Originally Posted by
Lefteris_X
Καλά χαζός είσαι παιδάκι μου;
Είπα ότι έκανα κάτι πρωτοποριακό; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ;
Περιγράφω μια αστεία κατάσταση.
Αν εσένα δεν σου φαίνεται αστεία, οκ, κανένα πρόβλημα.
Επειδή όμως δεν σου φάνηκε α) βρήκες ευκαιρία να εστιάσεις εκεί που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, β) μετά εστίασες ότι δήθεν επαίρομαι για το θεόμουνο σε παραλία (όχι βέβαια, όπως όλοι κλάνουμε, έτσι και όλοι έχουμε κάνει σεξ σε παραλία), γ) συνεχίζεις να είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός θέματος.
Για τα α+β+γ σου λέω "περαστικά", διότι όσο κι αν προσπαθώ, είναι λες και μιλάω με τοίχο.
Σε παρακαλώ, κάνε κουβέντα με τους ομοιδεάτες σου (εμφανείς ποιοι είναι) διότι αν δεν το έχεις καταλάβει, όσο ζω και συναναστρέφομαι στην "ακριβή" (τόσο πνευματικά όσο και υλικά) κοινωνία, άλλο τόσο ζω στην ντρούμπα. Κοινώς, έχω μεγάλη αλητεία μέσα μου. Εκεί διαφέρουμε έτη φωτός και δεν θα το καταλάβεις ποτέ (ούτε κι οι ομοιδεάτες, τους οποίους έχω γνωρίσει).
Και όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση. (άτσα, πολίτικαλ κορρεκτ κι εγώ)
ΥΓ: Η ντρούμπα δεν υφίσταται εδώ και δεκαετίες, είναι σχήμα λόγου. Αλλά δεν έχω καμία σχέση με τα "καλά παιδάκια". Στα λέω γιατί δεν με έχεις γνωρίσει. Καλές οι τεχνολογικές γνώσεις, οκ και οι σπουδές, οκ και οι αρχές, αλλά ποτέ μου δεν ήμουν "μονόπατος", δηλαδή αυτά είμαι και μέχρι εκεί. Και νύχτα έχω δουλέψει (όχι απλώς να βάζω τραγουδάκια mp3, αλλά από barman έως πόρτα αλλά και dj Technics MK II), και άπειρα drugs έχω πάρει (εκτός από βελόνες) και γυναίκες αβέρτα μέχρι και σήμερα και φάπες τρελές έχω ρίξει (και έχω φάει βέβαια), και αυτόφωρα έχω πάει και κόντρες έκανα και στοιχήματα και νταραβέρια. Αν δεν έχεις ζήσει στο παραμικρό όλα αυτά, δεν μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που σκέπτομαι και πράττω, όπως άλλωστε δεν μπορούν και τα παιδιά που έχω γνωρίσει. Ξαναλέω, δεν επαίρομαι (άλλωστε δεν υπάρχει κάτι για να παινευτώ), απλώς σου περιγράφω γιατί δεν πρόκεται να συνεννοηθούμε ποτέ. Έχουμε άλλο χιούμορ, άλλα χόμπυ, άλλες ασχολίες, άλλες παραστάσεις ζωής ΕΝΤΕΛΩΣ.