Ναι το προβλημα του ποδοσοφαιρου ειναι ΜΟΝΟ ο χοντρος,πριν απο 20 χρονια ας πουμε το ποδοσφαιρο μας ηταν αγγελικα πλασμενο.
Printable View
Αν κρινω απο την κατανομη τιτλων και τον κοσμο που ενδιαφεροταν για αυτο ναι.Αγγελικα πλασμενο. Ονειρο θα ελεγα.
O ανταγωνισμος,ο κοσμος στα γηπεδα που ηταν 10Χ του σημερινου(μαζι με το απειρα μεγαλυτερο ενδιαφερον).Το γεγονος οτι αν ειχες ομαδα το σηκωνες,ακομα και αν ησουν η Λαρισα.Ειναι πολλα.Quote:
Δηλαδη οι τιτλοι κρινουν την ποιοτητα ενος πρωταθληματος?
Ωραιες εποχες.Σημερα το ποδοσφαιρο μας ειναι τραγικο.Οι τοτε δυνατες ομαδες εχουν διαλυθει.Και δυστυχως σε μια μεριδα οπαδων του ΟΣΦΠ αρεσει αυτο.
Η μονη λυση ΙΣΩΣ θα ηταν να μοιραζονται τα χρηματα του C.L στους 5 πρωτους.Κατι που μαλλον δεν ειναι εφικτο.
Το εχουν μαθει καλα το ποιηματακι οι Ολυμπιακοι, το χρησιμοποιουν 15 χρονια αλλωστε και εχουν γινει κομματακι proficient σε αυτο.
Η λογικη αυτη λεει λοιπον οτι δεν δικαιουσαι να διαμαρτυρεσαι αφου δεν μπορει να βαλει γκολ ο Πετροπουλος η επειδη δεν μπορεις να κερδισεις τον Πανθρακικο. Δικαιολογουνται λοιπον να κλεβουν με στοιχεια και αποδειξεις απο τη στιγμη που εσυ δεν εισαι καλος. Ειναι μια δικη τους λογικη, Ολυμπιακη λογικη, και σιγουρα τους κανει να αισθανονται καλυτερα και λιγοτερες τυψεις για τις απιθανες κλεψιες και σκανδαλα που πρωταγωνιστει η ομαδα τους.
Καθονται και αναλωνονται σε "ποδοσφαιρικες" συζητησεις για να ριξουν σταχτη στα ματια, ειναι ολοκληρος ελεφαντας στο δωματιο και αυτοι παριστανουν οτι δεν τον βλεπουν. Μια πιανονται απο τον Πετροπουλο και την αλλη απο τον Τοτσε.
"Ποδοσφαιρικη" συζητηση μπορει να γινει μονο οταν υπαρχει ποδοσφαιρο, ενα ποδοσφαιρο που εχει κανονες οι οποιοι ισχυουν για ολους. Μονο τοτε μπορεις να συγκρινεις τον Τζιμπουρ με τον Τοτσε και τον Ζαρντιμ με τον Φερειρα.
Οταν το πρωταθλημα διοργανωνεται απο μια κλικα ομαδων με πυρηνα μια ομαδα που εχει διορισει ολα τα αρμοδια οργανα στις θεσεις που θελει ειναι απλα ηλιθιο να καθεσαι να κανεις ποδοσφαιρικη συζητηση.
Ειναι σαν να καθεσαι να συγκρινεις τους παικτες του WWF, ποιος ειναι πιο δυνατος ξερω γω.
Δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι αλλά μόνο αυτό κάνεις ρε hakoo... Και δεν μιλάω προσωπικά εννοείται.. Μόνο αυτό κάνει ο Παναθηναϊκός εννοώ...
Δεν κοιτάει τα του οίκου του και τα βάζει ΜΙΑ ΖΩΗ με τον "αιώνιο αντίπαλο"...
Να στο πάρω αλλιώς εγω... Αφού το πρωτάθλημα είναι τόσο βρώμικο που δεν σας αφήνει καν να σηκώσετε κεφάλι γιατί δεν γράφετε στα @@ σας τον τίτλο, να κάνετε ένα σωστό scouting και να κοιτάξετε να παίζετε ένα υποφερτό ποδόσφαιρο...?
