Εντάξει προσωπικά δεν ψήνομαι να δώσω 50άρι κατευθείαν. Έτσι κι αλλιώς και 3μηνο-3μηνο να το πάω βγαίνει 60 ευρώ σύνολο αντί για 50.
Αν βγάλουν καμιά προσφορά πάλι στα 38 ευρώ τότε μάλιστα!
Printable View
Εντάξει προσωπικά δεν ψήνομαι να δώσω 50άρι κατευθείαν. Έτσι κι αλλιώς και 3μηνο-3μηνο να το πάω βγαίνει 60 ευρώ σύνολο αντί για 50.
Αν βγάλουν καμιά προσφορά πάλι στα 38 ευρώ τότε μάλιστα!
ετησια στα 38 βγαζουν απο οτι ξερω καθε σεπτεμβρη
Δεν ξέρω αν θα αφορά (και) το PS+, αλλά το βάζω εδώ για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν:
http://blog.eu.playstation.com/2012/...-of-christmas/
Arkham City????
Just wow, ευτυχως το εβαλα κι εγω αυτο το μηνα. Απο κοντα και το vanquish, ευκαιρια να παιξουν ολοι ενα απο τα καλυτερα action games της γενιας.
αν δεν ανανεωσω την συνδρομη τον νοεμβριο και το κανω τον Δεκεμβριο, ποια παιχνιδια θα χασω?
To πρώτο deal από τις προσφορές του Δεκεμβρίου με ονομασία 12 deals of Christmas
είναι η τρίμηνη συνδρομή plus με έκπτωση 33%,
έλα όμως που αντί για 9.99 ευρώ τη βγάζει στο Ελληνικό store μόλισ στα 5.62 ευρώ,
ήδη αγόρασα 2 τρίμηνα και επέκτεινα τη συνδρομή,
έληγε τον Αύγουστο του 2013 και τώρα με 11 και κάτι ευρώ την πήγα Φεβρουάριο του 2014!
Οσοι δεν είστε καθόλου plus αγοράστε 4 τρίμηνα να έχετε 1 χρόνο συνδρομή
είναι σούπερ ευκαιρία.
http://farm9.staticflickr.com/8065/8...bdcc2e1f80.jpg
Deal 1: 90-day PS Plus subscription – Was £11.99/€14.99, now £7.99/€9.99 (save up to 33%). Offer expires at 11.59pm on 7th December.
Hi everyone! With Christmas just around the corner, ’tis the season to be jolly! Now you have 12 extra special reasons to celebrate as the 12 Deals of Christmas makes its return to PlayStation Store.
Starting on 1st December 2012, PlayStation Store will feature 12 incredible deals for you to unwrap. You will only be able to redeem each deal from PlayStation Store for a period of 48 hours and then they vanish, quicker than a Christmas pudding!
Just like the presents under your tree, we are going to keep these deals under wraps until it’s time for them to be opened. So make sure you keep checking PlayStation Store to find out what the latest amazing deal is. We’ll also update this Blog post every time a deal is added.
Don’t miss out on some great one-time offers – take a sledge ride over to PlayStation Store and treat yourself to a few extra presents this festive season. Enjoy!
http://blog.eu.playstation.com/2012/...-of-christmas/
Ναι ρε φίλε! Το προλαβαίνω αφού ισχύει μέχρι 7 Δεκεμβρίου..
Αν το αφήσουν όσο είναι τώρα με 22 ευρώ βάζεις χρόνο!
edit: Πάνω γράφει "Offer expires at 11.59pm on 7th December."
Κάτω γράφει "You will only be able to redeem each deal from PlayStation Store for a period of 48 hours and then they vanish, quicker than a Christmas pudding!" Ti εννοεί μέσα σε 48 ώρες?
Τhnx! Οπότε εγώ ας πούμε αν αγοράσω στις 4 του μηνός θα ισχύει κανονικά η προσφορά.
Πως βλέπουμε πότε λήγει η συνδρομή γιατί νόμιζα ότι είναι αυτή που λήγει ένα παιχνίδι αλλά μπερδεύτηκα άλλα λέει το ένα άλλα λέει το άλλο.:(
Thanx.....πάω.;)
ωρα να επεκτίνουμε για ΠΟΛΥ το plus :) 3/2014 ειναι καλά νομίζω!
Λειτουργει τοσο απλα?
Την αγοραζεις και προσθετει μηνες?Φανταζομαι πως ναι για να το λες,αλλα θελω να ειμαι σιγουρος 100%:p
Παντως η sony ακουγεται και για μενα ειναι βεβαιο οτι θα συνεχισει το plus και στο ps4,ειναι και το vita,οποτε δεν θα παει χαμενη η επεκταση.
Ήδη πήρα 4 τρίμηνα και σκέφτομαι για άλλα 4......μας κατέστρεψες Οδυσσέα σκάσαμε 22,50 ευρώ για έναν χρόνο για την βλακεία που λέγεται plus.....δεν μ'αφήνει για -rep.
22,5e ειναι κυριολεκτικα τεραστια προσφορα!
Η sony παει καλα?
:a040:
Ωραίος ο odytsak! +rep
http://i.imgur.com/2QasS.jpg
@PDS
Ισχύει το stacking εδώ και πολύ καιρό.
Προσωπικά η επένδυση που έχει ρίξει η Sony στο PS+ και γενικότερα στο PSN με έχει πείσει ότι το PS4 κατά 99% θα έχει PS3 backwards compatibility (δεν ξέρω με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έχει).
Δεν λέει να κρεμάσει τόσο κόσμο...
Eίναι τεράστιο λάθος μάλλον όχι προσφορά δεν μπορεί τα 4 τρίμηνα 22,5 και ο χρόνος 50.