Naughty Dog teasing something big tommorow about The Last of Us
Printable View
Kαλα κοιτα με νοιαζει να εχει αναγνωριση το παιχνιδι εαν ειναι καλο. Οχι συγκεκριμενα αυτο, ολα τα παιχνιδια που αξιζουν, θελω να εχουν αναγνωριση γιατι αυτο βοηθαει στο να γινονται εκ νεου προσπαθειες για κατι αναλογο και οχι να πηγαινουν στην ευκολη λυση που ειναι shooters.
κατα τα αλλα πρωτα να ικανοποιηθω εγω και αν ειναι δυνατον να υπαρχει επιβραβευση για τους δημιουργους. ;)
Το multι μου φαινεται τρελη μπαρουφα.Το μοναδικο που θα ταιριαζε θα ηταν ενα story co-op (εκτος και αν εχει και δεν το ξερω) που ο ενας χειριζεται το κοριτσακι και ο αλλος τον αντρα.Και να ειναι full story co-op οχι αποστολες και βλακειες.Μου φαινονται ολα αδιαφορα αυτα που δειχνουν σχετικα με το online, σαν να μην ταιριαζουν καθολου.
Εν αναμονη των reviews
Is The Last Of Us the most beautiful game of this console generation?
περιέχει πολλα screenshots
The Last of Us Review | PSU 9.5/10
Το κατεβασανε το review γιατι δεν επρεπε να ανεβει προφανως πριν το embargo...
To edge εχει βαλει 14 δεκαρια απο τα μεσα της δεκαετιας του 90.
Αν κρινω απο τα παιχνιδια που εχω παιξει εγω και εβαλε 10,συμφωνω με τον τροπο που βαθμολογει.
Επισης σε καποια παιχνιδια που οντως αξιζαν τελικα πιο χαληλη βαθμολογια οπως πχ το Resistance2 ηταν το μονο που του εβαλε αυτο που του αξιζε(6).Αλλου βλεπαμε κατι 8 και 9.
Ειναι επιβεβαιωμενο το 10αρι?
Μακαρι, αλλα για να παρει 97 πρεπει να παρει αψογες βαθμολογιες. Ακομα και το 93 ειναι "κακη" βαθμολογια αν θες να εχεις μεσο ορο 97. Μακαρι ομως αν ειναι τοσο μα τοσο καλο το παιχνιδι. Φοβαμαι ομως οτι στανταρ θα πεσουν και καποιες αυσηρες βαθμολογιες διοτι οταν ολοι υποκλινονται σε κατι, πρεπει καπου να πεταχτει καποιο τρολλ ξεχασμενο να κερδισει μερικα hits...
αλλα οκ δεν με νοιαζει οπως ειπα. Ας ειναι το παιχνιδι αυτο που φανταζομουν και πιστευω την αναγνωριση θα την εξασφαλισει (που ηδη την εχει εξασφαλισει απο οτι φαινεται)
- - - Updated - - -
Συμφωνεις με το τροπο που βαθμολογει τα 10αρια ή γενικοτερα? Γιατι το περιοδικο ειναι biased αποδεδειγμενα (τουλαχιστον ηταν μεχρι προσφατα) μεχρι αηδιας, βγαζει ματι. Υπηρχε και λιστα την οποια τωρα βαριεμαι να ψαχνω, αλλα την ειχα ποσταρει και παλαιοτερα.
Tελικα δεν ηταν και τοσο δυσκολο βεβαια οι εικονες λειπουν πλεον αλλα και μονο το κειμενο αρκει.
http://edgevsmeta.blogspot.gr/2010/03/edge-vs-metacritic-does-games-platform.html
Quote:
EDGE MAGAZINE'S REVIEWS FOR 360/PS3 EXCLUSIVES
first score = metacritic average. second score = edge score.
