apo xtes pou pira to fifa mou exi freeze sto menu kmia 10ria fores kai thelei restart meta .bika na pexo tora club alla mu pagose eki pou vrikame antipalo k meta piga h2 alla mu pagose pano pou eftiaxna 11ada . exi pathei kanis tipota paromio?
Printable View
apo xtes pou pira to fifa mou exi freeze sto menu kmia 10ria fores kai thelei restart meta .bika na pexo tora club alla mu pagose eki pou vrikame antipalo k meta piga h2 alla mu pagose pano pou eftiaxna 11ada . exi pathei kanis tipota paromio?
Όχι ρε man γιατί έτσι? Κάτι μου λέει οτι η κονσόλα σου είναι στα τελευταία της.. Η το cd έχει πρόβλημα..
den nomizo to ps3 na exi provlima gt toso kero pou pezo alla games den ixa tetia themata . gia to cd olokenurio ine den ksero ..
Tι να πω ρε φίλε.. Κρίμα ρε γαμώτο.. Αν συνεχίσει δες με το cd κάποιου φίλου τι γίνεται..
ok ...
Δοκίμασε και με αλλα παιχνίδια.
iparxoun bugs sto paixnidi, ex8es to pira epexa kapia match alla 5 fores mou kolise prin ton agona otan eisai sto gipedo proponisis me ton paixti prin arxisi o agonas kai eprepe na kanw restart to paixnidi
ksesindesa k fisiksa ligo to ps3 na figei i skoni kai tha to trekso se ligo na do . de nomizo na fteei to cd gt itan olokenurio apo zelatina
λοιπον μετα απο αρκετες ωρες καψιματος και σημερα..παλι σε 2-3 αγωνες μου εκανε την μαλακια με την ταχυτητα!και μαλιστα στο ενα ματς το εκανε μονο στο δευτερο ημιχρονο και σε ενα αλλο ματς μονο στα 20 περιπου δευτερολεπτα του αγωνα!Ενταξει θα μου πειτε οταν επαιξα σημερα κανα 5 ωρο τι σε πειραζει σε 2-3 ματς?Δεν ειναι ετσι ομως..και απορω πως γινεται να βγαλανε update για 360 και σε Ps3 μας εχουν γραμμενους!και κατι αλλο γιατι να μην παρουσιαζεται σε ολους τους αγωνες του ps3 και το κανει σε ελαχιστους!εχει κανενας αλλος τα ιδια προβληματα με εμενα σε Ps3?
Και μενα μου φαινεται μια αργο και μια γρηγορο.
Παιζω αγγλικο πρωταθλημα και στο πρωτο ντερμπι η ατμοσφαιρα ειναι πολυ εχθρικη(παιζω εκτος εδρας).Εχω την εντυπωση οτι ο αντιπαλος πιεζει περισσοτερο.
αλλο να πιεζει!εγω λεω οτι χαλαει ολο το παιχνιδι δεν ειναι γρηγορο σαν να το βαζεις απο slow σε normal απλα οι παιχτες κανουν νευρικες σπαστικες κινησεις και γενικα χαλαει ολα το Gameplay!!και ενω στο 360 οσοι το ειχανε το ειχανε μονιμα στο ps3 το κανει που και που και δεν ξερω τι φλασια τρωι εκεινη την ωρα και το κανει!ελπιζω να βγαλουν καποιο update και να το φτιαξουν,εκτος και αν το κανει μονο στο δικο μου Ps3 τι να πω..
εχει αλλαξει αλλα και παλι δεν ειναι καλη...
ρε σεις εχω μια τρελ απορια...
στο ονλινε κοματι τις περισσοτερες φορες οποιος προηγηθει ειναι και ατος που θα χασει...
εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?
Σε πρωταθλήματα (offline) μου έκανε και μένα κόλπα με την ταχύτητα. Σε normal speed και πειράζοντας το pass error του CPU (50→53) στα game sliders λύθηκαν όλα. Σταθερή και αποδεκτή ταχύτητα!
Γουστάρω πολύ το GAMES OF THE WEEK.. Δείχνει τα ντέρμπι που έρχονται, σκορερ, τραυματίες, και απο κάτω ένα μικρό κειμενάκι για τον κάθε αγώνα.. Καλή φάση.