Ασε τον Ολυμπιακό! Αφού προφανώς ( σύμφωνα με την λογική σας ;) ) δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να μας "σταματήσετε" γιατί συνεχίζετε την ίδια τακτική?
Σας έβγαλε πουθενά έως τώρα?
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας πάντα έτσι........
Δεν ειναι θεμα scouting ρε συ.
Toσουν παιχτες εβγαλε απο την παιανια ο ΠΑΟ.Και τι καταφερε στο Ελληνικο πρωταθλημα?
Στην ευρωπη αλλα και με την εθνικη Ελλαδος αναγνωριστηκε η αξια τους.Οταν πχ εκλειναν την μπαρτσα στα καρε την και χαναν την μια ευκαιρια μετα την αλλη για να την αποκλεισουν ,αναγνωριστηκε η αξια τους.
Στο Ελληνικο πρωταθλημα ηταν οι ''losers''.Και καλα.
Μα τωρα ρε φιλε μου συγνωμη κιολας γιατι δεν θελω να ακουστω καπως αλλα ειναι σοβαρο αυτο που μου λες?
Ειναι δυνατον να μου κανεις αναλογια (εστω υποθετικη για σενα) οτι ναι μεν κλεβω αλλα εσυ γιατι δεν κοιτας τα του οικου σου?
Δεν υπαρχει τετοια αναλογια φιλε μου, αν μια ζωη κλεβεις ε τοτε μια ζωη θα σου λενε οτι κλεβεις ανεξαρτητα αν αυτος που στο λεει εχει οικογενειακα προβληματα ξερω γω.
Το scouting, το υποφερτο ποδοσφαιρο κτλ που λες εκτος απο υποκειμενικα ειναι και παντελως ασχετα με την συζητηση και το προβλημα.
Ειναι σαν μπαινεις στο σπιτι του αλλου, να τον κλεβεις και να του λες ελα τωρα φιλε για να λεμε και του στραβου το δικιο δεν εχεις και τοσο καλο αντικλεπτικο συστημα. Φτιαξε πρωτα το αντικλεπτικο σου συστημα και μετα να εχεις τα μουτρα να με καταγγειλεις στην αστυνομια.
Δεν σου είπα κάτι περισσότερο ή λιγότερο απ'το να μην στηρίζεις όλα σου τα επιχειρήματα και τον λόγο σου σε αυτό ρε "φίλε μου"..
Εσύ όταν έκλεβες ήταν το αγγελικό ποδόσφαιρο??
ή μήπως όταν κλέβεις λίγο δεν είναι κλεψιά??
Δεν καταλαβαίνεις ότι κανείς μας δεν θέλει βρώμικο ποδόσφαιρο?
Όταν όμως τα κοράκια ήταν στο μέρος σου έκανες και συ την πάπια.. Και όταν λέω εσύ εννοώ ο Παναθηναϊκός...
Μην κάνουμε ξαφνικά σαν καλόγριες που δεν ξέρουν πως βρεθήκαν στον μπουρδέλο και κοιτάνε γύρω τους γεμάτες απορία....
Δεν είμαι σοβαρός όχι.. Προφανώς δεν είμαι σοβαρός αφού συνεχίζω και μιλάω για άνευ σημασίας και ουσίας θέματα...
Καλό μεσημέρι φίλε μου...
Αυτη η καραμελα εχει λιωσει.16 χρονια ''κλεψιας'' Βαρδινογιαννη.
6 πρωταθληματα ο ΠΑΟ
4 ο Γαυρος
4 η ΑΕΚ
1 ο ΠΑΟΚ
1 η Λαρισα
16 χρονια κλεψιας Κοκκαλη/Μαρινακη.
14 πρωταθληματα ο Γαυρος
2 ο ΠΑΟ
Θελω να κλεβετε οπως εκεινος ο ΠΑΟ του βαρδ,μπας και δουμε ασπρη μερα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Α ναι,και χθες δεν εγιναν λαθη.Οχι οτι μονο χθες δεν εγιναν και εισαι μπροστα στο +7 λογο παραγκας.
