Πρεπει να παρεις ενα τυχαιο οχημα και να το κρυψεις εκτος δρομου. πχ παρκινγκ,σοκακι κτλ
Μετα πρεπει να παρεις τηλεφωνο τον lester λογικα και να πατησεις την επιλογη getaway car.
Printable View
Μακάρι.. Το Vice City το είχα λιώσει.. Ηξερα κάθε δρόμο σαν την παλάμη μου.. Μετά το San Andreas τρελό λιώσιμο και ήρθε το GTA IV να κάνει πισωγύρισμα.. Εκεί ήταν που ψιλοξενέρωσα.. Περα απο τον τεχνικό τομέα που ήταν όντως τρομερός το παιχνίδι είχε τα μισά απο τα υπόλοιπα.. Ουτε εξοχη, ουτε αεροπλανα, και ένα συνεχόμενο αστικό περιβάλον..
Μ'αυτά που ακούω για το V δεν μπορώ να περιμένω να παραλάβω!!! Αντε ρε ταχυδρόμε!
Λοιπόν.... Αυτήν την στιγμη δεν ειμαι σε αποστολή. Κάθε φορα που κάνω load το παιχνιδι, με ξεκινά σε διαφορετικό σημείο του χάρτη και ο χαρακτήρας μου εχει διαφορετικά ρούχα!!!!!!!!! Το έκανα 4 φορές πριν λίγο και όλες συνέβη το ίδιο!!!!!! Ειναι φυσιολογικό αυτο;;;;;;;;
Ρε συ... Χωρις πλακα τωρα. Αυτο θα επρεπε να γινεται;;;;; Για να δω τι θα κάνω το λέω....
όχι καθόλου. Όπως σου είπα σβήσε τα πάντα (install και saves), κράτα μόνο σε ένα στικ το save που θέλεις και ξανακάνε install από την αρχή.
Παίξε λίγο (κάνε βόλτες, άλλαξε ρούχα) για κανά 5λεπτο, μετά κάνε quit το παιχνίδι και βγες στην ΧΜΒ, όπου θα αντιγράψεις από το στικ το save σου, και λογικά θα σου πει ότι θα κάνει overwrite το υφιστάμενο που έχει στο σκληρό (του 5λέπτου δηλαδή).
Φόρτωσε ξανά το παιχνίδι και δες αν φόρτωσε το save σου, που μετέφερες από το στικ.
Αν δεν "πιάσει" και αυτό, τότε χέσε μέσα, ανακαλύψαμε bug - στην περίπτωση του Παύλου! Φτου ατυχία ρε γμτ! 1η επαφή με τον τίτλο, και τρως ξενέρα.]
ΥΓ: άμα ακούσεις και καμιά φωνή γιαγιάς από το GTA V να σου λέει "γιατί με άφησες Ντίμη; γιατί με ξέχασες παιδί μου; ", ειλικρινά πάρε τον Μέριν ένα τηλ, και σήκω φύγε από το σπίτι. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αν κατουρηθείς το βράδυ πάνω σου, την ώρα που θα υπνοβατείς και θα ξεστομίζεις ατάκα "you are all going to die". Jesus Christ Compels you!
Παύλο στο internet το αναφέρουν πάρα πολλοι αυτό! Οτι αν αφήσουν το παιχνίδι κάποιες ώρες και κανουν load βρίσκουν τους χαρακτήρες με άλλα ρούχα και σε άλλη τοποθεσία..
Εδώ στο Forum δεν γίνεται σε κανέναν άλλον? Μήπως είναι για να σου δώσει την εντύπωση οτι η ζωή τους συνεχίζεται και οταν δεν παίζεις?
Εχω διαβασει για προβληματα με το quick save του παιχνιδιου παντως. Οχι κατι διαδεδομενο αλλα υπαρχει και φαινεται οτι σου ετυχε και εσενα:(
Παιδιά, σας το ειπα απο την αρχη οτι κάτι δεν παει καλα με τα saves μου. Με ξεκίνησε δυο φορές απο άσχετη περιοχή και με μια λιγότερη αποστολή. Ρε γμτ....
Εχει βρει κανεις σας κάποιο link με το πρόβλημα που αναφέρω;;;;
Oτι ειχα βρει ηταν για corrupted το quick save , δεν μπορουσαν καν να παιξουν δηλαδη , αρα απλα εσβηναν το save τους. Για εσενα δεν ξερω. Δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο Λευτερης.
Links πολλά.. Αλλα κανείς δεν δίνει λύση. Ολοι λένε τους ενοχλεί αλλα μάλλον είναι κατι που γίνεται εσκεμένα απο το παιχνίδι.. Μου φαίνεται περίεργο που το αναφέρουν τόσοι πολλοί αλλα εδώ είσαι ο πρώτος.. Μήπως απλά τα άλλα παιδιά δεν τα ενοχλεί τόσο και δεν το παρατήρησαν?
http://gtaforums.com/topic/594520-do...nging-clothes/
http://gtaforums.com/topic/594204-lo...erent-clothes/
http://gtaforums.com/topic/596280-wh...nging-clothes/
Ετσι οπως τα λες ειναι και για μενα τα GTA.
Σημερα μετα απο καμια δεκαρια ωρες παιχνιδιου εκει που εκανα βολτες μες στην βροχη(btw ποσο απιστευτη βροχη εχουν κανει?!) μου ηρθε αυτο το feeling που ειχα οταν ελιωνα με το Vice City και με το San Andreas...
Πλεον κανω και πιο συχνα αποστολες.Μα τι αποστολαρες εχουν κανει ρε παιδια?Τα παντα εχουνε βαλει μεσα και ειμαι ακομα στο 20%...
EDIT για τα ρουχα που λετε δεν εχει να κανει με το Save νομιζω.Απλα αν εχεις καιρο να χρησιμοποιησεις ενα χαρακτηρα αυτος συνεχιζει τη "ζωη" του και φυσιολογικα αλλαζει ρουχα
Tέτοια λέγε μου Σταύρο!! Μου είχε λείψει αυτή η ποικιλία.. Να πηγαίνω απο την παραλία στο βουνό όποτε θέλω.. Στο IV ήταν μόνο μια μουντή πολη, χωρίς κάτι ιδιαίτερο..
Αντε να δούμε!!
αυτο ακριβως που λεει ο φωτης...το 4 ηταν μια βρωμο γκριζα πολη...
μαλλον τη δευτερα θα το παρω και γω...
Μαλλον ετσι.. Αν δεν κανω λαθος αλλαζουν κ ρουχα ακομα κ οταν αλλαξεις χαρακτηρα in-game κ μετα πας ξανα στον προηγουμενο
Ναι, εχει μια λογική αυτο.
ετσι ειναι παιδες, οι χαρακτηρες συνεχιζουν τη ζωη τους οταν δεν τους χρησιμοποιεις. εχω δει τρελα σκηνικα με τον Trevor την στιγμη που αλλαζω σε αυτον! εχοντας τερματισει το παιχνιδι, να πω οτι manual save εκανα 3 φορες ολες κι ολες και quick save μια για να δω τι κανει. μια χαρα δουλευει το autosave του παιχνιδιου.