@Val
Δεν έχει νόημα σου απαντήσω όχι γιατί δε θέλω ή σε αποφεύγω αλλά γιατί άργησα να διαβάσω ότι έγραψες, μεσολάβησαν άλλες δημοσιεύσεις στο μεταξύ, μη το αναζωπυρώσουμε πάλι φτάνει.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
@Val
Δεν έχει νόημα σου απαντήσω όχι γιατί δε θέλω ή σε αποφεύγω αλλά γιατί άργησα να διαβάσω ότι έγραψες, μεσολάβησαν άλλες δημοσιεύσεις στο μεταξύ, μη το αναζωπυρώσουμε πάλι φτάνει.
Εγω μια προταση εκανα μιας και πλησιαζουμε και σε μεταβατικη(για κονσολες/forum) περιοδο.
Δυστηχως οπως εχουμε δει πολλες φορες στην πραξη,τα παραπανω λογια εχουν γραφτει πολλες φορες,αλλα το αποτελεσμα μετα απο καιρο παραμενει το ιδιο.
Και για να απαντησω για αλλη μια φορα στο σχολιο του συμφορουμιτη αν και τα ειχαμε ξαναγραψει και παλιοτερα στο πιο πισω θεμα,ακομα και να μην σε ενδιαφερουν οι κοντρες μεταξυ καποιων,εμφανιζονται κανονικα στα τελευταια σχολια του forum με το που μπαινεις.
Και εγω απο εκει ακριβως πετυχα τα εδω σχολια μιας και ειδα ενα κατεβατο μονο στο εδω θεμα εχτες και σημερα.
Για λόγους ηθικής, θα σου ζητήσω συγνώμη (αν την θέλεις), όπως και στους λοιπούς, για τους χαρακτηρισμούς, κυριότερα για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και την συνείδησή μου.
Επί της ουσίας των σχολίων μου δεν έχω να απολογηθώ για κάτι, γιατί αυτά ισχύουν ως προς την ουσία τους αυτούσια.
Ούτε μάσκες φοράω - ούτε φρου-φρου και αρώματα.
Ποτέ οι όποιοι χαρακτηρισμοί ή το κάθε μου σχόλιο δεν απευθύνεται ενάντια στο πρόσωπο, αλλά στην πληροφορία - το post του, την άποψή του και ας το κάνει έτσι ο γραπτός λόγος να φαίνεται το αντίθετο.
Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό.
Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και δεν προσπάθησα να σου βγάλω ένα ψυχολογικό προφίλ, όπως ισχυρίζεσαι. Αντίθετα, ήθελα να πω ότι ουδείς "αναμάρτητος" και ο καθείς μπορεί να κάνει την κριτική και την αυτοκριτική του ταυτόχρονα.
Όποιος θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο, ελεύθερα - δεν θα ασχοληθώ όμως ο ίδιος προσωπικά για κάτι τέτοιο ξανά - σύμφωνος με το πνεύμα του post σου.
Ρε Αποστόλη αν θυμάμαι καλά η γκόμενα σε άφησε γιατί δεν είχες όσα φράγκα θα ήθελε, και δεν έβλεπε ότι θα τα αποκτούσες σύντομα, και ΣΚΑΣ για ένα τέτοιο άτομο? ΧΑΡΗ σου έκανε φίλε, δυστυχισμένη ζωή θα έκανες μαζί της. Delete και προχώρα.
Καλά δε το σώζεις, αλλά συγνώμη δεκτή και δεξου και την δική μου συγνώμη για το βρισιμο, ασχέτως αν σβήστηκε.
Ορισμένες φορές πάντως, οφείλω να στο πω αυτό, από τα γραφόμενα σου έχω την εντύπωση ότι γράφουν δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Δική μου άποψη πάντα.
Δεν έχω pc δυστυχώς. Το desktop το χρησιμοποιώ ελάχιστα και δεν το έχω συνδεδεμένο στο ίντερνετ, το δε laptop εδώ και καιρό είναι off. Όλο λέω θα το φτιάξω και όλο το ξεχνάω.
Το έκανα delete το post για να το βάλω στο pc-gaming νήμα.
Ναι είναι stream dos-box emulator.
Παίξτε- δοκιμάστε κάποια παλιά παραδοσιακά adventure.
Cntrl+f11 φτιάχνει τον ήχο.
Κάποιες προτάσεις:
-Dune 2
- Όλα τα Space Quest
- Prince of Persia στην raw μορφή του.
