Πάντως προσωπικά περισσότερο εμπιστεύομαι το franchise υπό τον Kevin Feige (ναι οκ, με ψιλοπροβλεπόμενα καλούπια) παρά τους τύπους που φτιάξαν το Apocalypse και το Last Stand (το First Class ήταν καλό βέβαια)
Πάντως προσωπικά περισσότερο εμπιστεύομαι το franchise υπό τον Kevin Feige (ναι οκ, με ψιλοπροβλεπόμενα καλούπια) παρά τους τύπους που φτιάξαν το Apocalypse και το Last Stand (το First Class ήταν καλό βέβαια)
:a010bg:
Δεν το ξερα αυτο. Ελπιζω μετα το τελος του Infinity war...
Τony γενικα για τα δικα μου γουστα το franchise πριν αλλα και μετα το soft reboot εχει θετικο προσημο. Με καποιες παραφωνιες εννοειται (Last stand, days of future past κτλ) αλλα σε γενικες γραμμες εχουν βγει καλες ταινιες.
Μα ναι, δεν προλαβαίνουν κιόλας.
Quote:
Once approved by all international regulators, the acquisition is estimated to be completed in the first half of 2019 and will form a new holding company, which will keep The Walt Disney Company name.
Το Avengers έχει γυριστεί ήδη (τώρα τον Σεπτέμβριο μόνο ξεκίνησαν κάποια reshoots). Για εμένα άντε να δείξουν κανένα teaser σε μια απ΄οτις επόμενες ταινίες του MCU (ακόμα και αυτό βέβαια ίσως είναι teaser τύπου Thanos στο 1o Avengers). Έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Τι να πω βρε παιδιά. Το προσωπικό γούστο τελικά είναι μεγάλη υπόθεση.
Διότι για εμένα το Apocalypse ήταν σκέτη βαρεμάρα = πολύ σεντιμεντάλ σε βαθμό αηδίας.
Το δε 1st Class κάπως τρωγόταν (όχι ιδιαίτερα γιατί μου φαινόταν σαν χαζούλικη teen movie), ενώ το Days of future past ήταν ένας αχταρμάς που σε σημεία μου άρεσε (περί το 10% ), ενώ όλα τα υπόλοιπα (90% ) μου ήταν απλώς "βατά".
Σε γενικές γραμμές τα X-Men έτσι όπως έχουν υλοποιηθεί, από το πρώτο του 2000, δεν ήταν του γούστου μου, γιατί τους γ@μησαν το σπίτι στις αλλαγές. (storylines, origins και το κυριότερο: κουστούμια)
Για μένα το X2 είναι το καλύτερο X-Men, αν και έχω καιρό να το δω να πω την αλήθεια.
Ναι μωρέ εντάξει, απλά ήλπιζα για κάτι καλύτερο μετά το First Class ενώ ισχύει "κάθε πέρυσι και καλύτερα" (First Class>Days of Future Past>Apocalypse)
Εγώ όλα τα βλέπω βέβαια και καλά περνάω μην παρεξηγηθώ :a055:
Ant-Man and the Wasp στα γνωστά μέρη.
Ghostland
Εξαιρετικη. Απο την αρχη μεχρι το τελος σε κραταει στην τσιτα. Δυνατες σκηνες σιγουρα δεν ειναι για ολους. Οι ηθοποιοι ολοι επαιξαν παρα πολυ καλα. 8/10
Skyscraper
Σιγουρα ειχε ολα τα κλισε του κοσμου σιγουρα δεν περιμενεις να δεις κατι σοβαρο αλλα δεν φτιαχτηκε για αυτο. Τρομερα εφε ο Johnson ιδανικος στο ρολο και σιγουρα περνας 1.30 ωρα μαζι με ποπ κορν ευχαριστα. Τρομερη εικονα τρομερος ηχος πολυ καλα εφε. 6.5/10
World's Greatest Dad
Το πρωτο μισο ειναι τρομερα καφρικο. Το επομενο μισο ομως εξελίσσεται σε κατι που το βλεπουμε πολλες φορες και στην πραγματικη ζωη. Ο Williams αξιαγαπητος οπως παντα σε ρολο που δεν περιμενα να παιξει και το τελος κλεινει οπως πρεπει. 7/10
Soul Plane
http://www.impawards.com/2004/posters/soul_plane.jpg
https://www.imdb.com/title/tt0367085/?ref_=nv_sr_1
Βλεπετε μονο με φιλους για λιωσιμο στο γελιο. Σαν ταινια προφανως ειναι αισχρη αλλα εχουμε vergara και 2 3 ακομα υπαρξεις που προσφερουν θεαμα και hart snoop dogg που προσφερουν πολυ γελιο. Καφρικη οσο δεν παει και κορυφαιες ατακες. 5/10
https://m.media-amazon.com/images/M/...7,1000_AL_.jpg
Documentary. Πολύ υψηλές βαθμολογίες στα σχετικά sites.Quote:
Soviet and Russian security services use the term "active measures" for the actions of political warfare to influence the course of world events, in addition to collecting intelligence and producing "politically correct" assessment of it.
