Τα guild challenges δεν υπολογίζονται, αλλά treasures και rebuild Rome υπολογίζονται κανονικά.
Printable View
Τα guild challenges δεν υπολογίζονται, αλλά treasures και rebuild Rome υπολογίζονται κανονικά.
Treasures κ challenges σίγουρα δεν χρειαζεσε! Για το rebuild δεν ξέρω :(
κανε μια δοκιμή να δεις ;)
edit: για κάποιο λόγο δεν το δα το μην σου des. Ρε συ τα treasures σίγουρα δεν need. Εγώ δεν τα μαζεψα όλα....
Edit: Σοβαρά? Ήμουν σχεδόν σίγουρος oτι έπαιζαν ρόλο στο total synch.Ίσως φταίει οτι τα είχα μαζέψει όλα έτσι κι αλλιώς...
Πάντος τώρα που το σκέφτομαι πάλι καλά που δεν βγάλαν κανένα dlc που να λέει complete all challenges..... (Bronze θα το χαν οι @@ :P))
Νομίζω ότι πρέπει να αγοράσεις όλα τα μαγαζιά, να κτίσεις όλα τα guilts και να επισκευάσεις όλα τα κατεστραμένα σημεία του υδραγωγείου, αγόρασε και επισκεύασε όλα τα μνημεία... δεν είναι δύσκολο νομίζω, θα έχεις και ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και εσύ όταν έχεις υπό την κατοχή σου όλο το γνωστό σύμπαν του Brotherhood.
Ευχαριστώ πολύ και τους τρεις σας. Μου απαντήσατε εμμέσως πλην σαφώς ότι το 100% γίνεται στο core παιχνίδι οπότε παίρνω πηλοφόρι στον ώμο και πάω να χτίσω τη Ρώμη. Στο 83% είμαι οπότε δε θα μου πάρει και πολύ. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν ξεχωρίζω εύκολα τα χτισμένα από τα άχτιστα μαγαζιά. Είναι λίγο πιο θαμπά τα άχτιστα αλλά και πάλι δεν παίρνω και όρκο τι είναι τι. Με βλέπω να κόβω πολλές βόλτες.
Νομίζω φαίνεται στο χάρτη τι είναι χτισμένο και τι όχι...
Δεν θυμάμαι να είχα θέμα με το να τα βρ(αν και πάει καιρός καλά γιατί το είχα κάνει το 100% rebuild όταν είχα πρωτοπαίξει το παιχνίδι)
Δεν σου χρειάζεται αλλά τσέκαρε και το:
http://achievementhunter.com/games/guides/acb/index.php
Επίσης, κάποια στιγμή αυτό το αναθεματισμένο υδραγωγείο μου είχε σπάσει τα νεύρα γιατί δεν έβγαινε ο Αρχιτέκτονας και μου έλλειπε ένα κομμάτι για να συμπληρώσω το παιχνίδι. Πήγαινα από εδώ, πήγαινα από εκεί, άφαντος... μην του χαριστείς, κάποια στιγμή σκάει μύτη κάπου εκεί γύρω από τα χτισμένα θεμέλια (νομίζω ότι έχει και μία πύλη κοντά στο επίδοξο σημείο).
Έκανα τελικά 100% στο χτίσιμο της Ρώμης αλλά το ποσοστό συγχρονισμού παρέμενε το ίδιο. Είχα σπάσει το κεφάλι μου να βρω τι λείπει γιατί ότι φαινόταν στο DNA ήταν στο 100%. Το τελευταίο που έχτισα ήταν στο thieves guild. Δεν ξέρω πραγματικά πως μου ήρθε και μπήκα μέσα. Και ω του θαύματος ο Volpe ήταν εκεί και ξεκίνησε να μου δίνει αποστολές για τους κλέφτες του. Μόνο τότε εμφανίστηκε στο DNA κατηγορία thieves missions. Ξεκίνησα να τις κάνω και το ποσοστό ανέβαινε. Πως μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό δεν ξέρω.
Συμπέρασμα λοιπόν απ'όλα τα παραπάνω είναι ότι μόνο οι αποστολές που αναγράφουν ποσοστό ολοκλήρωσης μετρούν για το 100%. Οπότε αν πάρω ποτέ το DaVinci DLC το Il Principe (αυτό δεν είναι το βιβλίο "Ο Ηγεμών" του Machiavelli ; ) το έχω στο τσεπάκι :muhaha:
Οοοοοοο! Ωραίος :D ΄Αντε πάρε και το DLC τώρα! Τι περιμένεις;
παρε φιλε το dlc με το ντα βιτσι...πραγματικα αξιζει!!
Nα κανω μια ερωτηση, ξερετε στα μαγαζια οτι εχει καποια οπλα, armors κτλ. τα οποια για να τα αποκτησεις πρεπει να κανεις κατι συγκεκριμενο? Πως ακριβως τα αποκτας αυτα? Οτι και αν εκανα δεν μπορουσα να τα παρω και δυστηχως εχω χασει και τα save μου λογο του αναθεματισμενου του YLOD:/
Όπλα, πανοπλίες και φορεσιές δίνονται
1) shops quest του blacksmith που είναι κοντά στο hideout
2) Guild challenges (assassins, mercenaries, courtesans, thieves)
3) 100% rebuilt Rome
4) Sequence 8 100% complete
5) Bronze metals σε όλα τα virtual trainings
6) Όταν βρεις το θησαυρό του Ρωμύλου
7) 3 outfits αν εξαργυρώσεις πόντους στο UPLAY
8) Bronze σε όλα τα virtual trainings
Δεν θυμάμαι τι δίνει τι και μπορεί να υπάρχουν και άλλα.
Κοίτα και το παρακάτω βίντεο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=m-rIYOom-BU"]Assassins Creed Brotherhood Outfits - YouTube[/ame]
Παιδιά όποιος το ψήνει να βοηθήσει για τα online τρόπαια, ή τα χρειάζεται και ο ίδιος ας στείλει ένα p.m.
Τόσο καιρό κανονίζουμε και μόνο εγώ και ο Kane είμαστε μέσα..!
Και εμένα μου έχουν μείνει μόνο τα online τρόπαια. Πως μπορούμε να βοηθηθούμε, τι έχεις σκεφτεί? Βασικά και απλά για παρέα αν παίζουμε καλά είναι γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω τόσες ώρες μόνος για να πάω 50lvl θα βαρεθώ :P.
Ωραία.. Μαζευόμαστε τουλάχιστον!
Και εγω ενδιαφερομαι για τα online trophies οπως ειχα πει και στο trophy guide, πειτε ποτε μπορειτε και το κανονιζουμε.
count me too , dudes !:a038:
Ωραία όσοι ενδιαφέρεστε κάντε εμένα και τον kane add στο psn, με θέμα το ac brotherhood, και θα κανονίσουμε.
Συνήθως λέμε για 6.30-7.00 το απόγευμα!