Link?
Να το εχει πει ο Cerny, οχι η τατιανα.
Printable View
Δεν ειπε οτι ειναι καλυτερο, ειπε οτι το προτιμα για τον τροπο που σχεδιαζει το PS5. Εχει τεραστια διαφορα. Η κονσολα εχει σχεδιαστει με βαση τα Sony Studios, με βαση το οραμα τους, με βαση το VR κτλ κτλ.
Τωρα τι θα φερει αυτος ο σχεδιασμος θα το δουμε στην πραξη.
Δεν καταλαβα τιποτα.
Το 18%. Ρώτα τον Slay - τι διαφορά έχουν 36 από 52 CU.
Το ίδιο θα ισχύει και για το seX λογικά με το δικό του deticated chip.
PS5’s Tempest Engine Is Hardware Accelerated, Will Be A Huge Boost To CPU – Hellpoint Dev
https://gamingbolt.com/ps5s-tempest-...-hellpoint-dev
Το ίδιο θα ισχύει και για το seX λογικά με το δικό του deticated chip.
PS5’s Tempest Engine Is Hardware Accelerated, Will Be A Huge Boost To CPU – Hellpoint Dev
https://gamingbolt.com/ps5s-tempest-...-hellpoint-dev
σε τι επεσε εξω και πως το θεωρεις δεδομενο χωρις να εχεις συγκρισιμη μετρηση σε συγκεκριμενα παιχνιδια?
με βαση την ισχυ και των 2 μηχανηματων, προσωπικα πιστευω οτι τα περισοερα multiplatform δεν θα εχουν μεγαλη διαφορα στην αποδοση τους. στα exclusives με βαση τα γουστα μου, τα στουντιο της sony εχουν τεραστιο προβαδισμα...
Επειδή με έχει κουράσει αυτή η συζήτηση, ναι ο Screier είναι καλός, χρυσός κτλ., αλλά έχει ένα bias όπως όλοι στον χώρο. Έχει sources, έχει πολλά αλλά έχει πέσει και έξω και τελικά πιο πολλά μάθαμε από άγνωστα ατομάκια και πολύ νωρίτερα.
Από εκεί και πέρα ένα από αυτούς θεωρείται και ο Aquarius Zi, ο οποίος, δεν έχει σχέση με τον χώρο τον κονσολών αλλά, έχει ledendary status, ως TSMC Leaker. Στο τελευταίο του Leak σε αυτό το Site , λέει πολλά και ενδιαφέροντα όχι μόνο για Zen και τις επερχόμενες Navi 2 (RDNA 2 Based) αλλά και ότι οι κονσόλες έχουν πάει ήδη για παραγωγή και άλλα.
Εδώ μια μετάφραση, μιας και το google translate, δεν τα καταφέρνει καλά:
Πίστεψε δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι απλά σε ενοχλούν αυτά που λέει, και όχι ότι δεν είναι αξιόπιστος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
whataboutism.gif
Τα έχω εξηγήσει όλα. Όπως ο ένας είναι "biased" από την μια πλευρά - έτσι και ο άλλος και έδωσα και παράδειγμα.
Έτσι λοιπόν δεν δίνω καμία σημασία στα λεγόμενα κάποιων όσο "έγκυροι" και να είναι γιατί ακυρώνονται από το bias τους.
Προσωπικά, λοιπόν δεν με "τσούζει" καθόλου αν το ένα κομμάτι πλαστικού έχει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά από το άλλο, γιατί αντίθετα με άλλους δεν είμαι σε κάποια παράταξη, εδώ και δεκαετίες.
Μιλάω με HARD FACTS και μόνο έτσι θα κερδίσει ο συνομιλητής απέναντι μου, όχι την προσοχή μου αλλά και τον σεβασμό μου, σε ένα debate.
Μέχρι τότε, επειδή στις 2 προκλήσεις (δικές σου), η μια είναι δώρο, για μένα (εκτός απροόπτου) και με το benefit of doubt, ότι η Sony δεν έχει απλώσει όλα τα χαρτιά της (μια εξήγηση δίνεται παραπάνω? δεν κατάλαβα και εγώ την μετάφραση-binning problems?), θεωρώ ότι με βάση τα σχόλια σου, στο μοντέλο Κubler - Ross, είσαι σε anger mode ακόμα.
Δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς, ειδικά με βάση την γενική μου γραφή στο νήμα.
Τα ίδια θα έγραφα και από την ανάποδη (εννοώ για την MS).
Δεν ειναι debate, διαλογος γινεται εδω μεσα, η αποψη σου ακουστηκε αρκετες φορες. Εγινες σαφης και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
Το θεμα ειναι να το αποδεχθεις κι εσυ (οτι υπαρχουν δλδ και ανθρωποι που τον θεωρουν αξιοπιστο) αλλιως καθε φορα που θα ποσταρει καποιος ενα tweet του θα γινεται λουπα αυτο το πραγμα που εκτροχιαζει το νημα και κουραζει οποιον μπαινει να δει νεα για το ps5.
Προσωπικα ακομα και biased/καιροσκοπο/whatever να τον θεωρουσα παλι θα ποσταρα τα tweets του που εχουν να κανουν με καινουρια παιχνιδια/φημες/ακυρωσεις/development μιας και ουδεμια σχεση εχει το τι πιστευω εγω με το track record που εχει ο τυπος σε πραγματα που εχει πει/επιβεβαιωσει.
Μιλαμε για απειρα παραδειγματα οποτε απο τη στιγμη που μας ενδιαφερουν τα "νεα και φημες για το ps5" και ο τυπος δινει εγκυρες πληροφοριες ολα τα υπολοιπα δεν εχουν την παραμικρη σημασια. Και για οποιον εχουν (σεβαστο και αυτο εννοειται) θα εχουν την πρωτη φορα, η επαναληψη απλα εκτροχιαζει το thread.
Το debate πήγαινε σε θέματα ποσοστών, το τι διαφορά έχουν 36 από 52 CU κτλ. Θα μπορούσε να είναι τι περιμένεις από 3328 shaders σε σχέση με 2304 κτλ. με βάση factual και τεχνολογική γνώση από τις κάρτες της AMD και την αντίστοιχη τεχνολογία από τα PC, στα οποία επίσης ξέρουμε ότι η τεχνολογία τους βασίζεται.
Όλα αυτά είναι πραγματικά και έχουν περιγραφεί με 0 και 1.
Διάβασε αυτό για παράδειγμα:
PS5 specs: why Sony faces an uphill battle
Όλα τα άλλα, για το πως θα αποδίδουν τα games και πως και το ποιος έχει τα τα καλύτερα studio κτλ, είναι όλα contextual σχόλια στα όρια της θρησκείας (εκτός και αν μιλάμε για αυτήν την γενιά).
Ξεκάθαρα.
Από εκεί και πέρα, πληροφορία λαμβάνω - πληροφορία μετέδωσα.
Έχουν ήδη μπει σε γραμμή παραγωγής.
Τώρα τι εννοεί ο Leaker με αυτό δεν έχω καταλάβει:
https://pbs.twimg.com/media/EWtj4XKV...png&name=large
Και φυσικά διάλογος γίνεται. Εννοείται.
Που βρισκετε την oρεξη και τον χρονο ηθελα να'ξερα... σοβαρα ομως....
To ειχα διαβάσει αρχικα απο το κινητο και δεν ειχα δει τα "στοιχεια" που παρουσιαζες, τώρα τα είδα και γέλασα με την ψυχη μου. Το "bias" λοιπον για όσους δεν κάνατε το κλικ το ειδε εδω...
Attachment 12038
Δεν ξέρω εαν το πήρες χαμπάρι, αλλα η απάντηση του shinobi ειρωνεύται αυτους που "ξέρουν" (καλή ώρα) και αναφέρεται σε αυτόν που κάνει RT ο Jason.
Στο δε άλλο που "επεσε έξω" το "εξω" ειναι 0.4ΤF στην απόδοση του PS5. Εγω στην θέση σου θα σταμάταγα, γιατί θα καταλήξεις με το αντιθετο αποτέλεσμα απο αυτό που θέλεις να πετυχεις.
Εντωμεταξυ ασχετο. Γνωριζουμε με σιγουρια, μεσες ακρες, οτι το ενα TF για τις νεες κονσολες ειναι ανωτερο/μεγαλυτερο απο το TF των προηγουμενων κονσολων.
