Ααααααα, εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Δεν δίνω καν σημασία σε αυτό. Προσωπικά δε ρίχνω -rep σε κανένα. Μόνο + όταν θεωρώ κάτι ότι θα ήθελα να του δώσω. Οκ γιατί άλλο κατάλαβα.
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Επειδή είναι λίγο αργά, ας το πάμε λίγο μεταξύ σοβαρού κι αστείου.
Quote:
Θα συμφωνήσω με τον Kapa - εγώ μια φορά έχω μιλήσει με τον Lefteri-Χ στο τηλέφωνο και κατάλαβα ότι ο λόγος του είναι γλαφυρός και περιγραφικός ειδικά όταν "προκαλείται" (με την ευρύτερη και μη έννοια του όρου) να απαντήσει σε κάτι. Είναι παιδί τα λέω φόρα- παρτίδα και κατανοώ ότι κάποιους μπορεί να τους ξενίσει αλλά ούτε εγώ είδα να χαρακτηρίζει κάποιον απρόκλητα - ούτε να τον βρίζει κλπ... Πόσο μάλλον όταν και τα δύο μέλη που εμπλέκονται στο ζήτημα είναι καιρό στο forum και υποτίθεται ότι με την πάροδο αυτού ο ένας (ανα)γνωρίζει τα κουσούρια του άλλου. Ειδικά σε ένα νήμα στο οποίο υποτίθεται διαβάζεις με πιο "χαλαρή διάθεση" έτσι? Τέλος συγνώμη προς την προσωπικότητα αυτού που αποφάσισε την τιμωρία αλλά μια εβδομάδα την θεωρώ υπερβολική και εύχομαι να αναθεωρήσει την απόφασή του προς τα κάτω. Δεν είναι κριτική στον mod αλλά στον άνθρωπο και πιστεύω πως θα έπρεπε να εξετάσει καλά τα post ξανά ή να δράσει με μια προειδοποίηση γενικώς ότι είπε ο djtaurus από πάνω.
Για την προσωπικότητα όμως αυτού που είπε ευχαριστώ για το ban τα σχόλια περιττεύουν. Και δίκιο να είχε μόλις το έχασε στα μάτια μου. Το ban δεν αποτελεί επιβράβευση ούτε επιβεβαίωση ότι είχες δίκιο φίλε...
Φιλικά - "αυτό σκέφτομαι τώρα και σας το λέω."
Quote:
Βρε Sonyboy μετά από 2 μήνες το θυμήθηκε ο φίλος και έγινε ότι έγινε μετά το necro του μνμ του Λευτέρη? Αν είναι τα οικολογικά μας αντακλαστικά τόσο αργά κλάφτα :D
Συμπέρασμα;Quote:
Παιδιά δεν μπορώ να βλέπω να "τιποτάδες" να θάβουν άτομα σαν τον Lefteri-X για το τίποτα.
Ξεφτίλα -I am out.
Ο Λευτέρης είναι θρησκεία. Τον γραπτό του λόγο τον παρεξηγούν πολλοί, αλλά όποιος του μιλήσει από κοντά τον θαυμάζει, ασπάζεται τις απόψεις του και θα τον υπερασπιστεί μέχρι τελικής πτώσεως.
Από τη μία ο Τάσος και ο Λευτέρης έπρεπε να "αναγνωρίσουν ο ένας τα κουσούρια του άλλου" και να μην συνεχίσουν την συζήτηση, αλλά ταυτόχρονα ο Τάσος (ή ο mod που έριξε το ban, ή οι mods γενικότερα, δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβα σε ποιον πάει αυτό) είναι ένας "τιποτας" που πως τολμάει να κρίνει τον θεό Λευτέρη!
Και έχει γίνει το thread και κατ' επέκταση το forum κάτι ανάμεσα σε λαϊκό δικαστήριο και book club όπου ψάχνουμε να αναλύσουμε συγκλονιστικό αυτό συμβάν. Λες και τον φάγαμε τον Λευτέρη και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ κανείς στο forum.
Και η δική μου ανάλυση για το book club, για να το κλείσω και λίγο τρελιάρικα, το forum αυτή τη στιγμή είναι το mother! του Aronofsky, η κοπέλα και η παραλία είναι η Jennifer Lawrence, ο Bardem είναι ο Λευτέρης και οι καλεσμένοι, οι χρήστες που οδύρονται και δίνουν μάχη "γιατί έφαγε ban ο Λευτέρης".
