ανοιξη;;;;;φτου!!!τι βλακεις να ξεκινανε ανοιξη οπως πχ κ το game of thrones!!!κ το vikings ανοιξη;;;
Sent from zakynthos!!!!
Printable View
ανοιξη;;;;;φτου!!!τι βλακεις να ξεκινανε ανοιξη οπως πχ κ το game of thrones!!!κ το vikings ανοιξη;;;
Sent from zakynthos!!!!
ουφφφ!!!απογοητευση...
Sent from zakynthos!!!!
Λοιπόν, ειπα να δώσω στο Big Bang Theory μια ευκαιρία, αφου δε το είχα περί πολλού και έκανα καλα που το ξεκίνησα. Ειναι πολυ ωραίο, αν και πιστεύω οτι ο τύπος που παίζει τον Σελντον, σηκώνει πολυ "βάρος" στους ώμους. Ειναι εκπληκτικος!!!! Όπως και να 'χει, η σειρα ειναι πολυ πολυ καλη και εχω μπει, ήδη, στη δεύτερη εποχη. Ελπίζω να μη "χαλάει" στη συνέχεια.
Πολυ καλα εκανες!Ο Σελντον δεν σηκωνει πολυ βαρος στους ωμους του απλα,ειναι η ιδια σειρα!Σκεψουν τον σαν τον W.W. του The Big bang Theory!:)
Η σειρα στην συνεχεια "αλλαζει" αρκετα οπως θα διαπιστωσεις αλλα εχει πολυ γελιο ακομα και τωρα
Ναι, ε; Ελπίζω όχι προς το χειρότερο.
Απλα αλλαζει το υφος της σειρας καπως.Θα δεις πως και τι.Εχει γελιο οπως και να χει παντως
Εμένα ειναι η αγαπημένη μου κωμωδία μακράν!Εντάξει ο Σέντον είναι μορφή τουλάχιστον το 90% της σειράς.
Να υπενθυμίσω οτι ξεκινάει η ένοχη απόλαυση που ακούει στο όνομα supernatural...
Τελικα την είχα παρεξηγήσει τη σειρα. Εχτες έριξα απίστευτο γέλιο με μια σκηνή, η οποία δεν ήταν και κάτι σπουδαίο, αλλα ο Σελντον την απογείωσε. Κάθεται η Πενυ και κλαίει για κάτι και ο Σελντον εντελώς αμήχανος επειδη δε μπορει να τη νιώσει, της λέει ενα υποχρεωτικό "Τhere there". Έλιωσα!!!!
Ακριβώς γι'αυτο δε μπορω να τη βάλω πάνω από το Friends, όπου όλοι μοιράζονται το ίδιο βάρος.
Σελντον-Πενυ λατρεύω οποτε έχουν σκηνή μαζί.
Εγω αντιθέτως τα Friends τα θεωρούσα πολυ βαρετά και μόνο ο Joey μου εκανε κλικ σαν χαρακτήρας (οι μόνες στιγμές που χαμογελουσα..γιατί να γελάσω δεν συνέβη ποτε,για αυτο και δεν την παρακολούθησα ποτε τελικα) όλοι οι άλλοι τελείως αδιάφοροι...
Ενώ στο Big Bang μεγάλες μορφές για μένα επίσης ειναι και Ραζ-Χαουαρντ και γενικα γουστάρω όλους του χαρακτήρες με κορυφαιο τον Σελντον!
Ωραία ξεκινάει η νέα σεζόν του supernatural, πράγμα που δεν συνέβαινε με τις 2-3 προηγούμενες.Καλό αυτό.
Καλα...τι επικο επεισοδιο ηταν το τελευταιο τησ 2ης σεζον απο το homeland;
Τρομερη ανατροπη!
Παμε για την 3!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sorry για το offtopic αλλά επειδή μόλις τελείωσα την 8η σεζόν του Supernatural και έμεινα ολίγον τι στα κρύα του λουτρού μήπως ξέρει κανείς εάν και πού μπορώ να δω την καινούργια σεζόν?
Τις προηγούμενες τις κατέβασα ως torrent αλλά αυτή λογικά δεν έχει προλάβει να βγει. Μπορώ να παρακολουθήσω από κάποιο site τα επεισόδια?