https://www.youtube.com/watch?v=cLD6jroVA38
Δείχνει πως σκέφτεται και λειτουργεί ο Putin στη προσπάθεια του να νικήσει τη Δύση. Ξεκινάει από παλιά, δείχνει για Γεωργία και Ουκρανία κάποια πράγματα, ενώ πλαισιώνει τα πάντα γύρω από την εκλογή του Trump. Το προσεγγίζει από πολλές πλευρές και έχει αρκετές λεπτομέρειες.
Το προτείνω σε όλους.
Scarlett Johansson Lands $15 Million Payday for Black Widow Movie
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι προχωρούσε η stand-alone ταινία. Παλιά μου φαινόταν αδιάφορη σαν ιδέα αλλά με τα χρόνια ξεκίνησε να με ιντριγκάρει η ιδέα.
Fox Will Be Ready to Close Disney Deal Jan. 1, Says Peter Rice
Εμένα πάντως παραμένει αδιάφορη, όπως και η Captain Marvel.
Θέλω να δω τι σκατά θα κάνει η Marvel/Disney μετά το Avengers 4, όπου οι μεγάλοι/big guns/γνωστοί στο ευρύ κοινό υπερήρωες δεν θα υπάρχουν.
Σόρρυ, αλλά ο απλός κόσμος ξέρει Captain America, Iron Man, Spider-Man.
Κάτι περί Krull, F4, Doctor Doom και λοιπές space-cosmic καταστάσεις......δεν ελκύουν.
Θα κάνει ό,τι έκανε και με τους ήρωες που αναφέρεις, πλην Spider-Man (ο μόνος γνωστός πριν τις ταινίες του MCU και αυτό λόγω κινουμένων σχεδίων και Raimi). Άσε που ήδη κάνουν επιτυχία, π.χ. Black Panther.
edit: Αυτό που λες θα μπορούσε να συμβεί με τον Captain America, όχι όμως με άλλους όπως Iron-Man και Thor (ο πρώτος λόγω Robert Downey Jr. που είναι φοβερός στον ρόλο και λόγω του ότι υπάρχει η Shuri για να φτιάχνει εξοπλισμό, ο δεύτερος λόγω του ότι δεν έχει κάποιον που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, όπως έχει ο Captain America ας πούμε).
Οι X-Men θα μπορούσαν να ήταν κρυμμένοι τόσο καιρό σεναριακά και να αποφασίσουν να εμφανιστούν ή να ενδιαφερθεί περισσότερο ο κόσμος για αυτούς στην Phase 4.
Στα κόμικ, όχι δεν άλλαξαν. Ούτε ο Σπάιντι, ούτε ο Κάπτεν.
Μάλιστα, μια εποχή που είχε φύγει ο σούπερ-ορός από τον Ρότζερς και έγινε παππούς, ανέλαβε τον ρόλο του Κάπτεν ο (επανενταγμένος στη κοινωνία) Μπάκυ.
Το κόμικ πήγε άπατο και κακήν κακώς επανέφεραν τον Ρότζερς, νέο, σούπερ-ντούπερ και πολύ, μα πάρα πολύ, "φιλόσοφο".
Ο δε Σπάιντι διένυσε 1 χρόνο όπου είχε μπει στο σώμα του η νοημοσύνη του Δρ. Οκτάπους και επειδή ήταν πιο μοχθηρός λεγόταν "The Superior Spider-Man".
Ψιλο-άπατο κι αυτό, οπότε επιστρέψαμε στη κανονικότητα: Πήτερ Πάρκερ = Σπάιντερ-Μαν.
