Πολύς κόσμος θα αγοράσει 6s :P
Πάντως για το PS4 ούτε εγώ πιστεύω πως θα πουλήσει πολύ το slim. Αλλά όπως είπα θεωρώ πως επίτηδες τα έχει τιμολογήσει έτσι η Sony ώστε να "αναγκάσει" τον κόσμο να πάρει το PS4 Pro.
Printable View
Φίλε είδα τηλεόραση 1600 ευρώ και έκλαιγα. Απαιτεί ενα ποδήλατο να πηδάτε απο σκέπη σε σκέπη με go pro ΕΜΕΤΟΣ.... Τα όρια της Σκέπης με το μπλε του ουρανού κάνανε κατι περίεργα πιξελιασματα. Δεν ξέρω απο TV αλλα ξέρω τι βλέπω . Την τηλεωραδη να πας στο μαγαζί να την δεις πως παίζει .
Εντάξει δεν σου βάζει κανείς και το πιστόλι στον κρόταφο να πάρεις τηλεόραση. Για κάποιον που δεν έχει ps4 είναι καλύτερη επιλογή το καινούριο. Η τιμή του είναι φυσιολογική. Παιχνίδια με προβληματικό frame rate σίγουρα θα τρέχουν καλύτερα. Μελλοντικά αν αρχίζει να αποκτά περισσότερα πλεονεκτήματα συγκριτικά με ένα slowly phasing out ps4 είσαι καλυμμένος. Και επίσης όταν γίνουν πιο mainstream οι 4k τηλεοράσεις, παίρνεις και μια και το κουμπώνεις πάνω.
Εγώ προσωπικά διαθέτω 800 εύρο για τηλεόραση . Αλλα θα πάρω μονο αν ειναι oled samsung η LG 4k HDR πανω απο 3000hz . Προσέξετε και λίγα λέω πήγαινε παρε εσυ τηλεόραση και να σε δώ πως θα κλαις οταν θα δεις σκύλο με 800 πόδια .
Φαντάσου να δώσεις 800 ευρώ ..... Να μπεις στο σπιτι, να βαλεις τη μπριζα...... Και να βλέπεις σκύλο- σαρανταποδαρουσα. Εκει να σε εχω live stream
Μια επισημανση, ειδικα για φιλους που σκεφτονται 4κ τηλεοραση. Πιο σημαντικο απο ολα σε μια τηλεοραση για κονσολα ειναι το input lag. Μεγαλο input lag καταστρεφει το παιχνιδι. Ειδικα για αυτους που παιζουν και multi απο εκει ξεκινουν ολα. Στις 4κ ειδικα, πολυ λιγες τηλεορασεις εχουν χαμηλο lag. Πρωταθλητρια ειναι η samsung, οπου και οι σειρες του 15 και του 16 απο μεσαια μοντελα και πανω παιζουν απο 26 ms και κατω. Sony και lg ( συμπεριλαμβανωμενων oled) οι φετινες σειρες απο mid high end και πανω, παιζουν απο 34-40 ms. Απλα για να εχουμε μετρο συγκρισης, για single player 40ms ειναι το μαξιμουμ lag για σωστο gaming, ενω για multi οτιδηποτε πανω απο 30 σημαινει οτι εχεις πολυ μειονεκτημα. Αυτα για να προσεξετε οταν ερθει η ωρα. Πρωτα κοιταξτε τα μοντελα που εχουν χαμηλο lag και μετα διαλεξτε οτι σας ευχαριστει σαν εικονα, μαρκα και πορτοφολι.
Για αυτό υπάρχουν τα... καταστήματα. Για να δοκιμάσεις πριν πάρεις. Ένας πωλητής που είναι σωστός στη δουλειά του θα δεχτεί να του έρθει πελάτης με το PS4 του στα χέρια και να δοκιμάσει πριν αγοράσει.
Καλα μην ψάχνετε να χαλασετε λεφτά για 4K TV, μονο αν είχατε σκοπό να πάρετε αξίζει σιγα την διαφορά θα είναι ενα σκαλί ποιο πανω αλλά δεν είναι 4K(εκτός μερικές εξαιρεσης).
Εντομεταξυ εγω δεν ειχα δει οτι δεν παίζει 4K ταινιες ήμαρτον το xbox S θα παίζει και δεν θα παίζει της Sony ( υποτίθεται οτι είναι δικια της τεχνολογία).
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ναι μην υπάρχει ανταγωνισμός με τα προϊόντα της.
Απο χτες που βγήκαν ολα αυτα ακουω για αναλυσης,fps τουμπανα γραφικά και τέτοια......Τι παιχνίδια θα παιζει εχει σκεφτεί κανενας γιατί ολη βλέπουν πως φαίνονται τα παιχνίδια οχι την ουσία.
Αλλο ενα που είδα είναι ότι η Sony έβγαλε την κονσόλα και πέταξε το μπάλακι σε αλλους αν θέλουν να φτιάξουν τα παιχνίδια σε 4K η οποιοδήποτε θέλουν, επομενος μπορούν σε ενα multi παιχνίδι αν θέλουν να δώσουν πλεονέκτημα σε αυτον που εχει το Ps4pro,πιστεύω τουλάχιστον να κρατήσουν αυτό που είπαν και δεν βγάλουν διαφορετικές εκδόσεις παιχνιδιών.
Εγώ αν και εχτές σκεφτόμουν να αλλαξω την κονσόλα μου, μπορεί 4Κ TV να μην εχω άλλα διαφορά στα 1080p θα δω ελάχιστη μεν,παιχνίδια που δεν ήταν 1080 θα παίζουν και τέτοια, δεν θα πάρω γιατί δεν θέλω να στηρίξω τέτοια κίνηση απο την Sony.
