Troll alert!!! :a050:
To πενηντάρικο όμως το έσκασες προχθες για το premium.
Eίναι που έχει bug, lag, mag, kag και δεν σ'αρέσει. :a050:
Printable View
Troll alert!!! :a050:
To πενηντάρικο όμως το έσκασες προχθες για το premium.
Eίναι που έχει bug, lag, mag, kag και δεν σ'αρέσει. :a050:
Παιχνιδάρα, αν και ξενερώνω γιατιί κάνω κάτι κουλά ώρες ώρες, αλλά θα το συνηθίσω που θα μου πάει :P
Παίδες χάρηκα για τη γνωριμία και επιτέλους ένα φόρουμ αποκλειστικά για το πάθος μας.... Στο θέμα :Το παιχνίδι είναι φανταστικό και έχω ξεχάσει ήδη ότι ήξερα από το τιμημένο ps3 μιας και μιλάμε για τεράστια διαφορά, από κει και πέρα απλά περιμένω βελτίωση στα επόμενα update που θα γίνουν σίγουρα και ελπίζω να το ευχαριστηθουμε όπως του αξίζει και όπως πρέπει να μας τιμήσει η εταιρεία μιας και της ακουμπαμε τον οβολον μας για να περνάει η ώρα μας ευχαριστα είτε μονοι μας είτε με παρέα..... Ειδομεν, αντε καλά παιχνίδια
Sent from my XT910 using Tapatalk
Στο ps4 εχει παρατηρησει κανεις οτι στα πρωτα 2-3 sec τα γραφικα ειναι μαπα και μετα στρωνουν ?
ναι αυτο το κανει δεν ειναι κατι ειναι μεχρι να φορτωσει τα textures, αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι οτι σε εμενα εχει λιγακι lag στο conquest large με τους 64 και κανει αυτο το ενοχλητικο που περπαταω και κολλαει ,οχι παντα ομως και λιγες φορες στη διαρκεια καθε παιχνιδιου σε κανα αλλον το κανει;
Συμφορουμίτες καλημέρα και καλο λιώσιμο στο ps4!
Σκεφτόμουν να αγοράσω σήμερα το BF4, αλλά διστάζω λίγο γιατί διάβασα ρε reviews ότι το multiplayer αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο ps4. Το ερώτημα μου είναι το εξής: από την προσωπική σας εμπειρία πόσο "έντονα" είναι αυτά τα προβλήματα; Κάνουν το παιχνίδι unplayable ή πρόκειται για σχετικά ασήμαντες λεπτομέρειες που αναμένεται να αποκατασταθούν άμεσα; Αυτό που με απασχολεί κυριότερα είναι το πόσο εύκολο είναι να συνδεθείς σε online παιχνιδι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει!!
offtopic: το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Ps4 μέχρι στιγμής είναι τα social feautures. Το μόνο κακό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω βρει καθόλου Έλληνες στο multi του Shadow fall (θα ήθελα να δοκιμάσω την χρήση του μικροφόνου για πρώτη φορά στην ελληνική), το οποίο btw θεωρώ εθιστικότατο.