Τουλαχιστον οι αλλοι την βλεπουν.Εσυ ζεις στον αγγελικα πλασμενο κοσμο σου του καθαροτατου Ελληνικου πρωταθληματος και τον ανθρωπινων λαθων.
Αλλα δεν κανεις χαβαλε.Αυτο ειναι το λυπηρο.
Eκτος του οτι δεν ξερω ακριβως σε ποια περιοδο αναφερεσαι (80-96?) εγω την περιοδο του Βαρδινογιαννη(του γιωργου υποθετω λες) ημουν απο αγεννητος μεχρι 12 χρονων. Οποτε εχω μονο τους αριθμους για να κρινω, και αυτα που βλεπω στους αριθμους που εβαλε ο Βαγγελης δεν μου φαινονται παρανοικα. Παραγκα και να παιρνει σχεδον τα ιδια πρωταθληματα ο Ολυμπιακος, να παιρνει η Λαρισα και ο Παοκ δεν μου φαινεται για σωστη αναλογια με την σημερινη.
Ενα 10χρονο να κανει την παπια λιγο δυσκολο, δεν ημουν παρων τοτε και δεν μπορω να κρινω. Επομενως δεν μπορεις να κατηγορησεις εσυ εμενα για την υποθετικη παπια που εκανα σαν δεκαχρονο, εγω αντιθετα κρινω με τα σημερινα δεδομενα. Μιλαω για το σημερα και τις κλεψιες που εχει κανει η ομαδα σου τα τελευταια 15 χρονια και ειναι περα πασης αμφιβολιας και το γεγονος οτι παρολο τα ξερετε δεν εχετε καποιο προβλημα.
Καταλαβαινω οτι λεγοντας "εσυ" εννοεις "ο Παναθηναικος" αλλα και παλι ξαναλεω, εσυ μιλας υποθετικα για κατι που μπορει να εγινε η μπορει να μην εγινε στο παρελθον και εγω για κατι δεδομενο του σημερα. Επομενως η οποια συγκριση χωρις τα δεδομενα θα ειναι ακυρη.
Το επιχειρημα σου αυτο (οτι αφου γινοταν τοτε καλως γινετε τωρα) επιβεβαιωνει 100% αυτα που λεω για την σταση σας.
Δεν σε εβαλα σε καποια συζητηση με το ζορι, εσυ εκανες quote εμενα.
Εσυ μπορει να τα θεωρεις ανευ ουσιας και ειναι δικαιωμα σου, εγω πιστευω οτι ειναι σημαντικο να τα καταδειξουμε γιατι ειναι προεκταση της ασυδοτης κοινωνιας μας. Επομενως θα συνεχισω να θετω το ζητημα στην μη ποδοσφαιρικη του βαση, γιατι οπως ειπα οπου δρουν εγκληματικες οργανωσεις δεν μπορει να υπαρχει ποδοσφαιρο, ποσο μαλλον να το κρινουμε με αγωνιστικους ορους.
Δεν λέω ότι καλώς γίνεται ότι γίνεται.. Λέω ότι σε κάθε δράση υπάρχει μία αντίδραση.
Όχι ίσης δύναμης πάντα αλλά υπάρχει τι να κάνουμε..
Ναι δεν σου φαίνεται παράλογο που έσκαγε με τα πιστόλια μέσα στο γήπεδο ο άλλος... χαχαχαχα :D
Δεν είναι και τα 15 λερωμένα hakoo, εσείς τα τσουβαλιάζεται για να δικαιολογήσετε την αγωνιστική σας ανυπαρξία..
Όποιος έχει αποδείξεις να τις προσκομίσει στα αρμόδια όργανα και να γίνει ότι πρέπει..
Μέχρι τότε είναι απλώς μια καραμέλα...
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει εύνοια αλλά όχι στον βαθμό που θέλετε να παρουσιάσετε για να καλύψετε τα χάλια σας...
Οταν ενα πρωταθλημα ξεκιναει λερωμενο ειναι λερωμενο.
