Είσαι ψυχολογικά έτοιμος για digital 80άρια; :P
Printable View
Το παιδί αυτο ειναι Μηχανικος μου εκει που δουλευω.
Θα κανουμε gamesharing και στο game pass και στο PlayStation .
Αυριο μαλλον θα μου φέρει και ενα PS4 pro να παιξω το god of war και το Lou 2 που τα εχω χάσει.
Ειναι ψιλοκαμμενος (χοντροκαμμενος βασικα) να φανταστείς εχει φτιαξει cabinets με arcades εχει οοοοολες τις κονσόλες απο το Atari 2600 και μετα και τεράστια γκάμα games.
Κανονικός godfather.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λοιπόν, ακούστε περιστατικό που συνέβη σε φίλο σήμερα:
Πάει να παραλάβει PS5 (μετά από αρκετούς μήνες αναμονής) και τον κοιτούσαν όλοι σαν χάνοι στον δρόμο. Κάποιοι μου είπε τον ρωτούσαν πως το απέκτησε (προφανώς το ψάχνουν αρκετοί).
Χωρίς πλάκα, πλέον περισσότερα βλέμματα τραβάει ένα κουτί PS5, παρά μιαthiccκαλλίπυγος δεσποινίδα... που φτάσαμε, χαχαχα!
Το κουλό δεν είναι αυτό όμως, αλλά ένα plot twist που συνέβη...
Σε κάποιον σταθμό του Μετρό, τον συναντάει ένας πιτσιρικάς. Όχι μόνο τον ρώτησε όπως οι άλλοι, αλλά του έκανε και προσφορά €700 επιτόπου να του το πουλήσει! Και δεν μπορούσε να δώσει λέει παραπάνω, γιατί είναι φοιτητής.
Uber plot twist: ο πιτσιρικάς (φοιτητής 18+ ετών) είχε πουλήσει ήδη 4 PS5 στα €750 έκαστο!!!
Πιάσανε κουβέντα για scalpers και ο φοιτητής έλεγε ότι ήξερε έναν που είχε πουλήσει αρκετά PS5 και έτσι αγόρασε BMW €19.000.
Τελικά δεν του το πούλησε και όταν το συζητήσαμε στο τηλ, συμφώνησα μαζί του ότι έπραξε το σωστό. Το πιο πιθανό είναι ο φοιτητάκος να το έσπρωχνε για 1000άρικο...
Κυνήγι του θησαυρού κανονικά η όλη φάση να βρεις Μπλέηστεσιο Πέντε.
ΥΓ: Έπρεπε γμτ να ήμουν μπροστά στο όλο σκηνικό, να τον τρολλάρω γερά.
Καλό καλοκαίρι:
PlayStation 5 / Xbox Series X: Η AMD προβλέπει ελλείψεις στη διαθεσιμότητα έως τα μέσα του 2021
https://techblog.gr/videogames/plays...mesa-toy-2021/
Να λήξουν και τα lockdowns, να βγει ο κόσμος έξω...
Series X βρίσκεις κάπως πιο εύκολα στην Ελλάδα και Series S ακόμα πιο εύκολα. Τα είχαμε συζητήσει τι παίζει με τα wafer logistics και γιατί έχουν διαφορετικό die size οι APUs.
Πραγματικά με τα lockdowns έχουν πλουτίσει scalpers (consoles, PC GPUs), οι κορασίδες του OnlyFans (τεράστια η δίψα του ανδρικού κοινού), κάτοχοι μετοχών/cryptos... ενώ άλλοι φτωχοποιούνται αγρίως.
Φίλε στους συγκεκριμένους δν χρειάζεται τρολαρισμα αλλά κάτι πολύ παραπάνω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α ρε Sony
Φιλανθρωπικό ίδρυμα θα καταντήσεις σε λίγο...
Με το να μην διαθέτεις κονσόλες στην αγορά, βοηθάς την ms να πουλήσει καμία κονσόλα [emoji23]
Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέποντας τέτοιες εικόνες μάλλον θα πρέπει να θεωρούμαστε από τους τυχερούς όσοι παραλάβαμε ήδη. :P
Bedlam in Japan as New PS5 Stock Arrives at Tokyo Retailer
They cancelled the sale due to people being insane!! Pushed so hard even the cash registers and staff went backwards. I've never seen that kind of insanity in japan before...
Καλά, εκεί έχουν κάτι τρένα τίγκα παστωμένα σαν σαρδέλες.
Απορώ με ποιά λογική κρατάνε ανοιχτά τα μαγαζιά στην τεχνολογικά προηγμένη Ιαπωνία, ενώ στην Δύση δεν υπάρχουν τέτοιες εικόνες πλέον (όπως το ποδοβολητό του 2013, λολ).
Ξέρει κανένας κανένα καταστημα που να δέχεται ακόμα προ-παραγγελίες;;;[emoji23][emoji23][emoji23]
Τι είπα τώρα εεεε;;;[emoji23][emoji23][emoji23]
Απλα τουλαχιστον δεν θα πάρω,που δεν θα πάρω...να πάρω τουλαχιστον χαρτάκι να έχω κάτι να περιμένω!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως είχα αναφέρει πρίν λίγο καιρό είχα σκοπό να δώσω το Ps4 Pro για να πάρω 2⁰ PS5 για τον γιό μου. Το θέμα είναι που βρίσκεις? Η αλήθεια είναι όμως ότι είμαι πλέον πολύ απαισιόδοξος με όλα αυτά που γίνονται περί διαθεσιμότητας. Αλλά έχω ένα γνωστό παλικάρι που δουλεύει στον Κωτσόβολο και μου είπε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν εξυπηρετηθεί όλοι μετά από meeting που έκαναν περί αυτού. Όποτε μιας και δεν βιάζομαι να το πάρω αφού τώρα προτεραιότητα έχουν τα μαθήματα το παράγγειλα (Digital) για να παίρνω σειρά και όποτε έρθει. Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι Κότσο θα προτιμούσα λόγο της extra εγγύησης που έχει και έχω ακούσει τα καλύτερα. Οπότε να ξέρετε ότι δέχεται παραγγελίες η συγκεκριμένη αλυσίδα προς το παρών.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου ζήτησαν προκαταβολή?
Το πλήρωσα όλο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν λίγες μέρες έκανα κι εγώ παραγγελία από Κωτσοβολο μέσω τηλεφώνου.
Δεν ζήτησαν καθόλου προκαταβολή.
Μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν πότε θα το παραλάβουν αλλά το δεδομένο είναι ότι θα μου το στείλουν πριν βγει στα ράφια των καταστημάτων (λογικό).
Την πάτησα κι εγώ με το PS5 και δεν έκανα προπαραγγελία με το που άνοιξαν γιατί πίστευα πως τα Χριστούγεννα θα μπορώ να το πάρω.
Προτείνω σε όλους να το παραγγείλουν είτε από Κώτσο είτε από όποιο μαγαζί μπορούν γιατί τουλάχιστον θα μπείτε σε μια σειρά προτεραιότητας. Και αν το βρείτε νωρίτερα με κάποιο τρόπο τότε ακυρώνετε την παραγγελία σας.