Skroutz 290 αυτη τη στιγμη το fat ps4. Θα πεσει στανταρ στα 250 μεχρι το νοεμβριο. Και τελειωσε το παραμυθι για μενα. Οτι πιο συμφερον, ουτε το κουτσουρεμενο slim ουτε το PS4 pro διοτι τηλεοραση δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω ουτε μια στο εκτμ . Αρκει να υπαρχει αποθεμα στο fat. Απο εκει κ υστερα? Σαν ανακοινωση της Sony ειναι μια κινηση που για 1,5 χρονο θα εξακολουθει να εχει τη δυνατοτερη κονσολα της αγορας και μετα αλλαζει η γενια με το Scorpio. Ε εκει τοτε θα φανει τι θα προτιμησει ο κοσμος...το φθηνοτερο ή το δυνατοτερο? Το μοναδικο μειονεκτημα της MS πιστευω ειναι οτι τα παιχνιδια της ειναι και σε pc. Εκτος απο το οτι δεν ειναι καλα :P Μετα αναλογως τις πωλησεις θα βγει ή οχι ανακοινωση για το PS5.
Παντως το Pro για καποιον που οντως ψηνεται για αναβαθμιση ΑΜΕΣΑ ναι ειναι καλη περιπτωση. Για μακροχρονια αγορα δλδ 3+ χρονια ετσι σκατα που τα εκαναν με ενδιαμεσες εκδοσεις, οχι δεν ειναι καλη επενδυση θεωρω.
Τα Χριστούγεννα πιστεύω και το Pro μπορεί να κατεβει λιγο η να δωσει αλλά δώρα, το πρώτο ps4 μπορεί να μπει σε προσφορά να φύγουν τα στοκ αλλά για μένα αξίζει να δώσει κάτι παραπάνω καποιος για το Pro απο την στιγμή που δεν εχει κονσόλα.
Νταξει αναλογως οπως ειπα αν καποιος θελει να κυνηγησει το καλυτερο αμεσα. Χωρις 4Κ τηλεοραση που οντως θαναι μια φρεσκαδα στα παιχνιδια εμενα δεν με συγκινει καθολου το pro για 400+ ευρω και δεν εχω κονσολα ακομη current gen. Οπως και στα κινητα αφου το κανανε σκατα το κολπο, θα προτιμησω περσινα καλα κινητα που ειναι value for money.
Και το ps3 το πηρα 4 χρονια μετα την κυκλοφορια του ομως ηξερα οτι θα εχει αρκετη ζωη. Τωρα που απο ζωη παμε...σκατα....? ε, οκ κοιταω το vfm. 250-270 με παιχνιδι δωρο θα καταληξει το fat μεχρι το Δεκεμβριο στανταρ. Για την tv μου ειναι τελειο, δεν εχω δει καλυτερο !
Εφοσον πηρες το ps3 4 χρονια μετα, παιρνεις το ps4 στα 3 χρονια οποτε θα κρατησει περισσοτερο πιστευω απο οτι το Ps3 σου. Δυσκολα θα σκοτωσουν την γενια των ps4 συντομα, για να μη πουμε οτι παιζει και να κρατησει παραπανω απο την ps3 γενια ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα.
Ναι αλλα κοιτα οτι δεν υπηρχε επιλογη αλλη...δλδ δεν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε κατι καλυτερο απο ps3. Τωρα εαν τυχον το σκορπιο που θα ειιναι νεξτ τζεν δεν εχει αντιπαλο η Σονυ θα εχει ζημια. Αρα λογικα το Pro θα κρατησει 2 χρονια απο τωρα και μετα πρεπει να παει και η Σονυ στην επομενη γενια. Γιαυτο λεω σκατα τα εκαναν. Δλδ θα παρω κονσολα αλλα θα εχω 3 καλυτερες απο το τωρινο ps4 το "καινουριο" μου :P Πρωτοφανης ασχημια στο χωρο του gaming για μενα.
Αυτο που λες είναι μέγαλη αλήθεια σε 2 χρόνια το Pro δεν θα έχει και κατι το ιδιαίτερο, αν βγει τούμπανο το xbox και ο κόσμος κοιτάζει μονο δυναμη και οχι ουσία.
Παρακαλώ το θέμα να μην εκτροχιαστεί με προτάσεις για αγορά τηλεόρασης. Το λέω τώρα που είναι αρχές ακόμα :P
Τα post και η σχετική συζήτηση μπορούν να γίνουν στο αντίστοιχο thread.
Thread: Αγορά νέας TV
Και μιας και το HDR πέρασε και στο gaming, είχα κάνει και ένα post παλιότερα στο παραπάνω σχετικά με την τεχνολογία, μπορεί να βοηθήσει κάποιον..
Κανονικά έπρεπε να το βάλω στο Funny Thread
http://www.plaisio.gr/games/playstat...S4-Pro-1TB.htm
Quote:
Επεξεργαστήςx86-64 AMD Jaguar
Το PS4 με τον 8πύρηνο επεξεργαστή x86-64 AMD Jaguar και γραφικά AMD με θεωρητική απόδοση 1,84 τεραφλόπ είναι ένα gaming… "κτήνος"
Μάλλον εσύ είσαι off topic . Τελειώσαμε με το ps4 pro . Το είδαμε τα είπαμε το μαθαμε. Το συμβατικό τώρα είναι ΤΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ για το ps4 pro. Το θρεντ που λες είναι άσχετο. Έχουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόβλημα.( Μόνο ο seaman13 μπορεί να δώσει λύση)
Τεσπα στο 20:20 λεπτό λέει για HDR
https://youtu.be/tITrI4p6Wro