Αυτο με τις αποδειξεις τι το γραφεις ρε συ.Το θεμα ειναι να κερδισεις στην συζητηση ή να δουμε την πραγματικοτητα.Ποια στοιχεια?
Ωραια εχεις δικιο.Δεν υπαρχουν στοιχεια,ειναι καραμελα τα στημενα.Το πρωταθλημα ειναι καθαρο.Κερδισες στην κουβεντα:P
Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι ενα πραγμα.
Το πρωτο που θα κανει μια μεριδα φιλων Ολυμπιακου ειναι να προσπαθησει μετα απο αισχη μιας αγωνιστικης να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα,αντι να παρει στο κυνηγι τα λαμογια που αμαυρωνουν την ιστορια του(ΟΣΦΠ).
Και παραδεχομαι 2 ειδων γαυρους.
Αυτους που δεν ασχολουνται ,βριζουν τους προεδρους του,ενω παρακολουθουν ξενα πρωταθληματα.
Και αυτους που λενε ναι καρακλεβουμε,αλλα δεν μπορουμε να συμπασχουμε με εσας,εχουμε ενα χομπι και θελουμε να το απολαυσουμε( ΟΣΦΠ στην ευρωπη για παραδειγμα.)
Sorry που στο χαλαω αλλα εισαι ο μοναδικος στην Ελλαδα που δεν βλεπει καθολου παραγκα.Αλλοι βλεπουν λιγο,αλλοι κανονικα.
Εισαι ο special one.
Ποια ιστορία ρε συ? Αφού είναι όλα κλεμμένα? :D
Δεν προσπαθώ να κερδίσω σε καμία συζήτηση... Προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε ότι το να ασχολείστε με κάτι που θεωρείτε τόσο βρώμικο και να σας ενοχλεί τόσο πολύ ενώ λέτε ότι δεν του δίνεται πλέον σημασία είναι αντιφατικό ;)
Κατα τα άλλα καλά... Ούτε ο Ολυμπιακός με ταίζει ούτε έχω μετοχές :)
Δεν ονομαζεται αντιφαση αυτο.
Ισως το καταλαβαινες αν σε αναγκαζαν καποιοι να παψεις να ασχολεισαι με αυτο που αγαπας.Ειναι ευκολο να το λες απο την θεση του οπαδου του ΟΣΦΠ,δυσκολο να το κανεις οταν εισαι οπαδος αλλης ομαδας(Θες δεν θες θα σε ενοχλει αυτη η κατασταση).Οταν εχεις μεγαλωσει παρακολουθωντας ελληνικο πρωταθλημα.
Αυτο δεν την αμαυρωνει?:PQuote:
Ποια ιστορία ρε συ? Αφού είναι όλα κλεμμένα?
Eνταξει για να σου δωσω να καταλαβεις αυτα τα εχω ακουσει, δεν τα εχω δει. Οπως και το οτι δεν επετρεπε την μεταδοση απο συγκεκριμενα ΜΜΕ, οτι περναγε απο face control oποιον εμπαινε στο γηπεδο κτλ.
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι για το παρελθον μπορει ο καθενας να ισχυριζεται ο,τι θελει, ομως αυτο που εμεις μπορουμε να κρινουμε στο σημερα, συγκεκριμενα εγω που δεν τα εζησα, ειναι οι αριθμοι. Οι αριθμοι λοιπον δεν δειχνουν οτι υπηρχε παραγκα και οτι ο Παναθηναικος εκλεβε πρωταθληματα. Αν το εκανε δεν θα ειχε τοσα πρωταθληματα ο Ολυμπιακος, δεν θα ειχε η Λαρισα (!), δεν θα ειχε ο Παοκ.