Πως ομως γνωριζουμε ποσο ακριβως ειναι το ενα TF για καθε κονσολα της επομενης γενιας? Προφανως πανω κατω θα ειναι στα ιδια επιπεδο η μοναδα μετρησης και τελικα το gap μεταξυ των GPU στο συνολο του θα παραμεινει, αλλα υπαρχει ενδεχομενο να μειωθει η να αυξηθει σε καποιο βαθμο?
Για παραδειγμα ο Cerny στην ομιλια του λεει οτι ειναι επικινδυνο να μενουμε στα CUs και teraflops γιατι τα νεα features(καποια απο τα οποια custom) ανεβαζουν τα trasistors και κανουν την μοναδα μετρησης των TFs να μεγαλωνει και αυτη.
μετα το 26ο λεπτο.
Spoiler!
Oποτε αναλογα με τα features που θα εχουν οι δυο κονσολες, το gap θα μπορουσε να αυξηθει η και να κλεισει μεταξυ των Next Gen κονσολων(σε μικρο βαθμο παντα). Ειναι αδυνατον ομως να παψει να υπαρχει.
btw ανακαλυψα οτι ο Cerny ειχε κανει ακριβως το ιδιο ''Road to'' και με το PS4
Spoiler!
Το τρίτο Post, το αγνόησες, φυσικά όπως και όλα τα υπόλοιπα comments. Δεν πειράζει.
Όπως και ότι ο συνδεδεμένος με pci-express με την βιομηχανία, είπε ότι είπε (Για τα TF) και μήνες πριν το imgur μοίραζε πόνο.
Λοιπόν - όχι.
Μέχρι και ο Pachter τον πήρε χαμπάρι και τον κάνει expose:
https://youtu.be/YM5JbHqSZAI?t=539
Δεν χρειάζεται να το δεις όλο. Το τελευταίο λεπτό μόνο αν δεν δουλέψει το timestamp.
Τελικά υπήρχε crunch culture ή όχι όπως λέει ο Ιάσωνας. Και αν δεν υπήρχε όπως λέει, πως βγήκε προχθές και λέει ότι δεν υπάρχουν Underpaid τύποι.
To 70% που έχει φύγει από την ND εμένα άλλα μου λέει.
Ελπίζω να το λήξουμε εδώ. Βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις, για το 18% με 44% ποιο πολλά shaders και TMU.
:d055:
Oχι για να επηρεασει το game. Αν κανουν ενα γκειμ στο φουλ 10,3. Θα ειναι 10,3.
Αυτο εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον.
Το 70% φευγει σε καθε γενια απο την ND που λεει ο λογος. Απο την MS εφυγαν το 100% των bungie, lionheart κτλ. Eκει υπαρχει καποιο αφηγημα?
Τον Pachter θες να πεις τον εχουν παρει χαμπαρι εδω και δεκαετιες. Απο τον οποιο δεν χρησιμοποιειται ποτε πλεον tweet.
Moυ κανει εντυπωση που σε πειραζει ο Jason και μου βαζεις Pachter ...
Τον Pachter τον έχουμε κάνει meme στα φόρα - αλλά είναι καιρό εκεί μέσα - και τον θεωρώ 100% πιο connected σε αυτή.
Έτσι όταν γεράσουν τα άλογα τα σκοτώνουμε φάση? Παλαιότερα ήταν καλός έτσι?
Εγώ με τον Schreier και κάθε Schreier δεν έχω πρόβλημα γιατί κατανοώ απόλυτα τι κάνει και γιατί το κάνει.
Απλά δεν πρόκειται να τον πάρω στα σοβαρά, όπως και ομοίους του. Εμ πως θα γίνει. Αυτή είναι η άποψή μου.
Με το στανιό?
μονο 70% , ολο το παιχνιδι μονος του το εφτιαξε ο druckmann...και αυτο αναγκαζοντας τον εαυτο του σε 24ωρες υπερωριες...
Μα προφανώς όπου συμβαίνει αυτό υπάρχει πρόβλημα. Είναι δυνατόν σε οποιαδήποτε επιχείριση να παίρνεις τον Junior να τον κάνεις Senior και στον τέλος να αναγκάζεται να φεύγει?
Και φούρναρης να είσαι, να κάνεις το πιο απλό, ψωμί του θεού δηλαδή, είναι εντελώς λάθος αυτό και προφανώς το προϊόν θα υποβαθμιστεί.
Έτσι δεν είναι?