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους διαχειριστές, προσωπικά πάντως ακριβώς έτσι το εξέλαβα και δεν χρειαζόταν καν να "δικαιολογηθείς".
Η προσφορα καποιου, οσο σημαντικη και να ειναι αυτη και οσα χρονια και να βρισκεται σε αυτην εδω την πλατφορμα (που παραδοξως βλεπω νεα μελη να μιλουν λες και εχουν εμπεριστατωμενη αποψη για τα γενικα δρωμενα/αδικιες/θεωριες συνομωσιας) δεν δινει το δικαιωμα να ξεφευγει με τον τροπο που εγινε εδω. 20 ωρες την ημερα να δουλευω σε αυτο το φορουμ επι 30 χρονια, αν βγω και χαρακτηρισω με υβρεις ενα ατομο κι ας εχει 2 μολις ποστ στο φορουμ δικαιουμαι μπαν. Κι εγω εχω φαει μπαν και το εχω ριξει ο ιδιος στον εαυτο μου οντας mod γιατι σε καποια φαση ειχα γινει μπουρλοτο και δεν μπορουσα να μην πω κατι.
Και δεν ειμαι ο μονος mod που εχει φαει μπαν ειναι και αλλοι.
Το λοιπον αυτο εδω το φορουμ κανει τα στραβα ματια σε τεραστιο βαθμο και εχει δειξει τρομερες ανοχες και σε υβρεολογιο και σε χαρακτηρισμους και σε τρολιες και γενικα η ολη φαση ειναι οτι σπανιως εφαρμοζονται οι κανονες οπως κανονικα θα επρεπε να εφαρμοζονται. Και αυτο γινεται εσκεμμενα γιατι θελουμε να ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα και να ειναι πιο εντονο το στοιχειο της παρεας.
Οταν ομως ενα θεμα, μια παρεξηγηση, μια ενταση συνεχιζεται ποστ επι ποστ και εκτος απο χαρακτηρισμους αρχιζει και γινεται εντονο το στοιχειο της ειρωνιας, του υβρεολογιου, καπου πρεπει να δοθει και ενα τελος.
Το απο που ξεκινησε και που κατεληξε ειναι οντως λυπηρο, ομως χρησιμοποιηθηκαν λεξεις και εκφρασεις οι οποιες ξεφευγουν. Προσωπικα δεν θεωρω τοσο ασχημο το "καλα χαζος εισαι" (αν και απο μονο του ειναι λογος για μπαν), οσο αλλες εκφρασεις και υπαινιγμοι που αναφερθηκαν.
Και κατι αλλο. Καποιοι καθεστε και σχολιαζετε ποσο παιδιαστικο ειναι ολο αυτο και το ενα και το αλλο, κι ομως και εσεις οι ιδιοι τελικα κανετε ακριβως το ιδιο...
Η συντακτικη ομαδα επραξε καθως θεωρησε οτι επρεπε να πραξει. Οχι επειδη ο Τασος εκανε ρηπορτ τον Λευτερη ή επειδη ο Λευτερης ειναι ο Λευτερης.
Και στο κατω κατω της γραφης, γνωριζοντας τον Λευτερη, δεν νομιζω οτι ο ιδιος θα το παρει τοσο βαρια το θεμα. Μπαν ειναι, ολοι το εχουμε φαει καποια στιγμη, δεν χαλασε ο κοσμος δεν γυρισε η Γη αναποδα ουτε ξαφνικα δεν υπαρχει σεβασμος προς την παρουσια και προσφορα του. Απλα οπως προειπα, καποιες φορες πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμοι (ολοι μας) και καποιες φορες θα υπαρχουν και συνεπειες. Το οτι δεν ταιριαζουμε πολλοι με πολλους ειναι βεβαιο και φυσιολογικο, οποτε οταν το εντοπισουμε αυτο, το αντιμετωπιζουμε με ωριμοτητα και προσπαθουμε να αποφυγουμε ειρωνιες και χαρακτηρισμους.
ΥΓ: Δεν υπαρχουν "νικητες" και "χαμενοι" απο την διαδικασια ενος μπαν...παρα μονο χαμενοι...
Καλημέρα !
Θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα και μόνο.
Το να θεωρηθεί μια συμπεριφορά ακατάλληλη δεν χρειάζεται να έχει βρισιές, προσβλητικές εκφράσεις κλπ. Μη κουράζω...
Μπορώ να θίξω, να κάνω σκουπίδι, να περιφρονήσω, να υποβιβάσω κάποιον με το γάντι και μπορώ να το κάνω τέλεια.
Τι θέλω να πω. Σε έναν κοινό "τόπο" που βρισκόμαστε και ανταλλάσουμε απόψεις για τα κοινά μας ενδιαφέροντα πρέπει, όμως ΠΡΕΠΕΙ,
να υπάρχει ένας σωστός τρόπος συμπεριφοράς. Συμπεριφοράς αντίστοιχης με της ζωής μας εκτός διαδικτύου.
Ένα απλό παράδειγμα. Αν εγώ κουβεντιάζω με κάποιον και επιχειρηματολογώ και γυρίσει και μου πει...
"ξέρεις κάτι εμένα στ' @@ μου αυτό που μου λες - ξέρεις τι έχω δει εγώ" κλπ αυτόματα για μένα υπάρχει πρόβλημα...
όχι πρόβλημα που ακουμπά εμένα και με θίγει (που σίγουρα ισχύει),
υπάρχει και πρόβλημα στο άτομο το οποίο επιλέγει και ακολουθεί μια τέτοια είδους κουβέντα.
Αντίστοιχα λοιπόν το θεωρώ προβληματικό να υπάρχει σε κουβέντες εδώ μέσα.
Τι; Επειδή είναι γραπτά, επειδή έχουμε την άνεση της απόστασης, θα πρέπει να εκφραζόμαστε
με τρόπους που ποτέ δε θα επιλέγαμε στην καθημερινή μας ζωή;
Εκτός αν και στη ζωή μας εκεί έξω μιλάμε με αυτόν τον τρόπο... τότε μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα συμπεριφοράς.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλά στον άλλον με αυτόν τον τρόπο.
Αυτό με αφορμή τη στιχομυθία που έχει προηγηθεί.
Κάποιοι λένε πως ξέρουν τον άνθρωπο από κοντά, πως είναι χαβαλές, πως είναι ο τρόπος του κλπ.
Κατανοητά και σεβαστά όλα αυτά και δεν έχω καμία πρόθεση να αμφισβητήσω.
Αλλά, εδω μέσα :
*Σχεδόν κανείς δε ξέρει κανέναν από κοντά.
*Δεν είμαστε κολλητοί.
*Δεν είμαστε φίλοι και ας διαβάζει ο ένας τον άλλον επί χρόνια.
Ωφείλουμε να μιλούμε και να συμπεριφερόμαστε λοιπόν με αντίστοιχο τρόπο.
Σίγουρα υπάρχει μια "οικειότητα" μεγαλύτερη με κάποιους χρήστες αλλά ισχύουν τα τρία παραπάνω αστεράκια.
Νομίζω κάπου εδώ σταματώ, έδωσα αυτό που ήθελα να δώσω σαν περιεχόμενο από κει και πέρα ο καθένας καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει.
Καλό είναι να κάνουμε κριτική, πολύ καλό είναι να κάνουμε κριτική για τον εαυτό μας αλλά ακόμη καλύτερο θα είναι να μπορούμε
να σταθούμε και να κατανοήσουμε που έχουμε λάθος και όταν το συνειδητοποιήσουμε
(και σόρρυ αλλά το να μπει οποιοσδήποτε σε παραλία με τζιπ είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας, είτε είναι 2 το μεσημέρι είτε 2 μετά τα μεσάνυχτα, είτε ο δρόμος απέχει 2 ή 102 μέτρα από την αμουδιά είναι φάουλ παιδιά και είναι συμπεριφορά Ελληνάρα τι να κάνουμε τώρα...)
καλό θα είναι εκεί λοιπόν να λέμε και ένα συγνώμη, να παραδεχόμαστε ότι κάναμε λάθος... (όλοι μας κάνουμε πάμπολα) και να μη προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αυτονόητα και αδικαιολόγητα.
Η πρώτη παράγραφος είναι το μίνιμουμ προσβολή. Θα μπορούσα να σου γράψω πολλά άλλα σε αφήνω να καταλάβεις μόνος σου τι έγραψες. Είπαμε παιδάκια, παιδάκια μέχρι ενός σημείου. Τις χοντράδες όμως δε τις ανέχομαι. Από κανέναν.
