Κρίμα. Slim κιόλας... Ποιο μοντέλο είχες και πόσα χρόνια? Ετσι ενημερωτικά.
Printable View
Κρίμα. Slim κιόλας... Ποιο μοντέλο είχες και πόσα χρόνια? Ετσι ενημερωτικά.
Καλημερα παιδια. Περσι Αυγουστο εφαγα το πρωτο μου YLOD στο phat το πρωτο το 60αρι. Το εδωσα, εδωσα και 100¤ και πηρα ανακατασκευασμενο με 12 μηνες εγγυηση.
Χθες.. γκουχου-γκουχου, παλι τα ιδια... Ευτυχως δεν εκλεισε το 12μηνο...
..το μονο που εχει αρχισει και μου θυμιζει αυτη η ιστορια ειναι τα.. 360 μου... κουραστικο καταντησε..
Μια ερωτηση που ΣΙΓΟΥΡΑ εχει απαντηθει αλλα... τωρα πως κανω deactivate αφου δεν ανοιγει? Μεσα απο το sony account μου μεσω Internet? Ή υπαρχει και αλλος τροπος?
μεσω του internet μπαινεις στην σελιδα του psn βαζεις username και pass και κανεις σε ολα deactive
Νομίζω, πως δεν μπορείς να κάνεις deactivate ένα μόνο account μέσω internet , πρέπει να γίνει μόνο από την κονσόλα, έχω προσπάθησει και δεν με άφηνε, μόνο αν επιλέξεις να κάνεις deactivate όλα μαζί, γίνεται, όπως γράφει ο Πάρης πιο πάνω.
"How to Deactivate a PlayStation®3 System
You can only deactivate your PlayStation®3 system from PlayStation®Network using your PS3™ system. You cannot deactivate it using a PSP® (PlayStation®Portable) system or PC.
On the XMB™ menu, go to PlayStation®Network and sign in to your PlayStation®Network account.
Go to Account Management > System Activation > PS3™ System.
Select the type of content you no longer want your PS3™ system to use.
Highlight [Deactivate System] and press the X button. Your system is now deactivated.
Highlight [OK] and press the X button.
For more information or assistance, please visit PlayStation® Support."
ακριβως κανει ολα τα ps3 deactive
εγω που το ειχα κανει μου εχει μεινει ενα πσπ. δε ξερω τι βλακεια εκανα
Μια χαρα, εκανα Deactivate All.
Ευχαριστω παιδια.
Τωρα περιμενω να ερθει το επισκευασμενο/ανακατασκευασμενο PS3 phat απο το EBW.
Οταν βαλω πισω τον σκληρο στο νεο PS3, δεν θα δουλευει τιποτα ε? Θα πρεπει να τα ξανακατεβασω ολα απο την αρχη?
Τα Saves μπορω να τα "σωσω" ή μονο οτι ειχα σε usb stick ή στο PSN cloud?
αν δεν πάρεις πίσω το ίδιο ps3 επισκευασμένο , αλλά άλλο , τότε ο δίσκος δεν θα λειτουργήσει , με το που το ανάψεις θα ζητήσει να σου ξαναπεράσει το OS από την αρχή (σαν να έβαζες έναν καινούργιο δίσκο) και να εγκατασταθεί,
οπότε ούτε save θα έχεις ούτε τπτ , αυτά όπως είπες μόνο ότι πρόλαβες να πάρεις backup ,
καλησπερα παιδια!χριαζομαι την βοιθεια σας,τωρα δεν ξερω αν ειμαι σωστα εδω.εχω το ps3 το 60αρι απο τα πρωτα που ειχαν βγει και ειπα να το ανηξω σημερα να το καθαρισω μετα απο τοσο καιρο επιδη ζεστενοτανε λιγο.και τωρα που το εκλησα εχω το εξεις προβλημα.το ανεμιστηρακι δουλευει πολυ εντονα μετα απο λιγει ωρα οταν το ανηξω αλλα το ps3 δεν ζεστενετε πολυ,τι μπορει να φτεει?μιπως να θελει να του αλαξω την θερμοαγωγιμη παστα?γιατι μετα απο 5 χρονια που το εχω δεν ειχε μινει κ πολυ απο οτι ειδα,και με τον σπρεϊ του αερα εφιγε σχεδον ολο.αν υπαρχει καποιος που να ξερει αν με βοηθησει.ευχαρηστω
Εννοείται ότι πρέπει να του βάλεις πάστα ειδικά αφού είδες ότι δεν έχει μείνει καθόλου και ειδικά σε 60αρι που ζει ακόμα.
σε ευχαριστω φιλε,να εισαι καλα!του εβαλα παστελια και εφτιαξε!τορα ειναι κομπλε!τελικα ειναι αθανατο το 60αρι!ενα κιλο σκονι του εβγαλα χθες απο μεσα..
Φιλε αθανατο δεν ειναι το 60αρι. Εχει απο τα μεγαλυτερα failure rates. Μην επαναπαυεσαι
Εγω θα σου λεγα να βαλεις και ενα ποτενσιομετρο για να ρυθμιζεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι και εχει υψηλες θερμοκρασιες
http://www.ebay.co.uk/itm/Playstatio...D/200717470111
Πιστεψε με βοηθαει αρκετα στο να διατηρει τη θερμοκρασια πιο χαμηλη.
και που το συνδεεις αυτο πανω στο ps3?
Για φατ δεν ξερω αλλα ξερω ατομο που το εχει περασει και απ οτι ειπε κανει μια χαρα δουλεια κρατωντας τη θερμοκρασια σε πολυ χαμηλοτερα επιπεδα
θα αναρρωτηθεις πως την ελεγχει λογικα. Το εχει χακαρισμενο με cfw και μπορει και βλεπει τις θερμοκρασιες
Εχει βιντεακια στο youtube
http://www.youtube.com/results?searc...be.SfswpC623vg
ενα βιντεακι λεει οτι το ps3 χρησιμοποιει το 15~20%...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ το καλοκαιρι εμενα το ps3 ανεβαζε θερμοκρασια και ηθελε A/C.Επισης ο εξτρα ανεμιστηρας ειναι μεγα παπαρια.
To λαθος που έγκειται; στο οτι η σονυ χρησιμοποιεί το 15-20% της δυναμης του η οτι λεει λαθος το βιντεο;