Εγω φαρμαρω ολη μερα παντως σε Crucible και σπηλια και εχω +7 Light. Δεν πεφτει τιποτα μονο πρασινα και σπανια μπλε. Legendary δεν εχω δει ποτε.
Printable View
Εγω φαρμαρω ολη μερα παντως σε Crucible και σπηλια και εχω +7 Light. Δεν πεφτει τιποτα μονο πρασινα και σπανια μπλε. Legendary δεν εχω δει ποτε.
Χάνεις ένα καλό οπλάκι και δεν θυμάμαι αν ξεκλειδώνει κάτι με τον τερματισμό
Update 1.0.1.4 - Patch Notes
Quote:
Summary:
The latest patch for Destiny reduces the difficulty of a number of activities, as well as fixes issues when completing the Vault of Glass.
Activities
Missions
- Shrine of Oryx: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers
- Sword of Crota: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers
- Exclusion Zone: Reduced difficulty by removing majors from Heroic tiers
Raids
- Dropping the relic at the end of the raid will no longer result in a team wipe. This will prevent players being stuck at a black screen after the raid.
- You will remain dead if you were dead when the mission ended. That will be addressed by a future patch.
2 Legendary όπλα μου πέταξε κατά τη διάρκεια 2 συνεχόμενων strike lvl 26.Είναι θέμα τύχης καθαρά.
Παιδιά σήμερα θα έχω στα χέρια μου και εγώ το destiny. έχω 2 ερωτήσεις (μπορεί να είναι και χαζές)
-χρειάζομαι υποχρεωτικά playstation + συνδρομή για να παίξω??ή αφορά μόνο το multiplayer?
- ισχύουν αυτά που διαβάζω από διάφορα reviews για repetative gameplay και γενικά ποία είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας από το παιχνίδι.
ευχαριστώ
καποιος πρεπει να βαλει στο πρωτο ποστ ολους τους καλουσ οδηγους για το destiny
http://www.destinydb.com/vendors/303...ueens-emissary
Εδω και 3 μερες ολη την ωρα μου λεει Contacting Destiny's Servers και περιμενω σε Black Screen κανενα 5 λεπτο. Κατανταει εκνευριστικο
ρε παιδιά μια βοήθεια πάλι.Το patch 1.0.1.4 του destiny πως το κατεβάζουμε.Από τι ξέρω βγήκε σήμερα αλλά τώρα που μπήκα δεν μου το έκανε download.
Βγήκε σήμερα Αμερική και αύριο που είναι η ανανέωση του PSN, στην Ευρώπη. Υπομονή, ούτως ή αλλιώς δεν αλλάζει και τίποτα τρομερό.
Δεν πρέπει να εισαι σταθερός
http://youtu.be/jU3syMkMRSM
Εγώ πάλι απλά παίζω το παιχνίδι και έχω βρεί τα πάντα. Καλή η σπηλιά αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα. Δεν είναι διασκέδαση.
Attachment 5580
Εγω πηγα level 4 cryptarch και το legendary εγινε rare!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Εκανα 3 strikes σημερα και πηρα 2 πρασινα drops......... To drop rate ειναι broken τελειως
Edit*
Πηγα level 5 τον Cryptarch. Παλι ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ ειχε μεσα το legendary pack.
Τα παραταω. Οταν φτιαξουν το loot ξανασυνεχιζω
Ego xoris na to thelo exo legendary rocket launcher , oute ksero pou to brika , level 17 kai xoris farming.An einai na fxaristieste to paixnidi me ta legendary , pouliste to ,allou einai to kalo.
Εγώ το έβαλα σημερα πρώτη φορα για κανά 20'. Μυρωδιά δεν εχω παρει ακομα, αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι χρειαζεται να εισαι παντα on line. Το προχώρησα μεχρι ενα σημείο μια χαρα μόνος.
Ναι αν δεν εχεις legendary δεν πας πανω 24 level κατα προσεγγιση. Ειδα οτι οποιος τερματιζει αποστολες της Queen παιρνει legendary gear!!!