Δε ξέρω επίσης τι κατάλαβαν οι υπόλοιποι διαχειριστές και πως το ελαβες εσύ, ξέρω όμως τέσσερις απλούς χρήστες που δε το πήραν έτσι στα σίγουρα. Δηλαδή και οι τέσσερις είμαστε εντελώς άσχετοι έτσι?
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εκφράζω την άποψή μου συχνά σε αυτό το φόρουμ εδώ και χρόνια και οι προηγούμενες αναρτήσεις απλά δίνουν έμφαση στο γιατί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σας διαβάζω. Δεν θα ντύσω τα λόγια μου με τον μανδύα του "politicly correct" όπως έκανε ο Βασίλης πιο πάνω.
Θα πω απλά και ωμά αυτά που μου βγάζει όλη η προηγούμενη «φάση». Γκέτο, εμπάθεια και δικτατορία των κομπλεξικών και ημιμαθών,
Όποιος δεν μπορεί ψυχικά να σηκώσει ενήλικη κουβέντα ας μην μπαίνει στην διαδικασία αυτής ειδικά με έμπειρους ανθρώπους. Όλοι έχουμε εμπειρίες απλά κάποιοι έχουν διαφορετικές και περισσότερες. Όταν το αποδεχτείτε αυτό θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις για μηχανάκια χωρίς να τις μετατρέπεται σε σύρραξη. Επίσης η βία γεννάει βία οπότε αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αν μας νοιάζει το καλό του φόρουμ πρέπει να φάνε αποκλεισμό και οι δύο μιας και ο ένας προκάλεσε τον άλλον. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ηθικός αυτουργός.
Αλλά είπαμε: Γκέτο και δικτατορία των κομπλεξικών και ημιμαθών,
Όποιος εύχεται την λογοκρισία θα την λουστεί ο ίδιος στο μέλλον.
Καληνύχτα σας.
Τον Λευτέρη τον απέκλεισαν επειδή προσπαθούσε να σου εξηγήσει ακριβώς το ίδιο. Δεν νομίζω πως εγώ έχω την υπομονή/ανοχή/τρόπους του Λευτέρη.
Ούτε εγώ. Και φράσεις τύπου "θάβουν οι τιποτάδες" τις κατατάσσω στις χοντράδες.
Διαβάζω το forum εδώ και (σχεδόν) 7 χρόνια. Και πάνω κάτω ξέρω πως γράφει ο Παύλος, ξέρω πως γράφει ο Λευτέρης, ο Δημήτρης κτλ κτλ κτλ.Quote:
Δε ξέρω επίσης τι κατάλαβαν οι υπόλοιποι διαχειριστές και πως το ελαβες εσύ, ξέρω όμως τέσσερις απλούς χρήστες που δε το πήραν έτσι στα σίγουρα. Δηλαδή και οι τέσσερις είμαστε εντελώς άσχετοι έτσι?
Ε συγγνώμη ρε παιδιά, το "χαχαχα νια νια, καλά να πάθει ο Λευτέρης και τον μάλωσε η δασκάλα" δεν μου κολλάει στο "προφίλ" του Τάσου, πως να το κάνουμε τώρα! "Ευχαριστώ που δεν το περάσατε στο ντούκου" μου έκανε αλλά όπως είπα και πιο πάνω, μιλάω για εμένα και ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.
Διαβαζεις χρονια το φορουμ, ενω ταυτοχρονα δηλωνεις οτι ο λογος για τον οποιο δεν γραφεις συχνα ειναι επειδη συζητησεις για μηχανακια καταντανε να μετατρεπονται σε συρραξη, επειδη καθως γραφεις κυριαρχει η ανωριμοτητα και κατα αυτον τον τροπο δεν ειναι δυνατον να γινει ενηλικη κουβεντα.
Και την ιδια στιγμη, βγαινεις και χαρακτηριζεις το φορουμ/συντακτικη ομαδα αυτου "Γκετο και δικτατορια των κομπλεξικων και ημιμαθων"...
Τα λογια ειναι περιττα και αν δεν βλεπεις το ποσο φασκεις και αντιφασκεις απο την μια σου προταση στην αλλη και το ποσο διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα λεγοντας οτι εδω μεσα το εχουμε κανει γκετο, φαση μοιραζουμε τα μπαν σα τα στραγαλια, ειμαστε κομπλεξικοι και απροσωποι στο στυλ GAF δηλαδη κατι τετοιο, τοτε συγνωμη αλλα μαλλον δεν διαφερεις και πολυ απο την κομπλεξικη και ανωριμη δικτατορικη μαζα που καταλογιζεις...
