Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια! με υγεια
Printable View
Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια! με υγεια
Kalhspera se olous.. perno tin protovoulia na organosoume enan agona gia tin epomeni deutera opos imastan kai osoi tha mporoune etsi gia na min xanomaste!!! :D
perimeno ekdilosi endiaferontos gia na ksenisoume tis psifofories gia to autokinito kai tin pista, kai genika ola.
ksero oti iparxoune themata me to paixnidi kai giauto den proxorise ena olokliromeno protathlima alla egw protino na brethoume kai na diaskedasoume tin epomeni deutera:a049::a049:
Γεια σου Μανο! Μπράβο σου για την πρωτοβουλία. Εγώ δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά αυτές τις μέρες αλλιώς θα είχα ανοίξει θεματάκι για ένα κύπελλο διακεδασης - ανταγωνισμού - και γιατί όχι και γνωριμίας και με νέα παιδιά αν θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό το μίνι κύπελλο.
Σκεφτομουν λοιπόν 3 αγώνες, έναν κάθε Δευτέρα, τη γνωστή ώρα (22:00), διαρκείας 50-60 λεπτά, με τους γνωστούς κανόνες, με ελεύθερες συμμετοχές, ελεύθερη επιλογή αυτοκινήτου, ελεύθερο set up και με το νικητή σε κάθε αγώνα να κερδίζει ένα αυτοκίνητο δώρο από τον κάθε συμμετέχοντα! Βέβαια σε Νόρμαν πλαίσια! Μέχρι 100.000 η αν συμφωνήσουμε όλοι και καμποσο παραπάνω. Αυτά τα βασικά. Από και και πέρα για τα αυτοκίνητα έλεγα να κάνουμε τον πρώτο αγώνα με Road Car, Τον δεύτερο με κάποιο αγωνιστικό, GT300 ίσως και τον τρίτο πάλι με αγωνιστικό και συγκεκριμένα με Le Mans! Όλα με κάποιο όριο στους βαθμούς απόδοσης φυσικά!
Ας πουν και οι άλλοι τη γνώμη τους για να ξεκινήσουμεεεε!
alex eimai mesa me 1000!!! kai pistevo pos den xriazete pola me pinakes kai sinenteuksis ena pinaka apo tous palious kai tin simetoxi mas :D ANIPOMONO!!! :D
Καλημέρα σας ....μπράβο και στους δύο ....άντε να κάνουμε κάτι'τις γιατί σκουριασασμε ...μέσα και εγώ λοιπόν
Και εγώ ενδιαφέρομαι παιδιά αν και ακόμη δεν έχω προλάβει να βγάλω τα διπλώματα...
Γενικά ακόμη το 6αρι δεν πρόλαβα να πολυασχοληθώ..
Καλημέρες!! :)
Κι εγώ μέσα σ' αυτούς που άρχισε ήδη να μας λείπει...
Κι αφού άνοιξε η συζήτηση... κάποιοι από εσάς ήδη ξέρουν, κάποιοι όχι, οπότε ενημερώνω για την κατάσταση...
Το πρωτάθλημα στα χαρτιά είναι πανέτοιμο... και τολμώ να πω πως ετοιμάστηκαν ωραία πραγματάκια... αλλά το παιχνίδι έχει δυστυχώς παιδικές ασθένειες, ηλίθια bugs τα οποία μάλλον δε δικαιολογούνται να υπάρχουν αφού αποτελούν "υποβάθμιση" του gt5...
Το κακό είναι πως κάποια από αυτά, 2-3 συγκεκριμένα, αποτελούν απαγορευτικά στη διοργάνωση ολοκληρωμένου πρωταθλήματος!! Σε έναν τυχαίο αγώνα, έτσι για το χαβαλέ, πιθανόν δε θα γίνουν καν αντιληπτά... αλλά σε οργανωμένο πρωτάθλημα (με διάρκεια και διαδικασίες περίπου όπως τις ξέρουμε μέχρι τώρα) θα επηρεάσουν αρκετά, και σε βαθμό που πιθανόν να "χαλάσει" η όλη προσπάθεια...
Επειδή είναι γνωστή η πρόθεση της PD για απανωτά updates, κάτι που ήδη επιβεβαιώθηκε αφού έχουμε κάνει ήδη 2 μεγάλα, και πολλά περισσότερα μικρά updates μέχρι τώρα, μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, πήραμε την απόφαση να περιμένουμε λίγο, με την ελπίδα πως σύντομα θα διορθωθούν τα προβλήματα (τα σημαντικά τουλάχιστον), έτσι ώστε σύντομα να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα σωστό, και να εξελιχθεί όπως σχεδιάστηκε κι όχι διαφορετικά...
