re παιδια κατεβασα ενα πρωταθλημα απο το creation , το οποιο δεν επαιζε κιολας . πηγα να καταβασω δευτερο και δε με αφηνε. κατι εγραφε αλλα δε προλαβα αν δω. τι γινεται? κατι να αγορασω απο το Store Ελεγε?
Printable View
re παιδια κατεβασα ενα πρωταθλημα απο το creation , το οποιο δεν επαιζε κιολας . πηγα να καταβασω δευτερο και δε με αφηνε. κατι εγραφε αλλα δε προλαβα αν δω. τι γινεται? κατι να αγορασω απο το Store Ελεγε?
eixa diavasei se 1 topic edo sto site oti den duleve ena greek leagye apo to creation centre . otan prospa8ises na katevaseis to 2o eixes diagrapsei to 1o?
pas sto menu eki pou leei creation centre k patas delete sto turnua
^^ το ελυσες το προβλημα με το freeze?
den epexa ka8olou club . mono h2h epexa to apogeuma
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/136913347 ena oreo goalaki pu evala me tin manchester united stis kathisterisis tu agona!
355.000 ατομα αυτη τη στιγμη online.Πολλοι δεν ειναι?:P
ναι το ειδα και εγω...κατι δεν παει καλα με τους servers τους ακομα....
το καλο που ειδα στο online season ειναι οτι εχει manual και semi σαν επιλογες και οχι assisted (αν διαβασετε τι λεει στην επιλογη εξηγει πως το any ειναι semi - manual)
ξεκινάω να παίξω online και μου βγάζει στην αρένα πριν ξεκινήσει ο αγώνας παίχτη της αντίπαλης ομάδας!!! μετα κόβεται η σύνδεση .:c026:
βλεπω αρκετους να λενε για το προβλημα με το freeze στο ονλαιν. οποτε κατι παιζει με τους σερβερ. απο χτες το απογευμα οταν μου βρισκει αντιπαλο ή θα κολλησει στην αρενα ή θα μπει στον αγωνα και θα μου πεταξει μηνυμα connection lost. ελπιζω να κανει κατι συντομα η ΕΑ γιατι ετσι δεν μπορεις να παιξεις.
και μενα αυτο γινεται!!!
^ και μετα μου λες οτι εκανες πλακα για το broken.... :P
ε δε βαριεσαι θα φτιαχτει αυτο λογικα , δεν το κανει σε ολα τα ματσ 2 στις 5 φορες μου γινεται
Σημερα μου freezare για πρωτη φορα σε online παιχνιδι.Και δυστυχως καμια φορα πριν τον αγωνα με αφηνει στην arena και δεν με βαζει στο παιχνιδι.Η λυση ειναι γιαυτο μονο restart.
Πρωτο on line ματς...ενα ωραιο disconnect!!δεν μας χεζεις ρε EA και φετος τα ιδια;και τι εχει να γινει μολις οι on line χρηστες πολλαπλασιαστουν....ελεος