Φιλε δεν ξερω αν τα 15 ειναι λερωμενα, αν τα 13 ειναι λερωμενα η αν ειναι τα μισα , η 1 ξερω γω. Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μπορεις να κρατας στατιστικα και να λες αυτο ηταν αυτο δεν ηταν οταν το συστημα λειτουργει βρωμικα. Απαξ και λειτουργει βρωμικα, δεν μπορει να υπαρξει αξιοπιστια η δικαιο πρωταθλημα. Το διαχωριζω φυσικα αυτο απο το ποσο καλη ομαδα ειχατε (που καποιες χρονιες σαφως και ειχατε) γιατι ουτε το ζητουμενο ειναι ουτε εχει σχεση με την συζητηση. Αν η ομαδα σου λειτουργει βρωμικα και παρασκηνιακα το οτι εχει τον Μεσι και τον Κριστιανο Ροναλντο δεν αλλαζει κατι. Δεν εχει να κανει με την αγωνιστικη ανυπαρξια αυτο, εχει να κανει με νομους και αυτονοητα πλαισιο που πρεπει να λειτουργει ενα πρωταθλημα που θελει να ελεγεται αξιοπιστο.
Αποδειξεις υπαρχουν και ειναι απειρες, ως γνωστων διωξεις σε βαθμο κακουργηματος οπως μια που ειναι σε εξελιξη αυτη τη στιγμη για γνωστο σου προεδρο δεν γινονται. Το γιατι δεν εχει τιμωρηθει κανενας (πλην του Μπεου που μετα την αποφυλακιση του τον συνελαβε ο φακος σε ταβερνα για ψαρακι με τον προαναθερθεντα γνωστο σου προεδρο) ειναι ενα ερωτημα που στην Ελλαδα δεν μπορει να δωθει καποια απαντηση. Ειναι σαν να με ρωτας γιατι δεν τιμωρηθηκαν οι πολιτικοι? Γι αυτους δεν υπαρχουν στοιχεια?
Ε αμα και για τους πολιτικους λες το ιδιο τοτε οκ...
Το να ασχολησε ποδοσφαιρικα με κατι που ειναι τοσο βρωμικο ειναι αντιφατικο, το να το θετεις στην ποινικη του βαση ειναι το πλεον φυσιολογικο και αυτονοητο.
Τωρα αν η απαντηση στο "κλεβεις" ειναι "ναι αλλα εσυ δεν παιζεις καλη μπαλα" τοτε οντως, η συζητηση δεν εχει καποιο νοημα.
Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι και ΕΣΥ οταν βρισκεις μικροτερη παραγοντικα ομάδα την ΠΑΤΑΣ,ειστε ακριβως τα ιδια
Γιατι φιλε με την ισοπαλια στον πανιωνιο πηγαινες δευτερος αλλα οταν τα κανεις εσυ ειναι δικαιο αλλα ο γαυρος παραγκα
[youtube]N0ZIBae0gkU[/youtube]
Οσο για τα play off δινουν το ιδιο δικαιωμα και σε σενα,θα σου θυμήσω κατι που ξεχασες
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%...E%BD_2008-2009
Για δες ποιος ειναι δευτερος
Ειναι μια διαδικασια που υπαρχει σε πολλα πρωταθληματα αρα ετσι θα πορευτούμε
[youtube]xA7J7MnsHD4[/youtube]
Γιατι χωρις αυτο το γκολ θα ημουνα πρώτος
Γιατι με το πεναλτυ στον Φωτακη παλι θα ημουν πρωτος
ΥΓ για τα πλεη οφ συμφωνω
Η γνωστη παραγκα του Γοντικα.
Εσυ πατας καμια μικρη παραγοντικα ομαδα btw?
Φετος μαλλον ειχες μεγαλυτερη παραγοντικα ομαδα και εσυ αλλα και η ΑΕΚ που με εσφαξαν και με τους 2 σας πριν απο το ντερμπι με ΟΣΦΠ , για να με στειλουν στα playoffs.Οπου εκει με επαιξε τυχαια μια χαρα η διαιτησια.
Αστο.
Αυτα σου ειπα γινονται για να βγαινεις εσυ και να γραφεις τα παραπανω(και το πετυχαν απ'οτι φαινεται) γιατι και καλα δεν δικαιουται να φωναζει ο ΠΑΟ,λογο playoffs.ΜΠΟΥΡΔΕΣ^2.
Δεν θελουμε playoffs και δεν υπαρχει μικρη και μεγαλη δυναμη.Υπαρχει η παραγκα που ευνοει εναν.