Γεια σου φίλε.Εγω το παιχνίδι το παίζω εδώ και δύο μέρες και στο multiplayer δεν μου χει κολλήσει καθόλου.Έχουν βγάλει και μερικά updates και θα βγάλουν κι άλλα.Αλλά ακόμη δεν έχω παίξει πολύ multiplayer,περισσότερο singleplayer έπαιζα για τα trophies.Θα δείξει,πάντως με τα καινούρια updates έχει λιγότερες πιθανότητες να κολλήσει το παιχνίδι,βασικά πολύ λιγότερες σε σχέση με την αρχική έκδοση που υπήρχαν άπειρα glitch/bugs/bullets not count....κτλ
Και γενικά παιδιά άμα έχει κάποιος clan με άτομα που παίζουν στο PS4 ας μου πει να παίζουμε μαζί,άλλη φάση να παίζεις με άτομα και να επικοινωνείς. :)
Στο multyplayer και στο Large Conquest Mode εκεί ναι υπάρχει πρόβλημα όταν είναι full από παίχτες ο server λαγκαρει και τις ποιο πολλές φορές σε πετάει αυτά θα φτιαχτούν λογικά με τα updates που θα δώσουν η αλήθεια είναι ότι η EA αποδείχτηκε λίγη στο θέμα αυτό. Εμένα μου παρουσιάζει ένα άλλο που δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος το παρατήρησε όταν παίζω λοιπόν το παιχνίδι και πατήσω το share για να κάνω broadcasting ενώ μου δείχνει ότι ξεκίνησε να δείχνει αυτό που παίζω στο twitch που έκανα account πάραυτα όταν πάω να πατήσω στο χειριστήριο κάποιο κουμπί την ώρα που κάνει το broadcast το χειριστήριο δεν ανταποκρινεται σε όποιο κουμπί και να πατήσω....Δεν ξέρω αν είναι θέμα δικής μου σύνδεσης και ταχύτητας upload η αν είναι θέμα του firmware της Sony γιατί αυτό μου το κάνει σε όποιο game και να θέλω να κάνω broadcasting. Πάγωμα του χειριστηρίου μου κάνει και κάποιες φορές όταν είμαι μέσα στο game και πατήσω το ps button για να μπω στο κεντρικό μενού της κονσόλας για να κάνω invite σας πούμε κάποιον ή για να κάνω έναρξη συνομιλίας - party.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Δεν μου κολλαει στο multiplayer καθολου αλλα μου την σπαει που χανω αβερτα χαχα . Αντε αυριο china rising για μας χωρις premium ..
Και εγώ σ/κ το έλιωσα κανένα 15ωρο multi συνολικά και μου κόλλησε 1 φορά μόνο. Add me όποιος θέλει :)
Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να παίξω λιγότερο από δύωρο γιατί πήγαινα για την πλατίνα
και στο τρίτο ματς κράσαρε, δείχνοντας μου κάποιο κωδικό και να κάνω report περιγράφοντας το πρόβλημα,
αστεία πράγματα για ένα παιχνίδι που έχω δώσει 120 ευρώ
(60 για την έκδοση του PS3, 10 για αναβάθμιση σε PS4 και 50 ευρώ για την premium συνδρομή).
Μου το έκανε και εμένα αυτό είναι οι καλοί σερβερ της ΕΑ ας ελπίσουμε ότι θα φτιαχτούν αυτά με τις αναβαθμίσεις αλλά όπως και να έχει είναι απαράδεκτο με τόσα λεφτά που έχουν πάρει θα έπρεπε να βγάλουν το παιχνίδι και να φυσάει
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Εγώ χθες δοκίμασα να μπω σε party στο ps4 και να παίξω μαζί με φίλο μου και συνέχεια κολλούσε και έπρεπε να κλείσω την εφαρμογή και να το ξανατρεξω και τελικά δεν τα καταφέραμε...πολύ σπαστικό
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Oδυσσέα.. Δεν φταίει η ΕΑ φίλε.. Απο πέρυσι μας κοροιδεύει.. Κι εγώ είχα δώσει πέρυσι το 50αρικο και 50 για Premium..
Και τι πήρα? Ενα παιχνίδι που για 2 μήνες είχε πρόβλημα στο Voice Chat (το πιο βασικό στοιχείο του παιχνιδιού) και μετά μόνο προβλήματα..
Ναι, είναι και γαμώ το παιχνίδι.. Αλλα ξέρεις τι άλλο είναι και γαμώ? Το πορτοφόλι μου.. Οσοι το αγοράσατε φέτος πανω κάτω ξέρατε τι να περιμένετε απο την μοναδική ΕΑ..
Με DMR's παίζετε; Προσπαθώ με το πρώτο (RFB), ελπίζοντας σε κλατι καλύτερο με το επόμενο στη σειρά (MK11 MOD 0). Προσωπικά με δυσκολεύουν λίγο.
Κατεβαίνει μόλις νέο update για το BF4 μεγέθους 615ΜΒ.
παιδες δεν μπορω να ακουσω κανεναν ενω δεν εχω κανει mute εχει κανας αλλος το ιδιο προβλημα? εχω τσεκαρει το ακουστικο αλλα λειτουργει μια χαρα