Μετά από δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έφτασα 1η φορά στο 1ο boss και έχασα για μισό χτύπημα, αφού έζησαν τα πάντα τριγύρω μου είμαι καλά γιατρέ μου ευτυχώς μου βγήκε σε νευρικό γέλιο, anyway συνεχίζουμε ακόμη πιο πορωμένοι την επόμενοι φορά.
Printable View
Μετά από δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έφτασα 1η φορά στο 1ο boss και έχασα για μισό χτύπημα, αφού έζησαν τα πάντα τριγύρω μου είμαι καλά γιατρέ μου ευτυχώς μου βγήκε σε νευρικό γέλιο, anyway συνεχίζουμε ακόμη πιο πορωμένοι την επόμενοι φορά.
Το cleric ή τον father? To cleric είναι sub boss.
H εμπειρία μου (η ποιά?? :) ) λέει: ΠΑΝΤΑ την πρώτη φορά στα bosses παραλίγο να τα κέρδιζα! Ηταν η αμέσως καλύτερη προσπάθεια μετά την ιδανική. Η δεύτερη και οι επόμενες ήταν άθλιες αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι την τελειωτική και που τον κέρδιζα.
Δεν μου φτάνει το κωλοπαίχνιδο θες και εσύ να μου ρίξεις κι άλλο την ψυχολογία;!;!;!;.....τώρα κατάλαβα ότι μιλάω για το sub boss.:doh::frusty:
Eίμαι σίγουρος (δυστυχώς) ότι και οι δικές μου επόμενες θα είναι χειρότερες από την πρώτη.
Don't worry ειναι μεν optional το boss αλλα το 99% των παικτων το cleric beast βρισκουν πρωτα. Κρατα γερα!:f045:
Πως σου φαινεται γενικα?
Θα κρατήσω δεν τα παρατάω, αν και δεν ήμουν ποτέ φίλος με τέτοιου είδους παιχνίδια (μόνο το DS έχω παίξει και αυτό το είχα παρατήσει νωρίς) αυτό μου φαίνεται πιο φιλικό προς κάποιον άσχετο όπως εγώ, η αίσθηση του "θέλω να ξαναπαίξω" είναι μεγαλύτερη από το DS.
Παιδια καλησπερα
μαλλον εκανα βλακια.. το τερματισα και ξεκινησε ξανα μαλλον το NG+ Που λετε .. να φανταστω δε μπορω να παω προς τα πισω δε κραταει καποιο save μονο του ε? :(
Αμα εχεις plus, κοίταξε μην υπάρχει κανένα πιο παλιό save στο online storage
δεν το ειχα ενεργοποιησει ποτε το save στο storage.. ξενερωσα και το ειδα στο store 10 ευρω το dlc αλλα τωρα να το ξαναπαιξω απο την αρχη για να δω το dlc.. μου φαινετε πολυ βαρη .. την πατησα παει.
μεσα σε 1μιση ωρα μπορεις να φτασεις στην περιοχη του DLC παντως,το Bloodborne ειναι το πιο ευκολο souls game σε rushαρισμα.
Ναι οκ , δε διαφωνώ για το rush αλλά με αυτά που λέγονται το πόσο δύσκολο είναι το dlc σε normal game ,φοβάμαι τι θα αντιμετωπίσω στο ng+ . ήδη οι κακουληδες με κερνάνε μπανάνες με το καλήμερα στο ng+ (90 lvl)..
anyway τα 10 euro το θεωρώ εξαιρετική τιμή για ένα παιχνίδι που με κράτησε τόσο διάστημα, θα το αγοράσω και ας μη το παίξω ποτέ
Είμαι ήδη σε NG++ και μπορώ να σου πω οτι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, ειδικά απο τη στιγμή που ανεβάζεις Stats & Lvl.
Σε NG+ στην αρχή είναι λίγο κάπως όντως, αλλά θα δείς πως θα προσαρμοστείς αμέσως.
Προσωπικά το πέρασα σχετικά γρήγορα σε σχέση με τη 1η φορά. Στα Bosses οι μόνοι που μου έσπασαν τα... ήταν κλασικά ο Logarius και η Αμυγδάλω.
Μη σε αποθαρρύνει.. Και εγώ έτσι το σκεφτόμουν πρίν το NG+ μιας και είχα κάνει μακακία με την επιλογή Ending, κόλλησα περισσότερο όμως μετά.
^
Tον λογγάριους παραλίγο να τον κέρδιζα με την πρώτη.
Στην 2η προσπάθεια -παραδόξως- τα είχα πάει εξαιρετικά και τον είχα φτάσει στο τελευταίο χτύπημα. Ηταν αυτός ή εγώ. Τελικά πρόλαβε εκείνος.
Αυτό ήταν. Από την 3η και έπειτα "γ@m..κε ο δίας"... Παράτησα το μέτρημα στην 20η φορά, είχα την εντύπωση πως κάθε φορά που πήγαινα το ΑΙ αλλαζε και γινόταν δυσκολότερος. ΚΑι εγώ δεν ξέρω πως τον πέρασα τελικά, μάλλον με λυπήθηκε :)
Εγώ τα πιο δύσκολα Boss που έχω αντιμετωπίσει (μαζί με του DLC) είναι:
1) Ludwig (νόμιζα πως ποτέ δεν θα τον βγάλω)
2) Orphan of Kos (ίσως και πιο δύσκολος από τον Ludwig)
3) Vicar Amelia (πολύ ταλαιπωρία μέχρι να τη βγάλω)
4) Ebrietas Daughter of the Kosmos
5) Logarius
Αντίθετα η Amygdala ήταν στα πιο εύκολα, την έβγαλα με την πρώτη. Βέβαια δεν ξέρω για NG+, θα μάθω όμως σε λίγους μήνες μιας και εννοείται πως θα το ξαναπαίξω.
Παιδιά 29 ευρω το εβαλε για το plus.
Να κανω λιγο μια ερώτηση. Αν οσο είσαι plus αγοράσεις μια plus προσφορά δηλ να ειναι σε σταυρο χρυσο το game, οτν το plus ληξει το χανεις το παιχνίδι?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk