ευχαριστώ!
πάντως πραγματικά με βοηθησε πολύ η τύχη και επειδή τα θέματα δεν ήταν εύκολα και ούτε αναμενόμενα μέχρι στιγμής αλλα και επειδή έχουν μειωθεί λίγο οι υποψήφιοι υπολογίζω ότι θα πέσουν οι βάσεις, τώρα ποσο θα δείξει...
Printable View
ευχαριστώ!
πάντως πραγματικά με βοηθησε πολύ η τύχη και επειδή τα θέματα δεν ήταν εύκολα και ούτε αναμενόμενα μέχρι στιγμής αλλα και επειδή έχουν μειωθεί λίγο οι υποψήφιοι υπολογίζω ότι θα πέσουν οι βάσεις, τώρα ποσο θα δείξει...
Ναι... Απορω που ηξερες το κειμενο...
ήξερα ότι στην επιτροπή που βάζει τα θέματα υπήρχε ένας μελετητής του καβάφη και επειδή είχα παραμελήσει τη λογοτεχνία όλη τη χρονια το ρίσκαρα...
Μουτρο...!!!!! Καλα τους "εκοψες", ε;;;; Χα χα...
xaxaxa
e τι να τα κανεις...
thats the greek way to go!
Ι'll drink to that!!!!!! http://www.ps3forums.gr/vb/image.php...ine=1337193483
well done μαστερ!
καλα αποτελεσματα. :)
Και συ δε δινεις Παναγιωτη;;;;;
δίνω, δίνω τρομάρα μου...
Και...;;;;;
κουτσομπολη. :P
καλα τα παω σε καποια μαθηματα...
Δεν ειμαι κουτσομπολης. Απο ενδιαφερον ρωτω, οπως ρωτησα και τον Φιλιππο.
τι τάξη είσαι messi?
Φιλιππε, δεν το επιασα αυτο για να ειμαι ειλικρινης...
To AOΔΕ (ενα μαθημα τεχνολογικης για οσους δεν ξερουν) ειναι HANDS DOWN Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ EVER!
Α, οκ ρε συ... Δεν εκανα το συνειρμο...
Οπως και να χει παιδια, καλη επιτυχια σε ολους σας και να μπειτε σε οποια σχολη θελετε!!!!!
Kαποια στιγμη προσφατα, καποιος ειχε περιγραψει σε καποιο thread τον τροπο που μπορει να ανεβαζει κανεις μια φωτογραφια σε post, χωρις, ομως, αυτη να ειναι attouchment, αλλα να φαινεται κατευθειαν στο "σωμα" του post. Ολα αυτα, χωρις να χρειαζεται να εχει ανεβει αλλου η φωτο (σε αλλο site πχ), αλλα μεσω του ps3forum.
Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα να καποιος μπορουσε να με διαφωτισει.
Ευχαριστω!