Ναι Αριστο γινεται ολο και καλυτερο κατα τη γνωμη μου. Μην το παρατησεις. Αξιζει να το συνεχισεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Βέβαια, Αριςτο, μη φανταστείς ότι "σπέρνει" κιολας. Καλουλι ειναι...
Απλα συμπαθητικο θα το ελεγα αλλα για καποιο λογο με κραταει.. Το πρωι που ξυπνησα ειδα και το 6ο επεισοδιο :
Spoiler!
Sent from my iPhone ios7 using Tapatalk
Εχτες είδα ενα επεισόδιο από το BBT, όπου η Πενυ πήρε ενα onion ring από το φαγητό του Σελντον και αυτός την έκανε ban. Πολυ γέλιο!!!!!!!!!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
Attachment 3293
Κυριακή ξημερώματα το πρώτο!
Μεχρι τετάρτη το πολύ υποτιτλισμένο στο greek-team.cc
Δε ξεχνιόμαστε, αλλα ελπίζω να ειναι καλύτερο από την τρίτη εποχή.
Ειδα χτες το καινουργιο American Horror Story. Πολυ καλη αρχη, μην το ματιασω!
Από διάφορα άρθρα παρατηρώ ότι θα υπάρχει περισσότερο action παρά soap στον 4ο κύκλο.
Walking Dead Season 4 Details Revealed
Περισσότερη δόση αναπάντεχου:
Mother Season
Οι 4 θεματικές ενότητες (υπόθεση) στο wiki
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Season_4
Ποσο ζηλευετε ολοι που μολις τωρα ξεκινησα το Breaking Bad και ειδα εχθες τα 2 πρωτα επισοδεια?? :P
Και που δεν θα χρειαστει να περιμενω καθολου για να δω τι θα γινει αφου η σειρα εχει τελειωσει? Και που θα το ζησω χωρις να ξερω τιποτα???
Ποσο Παυλο? Ε? Ποσο? :P :P :P
DAMN YOU!!!!!!!!!
:P :P :P
Υ.Γ. Σε περιμένω στο σχετικό thread!!!!
^^ καλα δεν παταω εκει περα γιατι φανταζομαι γινεται του σποιλερ το καγκελο. Οποτε θα αργησω να μπω εκει.
Ναι, καλύτερα μη μπεις, αν και όλα τα spoilers (όπως, ας πούμε, ότι στο τέλος της σειράς... :P :P) ειναι σε ανάλογα spoiler tags.
Τεσπα... Welcome to the best series ever!!!!!!!
Και κάτι άλλο... Όσο βλέπεις BrBa, μακρυά από 9gag και αλλα σχετικά sites.
Πολυ συμπαθητική αρχη για το TWD, αν και το όλο σκηνικό με τον Rick, θα μπορουσε να έλειπε. Μια απορία...Spoiler!
Μη δείτε το "On the next episode". Εχει πολλα spoilers.
Εξαιρετική αρχη για το AHS! Νομίζω η καλύτερη μεχρι τωρα. Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι.
Spoiler!
Το supernatural απλά σπέρνει στην 9η σεζόν. Καλά αυτή η Abbadon τι κα@λ@ είναι πανάθεμά την,και είναι και μητέρα 4 παιδιών....
Abaddon; Σαν τον ντράμερ των Venom ένα πράγμα; :hohoho:
Σορρυ έπρεπε να το πω :)
Καλημέρα!
Είδα προχθές την πρεμιέρα του The Walking Dead
Spoiler!
Τελειο το πρωτο Sherlock (BBC) του δευτερου κυκλου. Υπεροχο!
Η αμερικανικη εκδοχη δεν ειναι καθολου ασχημη θα ελεγα, αλλα μετα απο αυτο ειδα σημερα δεν πιστευω πως τιθεται πια θεμα συγκρισης.
Α, τωρα τα βλέπεις, ε;;; Προς στιγμήν μπερδεύτηκα. Λέω, "Ποτε ξεκίνησε πάλι;". Για εμενα κορυφαία σειρα μετα το BrBa φυσικα.
Λολ , ναι αργω λιγο να δω σειρες. Οταν τελειωσει και αυτη με το καλο νομιζω πως θα πιασω το BrBa. καιρος του ειναι νομιζω.