number on right = difference between metacritic average and edge score
~ means edge gave one of the 5 lowest scores for that game
* means edge gave THE lowest score for that game
top 10 ps3 exclusives (KZ2 not out yet, but in case you were wondering, 92 average, 70 from edge *)
lbp 95 100 5
mgs4 94 80 * -14
r&c TOD 89 80 -9
uncharted 88 80 ~ -8
resistance 2 87 60 * -27
valk chronicles 87 70 * -17
resistance FOM 86 70 ~ -26
warhawk 84 80 -4
motorstorm 82 80 -2
pac rift 81 70 ~ -11
top 10 360 exclusives (if you are confused as to why gears 1, l4d, and mass effect aren't listed please follow this link
εγω τπυλαχιστον δεν πιστευω σε "συμπτωσεις" τετοιου μεγεθους.Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gaming_PC
halo 3 94 100 6
gears 2 93 90 -3
forza 2 90 90 0
fable 2 89 90 1
pgr 3 88 90 2
doa4 85 70 -15
dead rising 85 80 -5
crackdown 83 80 -3
viva pinata trouble in paradise 82 80 -2
saints row 81 60 -21
total edge score vs metacritic average, top 10 ps3 games: -113
total edge score vs metacritic average, top 10 360 games: -39
Συνηθως συμφωνω ναι.Ισως και ειναι λιγο biased δεν ξερω.Ισως συμπαθουσαν περισσοτερο το xbox,αλλα γενικα με τον τροπο που βαθμολογουν συμφωνω.Bλεπω oτι σε βαθος χρονου εχουν δικιο.(ειχα κανει edit στο προηγουμενο ποστ μου).
btw οντως 10(γιατι ρωτησα πριν)
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=577061
To resistance 2 σε καμμια περιπτωση δεν αξιζε 6. Οπως και το MGS4 δεν αξιζε 8. Οπως και το Halo 3 δεν αξιζε 10...
Αnyway απεχθες περιοδικο κατα την προσωπικη μου αποψη.
Το εμπαργκο σε 1 περιπου ωρα θα ληξει οποτε θα δουμε βροχη απο βαθμολογιες.
Για μενα το Resi2 και το MGS4 καπου εκει αξιζαν.Αντε 6.5 και 8.5.
Για το edge και το 7 ειναι καλος βαθμος.
Απλα το 10 του edge μου δινει μια σιγουρια οτι θα μιλαμε για εξαιρετικο τιτλο.Περισσοτερο απο ενα 10 του IGN.
Στο resistance fom έχει κάνει λάθος στις βαθμολογίες και αντι για -16 γράφει -26. ΟΚ σε κάποια υπερβαλει υπέρ και σε κάποια ίσως κατά, αλλά δεν βλέπω κάτι υπερβολικό. Μάλλον αυτές οι λίστες δεν είναι αρκετές και φυσικά θα πρέπει να γίνει παρόμοια σύγκριση με όλα τα sites και περιοδικά του χώρου. Είμαι σίγουρος επίσης ότι και το άλλο άκρο των official περιοδικών που δίνουν άνετα 9ρακια και 10ρακια δεν βοηθούν τον χώρο μας, απο την άλλη φυσικα χρειάζεται παντού φιλτράρισμα και μία βαθμολογία από 80 και άνω δεν είναι κακή. Απο την άλλη μέτριο παιχνίδι όταν παίρνει απο 80 και άνω, μαλλον θέλουν τουφέκισμα.
οι λιστες αυτες ειναι πολυ παλιες. Βαριεμαι να ψαξω ανανεωμενες αλλα μεχρι και την κυκλοφορια του Uncharted 3 που το κοιταζα αυτη ηταν η τακτικη του περιοδικου. Δηθεν ειμαστε "αυστηροι" αλλα στο PS3 βγαζουμε το αχτι μας στο 360 κανουμε τα στραβα ματια (τις περισσοτερες φορες).
Ε δεν παει ετσι.
Σε ποση ωρα βγανουν τα αλλα reviews?Quote:
Originally Posted by EDGE
^^ Υποτιθεται 16:00 ωρα ελλαδας αρεται το εμπαργκο... αλλα δεν βλεπω κατι.
15.00 UK time,δλδ 17.00 σε εμας?
α αν ειναι 15:00 UK τοτε ναι σε εμας ειναι 17:00