Εμπειρος και υγιης διαλογος πρεπει να γινεται με σωστο υφος και ηθος. Ενηλικη κουβεντα δεν σημαινει απαραιτητα γραφω οπως γουσταρω με οτι υφος γουσταρω και θα το σεβαστει ο καθενας. Ο καθενας μπορει να εχει τα πιστευω του, ο καθενας μπορει να νιωθει οτι οι κανονισμοι δεν τον αφηνουν να εκφραστει οπως επιθυμει. Και ειναι δικαιωμα του να παραβει τους κανονισμους και να συμπεριφερθει εναντια στους κανονες του φορουμ. Κι εγω το εχω κανει. Ταυτοχρονα ομως, αντιλαμβανομαι οτι το οποιο μου ξεσπασμα ενδεικνυται να εχει τις αναλογες συνεπειες...
Πιο παιδικη συζητηση για ενα μπαν δεν εχω ξαναδει να γινεται ποτε. Ολο αυτο το δραμα δεν κανει τιποτα παραπανω παρα να ερχεται σε αντιθεση με το ολο concept της "εμπειριας" και της "ωριμοτητας"¨.
Οπως ο Αχιλλεας εγραψε σε προηγουμενο ποστ:
Quote:
-"Κυρία ο Λευτέρης με είπε χαζό"
-"Λευτέρη μια εβδομάδα τιμωρία στη γωνία και εκατό φορές θα γράψεις τη φράση "Δε θα ξαναπώ το συμμαθητή μου χαζό".
-"Παρτα Λευτέρη, ρουφα το αυγό σου στη τιμωρία τώρα. Ευχαριστώ κυρία."
Καπως ετσι μπορει καποιος να πει:
- " Κυρια εκαναν μπαν τον Λευτερη απο το φορουμ"
- " Κομπλεξικοι ημιμαθεις απο γκετο παιδι μου τι περιμενες, χρονια τωρα ετσι δεν κανουν??
- " Παρτε τα κομπλεξικοι ολοι σας!"
Και οπως ειπε στη συνεχεια ο Αχιλλεας:
Grow the fuck up.
Εγώ πάντως τον Μπογδάνο τον πάω γιατί έλεγε με έναν όχι Χατζηνικολίστικο τρόπο τις ειδήσεις.:banplease:
Η διαστρέβλωση νοημάτων και κειμένων είναι αυτό που οδηγεί στις παρεξηγήσεις. Ευχαριστώ πολύ για την ευχή και αντεύχομαι. Είμαι αρκετά μεγάλος και ώριμος όμως ώστε να έχω το θάρρος και το θράσος της άποψης μου και όταν λέω κάτι είναι αυτό ακριβώς που λέω. Δεν χρειάζομαι την ανάλυση σου για να μου πεις αν αντιφάσκω, διότι τα είπα απλά και σταράτα, αν μπερδεύτηκες ζητάω συγγνώμη. Επίσης είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω την ανάγκη να χαϊδέψω τον εγωισμό κανενός.
Παρεμπίπτοντος αυτό που κάνεις είναι ο ορισμός της διαστρέβλωσης και η πάγια τακτική κάποιου που αδυνατεί να αντικρούσει τα λόγια κάποιου. Απλά αλλάζεις το νόημα. Κάπως έτσι:
Περίεργο που δεν έγραψα τίποτα από όλα αυτά και πως όλα αυτά είναι απλά η ερμηνεία που δίνεις στα λεγόμενα μου για να δικαιολογήσεις το λογύδριο που έγραψες.
Ποτέ δεν ξέρεις.
Βλεπω πως το φορουμ εχει διχαστει στα δυο, σαν την νεα ταινια Star Wars (αλλο ποσταρισμα για φλειμ ε Mιχαλη-Παυλο-Βαλ για ξεκινατε :P). Η αληθεια ειναι πως ηταν ενας εσκεμμενος διαδυκτιακος καυγας μεταξυ εμενα και του ΛΕ για να παρει το φορουμ τα πανω του και να επιστρεψουν πισω οι Νικον και Tonybsg.