τελικά aim/shoot είναι στο L2/R2?
Printable View
τελικά aim/shoot είναι στο L2/R2?
Όταν διάβασα ότι Aim/Shoot είναι τα L2/R2,είπα "Ωχχχχχχχ εγώ τόσο καιρό στο Battlefield 3 είχα συνηθίσει με L1/R1,τώρα δεν θα παλεύεται με τίποτα....κτλ"¨,μέχρι που ήρθε το PS4 σπίτι μου,έπαιξα με το Dualshock 4 και έπαθα πλάκα.Είναι πολύ καλοφτιαγμένος ο μοχλός και το συνηθίζεις κατευθείαν.Παρόλα αυτά τεμπέλικη δουλεία της DICE που δεν έβαλε σε PS4/Xbox One να παίζεις με όποια κουμπιά θέλεις.Αυτή τη στιγμή δυσκολεύομαι πολύ στο θέμα της ταχύτητας και της απόκρισης,συν ότι καμιά φορά επειδή έχω συνηθίσει στα παλιά κουμπιά,αντί να στοχέψω πετάω βόμβα :D
τα γραφικα στο ps4 ειναι αντε γεια ,φανταστικα, βεβαια δε σε χτυπαει μπαμ με το που θα το δεις αλλα συνεχεια μετα λες wow!η πιο μεγαλη αναβαθμιση ομως απο το ps3 ειναι o ds4 απιστευτα περισσοτερη ακριβεια.
2/5 βόμβες στο oblideration με πολύ κόπο για το trophy (το δυσκολότερο κατά γνώμη μου) και οι δύο Fair and Square, μόνος μου, χωρίς chat, με γεμάτο lobby.
Διαβάζοντας το δίπλα νήμα για το KZ:SF, μάλλον θα μείνω BF4. Θα ψάξω τη φτηνή έκδοση των 410, και θα χώσω τη διαφορά στο premium.
Προτιμώ να μείνω με την γλυκιά ανάμνηση της Pyrrhus Rise, της Corinth Crossing, και της Radec Academy, έτσι όπως τις γνώρισα και τις λάτρεψα, παρά να μπλέξω στα λαγούμια του ShadowFall.
Sorry που μπλέκω KZ και BF στο ίδιο νήμα.
Tώρα που είπες για trophy Λευτέρη...
έτρεξα το multi στο PS4, απλά μπήκα σ'ένα οποιοδήποτε server και άρχισε να μου πετάει τα trophies από το PS3,
συγκεκριμένα τα 5 trophies του βασικού παιχνιδιού που αφορούν το multi και τα 5 του dlc china rising.
Oποιος δηλαδή έχει παίξει το BF4 στο PS3 μπορεί να το πλατινάρει στο PS4 απλά, εύκολα και γρήγορα παίζοντας μόνο το campaign.
Έκανες μεταφορά των στατιστικών όμως έτσι; Εγώ επέλεξα να μην το κάνω και βλέπω πάλι τα πάντα κενά. Σαν να το μετάνιωσα μου φαίνεται. Όχι ότι είχα κάνει κάτι στο multi, νομίζω δεν είχα παίξει καθόλου; Μόνο στην beta έχω παίξει; Δε θυμάμαι, αλλά πρέπει να τα παίξω όλα πάλι από το μηδέν γιατί δεν έχω ούτε όπλα, ούτε τίποτα πάλι.
Τελικα εαν κανεις μεταφορα στατιστικων απο το ps3 στο ps4,δεν χανονται απο το ps3,απλως εχεις 2 διαφορετικες προοδους μια για ps3 κ μια για ps4 κ στο battlelog πρεπει να διαλεξεις ποια θα βλεπεις
Πφφφφφφ άντε αρχίζω σιγά σιγά και το συνηθίζω το L2 aim/R2 shoot.Το πρώτο μου Round ήταν 6 kils/13 deaths...Τώρα έστω 20 kills/10 deaths κάτι είναι κι αυτό!Θέλει συνήθεια το L2/R2 setup.
Eπειδή είναι δύσκολο να γίνει, χρειάζεται δυο άτομα να πατήσουν ταυτόχρονα, δείτε το από δω.
http://www.youtube.com/watch?v=7gxVlJS_aHw
Για οσους δεν το εχουν δωρεαν το china rising ΜΗΝ το αγορασετε ακομα...Εχει τρομερα προβληματα στο να "γραφουν" οι σφαιρες στον αντιπαλο...Εχω ξοδεψει μια γεμιστηρα ολοκληρη πανω σε αντιπαλο κ δεν μου εχει δωσει ουτε ενα Χ...Αλλαζω οπλα τιποτα το ιδιο μεχρι που αρχισα να ανυσηχω μηπως δεν μπορω να σημαδεψω πλεον κ μπαινω σε ενα απο τους παλιους χαρτες κ στο πρωτο game κανω 33-9...Ευγε μια ακομα φορα π@π@ρο DICE
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά κενά το παιχνίδι.....Όμως σε σχέση με το bf4 για το 3..... πολυ ποιο καλο το new οκ η κίνηση ο ήχος τα γραφικά είναι σούπερ!!! Πιστεύω όμως ότι στην πορεία θα φτιάξει με τα updates τα όποια λάθη
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
έμεινε μόνο το .45 old school trophy για την πλατίνα. Ελπίζω τα +trophies του DLC, να μην είναι προαπαιτούμενα.
Οχι.
Τα επιπλέον τρόπαια, αυτά δηλαδή που έχουν το συν δίπλα δεν απαιτούνται για το platinum.
Νο2 είμαι στον κόσμο στους Fastest Achievers για το 100% στο BF4 του PS4 σε 1 μέρα και 12 ώρες γιατί μιλούσα επί ώρες στο party chat με τους μισούς σχεδόν συμφορουμίτες,
http://psnprofiles.com/100-club/2238-Battlefield-4
ο Νο1 το πήρε σε λιγότερο από 8 ώρες, τόσο ακριβώς είναι αν το πάρεις ζεστά (και έχεις φυσικά μεταφέρει τα τρόπαια του multi από το PS3).
Παιχνιδάρα...... Τί να λέμε.
Χαχα ωραίος :) Εμένα μου μείναν μόνο τα collectibles από το singleplayer και τα online trophies,αλλά δεν βιάζομαι,για τα επόμενα 2,3 χρόνια τουλάχιστον θα το παίζω το παιχνίδι ;) Τα DLC trophies δεν χρειάζονται για το platinum.Άντε να διορθώσουν όλα τα προβλήματα του παιχνιδιού και να βγάλουν και τα καινούρια DLC.Το Second Assault θα χει maps του Battlefield 3,γουστάρω!! :)
- - - Updated - - -
Ξέρει κανείς μήπως πότε η DICE θα δώσει σε παίχτες να αγοράσουν servers?Γιατί κάποιοι servers όπως pistols only μετράνε άσχημα ;)
Κ τα bug κ lag next gen ειναι!!!Οι αρπακολατζηδες