δεν ξερω να στειλω ομαδικο μηνυμα .ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ.
(για το πρωταθλημα ενα μεγαλω μπραβο στους συντελεστες και ευχαριστω για την παρεα σας ραντεβου οποτε αγορασω το 6)
Printable View
δεν ξερω να στειλω ομαδικο μηνυμα .ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ.
(για το πρωταθλημα ενα μεγαλω μπραβο στους συντελεστες και ευχαριστω για την παρεα σας ραντεβου οποτε αγορασω το 6)
Χρόνια Πολλά Χρηστάρα ..εις διπλουν ! να χαίρεσαι το όνομα και την οικογένεια σου ! Χρόνια Πολλά σε όλους !
Καλημερα.Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια.Χρηστο να χαιρεσε το ονομα σου και οτι αγαπας.
Υ.Γ. Μεινετε συντονισμενοι.Ερχετε το νεο πρωταθλημα απο μερα σε μερα.
Καλημέρα. Χρόνια πολλά σε όλους!!
Χρήστο χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!!
:)
Χρόνια Πολλά και κυρίως καλά, Χρήστο!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
XRONIA POLA SE OLOUS KALA XRISTOUGENA ME YGEIA!! XRONIA POLA MANOLI KAI XRISTO!! NA XERESTE TA ONOMATA SAS :D
BAB BOY GRHGORA ANIKSE TO EPITELOUS!! :boxing:
Χρονια πολλα και καλα οδηγαρες! Ελπιζω να τα πουμε και παλι ολοι μαζι (συντομα) στο επομενο.
Χρονια Πολλα σε Χρηστο και Μανωληδες!!!!Χρονια Πολλα με υγεια σε ολους.
Χρόνια Πολλά στους Μανωλιδες ! να χαιρεστε το ονομα και της οικογενειες σας ! ....και μια απορια !....πως γινετε να ειναι και οι τρεις τοσο γρηγοροι ?...μάλλον ειναι το όνομα !!!:a023:
Χρόνια Πολλά στους Μανώλιδες! Γεροί και δυνατοί πάντα!
Attachment 3871τα σχολια δικα σας
Attachment 3883ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ & ΚΑΛΉ ΧΡΌΝΙΑ
Καλη χρονια σε ολους παιδια και στις οικογενειες σας!!!
Καλή πρωτοχρονιά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και χαρές.
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απο ολα σε εσας και σε ολο το κοσμο.
Υ.Γ. Και οπως παντα αυτες τις μερες το λεμε ολοι:αλκοολ και οδηγηση δεν πανε μαζι....προσοχη στους δρομους.
http://www.youtube.com/watch?v=g6kUKG6RP5k
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΥΓΕΙΑ
και οτι επιθυμειτε..!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας παιδιά.
Λόγω μετακόμισης δεν είχα ίντερνετ όλες αυτές τις μέρες και για αυτό δεν έτρεξα και τον τελευταίο αγώνα.
Οπότε έστω και καθυστερημένα δίνω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα των HappyWheels για την πρώτη θέση στο ομαδικό και στους Στράτο, Αλέξανδρο, Μανώλη για τις τρείς πρώτες θέσεις στην τελική κατάταξη.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια, αλλά ταυτόχρονα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ, και στον team mate μου Σταύρο και σε όλα τα άλλα παιδιά που συμμετείχαν γιατί όλοι συμβάλλαμε για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα αυτό. Είναι γνωστό εξάλλου ότι βεβαίως την δόξα την παίρνουν οι πρώτοι, αλλά από άποψη χρησιμότητας ακόμα και ο τελευταίος οδηγός έχει συμβάλλει ακριβώς το ίδιο και είναι το ίδιο απαραίτητος με τον πρώτο προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει αγώνας.
Ακόμα, πέρα από το "οδηγικό" κομμάτι, θα ήθελα να δώσω τα εύσημα ειδικά στους Αλέξανδρο και petaloudas γιατί έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν στα θέματα οργάνωσης - στατιστικής κάλυψης και δεν άφησαν το πρωτάθλημα να κάνει κοιλιά ή να ξεφουσκώσει το ενδιαφέρον. Ειδικά αυτά τα καταπληκτικά στατιστικά πινακάκια του petaloudas ήτανε το κερασάκι στην τούρτα και έδιναν στο πρωτάθλημα άλλο αέρα και άλλη αίγλη (αλήθεια, σου έχω δώσει τα θερμά μου συγχαρητήρια; ναι; δεν πειράζει, σου τα ξαναδίνω).
Για εμένα όλο αυτό το διάστημα ήτανε πολύ ωραίο και τα βράδυα της Δευτέρας είχαν αποκτήσει άλλο "χρώμα" και άλλο, πρωτόγνωρο, ενδιαφέρον. Συνολικά το πρωτάθλημα αυτό είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις μου όχι μόνο από το GT5 αλλά και από ολόκληρο το PS3.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια!