γεια σας κ απο μενα... καλως σας βρηκα... να ρωτησω κατι, αγγελια ζητησεις δεν μπορω να βαλω?
Printable View
γεια σας κ απο μενα... καλως σας βρηκα... να ρωτησω κατι, αγγελια ζητησεις δεν μπορω να βαλω?
καταρχην, καλως ηρθες.
καταδευτερον, διαβασε τους κανονες
1. Αγγελίες μπορούν να αναρτήσουν μόνο τα εγγεγραμένα μέλη του PS3forums.GR που έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 50 μηνύματα συνολικά στο forum με ουσιαστικό θεματικό περιεχόμενο και δύο εβδομάδες παραμονή στο φόρουμ. Ανούσια μηνύματα όπως π.χ. «συμφωνώ», «έτσι είναι» κλπ. που αποσκοπούν στην επίτευξη του ορίου των 50 μηνυμάτων, είναι ανεπίτρεπτα και συνεπώς θα θεωρηθούν ως spam επιφέροντας τις ανάλογες συνέπειες.
γεια σε ολους νεος στο forum !!κωστας!!!!καλη διαμονη !!!!!!!!!
Γειά χαρά Κώστα! Ερώτηση, κάνεις krav maga? Μ'αρέσει πάρα πολύ από άποψη τεχνικής και φυσικά χρησιμότητας αλλά δεν είχα ποτέ ευκαιρία να κάνω.
ναι κανω σε πια περιοχη εισαι;ασχολουμε χρονια με τετοια αλλα το krav einai αυτο που μου ταιριαζει
Τι ειναι το krav maga? Πολεμικη τεχνη;;
Ασχετος;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^ Ναι και είναι πολύ καλή για να αφοπλίζεις κάποιον και να τον τσακίζεις στο ξύλο έπειτα :D Αν έχεις δει από ταινίες τα Bourne, οι περισσότερες κινήσεις του βασίζονται σε Krav Maga. Φυσικά μπορείς να δεις βίντεο youtube για να δεις ακριβώς περί τινός πρόκειται!
καλημερα και απο μενα.. νεος στο φορουμ.. Νικος απο Αιγαλεω.
Την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
Είμαι ο Φώτης και καλός σας βρήκα.
Παρακολουθώ το φόρουμ από την ημέρα που έκανα εγγραφή αλλά σήμερα είπα να κάνω και το πρώτο μου post.
Καλή συνέχεια και εύχομαι ότι καλύτερο για το φόρουμ και τα μέλη του!
Γεια σας παιδια, καλως ηρθατε και καλη διαμονη!!!!
γεια σας και απο μενα παιδια ! καλως σας βρηκα ! το φορουμ φαινετε πολυ ωραιο, κανετε πολυ καλη δουλεια ;)
Καλως ηρθες αδερφε!Τι να κερασουμε? εχουμε baked-τρολς , εχουμε τρολο-μακαροναδα κλπ εκτος και αν εισαι του καφέ.Εχουμε espressaki.Κανονικο αυτο, χωρις τρολαρισμα!
χαχα enjoy
γεία σας παιδιά είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να σας ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου καλή συνέχεια και πρόοδο για το site!![IMG]happy[/IMG]
καλως σας βρηκαμε λοιπον :)
γεια σας παιδια και απο μενα ανδρεας!φανατικος gamer οπως ολοι εδω πιστευω.
καλως σας βρηκα!!!
καλησπερα μαγκες.
ειμαι ο σπυρος και καλως σας βρηκα :)
καλη συνεχεια μας λοιπον
Γεια σας παιδια,καλως ηρθατε!
Καλη διαμονη!