Oταν με πανε στα play offs επειδη μου στερησαν την πρωτη θεση και παλι δικαιουμαι να μιλαω.Δεν με ενδιαφερει η δευτερη η θεση.Δεν την θελω.
Και επαναλαμβανω αν το προβλημα ειναι τα 1/100 υπερ/κατα τα τελευταια 16 χρονια σφυριγματα για παο,τοτε καληνυχτα λογικη..
Επειδη εσυ ποτε δεν ησουν ο βασικος αντιπαλος του ΟΣΦΠ,ο ΠΑΟ ειναι συντριπτικα περισσοτερα σφαγμενος απο την διαιτησια απο οτι εσυ.
Αν κανεις το λαθος και γινεις δευτερη δυναμη ,θα καταλαβεις πως παιζεται το παιχνιδι.
ΥΓ.Οταν βγηκες δευτερος επρεπε να εισαι δευτερος.Ουτε Playoffs ουτε τπτ.
Υπερβαλεις!
Απλα κατσε και σκεψου οτι ο ολυμπιακος τι παικτες ειχε ολα αυτα τα χρονια ενω εσυ επαιζες με τον Θεοφυλακτο Νικολαιδη και τον Βοκολο.
Και εν τελει τι θες να πεις οτι ειστε αδικημενοι?ποτε σας στερησε ο ολυμπιακος με παραγκα πρωταθλημα?Περυσι προπερσι πριν 3 χρονια ποτε?
Βρειτε πανω απο ολα διοικηση φτιαξτε ομαδα με καλους παικτες και αφηστε τα δηθεν proficient,διοτι στην κλαψα ειστε πρωτοι.
Με τα 100δες εκατομμυρια κλεμμενα απο το Tσου λου και ο πλατανιας θα εφερνε παιχταραδες.
Ειναι εξαιρετικα απλο και το εχω ξαναγραψει.
Αν ειχες ομαδαρα/παιχταραδες και δεν ειχες αναγκη τις παραγκες,δεν θα τις χρησιμοποιουσες.
Εφοσον τις χρησιμοποιεις ειναι ο βασικος λογος που σηκωνεις κουπες.1+1 κανει 2.
ΥΓ.Θεοφιλαχτος Νικολαιδης oπως λεμε Αλεκος Τατσης και Τασος Παντος:D
τι εφταιξε παλι εχτες με τον παναθηναικο...η διαιτησια,ο ολυμπιακος ή το CL που θα παμε φετος.Παιδια 1+1 κανει 2 απο τα budget καταλαβαινεις γιατι μια ομαδα παει C.L. και γιατι η αλλη οχι
H καραμελα που δεν λεει να λιωσει ειναι το φταιει ο αντιπαλος που εχασε σε μια παρτιδα με σημαδεμενη τραπουλα.
Ο Κοκκαλης εχει κανει απιστευτη δουλεια ολα αυτα τα χρονια,μαζι με τις φυλλαδες του(sporday κτλ).
Στο μπασκετ ο ΠΑΟ εχει παρει σφυριγματα αλλα οχι και και ετσι.Και μιλαμε για τον εξαστερο,οχι για τον ΟΣΦΠ του ποδοσφαιρου στην Ευρωπη...
Τεσπα Δευτερα σημερα.Το αλλο σαββατοκυριακο παλι:P
ενα σφηριγμα στο μπασκετ ομως 1 λεπτο πριν την ληξη κρινει τον αγωνα...ποσα τετοια εχετε παρει και εχετε παρει και πρωταθληματα?
Πες μου εσυ ποσα και ποια ηταν αυτα.
