα online pass απ'όλα τα παιχνίδια της ανεξαρτήτως κονσόλας.
https://help.ea.com/article/online-p...n-discontinued
Είμαι θεσσαλονίκη και ανταλασω bf4 ps4 με assassin 4 ps4 ,αν κανείς ενδιαφέρεται pm.επειδή είμαι νέος στο forum δεν μπορω να βάλω δυστυχώς αγγελία οπότε την έβαλα εδω sorry...
Συστήνω ανεπιφύλακτα:
1) ACW-R με COYOTE, όποιο laser θέλετε, COMPENSATOR και οπωσδήποτε STUBBY GRIP.
2) Ξεκλειδώστε το L85A2 (προυποθέτει kill με το Deffibrilator που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά αξίζει τον κόπο).
Tip: Το game έχει έντονο AIM assist. Στις μέσες αποστάσεις δοκιμάστε: ADS-ριπή-αφήνω και τα δύο, ADS-ριπή-αφήνω και τα δύο, ADS-ριπή-αφήνω και τα δύο.... συνέχεια αυτό το pattern για να κλειδώνει κάθε φορά στον αντίπαλο. Θέλει λίγο συνήθεια, και να μην πανικοβάλεσαι επειδή διακόπτεις. Με αυτό τον τρόπο, περισσότερες σφαίρες βρίσκουν στόχο, κάνεις οικονομία στο magazine, και ανεβάζεις το accuracy, κάτι που είναι και το ζητούμενο.
τέλος, ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣΑΚΙ, προβαίνουμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, στη διαδικασία που παρουσιάζεται στο δίπλα άβαταρ.
Spoiler!
Λευτέρη παιχνιδάρα είναι στο PS4, στο PS3 το μαύρο του το χάλι έχει. :P
Μόλις το παράγγειλα... :a098::rip:
Proud owner of M-COM Attacker Medal Dog Tag :osfp:
Για όσους ζήλεψαν, χρειάζεται 5 M-COM Attacker Medals, που το κάθε ένα θέλει 50 M-COM Attacker Ribbons, και κάθε Ribbon θέλει 2 Bombs Armed σε έναν γύρο επίθεσης στο Rush.
PLAY THE FUCKING OBJECTIVE ciaoooo
Οποιος θέλει ας με κάνει add.