Επίσης έχει και emulator stream από Spectrum!!!!
- - - Updated - - -
Εγώ στην δουλειά με τον edge (chromium) dev έπαιξα τέλεια Dune 2.
Firewall/AV το μαμά της MS στα win10.
Adblockers κλπ ίσως έχουν θέμα.
Και μην ξεχάσετε το ΕΠΟΣ :
https://archive.org/details/msdos_Super_Angelo_2001
https://image.dosgamesarchive.com/sc...s/angelo-1.png
:hysterical:
Wolfrathma, αν θες, διάβασε και τη δική μου γνώμη, μιας και λόγω δουλειάς, πέτυχα το τόπικ και είδα την κουβέντα. Δεν είχα σκοπό να γράψω, αλλά δεν χάνουμε και τίποτα.
Αυτό που συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό (αν θυμάμαι καλά, είπες ότι ήσουν κάπου στα 21 και ήταν η πρώτη σου σχέση). Στην επόμενή σου σχέση (που σίγουρα θα κάνεις σύντομα, εφόσον ζεις μια φυσιολογική ζωή, βγαίνεις, γνωρίζεις κόσμο κλπ, που είμαι σίγουρος ότι το κάνεις) θα είσαι πολύ πιο κουλ και άνετος. Όλα αυτά είναι πολύ φυσιολογικά στάδια, που μας βοηθάνε να ωριμάζουμε και να γινόμαστε σοφότεροι, αλλά και πιο ρεαλιστές (ο ρεαλιστής δεν είναι καθόλου κάτι ψυχρό και άψυχο. Είναι ένα γνώρισμα που μας βοηθάει πολύ, σε όλα).
Υπάρχει και άλλο θετικό σε όλα αυτά: καμία γυναίκα δεν αξίζει να χαλάσει την ηρεμία του άνδρα. Θα το καταλάβεις στην πορεία. Και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούμε να τις κατηγορήσουμε για αυτό. Είναι θέμα DNA. Η γυναίκα έχει ρομαντισμό, σαν κι εμάς, ερωτεύεται, σαν κι εμάς, αλλά ταυτόχρονα είναι και σκληρή. Θα πάει πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα παρακάτω, την ίδια στιγμή που εμείς μπορεί να το βλέπουμε πιο ρομαντικά. Είναι η φτιαξιά της και η ιδιοσυγκρασία της έτσι, κι αυτό δεν αλλάζει (όπως δεν αλλάζει το ότι κι εμείς θέλουμε να βάζουμε το πουλί μας όπου υπάρχει τρύπα.....)
Αξίζει να στεναχωριέσαι (μιλάω για πραγματική στεναχώρια, γιατί αυτό που έχεις εσύ είναι απλά ο "κόμπος" που έχει μείνει από μία μεγάλη σχέση) ΜΟΝΟ για το ότι μεγαλώνουμε, φθειρόμαστε, η ζωή περνάει και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε όλα όσα θέλουμε. Η ζωή ασφαλώς και είναι πολύ μικρή, για να μας απασχολήσει υπερβολικά μία γυναίκα. Δεν γίνομαι μηδενιστής. Αξίζει να αγαπήσουμε και να αφιερώσουμε πράγματα για ένα κουκλί που γουστάρουμε, αλλά αν έρθει η φθορά και ο χωρισμός, δεν τρέχει και τίποτα.
Αυτά. Όλα good φίλε. Ε, στην δουλειά βραδιάτικα, είπα να πω κι εγώ την μ@λακία μου. Ας μην αναζωπυρωθεί η κουβέντα, δεν υπάρχει λόγος.
Είχα μπει στο τόπικ, γιατί είμαι δουλειά και δεν περνάει η ώρα. Πληρώνω όσο όσο για ένα κρεβάτι, ένα μαξιλάρι και να ξέρω ότι δεν θα με δει κανείς......:-))
Πέτυχα αυτό εκεί που χαζεύω λίγο μετά την δουλειά να με πάρει ο ύπνος και ξύπνησα από την νοσταλγία!!!
https://youtu.be/n0WRQG7qlKg
^^
To δικό μου psone συνοδευοταν απο ένα δισκακι με διαφορετικο περιεχόμενο:
https://www.youtube.com/watch?v=6BtOS_HFr8I
Μαλιστα περιείχε και το Medievil για το οποιο ετοιμάζω το review του και αρχικά το δισκακι αυτο ηταν που με εφερε σε επαφή με αυτο το θαυμασιο παιχνιδι
Γενικα το περιεχομενο του cd ηταν super.