με κοροιδευεις τωρα?...θες να ψαξω να βρω...ΤΩΡΑ? ειδικα εγω που απλα ειπα κατι ουτε παρακολουθω μπασκετ μιας και σε σχεση με το nba ειναι εντελως αδελφηστικο και μιλανε ολο με τους διαιτητες και επισης δεν τα ξερω κ ολα μιας και δεν ασχολουμε απλα θυμομουνα οτι εχουν γινει τρανταχτα φαουλ στα μεταξυ μας για το πρωταθλημα και οι δικαιολογιες ηταν παιζουμε εδρα κτλ
Το non call στον σκουνι πεν το 2006,μεχρι και ο μικρος θεουλης ο πινι γκερσον θα σας επαιρνε πρωταθλημα και δεν τον αφησατε,τελικος κυπελλου περισυ στην 4η περιοδο δεν μας δοθηκε ουτε ενα φαουλ,για να μην πω για τον 3ο τελικο το 2011,ο μαρινακης εφταιγε κ εκει.
Δυστυχως δεν παρακολουθω τοσο μπασκετ(εκτος euroleague) οσο ποδοσφαιρο,αλλα οταν ο αλλος εχει 6 αστερια.Οταν καθαριζει την μπαρτσελονα και διαιτησια για να παει στα playoffs και να σηκωσει την κουπα ,οταν εκει δεν εχει τα πακετα του C.L,τι να μιλησεις για διαιτησια.
Aντε να μιλησεις και να σου πω οτι εχεις δικιο,αν εχεις.Δεν θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω αν παρακολουθουσα τοσο συχνα Ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ και εβλεπα κατι.
Δίωξη σε ΠΑΕ και Γιούρκα
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/ar...ae-kai-gioyrka
Eχει καταντησει αστειο πλεον.
Quote:
Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είχε αφήσει αιχμές για τη διαιτησία μετά το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπου αναφέρθηκε στις διαιτησίες που είχαν οι πράσινοι στα προηγούμενα παιχνίδια τους.
http://www.contra.gr/Columns/Paparaz...o.1934488.html
Φοβερός ο Paparazzi όπως πάντα.
Τι γκολαρα ηταν αυτη που εβαλε ο Oscar!!!
Πραγματικα...γκολ για οσκαρ!:D
^
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM"]oxi allo karvouno - YouTube[/ame]
Την συγκεκριμένη φράση την έχω ακούσει/διαβάσει από εχτές, τουλάχιστον 20 φορές.
:D
Απανταω εδω.
MajereMP44 ειναι εξαιρετικα απλο.
Αν σε αφηναν να διεκδικησεις το πρωταθλημα.ΕΝΑ ακομα να επαιρνες απο το 2008 και μετα σημερα δεν θα ειχες αυτους τους παιχτες.
Τοσο απλο.
Θελω να μου απαντησεις στο εξης απλο ομως.Που δεν εχει απαντησει κανεις.
Αφου λοιπον φταιμε εμεις τοσα χρονια.ΓΙΑΤΙ οι προεδροι του ΟΣΦΠ χρησιμοποιουν το παρασκηνιο στην ΚΑΘΕ λεπτομερια(και μαλιστα περισσοτερο απο ποτε).Θα μπορουσαν να το παρουν ευκολα με τα ''χαλια'' μας.ΓΙΑΤΙ?
Οταν απαντησεις σε αυτο το ερωτημα,θα δεις και την απαντηση στο ποστ σου.
Οπα τα εμπλεξα μαλλον τα threads. Sorry.Απαντησα και στο αλλο παντως που αφορα νομιζω περισσοτερο την ομαδα μας η παρουσα κατασταση και καλο θα ηταν να μην μπλεκτουν οι Ολυμπιακοι σε αυτην την κουβεντα γιατι μια συζητηση με παρασκηνιο καλο δεν θα μας κανει αυτην τη στιγμη.Πολυ απλα δεν θα βρουμε ακρη.
Το μετεφερα εδω (εκανα και edit),για να ξεχωρισουμε το παρασκηνιο με τα αγωνιστικα.
Καποιοι μπορει να θελουν να ασχοληθουν μονο με αυτα και ειναι σεβαστο.
Και άλλη ανακοίνωση έβγαλε ο Αλαφούζος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο??? Χαχαχα Είναι θεός!!! Απλά θεός....!
Καλα δεν εχει και αδικο.Επαιξε ενα 40-60.
Η δουλεια του(του αλαφουζου) ομως δεν ειναι ακριβως αυτη.Αλλα και με τι να ασχοληθει...
Ελληνικο ποδοσφαιρο..