ε θα πάρεις μια σακούλα από το σουπερμάρκετ και έπειτα αφού κανεις το τσίρλη θα το δέσεις και θα το πετάξεις.............................
Printable View
ε θα πάρεις μια σακούλα από το σουπερμάρκετ και έπειτα αφού κανεις το τσίρλη θα το δέσεις και θα το πετάξεις.............................
αραγε να ψηνεται κανεις για group buy για κανα move?Assassins Creed:Brotherhood?Killzone3?StarWars TGU 2?
Mε τα ισως και τα δειξει, δεν κανεις προκοπη. Οταν βρεις καποια που δεν
εχει <ισως>, τοτε εισαι στο σωστο μερος.
Απο την αλλη, να κυνηγας το <ισως>, εχει και την χαρη του...
Μεχρι τοτε, εμμμ πως να το πω κομψα, φροντιζε να βρισκεις διαφορα λιμανια
να δενεις το καραβι σου
Σκέφτομαι ότι μου άνοιξαν το αυτοκίνητο για 3η φορά μέσα σε ένα χρόνο. Καλά να πάθω αφού έχω ένα Punto μοντέλο 2002. Τέτοιο super car χτυπάει στο μάτι από μακριά.
Στο Παγκράτι μου το άνοιξαν (την ώρα που έκανα sneak attack σε hobgoblins). Είχα ένα κερματοδέκτη που βάζω ψιλά για διόδια κλπ. Πρέπει να είχα 3-4 € σύνολο. Την προηγούμενη φορά μου είχαν πάρει το GPS. Αυτό πόνεσε λίγο :bang: Θα βάλω σημείωμα "Φίλε διαρρήκτη, δεν πας να προπονηθείς σε κάποιο άλλο;"
Είναι ζηλευτό το super car μου. Αυτό να λέγεται
σκεφτομαι τον γειτονα σουβλακι με ριγανη στα καρβουνα γιατι με ξυπνησε με 5 ωρες υπνο(και ουτε) με το κωλοτρυπανι του
σκέφτομαι να πάω να νοικιάσω κανένα game από το seven......πιο όμως....
^^ red dead ή Gow 3!
Το red dead το αγοράζεις! Δεν το νοικιαζεις!!!! ;)
^^ Oντως ειναι για συλλογη..
Καλο σ/κ σε ολους!
ΚΑΛΗΜΕΡΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααα
Χειμωνιασε ?
αυριο λεω να αναψω τζακι και να παιξω κιθαρα στη μανα που φαγωθηκε να με ακουσει
Συννεφιασμένη Κυριακή!!!!!!!!!
Αύριο πάω για δουλειά μετα απο 4 μηνες τα συναισθήματα είναι ανάμικτα ....
καλή αρχή!!...............
perimena k ego anypomona ton taxydromo na moy ferei to pro 2011 ....k aytos moy efere logariasmoys DEh , thlefono k pistotikh......
χα χα χα. μου έχει συμβεί άπειρες φορες .
Το πόσο γαμάτη ταπετσαρία έβαλα :d055:!
Spoiler!
Την πήρα από το Κουκάκι, σε ένα μαγαζί που λέγεται domo decor (domodecor.gr για περισσότερα info). Έχει απίστευτες ταπετσαρίες, απίστευτη ποιότητα, η μια καλύτερη από την άλλη, Εγώ αναγκάστηκα να παίξω με το μαύρο λόγω επίπλων οπότε είχα και περιορισμένες επιλογές αλλιώς θα χτύπαγα ένα devil κόκκινο άλλο πράμα (Επιφυλάσσομαι στο μέλλον για το play room)
Κατά τα λοιπά, έφυγαν 400 ευρώ για 6 συσκευασίες των 5,36 τετραγωνικών μέτρων, 2 τρίλιτρες κόλες και 2ρολά. Η τοποθέτηση μου πήγε 2 κατοστάρικα - από ιδιώτη καμία σχέση με το μαγαζί - γιατί το δωμάτιο είχε υγρασία και έπρεπε να ξύσει την μια μεριά με την παλιά τα ταπετσαρία (στο υπόλοιπο φορέθηκε "από πάνω"). Γενικά ωστόσο 10 με 15 ευρώ πάνε τα εργατικά για το κάθε κομμάτι.
Σκεφτομαι οτι ειναι πολυ χαλια περιοδος..
ποιο παιχνιδι να ξεκινησω αλλα να το τελειωσω σημερα;
ξεχασα να πω πια παιχνιδια :D
Κane & lunch the dog day
Singularity
3d dot heroes
just cause 2
ενα απο τα παραπανω αλλα ποιο;
ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ :(
το ed dot game heroes μην το σκεφτεσαι καν για να το παιξεις σε μια μερα...
αυτα τα εχω ηδη απλα δεν εχω παιξει κανενα :P να διασκεδασω θα θελα!!!!
τελικα εβαλα το hawx2 να δοκιμασω και το thrumaster!!!!!δεν λεει και πολλα :(
Για διασκέδαση βάλε το just cause 2 και βρες στο ίντερνετ όλα τα καλά σημεία του χάρτη (νησί του lost, φάλαινα στην ξηρά, όπλο που πετάει φούσκες, χιονάθρωπο, αερόστατο κ.τλ.) και τα πράγματα που μπορείς να κάνεις (ανατινάζεις στρατιωτική βάση και βλέπεις να γίνεται μπουρδ*** από τις εκρήξεις, δέσιμο αγάλματος σε αεροπλάνο και μετά καταστροφή του αγάλματος με την βοήθεια του αεροπλάνου, πέσιμο από γκρεμό και μετά πέταγμα με αλεξίπτωτο κ.τ.λ.)
Σκεφτομαι πως βαρεθηκα να διαβαζω τη λεξη "Παραρτημα" στα αθλητικα threads του forum.
Το εκαψα το μυαλο μου εχτες καταραμενο Uncharted 2 μετα event σου 21 ωρες συνεχομενο on line gaming ...