Traffik
https://i.ytimg.com/vi/av-tJhXp8a0/maxresdefault.jpg
https://www.imdb.com/title/tt5670152/?ref_=nv_sr_1
Μια ταινια που ξεκιναει με το θεμα που θελει να ασχοληθει το γυρναει σε κατι τελειως διαφορετικο και προς το τελος μπαινει σε αυτο που θελει να δειξει. Αληθινα γεγονοτα που αντιπροσωπεύουν ενα μικρος μερος στον πραγματικο βουρκο που ζουμε σε αυτο τον κοσμο. Στο τελος γραφει καποια στατιστικα με το ολο θεμα και πραγματικα ειναι πολυ λυπηρο σε τι σκατοκοσμο ζουμε και τι ανθρωποι υπαρχουν. 7/10
The Incredibles
Μια τοσο καλη ταινια κινουμενων σχεδιων και δεν την ειχα δει. Εξαιρετικη με πολυ καλα εφε για τα δεδομενα του 2004 και κλασικη ταινια pixar με συναισθημα ποιοτικο γελιο και αρκετη δραση οταν πρεπει. Παμε κατευθειαν για το 2 τωρα που κυκλοφορησε αυτες τις μερες.8/10
Time Trap
https://i.postimg.cc/3RzfZxrQ/TIME-T...Banner-V06.jpg
https://www.imdb.com/title/tt4815122/?ref_=nv_sr_1
Ενα sci-fi διαμαντακι που μπορει να μην περνει βραβειο ηθοποιων αλλα καταφερνει να κρατησει αμειωτο το ενδιαφερον καθολη τη διαρκεια και να λετε wtf συμβαινει τωρα. Μου θυμισε λιγο το υπεροχο the time machine του 1960. Σιγουρα μια ταινια οχι γνωστη στον κοσμο που θα προτεινα να την δειτε. 7.5/10
Shutter[2004]
Μια απο τις πιο τρομακτικες ταινιες που εχω δει. Απο την αρχη μεχρι το τελος σε κραταει στην τσιτα εχει ενα πολυ καλο σεναριο και σιγουρα το καλυτερο τελος σε θριλερ. Ταϊλανδεζικο διαμαντακι. 8.5/10
The house that Jack built
Ισως η πιο σκληρή σε σκηνές από τις προηγουμενες του Τρίερ,αλλά ο άνθρωπος ξέρει να κάνει κινηματογράφο όπως λίγοι.
Τρομερή αισθητική.Ιδιως ανάμεσα στα κεφάλαια με αφήγηση και χρήση της μουσικής αντίστοιχο του Nymphomaniac.
Επίσης τυπαρα ο Ματ Ντίλον,σε ρόλο που του πάει φοβερά.
Ειδα και εγω την ταινια την Κυριακη, να πω την αληθεια δεν μου αρεσε παρα πολυ. Απο οτι καταλαβα αποτελει ενα προσωπικο κατηγορω του ιδιου σε οσα τον εχουν κρινει κατα καιρους -> μισογυνης, ρατσιστης, φιλος του ναζισμου κλπ καθως και μια προσωπικη διαδρομη των ταινιων του? μαλλον καθε φονος αντιπροσωπευει και μια προηγουμενη του ταινια. Το μαυρο χιουμορ υπαρχει, τα μηνυματα ειναι δυνατα αλλα πιστευω πως δεν υπαρχει συνοχη μεταξυ των σκηνων. Ενω μιλαμε για καποιες εκπληκτικες σεκανς, μεταξυ τους δεν συνδεονται και ειδικα το πρωτο μερος ειναι αρκετα φλυαρο. Η βια δεν πειραζει καθολου, περισσοτερο καρτουνιστικη φαινεται παρα αληθινη.
Το φιναλε ενταξει ειναι επικο και οι ερμηνεις/διαλογοι ειναι εκει. Σιγουρα καλυτερο απο το νυμφομανιακ.
^^ Δεν ξερω. Εγω τον βρισκω προκλητικο σε ανουσιο βαθμο στις ταινιες του. Δεν ξερω αν ειναι βιτσιο του να προκαλει στον υπερθετικο βαθμο ή τα εχει βαλει με ολους, αλλα γενικα η υπερβολη στα παντα με χαλαει, οποτε πλεον απεχω απο τις δημιουργιες του.