Πριν μου απευθύνεις ξανά λόγο να είσαι λίγο ενημερωμένος σε παρακαλώ και άσε αυτά τα drive by που κάνεις αλλού, για να δημιουργήσεις κλίμα.
https://kotaku.com/as-naughty-dog-cr...per-1842289962
https://www.eurogamer.net/articles/2...er-naughty-dog
Γιατι να ηταν παλιοτερα? Για μενα ποτε δεν ηταν. Ετσι και αλλιως οτι ελεγε/λεει το αντιθετο ισχυει. Αν τον χρησιμοποιησεις ετσι κερδιζεις κατι.
Δεν το νομιζω. Η ND οσο φευγει κοσμος ανεβαζει επιπεδα(μεχρι σημερα εστω) γιατι ερχονται καλυτεροι.
καθόλου, κοροιδευει άτομα σαν και εσένα, λογικό να τον έχεις στην μπούκα.
I'm not Jason, i don't ask questions like that. I'ts not in my best interest to ask them how much do you hate your employer in order to expose them, it's not how i get paid.Quote:
Τωρα σοβαρά αυτό το εβαλες για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ τις αποψεις σου?
Τι ακριβώς πιστεύεις οτι ειναι το crunch, οτι δουλευεις παραπανω χωρις να σε πληρώνουν?Quote:
Τελικά υπήρχε crunch culture ή όχι όπως λέει ο Ιάσωνας. Και αν δεν υπήρχε όπως λέει, πως βγήκε προχθές και λέει ότι δεν υπάρχουν Underpaid τύποι.
αυτο το νουμεράκι απο που το βρηκες? απο το ΙΔΙΟ άρθρο που έγραψε ο "αναξιοπιστος" Jason?Quote:
To 70% που έχει φύγει από την ND εμένα άλλα μου λέει.
ΟΣΟ και να προσπαθείς να το κρύψεις, η αντζέντα σου ΠΑΝΤΑ βγαινει προς το έξω, αλήθεια τι ακριβώς περιμένεις απο την στιγμή που ο μόνος exposed, εισαι εσυ?
^^ Χαχαχαχα. Αυθεντικός.
Δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία.
Δεν ασχολουμαι με κουτσομπολιο ρε συ, στο εχω ξαναπει.
Απο εμενα θα ακουσεις αυτο που ισχυει εκει εξω στην πραξη, στην πραγματικοτητα αν θες. Οχι χολη απο την απογοητευμενη πρωην ξερω γω του Neil, oυτε απο τον παραπανω κυριο.
Στην πραξη η ND ανεβαινει στο metascore και στις πωλησεις παιχνιδιων καθε 5ετια σταθερα. Αυτο ειναι fact. Το μοναδικο fact.
Σημερα ειδα αντιστοιχα σχολια απο ανθρωπους(οχι εναν) που πηγαν στην ND και εχουν τρελαθει απο τον θαυμασμο. Αυτη τη δουλεια θα κανουμε δλδ στα πανελ? :P . Να ξεκατινιαστουμε με τις προσωπικες ζωες τους? Η θα αποδεχθουμε την πραγματικοτητα?
Τον Schreier τον ''ρωτησες'' στο παραπανω ποστ εσυ.
^^ Εντάξει η δουλειά έχει καταντήσει αηδία όντως. Σιγά μην υπερασπιζόμουν και τον Jez, ή τον Warren και άλλους "πανελάκηδες".
Εγώ για leaks αλλού κοιτάω προς ανατολή πλευρά, ή θαμμένα περίεργα Post.
Προφανώς αυτό και το anger stage στο grief mode προέρχεται από αλλού - δηλαδή την Sony που παίζει με το σταγονόμετρο.
Εν καιρώ θα μάθουμε και τα "εν κρυπτώ".
Δεν θα το έλεγα.
https://www.metacritic.com/company/n...ions=metascore
Εγώ βλέπω peak score στα UC2/TLOU1.
UC4 -> πτώση
UC TLL -> κι άλλη πτώση
Οι αυξημένες πωλήσεις είναι λόγω install base κυρίως, συν digital salez/bundles.
Το χθεσινό μήνυμα του Druckmann μετράει μέχρι στιγμής 17k like και 42k dislike. Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα πουλήσει και θα πετύχει τους στόχους του. Από την άλλη χαίρομαι γιατί αυτή η νεο-ND, δλδ χωρίς Balestra, Straley και Amy απομυθοποιείται.