Ενδεικτικά θα αναφέρω το πρόβλημα με τα ελαστικά, το οποίο είναι εύκολο να το βρείτε στο internet, έχει γίνει θόρυβος πολύς, αλλά και το ίδιο εύκολο να το διαπιστώσετε εντός παιχνιδιού, όσοι έχετε φτάσει και κάνει τουλάχιστον έναν αγώνα στο "Super" θα το έχετε ήδη δει... Αυτό καθιστά αυτόματα πολύ δύσκολο να γίνουν αγώνες με pitstops, κι αυτό αυτόματα σημαίνει πρόβλημα σε αγώνες με μεγάλη διάρκεια και με φθορά ελαστικών/καυσίμου...
Αυτά.
Τώρα, στην προτροπή του Μανώλη (red) και του Άλεξ... εννοείται είμαι μέσα, με τα χίλια... :drive:
tha arxiso na stenlo kanena minima sto psn mou fenete... pou eisai kosmee?? :P
Χαιρετω!
Αυτην τη Δευτερα δυσκολο για εμενα, τις αλλες 2 ομως πολυ πιθανον αν υπαρχουν θεσεις ανοιχτες!Για την παρεα πιο πολυ (οπως παντα) και για να συμπληρωθουμε αρκετα ατομα.
Αναμενω το επομενο πρωταθλημα ομως και εχω και ετοιμη την ομαδα μου
Spoiler!
Καλημέρα-καλημέρα...εδώ είμαι και εγω.Μεσα σε ότι γινει και ισως δεν χρειαζετε βαθμολογιες και πίνακες μονο για την παρεα..Το πρωταθλημα σας εξηγησε πιο πανω ο Νικολας γιατι δεν μπορει να γινει αυτή τη στιγμη.Ας είναι καλα ο ΚΑΖΑΝΟΥΡΗΣ
και εγω μεσα παιδια με χιλια!!!!!!!
Καλησπέρα .....λοιπόν έχουμε την δευτέρα αγώνα ? ..φιλικό έστω ? ...Μανώλη ! Αλέξανδρε ! για την επιλογή του αυτοκινήτου πρώτα ! δρόμου ? η αγωνιστικό ? και πόσους βαθμούς απόδοσης η ιπποδύναμη ? ...και σε ποια πιστά ? ......σχετικά με τους κανονισμούς ? απλά κρατάμε αυτούς που είχαμε έως τώρα !.......στο τέλος να κάνω και μια πρόταση ! (GT500) ελεύθερη επιλογή με 500 ίππους και 1100 κιλά στην (Panorama η Apricot Hill) ......για την δευτέρα ...και μετά άλλη κατυγορία αυτοκινήτου π.χ. στον δεύτερο αγώνα .....τη λέτε ?????? .....εε με ακούει κανείς ? :a049: χαχαχ ...για να ζωηρευουμε λίγο !!
Θα εγραφα το βραδυ Στρατο. Επειδη κατι ακουσα πως ισως ξεκινησει το πεωταθλημα τελικα, λεω να μαζευτουμε τη Δευτερα, τη γνωστη ωρα να τα πουμε και αν θελουμε να κανουμε και κανεναν αγωνα.
Παίδες... λίιιιγο υπομονή...
Πεωτάθλημα σίγουρα δε θα ξεκινήσει, πρωτάθλημα μπορεί... :a050:
Λίιιγο υπομονή ακόμα... :a094:
να συμπληρώσω στην πρόταση μου πως για αυτούς τους φιλικούς αγώνες σκέφτηκα να είναι τον δέκα με δεκαπέντε γύρων χωρίς αλλαγή ελαστικών ....δύο η τρεις αγώνες την ημέρα ! με κανονική φθορά ελαστικών αυτά ! xaxax aman vre Nikola ....mhn deis lathos ...xaxax
Παιδιά θα τρέξουμε με σεταρίσματα;
Δεν έχω προλάβει να δω την τύφλα μου ακόμη στο 6άρι.
Γενικά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με την συμπεριφορά των στοκ
εκτός των MR και προσπαθώ να μην τα πειράξω..
Πείτε αμάξι να πάρω να προπονηθώ!
Νικο κοροιδευουμε;; Θα σε κανονισω στην πιστα! Χαχα!!
Εφτασε η μεγαλη μερααα;;;
XAMOS XAMOS!!! PAME ODIGARES KALH ARXI!!! :D