Καλημερες!
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα για το οποιο ηλπιζα να με βοηθησει καποιος. Λοιπον...
Προ καιρου ειχα δοκιμασει να περασω τραγουδια στο iPhone μου μεσω Wi-Fi απο το iTunes. Ενω φανηκε να εγινε κανονικα η διαδικασια, οι λιστες που δημιουργηθηκαν ηταν κενες. Για για ειμαι πιο συγκεκριμενος, οταν ανοιγεις τις λιστες στο τηλεφωνο, φαινονται τα τραγουδια μεσα, αλλα αχνα, κατι που σημαινει οτι ΔΕΝ μπορουν να παιξουν. Οκ, σβηνεις τις λιστες θα μου πεις και παλι απο την αρχη. Αμ, ελα που δεν ειναι ετσι... Δε με αφηνει να πειραξω τα αρχεια φαντασματα, ουτε απο το κινητο, ουτε απο το iTunes. Ακομα και αν απο το κινητο παω στη λιστα "Χρηση" απο τις "Ρυθμισεις", δε με αφηνει να διαγραψω τη μουσικη, αφου διπλα στο σχετικο εικονιδιο, υπαρχει η ενδειξη "Κανενα αρχειο". Επιπροσθετα -και εδω ειναι το πολυ περιεργο-, βλεπω τις λιστες απο το iTunes κατω απο το εικονιδιο του iPhone αριστερα, αλλα πατωντας δεξι κλικ δε μου δινει τη δυνατοτητα να τις διαγραψω. Κοινως, εχω μεινει με καποιες λιστες τραγουδιων που δε μπορω να διαγραψω. Και σα να μην εφταναν ολα αυτα..... Πλεον, δε με αφηνει να δημιουργησω και νεες, εστω και αν αποδεχθω το γεγονος οτι οι παλιες θα μου μεινουν αμανατι. Οταν παω απο το iTunes να δημιουργησω νεα λιστα, αυτο παει και την κοτσαρει στη βασικη δικη του λιστα μουσικης και οχι στο iPhone. Συνοψιζοντας....
- Υπαρχουν τραγουδια/φαντασματα μεσα στο iPhone.
- Δε μπορω να τα διαγραψω απο το τηλεφωνο, αλλα ουτε και απο το γαμo-iTunes.
- Δε μπορω να προσθεσω νεα τραγουδια.
Σιγουρα κανω καποια μαλακια γιατι, παρολο που ειμαι χρονια χρηστης του iPhone, με το iTunes δεν τα εχω πολυ καλα και κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα απο εκει. Κοινως, δε το κατεχω πολυ καλα. Καμια φορα κανω και μηνες να συνδεσω το iPhone... Παρακαλω τα φωτα σας, γιατι βαριεμαι τη διαδικασια του restore, ειδικα επειδη θα πρεπει να ψαχτω περαιτερω πριν το κανω.
Ευχαριστω!