Σημερα μου ηρθε το μπλουζακι που παρηγγειλα απο το amazon...
Για καποιο λογο οποτε παραγγελνω κατι μεσω ιντερνετ αργουν να μου το στειλουν και με τρωνε οι αμφιβολιες...
Printable View
Σημερα μου ηρθε το μπλουζακι που παρηγγειλα απο το amazon...
Για καποιο λογο οποτε παραγγελνω κατι μεσω ιντερνετ αργουν να μου το στειλουν και με τρωνε οι αμφιβολιες...
Είναι ίσως από τα πιο «κρυφά» μυστικά των ανδρών σε όλες τις περιόδους και εποχές. Όλοι το ξέρουν, ελάχιστοι το λένε και το παραδέχονται. Τι εξυπηρετεί όμως ο αυνανισμός και ποια τα οφέλη του;
Σίγουρα πλέον που βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, κανείς δεν κατηγορεί τον αυνανισμό για την τύφλωση, ούτε και για την καταδίκη στο πυρ το εξώτερον... Μην έχετε τύψεις, ο αυνανισμός είναι υγεία, και κάνει και καλό πολύ όπως θα δούμε παρακάτω.
Και πιο συγκεκριμένα, η διαχρονική αυτή συνήθεια έχει έξι γνωστά μέχρι στιγμής οφέλη.
Ανακουφίζει από το άγχος
Πολλοί άνδρες έχουν να το δηλώνουν πως μένοντας λίγη ώρα μόνοι τους, ο αυνανισμός τους βοηθά να ανακουφίζονται από τα βάρη της ημέρας και ό,τι τους αγχώνει. Με απλά λόγια ο αυνανισμός βάζει το μυαλό να «δουλέψει». Κινητοποιεί την φαντασία, τα θέλω, τους στόχους, που με τον οργασμό βαράνε κόκκινο! Οι ενδορφίνες κατακλύζουν τον εγκέφαλο, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.
Καρκίνος του προστάτη. Ο αυνανισμός ως ασπίδα
Χρόνια τώρα είναι που οι ιατροί τονίζουν πως ο άνδρας θα έπρεπε να έχει σεξουαλικές επαφές περίπου τρεις την εβδομάδα, και αυτό γιατί έτσι μειώνονται οι κίνδυνοι για εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Τα «υδραυλικά» δουλεύουν, και αναζωογονούνται, με αποτέλεσμα πολλοί που ξεπερνούν τα 40 να μην φοβούνται και τόσο για τον προστάτη τους. Εάν δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, τότε πολύ απλά χαλάρωσε, κλείσε τα μάτια, σκέψου αυτά που θέλεις και αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.
Βελτιώνει τις επιδόσεις και την αντοχή στο σεξ
Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι κάτι που ταλαιπωρεί και ενοχλεί άνδρες και γυναίκες. Ο άνδρας θέλοντας να έρθει σε επαφή με την γυναίκα όσο το δυνατόν γρηγορότερα,σαγηνεύεται με αποτέλεσμα να τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από το προσδοκώμενο. Εδώ βέβαια οι απόψεις διίστανται, καθώς πολλοί ιατροί θεωρούν πως δεν θα έπρεπε οι άνδρες να χρησιμοποιούν τον αυνανισμό πριν από το σεξ για να ανεβάσουν την αντοχή τους. Ωστόσο στην πράξη, εγγυημένα μπορεί όχι μόνο να ανεβάσει την αντοχή, αλλά και να χαλαρώσει και τον άνδρα από τις σκέψεις του με αποτέλεσμα να αποδώσει καλύτερα.
Ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης
Πώς μπορούσε ο αυνανισμός να μην έχει κάποια άμεση σχέση με την τεστοστερόνη του άνδρα; Μπορεί να την χρησιμοποιούν πολλοί άνδρες την λέξη αυτή, όμως λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως η τεστοστερόνη έχει άμεση σχέση με την αύξηση της μυϊκής μάζας.
Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
Κατά την εκσπερμάτιση, απελευθερώνονται μικρές ποσότητες μιας ορμόνης που λέγεται «κορτιζόλη». Κι ενώ μεγάλη συγκέντρωση κορτιζόλης στον οργανισμό έχει συνδεθεί με υψηλά επίπεδα άγχους, οι χαμηλές τιμές της βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Είναι το πιο ασφαλές... σεξ που υπάρχει
Όσο και η αποχή να έχει επηρεάσει την σκέψη ενός άνδρα δεν θα έπρεπε το πάθος να τον οδηγήσει σε ένα γρήγορο σεξ χωρίς προφυλάξεις μόλις του δοθεί η ευκαιρία. Αντί να κάνεις κάτι που μπορεί για πολλούς λόγους να μετανοιώσεις στην υπόλοιπή σου ζωή, ένας αυνανισμός μπορεί αν όχι να ικανοποιήσει την σεξουαλική σου ορμή, αλλά να σε κάνει να σκεφτείς πιο καθαρά.
http://www.iefimerida.gr/news/45479/...BC%CE%BF%CF%8D
3D ΧΩΡΙΣ ΓYΑΛΙΑ - ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ [3D WITHOUT GLASSES - EASTER IN CORFU]
Οκ, ισως οχι το καλυτερο θεμα για 3D, αλλα δουλευει και εχει τη φαση του.
Γενικα λειτουργει οπως τα στερεογραμματα. Αρχικα θελει λιγο προσπαθεια για να επιτευχθει η τρισδιαστατη απεικονιση, αλλα μολις το καταφερει κανεις για πρωτη φορα, το κανει ευκολα μετα.
Μετά τα οφέλη του αυνανισμού για τα οποία μας ενημέρωσε ενδελεχώς ο φίλος Παύλος (χεχε!), ας περάσουμε στις ευεργετικές ιδιότητες της μπύρας!
Αποκτάς πιο ανθεκτικά οστά
Η μπύρα περιέχει μεγάλες ποσότητες σιλικόνης που συνδέεται με την υγεία των οστών. Σε έρευνα μάλιστα που έγινε το 2009 από το Tufts University βρέθηκε ότι οι ηλικιωμένοι άντρες και γυναίκες που έπιναν ένα ή δυο ποτήρια μπύρα την ημέρα είχαν μεγαλύτερη πυκνότητα οστών
Πιο δυνατή καρδιά
Μια ανάλυση που έγινε το 2011 σε 16 προηγούμενες έρευνες που περιελάμβαναν περισσότερους από 200.000 ανθρώπους, υπό τη διεύθυνση του ιταλικού ινστιτούτου έρευνας Fondazion di Ricerca e Cura βρήκε ότι ο κίνδυνος καρδιακών παθήσεων μειώθηκε κατά 31% σε όσους έπιναν ένα ή δυο ποτήρια μπύρα την ημέρα, αφού αυξάνουν την HDL, τη λεγόμενη «καλή» χοληστερόλη.
Πιο υγιή νεφρά
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Φινλανδία βρήκε ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά, η μπύρα μείωνε τον κίνδυνο ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά σε ποσοστό 40%. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι επειδή η μπύρα περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού βοηθά τα νεφρά να λειτουργούν καλύτερα.
Καλύτερη διανοητική υγεία
Μια μπύρα την ημέρα μπορεί να κρατάει μακριά τη νόσο Αλτσχάιμερ ή άλλες μορφές άνοιας, λένε οι επιστήμονες. Έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 11.000 ηλικιωμένες γυναίκες κατέληξε ότι όσοι έπιναν ένα ποτήρι μπύρα την ημέρα είχαν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν παθήσεις σε σχέση με όσους δεν έπιναν κατά 20%.
Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου
Πορτογαλέζικη έρευνα βρήκε ότι η μπριζόλα που είναι μαριναρισμένη σε μπύρα μειώνει κατά 70% τις καρκινογόνες ουσίες (HCAs) που παράγονται όταν τηγανίζεται το κρέας. Οι ερευνητές επίσης βρήκαν ότι η μπύρα περιέχει τα ίδια περίπου επίπεδα αντιοξειδωτικών με το κρασί, με τη διαφορά ότι είναι διαφορετικές.
Αυξάνει τα επίπεδα των βιταμινών
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Δανία από το TNO Nutrition and Food Research Institute βρήκε ότι όσοι έπιναν μπύρα είχαν 30% υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης Β6 στο αίμα τους, διπλάσια δηλαδή από όσους προτιμούν το κρασί. Η μπύρα επίσης περιέχει Β12 και φολικό οξύ.
Προστατεύει από το εγκεφαλικό επεισόδιο
Ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Harvard ανακάλυψαν ότι οι μέτριες ποσότητες αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένης της μπύρας, εμποδίζουν τη δημιουργία θρομβώσεων που μπλοκάρουν τη ροή του αίματος στην καρδιά, το λαιμό και τον εγκέφαλο και μπορεί να προκαλέσουν ισχαιμικό επεισόδιο.
Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη
Έρευνα του Harvard που έγινε σε 38.000 μεσήλικες άντρες βρήκε ότι όσοι έπιναν ένα με δυο ποτήρια μπύρα την ημέρα, μείωναν τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 κατά 25%. Σε ποσότητα όμως πάνω από δυο ποτήρια δεν βρέθηκαν ευεργετικά αποτελέσματα.
Μειώνει την πίεση του αίματος
Το κρασί κάνει καλό στην καρδιά σου, αλλά, σύμφωνα με έρευνα του Harvard, η μπύρα κάνει ακόμα μεγαλύτερο καλό. Η έρευνα έγινε σε 70.000 γυναίκες από 25 έως 40 ετών και κατέληξε ότι όσοι πίνουν με μέτρο μπύρα έχουν μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν αυξημένη πίεση.
Σου προσθέτει χρόνια ζωής
Όσοι πίνουν με μέτρο ζουν περισσότερο, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν 50 μελέτες του U.S. Department of Agriculture (USDA). Το USDA εκτιμά ότι οι… μέτριοι πότες διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο για παθήσεις που βρίσκονται στις πρώτες λίστες αιτιών θανάτου, όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις και διάφορα είδη καρκίνου.
Συμπέρασμα: Μ*****α+Μπύρα=WIN!:bang:
"Αγάπη μου από κάρβουνο και θειάφι
πώς σ' έχει αλλάξει έτσι ο καιρός
περνάνε πάνω μας τα τροχοφόρα
και γω μέσ' στην ομίχλη και τη μπόρα
κοιμάμαι στο πλευρό σου νηστικός."
Αντίο...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6v2L2UGZJAM&feature=related"]β–Ί Planet Earth: Amazing nature scenery (1080p HD) - YouTube[/ame]
^^ Καταπληκτικο ντοκυμαντερ εαν το εχει δει καποιος ολοκληρο.
Ενα βιντεο που εχει λαβει παρα πολλα θετικα αλλα και πολλα αρνητικα σχολια. Πολυ καλα τα λεει η Μουτσατσου.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y"]I am Hellene - YouTube[/ame]
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. (αν και δεν έχω αντίρρηση στην κίνηση της Μουτσάτσου)
οπότε ξέρουμε τι θα κάνουμε ε; βουρ για ΠΑΣΟΚ, ΝΔ....σωστά;
because we are ΜΑΛΑΚΕΣ.
Μονο που στο πρωτο δε μιλαει για αχρηστους πολιτικους, μιλαει για Eλληνισμο σε παγκοσμιο επιπεδο και για τα καποια καλα αυτης της χωρας και των Ελληνων. Το δευτερο μιλαει για τη μιζερια και την εξαθλιωση. Σωστα τα λεει αλλα και που το ακουνε καποιοι μονο για το χαβαλε να το λαμβανει καποιος υποψιν. Καποιοι ισως να θελουν να παραδεχτουμε το δευτερο. Εγω προσωπικα οχι δεν μπορω να το παραδεχτω, γιατι δεν προκειτε να σταματησει η κριση, δε θα αλλαξει κατι και μετα τις εκλογες, το ιδιο θα ειναι. Μαλλον ειναι στημενο το παιχνιδι ωστε να πρεπει να φαινονται αχρηστοι ολοι οι πολιτικοι, οχι πως δεν ειναι, αλλα πιο πολυ για να ερθουνε καποιοι αλλοι δηθεν και καλα να βαλουν την ταξη. parody εντελως ειναι το βιντεο και ομως το προτιμουν περισσοτερο οι ντοπιοι γιατι ετσι ειναι. Ειναι ομως καθαρα για προεκλογικη σκοπιμοτητα. Αληθεια τι τους νοιαζει τους ξενους αμα δεν εχεις να φας αφου δεν εχεις δουλεια ή αμα εχεις λαθρομεταναστες; πλακα με κανεις; Ας το ελεγε στα Ελληνικα, το ιδιο θα ηταν.
http://4.bp.blogspot.com/-dlvaCxioAF...Q6Y/s640/1.jpg
Δειτε τι υπεροχη φωτογραφια ειναι αυτη!!!!!!!! Την κοιταζω καμποσα λεπτα τωρα και δε τη βαριεμαι. Εδω φαινεται η ανιδιοτελης αγαπη των ζωων για τον ανθρωπο συντροφο τους και πως δε τα νοιαζει η κατασταση στην οποια αυτος εχει περιελθει. Αυτα ειναι παντα μαζι του μεχρι το τελος!!!!!!!! Απο τις συγκινητικοτερες φωτογραφιες που εχω δει τελευταια....
