Πράγματι Κώστα έχω χαζέψει με αυτά που κάνει η Λίβερπουλ...μόνο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου γίνονται αυτά κακά τα ψέματα...
send from Galaxy S4 with tapatalk...
Printable View
Πράγματι Κώστα έχω χαζέψει με αυτά που κάνει η Λίβερπουλ...μόνο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου γίνονται αυτά κακά τα ψέματα...
^^Μεχρι και ο Άγγλος σχολιαστής είπε σε ενα σημείο οτι "δεν εχω ξαναδεί κατι τετοιο"... τρομερή Λίβερπουλ και κοιμισμένη Άρσεναλ, θα βαλει και αλλα...
Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Λιονέλ Νούνιες και το gazzetta.gr παρουσιάζει το προφίλ του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού!Διάβασε περισσότερα στο: Στον ΟΦΗ για την αναγέννηση! (pics) | gazzetta.gr
Αντε και στον Μπορχα τωρα!
χαχαχα Ελα ντε! Τους έχει πάρει όλους! Φαντάσου πόσο έπιασαν εκεί που πήγαν?!
Οσο ταλέντο έχουν Αργεντίνοι και Βραζιλιάνοι τόσο επιρρεπείς είναι στα πειθαρχικά παραπτώματα ρε γμτ.. Κρίμα..
Ο Νιουνες ηταν αυτος ο θεος που ειχε πει πως ο θειος του ηταν ναυτικος και του ειχε φερει οταν ηταν μικρος ενα κασκολ του γαυρου?
Δειτε τα γκολ που έχβαλε ο Μητρογλου με τους U21 της Fulham.. Ειδικά το 2ο ειναι αρρώστια!!
http://www.youtube.com/watch?v=n6VtkeY5UTY
τι παιχτούρα......
Μπαρτσα Παρι στους 8 απο αποψε. Αυριο ειναι η ματσαρα, Άρσεναλ-Μπάγερν.
με την τωρινή κατάσταση που είναι η ’ρσεναλ και αντοίστοιχα η Μπάγερν μόνο ντέρμπι δεν το βλέπω το ματσάκι......μακάρι να διαψευστώ και να γίνει μάχη στήθος με στήθος αλλά.............................
έβλεπα και τα 2 ματσ... τι παιχτούρα αυτος ο Ζλαταν ρε παιδιά?
Φαβιρι ειναι σιγουρα η Μπαγερν. Αν το ματς ηταν στη Γερμανια, θα ελεγα και εγω οτι παει γαι ανετη νικη των Γερμανων. Επειδη ομως γινεται στην Αγγλια και με μια Αρσεναλ που σιγουρα θα θελει να πετυχει κατι μεγαλο μετα τις τελευταιες μετριες εμφανισεις, ελπιζω οτι θα δουμε γερο ματσακι
Μακάρι Κώστα να γίνει έτσι αλλά βλέπω κανά 0-2 των γερμανων και μετά συντήρηση....μακάρι να βγώ ψεύτης...
Προσωπικα δεν ξερω ποσο θελει η Αρσεναλ να τρεξει στο CL, γιατι πιστευω πρωτος στοχος της ειναι το πρωταθλημα.
Η διαμόρφωση του γηπέδου της Σίτι δικαιώνει τον διαιτητή
Attachment 4237-
Χαχαχα.. Παντως η κοκκινη (σωστη βεβαιως) αλλαξε πολλά. Οι Αγγλοι μπηκαν μεσα με ορεξη να δημιουργησουν προβληματα και ισως να το ειχαν καταφερει αν δεν εμεναν με 10 και αν ο Ozil δεν βαριοταν που ζούσε..
Το ματς τελείωσε οταν έμειναν με δέκα. Στο δευτερο απλα περιμέναμε να δουμε ποσες τελικές προσπάθειες θα κανει η Μπάγερν, η Άρσεναλ ειχε παραδώσει πνεύμα.
Τεσσερα ματς παντως που ηδη κρίθηκε η πρόκριση, κανενα ενδιαφέρον δηλ στις ρεβάνς...ελπίζω οτι η αλλη βδομαδα θα ειναι πιο ενδιαφέρουσα.
εγώ ελπίζω να μη συνεχίσουν τα διπλά και την τρίτη :P
πολύ ωραία μπήκε η Arsenal και αν έμπαινε το 1ο πέναλτι θα βλέπαμε άλλο ματς, μετά έμεινε με 10 παίχτες, πήρε κατοχή η Bayern και τέλειωσε το παραμύθι. ο Neuer απέδειξε πάλι οτι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο κόσμο αυτή τη στιγμή.
καλα αυτος ο Οζιλ λεει ειναι ο πρωτος παιχτης της Αρσεναλ που χανει 2 πεναλτι στο Τσου Λου. Κριμα παντως!!!