To αγαπημενο παιδικο της κόρης μου τον τελευταιο μήνα. Βασικά της άρεσε το τραγούδι, και κόλλησε.
https://www.youtube.com/watch?v=Jn4Q7OsCvoo
Τώρα σκέφτομαι (αν και πέρασε) το αγγούρι που έφαγα, με την απώλεια (κλοπή) του κινητού μου και την μετάβαση σε άλλη συσκευή, μόλις προχθές.
Εφαρμογές από e-banking μέχρι authenticators για το(τα) email, μέχρι στα διάφορα gaming accounts.
Η εμπειρία μου:
- Για τις επαφές δεν είχα θέμα λόγω Google.
- Έκανα logout από την συσκευή μέσω web και έστειλα και remote erase command και έχω και πληροφορία μέσω maps για το που κινείται το κινητό αλλά δεν θα ασχοληθώ. Πάντα τα έκανα root και τα είχα encrypted με custom OS και ποτέ ποτέ δεν βάζω SD Card.
Εντάξει το MAPS μου έδειξε δύο σημεία πριν κλείσει ο καινούργιος κάτοχος το κινητό (σπίτι-εργασία) αλλά δεν θα κάνω και Inquisition. Το κινητό του είναι άχρηστο πρακτικά πλέον, γιατί ακόμα και για το reset θα πρέπει να συνδεθεί στο google account μου, με Lineage OS ακόμα και μετά το reset. Πάρε τα @@ μου επίδοξε κάτοχε του κινητού μου. Κάντο κορνίζα τώρα.
Με τους authenticators η εμπειρία ήταν mixed ανάλογα την υπηρεσία:
- Google, Microsoft, Steam, Xbox, EA Account, Blizzard, ήταν εύκολο. Δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω τα recovery codes. Αν είσαι κάτοχος της SIM (της καινούργιας) βρίσκεις άκρη μέσω SMS ή και το Google Sync.
- Με την Ubisoft χρειάστηκε να μιλήσω με το support αλλά ήταν πολύ εξυπηρετική. Μου έκλεισε το 2FA για να το ενεργοποιήσω ξανά.
Για τα πάντα είχα backup και διαθέσιμους τους recovery codes.
-Recovery code χρησιμοποίησα μόνο για την Nintendo, οπότε και γίνανε reset και πήρα καινούργιους.
Να μην σας τύχει παιδιά. Είναι διαδικασία όπως και να έχει αλλά να σώνετε, πάντα, τα πάντα.
Κουράστηκα στην δεύτερη γραμμή.
Πάρε iPhone και ξένοιασες.
Αλλά ωπ, ναι, λάθος. Αποκλείεται να πάρεις.
Πες εντάξει, θέμα επιλογής.
Ρε φίλε όμως, αρρωστάκι είσαι; :P :P
Τι σκατά θες όλα αυτά τα accounts; Πες μου τώρα ότι παίζεις σε όλες αυτές τις υπηρεσίες και ΟΚ, θα κάνω πως δεν το διάβασα.
Γιατι δεν το κυνηγας εφοσον εχεις διευθυνση σπιτι/δουλεια? Δεν το καταλαβαινω. Εγω παντως θα εκανα κανονικοτατο inquisition.
Προσωπικά πήγα από iphone σε Android και δεν πέρασα καμία ταλαιπωρία.
Πλέον και στο Android σώζονται όλα μέσω Google drive.
Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορες από iPhone.
Ειδικά στο πρώτο σεταρισμα επειδή στον υπολογιστή χρησιμοποιώ Google chrome δεν χρειάστηκε σε καμία εφαρμογή να βάλω χειροκίνητα password μιας και όλα αν ήθελα τα τράβαγα από το Google chrome.
Μόνο που εγώ Μιχάλη δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την Microsoft/Apple/Google + όλους τους κωδικούς μου ΔΕΝ τους έχω σε κανένα από τους υπολογιστές μου και κινητά μου. Μόνο σε χαρτί/μολύβι.
Δεκτό τι προτιμάς Λευτέρη.
Αλλά επειδή γράψατε πως με iPhone γλυτώνεις την ταλαιπωρία απλά ανέφερα πως και με Android πλέον δεν υπάρχει καμία ταλαιπωρία.