Ισα που προλαβες ,γιατι πλεον κατω απο 52 ευρω δεν το βρισκεις το παιχνιδι :D
Printable View
^^ μη νομιζεις οτι προκειται να το παραδεχθουν αυτο πολλοι απο αυτους. Ειδα στο παραπανω βιντεο κορυφαιο σχολιο απο τυπο που ελεγε οτι το DF μονιμως υπερβαλλει και οτι το παιχνιδι αυτο οπτικα δεν εχει και ιδιαιτερη διαφορα με το πρωτο! Χαχα μιλαμε για τρολιες οχι αστεια!
Πες τα χρυσόστομε!!!
Το βιντεο δεν έχει κανενός ειδους spoiler , και το υλικό που δειχνει ειναι απο b-roll της Sony διαθέσιμο εδω και καιρό.
Υ.Γ. Και φυσικά και εγω και οι περισσοτεροι δεν φάγαμε τα spoiler που ηθελαν τα fanboys. Εαν εξαιρέσω ενα πολυ minor gameplay related spoiler που διάβασα στο NDA για το review, δεν ξέρω τίποτε για το παιχνίδι πέρα απο τα επίσημα trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=9RrjNgrA-6I
50+ μεταφορικα , μου βγηκε στα 52€ απο το Gamestation. Τώρα βλέπω το έχει 52 αρχική τιμη.
Έφυγε και η δικιά μου προπαραγγελία από γειτονικό σκρουτζομάγαζο στα €56. Ώρα για break απ'το επαναληπτικό κάψιμο του FFXII και επιστροφή στο 1ο TLOU για απολαυστικό B2B.
Attachment 12189
Πόσο butthurt? (pun intended)
Ειναι τρομακτικό αυτο που συμβαινει με το the last of us.
Πραγματικα εγω τρομάζω με ολο αυτο το hate, υπαρχει σοβαρότατο κοινωνικό ζήτημα εδω περα απο ND, Druckmann, last of us.
Ο κοσμος εχει χαζέψει εντελώς, δεν εξηγείται διαφορετικα...
O κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι η δυσφήμιση είναι αρνητική διαφήμιση,
έστω και αρνητική όμως δεν παύει να είναι διαφήμιση.
Νομίζουν ότι κάνουν κακό στο παιχνίδι, απεναντίας το γιγαντώνουν και ξευτιλίζονται ταυτόχρονα.
Θα το παρει κανεις σε digital? Η ειμαι ο μοναδικος που το σκεφτεται?
Δεν πρεπει να εχω δωσει πανω απο 40 ευρω για παιχνιδι σε αυτη τη γενια. Σε ενα μεσο ορο θα ελεγα οτι ξοδευω στο 20αρικο/παιχνιδι(μπορει και λιγοτερο), αλλα σκεφτομαι digital για τους εξης λογους.
1. Θελω να τους δωσω περισσοτερα χρηματα για την προσοχη/αγαπη που δινουν σε αυτο που κανουν, αλλα και τις χαμενες κοπιες λογο hating. Χαριτολογωντας ελεγα οτι ''θα παρω 2 κοπιες''
2. Δεν ξερω ποια version του PS5 θα αγορασω. Aν αγορασω την digital δεν ξερω τι γινεται με τα δισκακια. Θα αναγνωριζεται καπως μια φορα το παιχνιδι για καθε κατοχο?
Καλα τωρα καθεστε και ασχολειστε οι απο πανω με τις αξιολογησεις στο skroutz που παει ο αλλος και βαζει σε single player παιχνιδια χωρις multiplayer στα θετικα ή αρνητικα το multiplayer...
Η που παει ο αλλος και βαζει 5/5 αστερια αξιολογηση επειδη εκανε παραγγελια ενα video game απο ενα καταστημα και το παρέλαβε(μαλλον φοβόταν μην του στειλει πετρες).
Μπα.. Σχολιάζουμε ότι υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί γενικότερα :P
- - - Updated - - -
Πάρε αυτή που σε βολεύει τώρα (δισκάκι φαντάζομαι). Μια χαρά θα τα πάει σε πωλήσεις το παιχνίδι
Θα πας όντως σε digital only PS;;; Γιατί; Αγοράζεις τόσα πολλά ψηφιακά;
Ποιες χαμενες κοπιες λογω hating?Το παιχνιδι απο προπαραγγελιες στην Ευρωπη μας εχει σπασει καθε ρεκορ οπως φαινεται. Ακομα και στην μικρη αγορα της Ελλαδας(τωρα που εκλεισαν και τα seven)υπαρχει τεραστια ζητηση για αυτο. Και ειδικα με τα πολυ θετικα reviews,εκει ειναι που θα ανεβουν ακομα περισσοτερο.
Για το δευτερο που γραφεις ειναι ενα οντως σοβαρο θεμα να το σκεφτεις,αλλα στην παρουσα φαση κανεις δεν μπορει να δωσει απαντηση,γιατι πολυ απλα δεν γνωριζουμε τιποτα. Ενας λογος παραπανω που θα αξιζει η εκδοση με το blu ray ειναι αυτος. Οτι θα εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις ειτε κουτατα παιχνιδια.
Για digital last of us απο μενα,ουτε για αστειο οταν μου ζηταει 23ευρω παραπανω απο την κουτατη,κοινως σχεδον τα μισα χρηματα που θα κοστιζει day one το Ghost of tsushima(αν πεσει η τιμη του σε επιπεδα last of us πριν το launch).
Τελικα ναι αγοραζω πολλα ψηφιακα σε αυτη τη γενια. Παιζουν καλυτερες προσφορες σε σχεση με την προηγουμενη. Εχω το Shadow of the colossus και The last of us μονο σε δισκακι(και tearaway promo). Ειχα και κατι fifa και το wipeout αλλα τα πουλησα.
Ναι μωρε το παιχνιδι θα παει πολυ καλα δεν λεω αυτο, αλλα αμφιβαλλεις οτι πολλοι δεν θα το αγορασουν λογο του σεναριου? Εδω μονο στο φορουμ υπαρχουν 3-4 ατομα που το εχουν πει.
Για το δευτερο ναι δεν εχεις αδικο, αλλωστε μπορω να το πουλησω κιολας και να παρω την digital μετα. Aλλωστε δεν γνωριζουμε και αν υπαρξει remastered η θα ειναι απλα η εκδοση του BC.
Αν πάρεις την digital έκδοση του PS5, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δισκάκια των παιχνιδιών που τυχόν έχεις σαν σουυβεράκια. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να δουλέψει κάποιο σύστημα που να σου κατοχυρώνει την χρήση τους, νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι αν πάρεις την digital έκδοση μόνο ό, τι έχει αγοράσεις από τον store θα δουλεύει μέσω BC (και αυτό αν).