Εκλαϊκευμένα θα μπορούσες να είχες γράψει αυτό που απάντησες σε μένα και παραπάνω.
Εκλαϊκευμένα και εγώ είπα, ότι επειδή μου έκανε εντύπωση, ότι και τα "μάτια" υπάρχουν και οι κατάλληλες κυματομορφές συμβατές.
Τέσπα πάμε παρακάτω.
Printable View
Εκλαϊκευμένα θα μπορούσες να είχες γράψει αυτό που απάντησες σε μένα και παραπάνω.
Εκλαϊκευμένα και εγώ είπα, ότι επειδή μου έκανε εντύπωση, ότι και τα "μάτια" υπάρχουν και οι κατάλληλες κυματομορφές συμβατές.
Τέσπα πάμε παρακάτω.
Ναι, πάμε παρακάτω!
(ρε συ, το πως εκφράζεται ο καθένας εκλαϊκευμένα είναι εντελώς υποκειμενικό. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να είμαι ακριβής ή σωστός, αλλά να περάσω το νόημα γρήγορα και απλά. Τέλος πάντων, ο καθένας όπως νιώθει εκφράζεται, μην κολλήσουμε σε αυτό)
Βασικά δεν έχει παρακάτω, απλώς περιμένουμε την παρουσίαση της Σονυ.
Μέχρι τότε σιγή ιχθύος ή φημολογίες που βαριέμαι απίστευτα.
https://twitter.com/jasonschreier/status/1255890759573745664
Σε μερικές βδομάδες το reveal του PS5, αυτό που περιμένουμε δλδ λίγο πολύ.
https://twitter.com/jasonschreier/status/1255890759573745664
Σε μερικές βδομάδες το reveal του PS5, αυτό που περιμένουμε δλδ λίγο πολύ.
https://www.gamesradar.com/ps5-revea...ed-for-june-4/
Ούτε Μάιος ούτε Σεπτέμβρης.
Όλα τα Nintendo Direct αυτός τα έδινε btw - πριν με ρωτήσετε.
https://www.gamesradar.com/ps5-revea...ed-for-june-4/
Ούτε Μάιος ούτε Σεπτέμβρης.
Όλα τα Nintendo Direct αυτός τα έδινε btw - πριν με ρωτήσετε.
Το ειχα ποσταρει αυτο για τις 4 του μηνος.
Τωρα λενε οτι δεν ειναι σιγουροι οτι προκειται για reveal κονσολας αλλα κατι θα δειξουν.
Καλωδιο μπορει :p
Το ειχα ποσταρει αυτο για τις 4 του μηνος.
Τωρα λενε οτι δεν ειναι σιγουροι οτι προκειται για reveal κονσολας αλλα κατι θα δειξουν.
Καλωδιο μπορει :p
Θα δουμε πως θα το κανει και η MS, προσωπικα οπως εχω ξαναπει βαριεμαι τα τμηματικα reveals και το build up που κανουν καποιες εταιρειες σε θεματα προωθησης.
Το ιδανικο για μενα ηταν το ps meeting του ps4. Πληροφοριες για ολα τα features της κονσολας, παιχνιδια, υπηρεσιες ακομα και αν δεν ειχε πολλη αναλυση.
Βασικα δεν ειχε ουτε καν την ιδια την κονσολα αλλα ηταν τοσο μελετημενο που ικανοποιησε απαντες νομιζω.
Battlefield Returns In 2021 For PS5 And Xbox Series XQuote:
The next Battlefield game is coming in 2021, developer DICE has confirmed. In a statement to IGN, the Swedish studio said that, with support for Star Wars: Battlefront II and Battlefield V winding down, it is "focused on the future of Battlefield" for a new game set for release in 2021.
- - - Updated - - -Quote:
EA hasn't shared any concrete details about the new Battlefield game, but it did tease that the title will be "targeting new innovation that will be enabled by next-gen platforms."
Φαντάζομαι ότι είναι next gen only έτσι όπως το λένε. Αν τον ενδιαφέρει κάποιον, ας ανοίξει thread.
Battlefield Returns In 2021 For PS5 And Xbox Series XQuote:
The next Battlefield game is coming in 2021, developer DICE has confirmed. In a statement to IGN, the Swedish studio said that, with support for Star Wars: Battlefront II and Battlefield V winding down, it is "focused on the future of Battlefield" for a new game set for release in 2021.
- - - Updated - - -Quote:
EA hasn't shared any concrete details about the new Battlefield game, but it did tease that the title will be "targeting new innovation that will be enabled by next-gen platforms."
Φαντάζομαι ότι είναι next gen only έτσι όπως το λένε. Αν τον ενδιαφέρει κάποιον, ας ανοίξει thread.
Bloodborne 2. Στοιχηματίζω avatar ή και το διαστημικό που έλεγε ο Balrog.
Τείνω προς το πρώτο γιατί έχει χάλια (read crossgen) γραφικά.