Σε αλλά νέα η νεο-ND/Sony αυτές τις ημέρες θυμίζει Nintendo στα χειρότερα της. Κάνουν strike σε YT κανάλια και όχι μόνο σε όσους έβαλαν leaked υλικό αλλά και σε όσους έκαναν απλή αναφορά στο leak. Τουλάχιστον σε αυτό παραμένουν Ιάπωνες :P
Το δασος δες. Στην πορεια της ND θα βρεις αυξομειωσεις, αλλα γενικα υπαρχει μονο ανοδος απο το παρελθον. Αυτο ειναι fact, αρεσει δεν αρεσει.
Τα Uncharted επεσαν με την Amy Hennig ενα κλικ και ανεβηκαν παλι με τον Druckman(να και το point μου, οτι οταν φευγουν καποιοι γινεται καλυτερη η ND)
Γενικα οτι ακουμπαει ο αγαπημενος σας Neil ξεκινα απο 94 στο metascore (95, 96 τα υπολοιπα)
Το τεταρτο μερος ειναι double score σε συγκριση με τα παλια σε πωλησεις, το PS4 ειναι double score σε συγκριση με το ps3? Δεν κολλαει αυτο που λες για μεγαλυτερη εγκατεστημενη βαση.
YΓ. Ενα spin off σπανια βαθμολογειται καλα.
ΥΓ2. Ειναι ευκολο να επιχειρηματολογει καποιος απεναντι σε ατζεντα αλλα απο την αλλη ειναι και χασιμο χρονου. Δεν νομιζω οτι εχεις αλλαξει κατι μετα τις συζητησεις μας. Δεν κερδιζεις κατι ουτε εγω.
ΥΓ3. Εδω που τα λεμε δεν ξερω ποσο ακομα θα ανεχτει το φορουμ ατζεντες μισους. Ειμαι ο πιο light σε αυστηροτητα μοντερειτορ του φορουμ και αρχιζω να λυγιζω. Αρχιζει και με κουραζει το ιδιο πραγμα καθε μερα. Απλα το αναφερω.
ειπαμε, ειμαστε ελαστικοι γενικα, αλλα για ποσο ακομα στην μονιμη εμπαθεια? Και στο τελος καντε και λιγο αυτοκριτικη στο γιατι δεν μπορειτε να παραμεινετε σε αλλα φορουμς. Αυτο θα βοηθουσε τελικα και το παρον φορουμ.
αυτη την καταντια του 93% πως θα την αντεξουμε εμεις oι nd fanboys...τι διαβαζουμε ρε πουστημ....
ρε sir, στη nd δουλευουν 200, το αρθρο μιλαει για μια συγκεκριμενη κατηγορια 20 no lead designers που στην πραγματικοτητα ειναι οι πιο περιζητητοι σε ενα μερος που βρισκονται αρκετα απο τα πιο μεγαλα στουντιο στο χωρο....Το να περνεις αυτο και να γραφεις οτι τι 70% της naughty dog εχει αποχωρησει, ειναι αστειο...
Παιδια συγνωμη... χωρις παρεξηγηση και εντελως φιλικα προς ολους... εχετε αντιληφθει σε τι βαθμο ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ (ναι με κεφαλαια) εχει φτασει η "συζητηση" για την Naughty Dog? Δηλαδη ειλικρινα δεν υπαρχει. Και παλι χωρις παρεξηγηση, αλλα ωρες ωρες νομιζω οτι ακουω παιδια δημοτικου (και χαμηλης ταξης του δημοτικου) να τσακωνονται στο προαυλιο την ωρα του διαλειμματος.
Τωρα εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε οτι η Naughty Dog εχει παρει την κατηφορα επειδη το Uncharted 4 πηρε 93 στο metacritic (......) αντι ξερω γω να ειχε παρει ποσο? 97? 98? 102? Και ποσοι εφυγαν? το 70% το 68% ή το 72%? Οι καθαριστριες δουλευουν ακομα?
Δηλαδη.... ειναι δυνατον? Ειλικρινα θεωρω οτι κανενας απο εσας δεν ειναι τετοιου επιπεδου για να ασχολειται με τοσο ευτελη και αστεια πραγματα... ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ απο εσας...
Λυπηθετε με/μας... μα τη παναγια δεν το πιστευω οτι γραφω αυτο το ποστ...