Δεν καταλαβαινω που συγκρουονται τα βιντεακια με τη Μουτσατσου και του παιδιου που ανεβασε το δικο του κλπ για να το εκλαβω ως απαντηση...Συμφωνω και με τα 2.Και ειναι και ωραια κοπελα η Μουτσατσου, τα ψιλοκαλυτερα, τα παντα ολα τονα ταλλο κλπ :P
Και έλεγα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BRI-A3vakVg"]I Am Canadian - YouTube[/ame]
Ελληνάρες που έχουν γνώμη για όλα αυτά που περνάει η Ελλάδα αλλά από απόσταση και έχοντας πάει μακριά τον κώλο τους.....ας γυρίσουν όλοι να μείνουν στην χώρα τους και να την βοηθήσουν όπως μπορούν και ας φτιάξουν μετά πιασάρικα βιντεάκια για να βγουν στον αφρό αλλά απ'ότι άκουσα η συγκεκριμένη είπε ότι δεν θα έρθει καν να ψηφίσει.
Kαι επειδή τα σοβαρά λέγονται με χιούμορ δείτε στο 12:30 το βίντεο από την χθεσινή συντέλεια.
http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65178
Εκανα μια συγκριση των δυο βιντεο σχολιαζοντας πιο πανω χωρις αυτο να σημαινει κατι. Το βιντεο της Μουτσατσου μιλαει με υπερηφανεια για την Ελλαδα! Τι σημαινει δεν μενει στην Ελλαδα, μηπως δεν ειναι Ελληνιδα; Ολα για την ψηφο πια. Αμα δεν εχουμε γνωμη πρωτα εμεις οι Ελληνες για εμας, ποιοι θα εχουν μονο οι ξενοι;
Δεν μένει στην Ελλάδα σημαίνει δεν τρώει το αγγούρι που τρώει ο Έλληνας που μένει στην Ελλάδα τα τελευταία 2+ χρόνια και ο οποίος για τον λόγο αυτό δεν έχει την δύναμη (δεν του την άφησαν καλύτερα) να κάνει τέτοια βιντεάκια που το μόνο που κάνουν είναι να μας λένε τα αυτονόητα με ύφος όμως Ρομπέν των φτωχών για να εντυπωσιάσει και να γίνει ήρωας αυτός που τα λέει.
Sorry αλλά σε εμένα τουλάχιστον φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
δεν ξέρω αν το είδατε / διαβάσατε / ακούσατε, αλλά η Μουτσάτσου δήλωσε ότι θέλει να γυρίσει Ελλάδα και ψάχνει τρόπο δραστηριοποίησης, καθώς δεν θέλει να επιστρέψει και να τα ξύνει.
όσο υπέρ είμαι στην Μουτσάτσου, άλλο τόσο υπέρ είμαι και για τον Σπύρο Μαλάκα.
Και οι δύο λένε αλήθειες. Αλλά σε παράλληλες γραμμές (κοινώς δεν τέμνονται πουθενά).
Για εμένα, καλά έκαναν και οι δύο αμφότεροι.
Και τέλος, ΠΟΤΕ δεν ισχυρίστηκε η Μουτσάτσου ότι ΔΕΝ πήρε την ιδέα απο τον Καναδό.
Ίσα - ίσα που είπε ότι της φάνηκε εξαιρετικός ο Καναδός και σκέφτηκε να το τροποποιήσει με τον δικό της τρόπο, για να εκφράσει αυτά που ήθελε. Nothing wrong with that. Δεν έφτιαξε ταινία η κοπέλα, ώστε να την κατακρίνουμε για copyright. Έλεος δηλαδή. Το βίντεό της είναι ένα μέσο έκφρασης. Όχι κουλτούρας (όπως το πνευματικό προϊόν, όπως ένα συγγραφικό έργο, ταινία, μουσική ---> αν έκλεβε κάτι τέτοιο, για να το παρουσιάσει ως δικό της έργο, τότε ναι, θα ήταν για κράξιμο).
Κάτι σα να λέμε, επειδή η Magnavox έβγαλε την πρώτη κονσόλα, η Atari δεν έπρεπε να βγάλει το Atari VCS;; γιατί επειδή στηρίζεται στην ίδια πλατφόρμα έκφρασης; (ψηφιακή διασκέδαση)