Είναι fake το παραπανω video και δεν αφορά Ps5 game reveal...Πρόκειται για CGI film μικρου μηκους
https://youtu.be/hfEj38AcSTM
^^Και γω τσίμπησα όταν το είδα..:)
Έχω δεν είδα τίποτε ενδιαφέρον οπότε σε τι να τσιμπήσω; Στον κακομοίρη που έχει να κουβαλήσει κάτι δεν ξέρω γιατί με τέτοια σωματική πάλη ή το ολίγον αναμενόμενο μετά feed me θύμα που προέκυψε; ¶σε που το περίμενα ότι θα ήταν fake να πω την αλήθεια.
Ευτυχως που δεν ειναι παιχνιδι, κουραστηκα και μονο που το ειδα.
Ωραια δουλεια παρολαυτα.
^^
Καλα, αυτο δεν το προσεξα καν...
Ακομα μια είδηση/rumor απο πηγη που δεν γνωρίζω αν ειναι εμπιστη (το ποσταρω να εχουμε και κάποιο rumor για feature που αφορα το ps store)
Source: gzchina. comQuote:
According to the latest speculation, the PlayStation 5 Store will have a very cool feature. Gamers can have access to a direct demo. This new feature is quite different from the traditional download. With this new feature, PS5 players can try a game in the PS Store without downloading it. This trial will help the player make a decision (whether to purchase it or not).
Μακάρι παντως να ισχύει κάτι τέτοιο.
Κάποια teasers από Tidux, πιθανα αφορουν το PS5 γιαυτο τα βαζω εδω
Demon's Souls και Legend of Dragoon αν τυχον αναρωτιεται κανεις.
Το πρωτο φημολογειται εδω και καιρο, το δευτερο επιστημονικη φαντασια κατα τη γνωμη μου.
Demon's Souls και Legend of Dragoon αν τυχον αναρωτιεται κανεις.
Το πρωτο φημολογειται εδω και καιρο, το δευτερο επιστημονικη φαντασια κατα τη γνωμη μου.
Ότι λένε αυτοί οι "Insiders"είναι επιστημονική φαντασία ούτως ή άλλως.
Και ποιος έκανε ρε PDS σωστές προβλέψεις? ε?
Δεν καταλάβατε ότι ένα συγκεκριμμένο κονγκλομεράτο (Krobille, Dictator, HMQGG, τον άλλον τον Γερμανό πως τον λέγανε στο ERA που έφαγε ban και κανά δύο άλλους), ξέρανε τα πάντα 1 χρόνο πριν?
Το γνωστό imgur leak με τον HMQGG να έχει πρόσβαση σε κινέζο της Foxconn που "δένουν" τα συστήματα.
Κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια.
ΟΛΑ υπάρχουν ποσταρισμένα από εμένα σε προηγουμένες σελίδες.
¶λλα είπαμε Jason Schreier...
Jason σε οτι εχω δει πχ τα εχει πετυχει, ο Tidux οχι.
Να σου πω κάτι - με όλη την ειλικρίνεια που μπορώ να μαζέψω μέσα μου.
Δεν είναι τόσο αθώα όλα όπως μας τα παρουσιάζουν.
Όλοι τους.
Εκεί είναι η αποστολή μας όσων ασχολούμαστε λίγο παραπάνω. Να δούμε το κάτι τοις παραπάνω.
Δεν τα παρουσιάζω δραματικά και doomed φάση - άλλα έχει και αυτό την φάση του.
- - - Updated - - -
Αδιάβλητος.
https://gamingbolt.com/ps5-is-superi...jason-schreier
Και τσιμέντο να ήμουν θα έκλαιγα.
Και να μην ειναι ρε συ αθωο,στην παρουσα φαση γιατι πρεπει να μας νοιαζει?
Την πληροφορια θελουμε.:)
Ο jason μπορει να ειναι ρομποτ σταλμενο απο skynet. Και παλι γιατι πρεπει να εχει σημασια? Που λεει ο λογος, γιατι θα με ιντριγκαρε κατι τετοιο.
Εχει εξηγησει οτι δεν το ειπε ακριβως ετσι, η εστω δεν εννοουσε αυτο. Σε καποιους τομεις θα ειναι καλυτερο και το PS5. Βσκ εγω πιστευω οτι αυτο σε εχει πειραξει σε αυτον και συνειδητα η ασυνειδητα θες να ειναι σκαρτος.
Τεσπα θα δουμε αν εχει δικιο και για το PS5. Αν ειναι οντως τοσο καλο hardware κτλ. Eννοω οσον αφορα τις καστομιες, οχι τα τεραφλοπια που ειναι δεδομενα. :)
o Screier έχει ανοίξει δικό τον πόλεμο από μόνος του.
Μην γράφουμε τα αυτονόητα.
- - - Updated - - -
Ναι ξέχασα το καινούργιο δόγμα κατά Cerny. Γρήγορη GPU>Wide GPU.
Εντάξει εκεί γελάνε όχι μόνο τσιμέντα αλλά και πέτρες και όβολοι κλπ....
Κακώς στηρίζονται οι GPU στο parallelism.
Το είπε η Sony.