Πραγματι επιξα κγω ενα αγωνα online κ δεν ειχα ιχνος lag μαλιστα επαιξα master league κ ειχα παρει παναθηναικο!
Printable View
Πραγματι επιξα κγω ενα αγωνα online κ δεν ειχα ιχνος lag μαλιστα επαιξα master league κ ειχα παρει παναθηναικο!
Για το lag παίζει μεγάλο ρόλο ο αριθμός των παικτών συνολικά που προσπαθούν να συνδεθούν σε συνδυασμό με τους servers της εταιρίας.
Λογικό τώρα να μην έχει πολύ κόσμο online... Ας περιμένουμε κανά 2 βδομάδες...
Μέσα στον οκτώβρη θα φανεί τι παίζει φέτος με το online,όταν μπει όλος ο όγκος χρηστών
στο master league εχεις τους default παιχτες πλεον...casono κτλ...οπως στο Online.To LAG σαν εννοια στο φετινο προ δεν υπαρχει...επαιξα ολα τα ματσ με κοκκινο σημα(μιας και επαιζα random) κ ολα παιξαν απροβληματιστα!Εκτος απο 1 που πιθανα ο αλλος το εκοψε πηρα τους βαθμους αλλα μου λεει οτι στα 10 ματσ αν εχει 70% ολοκληρωμενα παιχνιδια θα με βαλει blacklist κτλ...ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ...τπ(παιζει να ειναι για τους cheaters).
Τελος να πω οτι μονο η Αγγλια δεν το εχει,παντου κυκλοφορει το προ(αν δεν κανω λαθος) αρα το ονλινε θα επρεπε να ηταν γεματο εχτες αντε σημερα
Το αγοραζεις εξτρα με 100 ποντους απο εκει που αγοραζεις κομμωσεις μπαλες και ξεκλειδωνεις τους κλασικους παιχτες
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Greek
Με το που ήρθε έφυγα για δουλειά... το βράδυ θα πέσει λιώσημο!!!
εχει δικοιο ο jimcris...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!
ΤΟ GETITNOW ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΨΩΝΙΖΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ 55 ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ 45!!!!!
PRO 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ 45 ΕΥΡΩ!!! ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
^Σιγουρα ισχυει;
Ροταω επειδη δεν γραφει τιποτα εδω http://www.getitnow.gr/prod/gaming/p...prod1430033pp/
επισης, ισχυει για ολα τα παχινιδια ή μονο για το PES 2012;
Ok, thanks. Θα παρω και τηλ. να ροτησω, για νσ σιγουρευτω. :)
Ευχαριστω και παλι.
Εχω μια απορια και θα ηθελα τη βοηθεια σας:Με το που μπαινω στο Online του Pro,μου λεει οτι μπορω να παιξω μονο ενας εναντιον ενος.Ρυθμισα το dmz απο το ρουτερ,εβαλα σταθερη IP και τωρα δεν μου το εμφανιζει αλλα δημιουργηθηκε κατι αλλο.Οταν κανω το τεστ του δικτυου,παροτι μου γραφει ΝΑΤ 2 δεν εμφανιζει το download και το upload τεστ και μου πεταει στην κατω μερια το εξης:"The router in use may not support IP fragments and the communication features of some games may be restricted".
Αν κλεισω το firewall δεν το εμφανιζει το συγκεκριμενο,αλλα εμφανιζει το πρωτο μυνημα λαθους που ανεφερα,οτι δεν μπορω να παιξω Online!Και αν ανοιξω το firewall με dmz ενεργο παιζω online αλλα μου λεει τα παραπανω περι ip fragments....restricted κ.τ.λ.
Αραγε το συναντησε κανεις?
Υ.Γ.Ελπιζω να μην ειμαι offtopic :blink:
ειναι λιγο,ψαξε στο google με το μοντεμ σου κ το ps3 πχ...(ονομα ρουτερ μοντελο κτλ) how to dmz ps3.Εγω με LOW firewall κ disable το antihacking με DMZ χωρις να ανοιξω καμια πορτ δεν μου λεει τιποτα σε κανενα παιχνιδι,και στα τεστ ειμαι NAT2 και μου παιρναει ολα τα τεστ....ααα βαλε UPNP μηπως ειναι αυτο
ρε παιδια γιατι πειτε καμια γνωμη για το παιχνιδακι τωρα που βγηγε το παιχνιδι.εχει διαφορα απο τα ντεμο?ακομα δεν το εχω παρει εγω.no money, no party!!!!
δεν εχω μια γαμωτοοοοοο
Eυελπιστω σημερα, αντε αυριο να το εχω....:)
Αυτο ειναι το μονο προβλημα του review νομιζεις;
Δεν ειπε σχεδον τιποτα για το νεο συστημα αμυνας ουτε για τα νεα modes, καταδικασε ΑΔΙΚΑ την αμυντικη A.I.(εδω απο το demo ηταν πολυ καλη, στην τελικη εκδοση που δοκιμασα εχει γινει ακομα καλυτερη δουλεια). Οι τερματοφυλακες αναφερεται οτι ειναι τραγικοι, ενω κατα κοινη ομολογια εχουν υποστει βελτιωσει και ειδικα μετα το 1ο patch. Δεν ηξεραν ΚΑΝ ποτε ανοιγουν οι servers(ανοιξαν προχθες), και δεν περιμεναν ουτε 1-2 μερες για να δοκιμασουν το ML Online το οποιο συμφωνα με γωμες εχει υποστει πολυ μεγαλη βελτιωση. Επισης απ' οτι διαβασα, τις πρωτες μερες το lag ειναι μηδενικο, δεν ξερω αν ειναι επειδη ειναι νωρις ακομα. Τελος το σχολιο του ''"Το ένα πρόβλημα είναι ο μη καταλογισμός των φάουλ αμέσως μετά τη μεταβίβαση μιας πάσας. Για παράδειγμα, αν ελέγχουμε τον Messi και δώσουμε πάσα στον Xavi και επί τόπου ένας αντίπαλος πέσει στα πόδια του Messi, δε θα δοθεί φάουλ με τη δικαιολογία ότι η μπάλα είχε φύγει. Το σε ποιον κανονισμό υπάρχει αυτό, μόνο οι Ιάπωνες το γνωρίζουν."'' φανερωνει οτι ειτε δεν ξερει πολλα απο μπαλα ειτε προσπαθει να βρει αρνητικα ελπιζοντας πως δεν θα γινουν αισθητα. Αυτο λεγεται πλεονεκτημα.
Το review ειναι για τα κλαμματα τουλαχιστον.
μια ερωτηση ρε παιδια.πηρα το παιχνιδι σημερα και θελω να παιξω online με φιλους μου πως γινετε να του βρω και να τους κανω προσκληση?και αλλη μια αν γινετε να παιξω με φιλο μου on line στην ιδια ομαδα?