PLEX
https://plex.tv/
Printable View
PLEX
https://plex.tv/
Το Plex ειναι πολυεργαλειο. Δεν καθαριζεις ετσι ευκολα με ενα απλο sign up:P
Καταρχας, το app για Android ειναι επι πληρωμη, αν και το δινει αρκετα συχνα το Amazon app store δωρεαν. Το ειχε μαλιστα πριν μια εβδομαδα παλι αν θυμαμαι καλα.
Δευτερον, πολλες λειτουργιες οπως sync κτλ, διατιθενται μονο επι πληρωμη / συνδρομη (το Plex Pass). Αν κανεις συνδρομη, σου δινουν το app δωρεαν.
Οπως ειπα, κανει χιλια δυο πραγματα. Αν θες να το ψαξεις, ευχαριστως να μπουμε σε λεμπτομερειες. Εγω μαλιστα εχω πληρωσει lifetime συνδρομη με 70 δολαρια. Τα καλυτερα 70 δολαρια που εχω δωσει.
Αν δεν θες να μπλεξεις, νομιζω πως με μια εφαρμογη τυπου sync folder (εχει καμια 10αρια στο Play Store) θα κανεις την δουλεια σου.
Ενταξει, μπορω να ζησω και χωρις το plex θαρρω.. :p
Xiaomi's Hugo Barra: We might launch an Android One phone
Ω ρε γλεντια. Να βγαλουν κανα τουμπανακι στα 150-200 ευρω, με στοκ Android και updates απο την Google. Θα παρουν φωτια τα online κινεζομαγαζα.
Χαχα. Όντως θα γίνει χαμός. Πάντως εγώ μετά το 1+1 τους πάω με χίλια πλέον τους κινέζους όταν πρόκειται για ποιοτική συσκευή. Κατασκευαστικά είναι πιο ποιοτικό από πλαστικούρα τύπου Samsung απλά σχεδιαστικά για μένα είναι άσχημο. (Aν και τα τελευταία Samsung είναι πολύ βελτιωμένα, ειδικά το Alpha) Φαντάζομαι και η Xiaomi θα βγάζει το ίδιο ποιοτικά κινητά και σχεδιαστικά τουλάχιστον μου αρέσουν πάρα πολύ. Βέβαια με αυτό το One, ε θα πρέπει να έχουμε αρκετά χαμηλά τις προσδοκίες μας...
Ειναι λιγο γυναικειο το design ή ειναι ιδεα μου? :whistle:
Αυτη η καλλιγραφια βγαζει κατι πουστε....συμφωνω...:P
Black Friday Weekend Sales Roundup: The Best Deals On Apps And Games (Updating Continuously)
Θα μπουν κι αλλες λογικα μεχρι την Παρασκευη. Εχει και το Plex με 1.99 δολαρια (απο 4.99)
Έιναι τούμπανο παντως στα specs...και περα απο την πλακα, σχεδιαστικά ειναι ξεχωριστό σε σχεση με οτι ξερουμε με αυτο το πολυγωνικό design το οποιο φαινεται ωραιο.
Ηρθε και στην Ευρωπη το πρωτο Android One μεσω Amazon.uk. Ακριβουτσικο οταν στην ιδια τιμη παιρνεις το Moto G με καλυτερη οθονη αλλα αυτο εχει εγγυημενα updates απο την Google για 2 χρονια.
Για οποιον ενδιαφερεται παντως, η τιμη του θα ειναι στις 99 λιρες την Black Friday.
Σχετικα με το...πουστε (Copyright Kapa) κινητο πιο πανω:
Και εδω το tabletQuote:
Thank you very much for your message. To your questions:
Who makes the processor, what kind is it?
Processor > It is partially our own design, partially a cooperation. So one may say it's a 20% Linshof processor and 80% licensed re-branded technology. I am afraid we cannot disclose the manufacturer information yet, due to contractual reasons.
When saying Ubuntu, do you mean ubuntu for mobile? Is it also available for the Tablet?
Ubuntu for Mobile - yes, but with numerous modifications (http://www.ubuntu.com/phone)
Will you also offer a Stock Android Rom?
Vanilla Android - YES. It will come boxed with pre-installed Linshof UI, however there will be a donwload link on our web page with an unlocked vanilla (absolutely clean) Android boot rom.
80GB Memory: Is it real 80GB on board, or 16GB internal plus SD card slot?
Memory - It is real 80 GB! No SD card support. That is technologically impossible at the moment. We use a dual-chip solution. On board is one very very fast 16GB chip (for fast app loading times) and one standard speed 64Gb chip.
Kindest regards, Peter Bauer Manager, Linshof.com
http://linshof.com/img/tablet/LinshofTablet2.jpg
Ασχημα θαρρω..
Ερχεται το 5.01 update. Εχουν βγει ηδη images για το Nexus 10/Nexus 7 21013 wifi και Nexus 9.
Λογικα σε λιγες μερες θα ξεκινησουν και τα ΟΤΑ updates.
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να κάνω δωράκι στην αδερφή μου ένα κινητό. Μεχρι 150-170 ευρώ. Κλίνω προς Samsung, γιατι τα χρησιμοποιούμε χρόνια τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.
Εχετε εσείς κάποιο σε αυτή την τιμή που να σας έχει αφήσει γενικά ευχαριστημένους?
Σε αυτη την τιμη, δεν αξιζει κανενα Samsung.
Αντιθετως, Moto G 2013, Moto G 2014 ή το LG G2 mini ειναι πολυ καλα.
Και Xperia M2 απο μενα