Ελεγα να περιμενω για να ποσταρω photos μολις θα μου ερχοταν και ο Joker αλλα αργει ακομα ο Οκτωμβρης ''and here we...go''.
Προκειται για τον HD Masterpiece 1/4 Batman της Enterbay απο το Dark Knight με το Original Costume απο Batman Begins.
Την περασμενη εβδομαδα τον παρελαβα απο αγορα απευθειας απο Hong Kong απο προμηθευτη της Enterbay μιας και το κομματι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα επισημα!Επισης μεσα ειχε και ενα ''δωρακι'',το οποιο το εδιναν σε οσους τον αγορασαν στην Ani-com,σαν exclusive gift.Ειναι η 1/1 belt buckle του Batman φτιαγμενη απο die cast!
Μεχρι να ερθει το δικο μου κομματι ειχα δει πολλες photo και videos στο internet αλλα το ΣΟΚ που επαθα οταν ανοιξα την κουτα στο σπιτι μου δεν περιγραφεται!!!:a038-1:
Η ποιοτητα αυτη δεν μπορει να διατυπωθει σε καμια photo η video,μονο αν το εχεις μπροστα σου μπορεις να το εκτιμησεις οπως του αξιζει (οπως και με πολλα αλλα collectibles).
Αναρωτιεμαι πως θα δειχνει ο Joker της EB απο κοντα......
Η ποιοτητα πλεον των action figures (ΗΤ/ΕΒ) εχει ξεφυγει σε αλλα επιπεδα (ειδικα στα 1/4 της ΕΒ) οπου τα PF της Sideshow που εχω δειχνουν εντελως ψευτικα διπλα τους,οσο κορυφαια head sculpt και αν εχουν!
Πλεον με σιγουρια μπορω να πω πως με το που μπεις στα 1/4 (action figures) μετα δεν υπαρχει επιστροφη σε μικροτερη κλιμακα.Ο Batman και ο T-800 της ΕΒ ειναι οτι πιο ''αληθινο'' εχω μεσα στην συλλογη μου μεχρι στιγμης!Αναμενετε Joker,Battle Damage T-800,Endoskeleton T-800 και καποια στιγμη και ο Robocop,σε 1/4 ολα αυτα και απο την ΕΒ φυσικα.
Οριστε και οι photos του Batman,κοντεψα να τις ξεχασω με ολα αυτα. :doh:
Spoiler!