Οχι δεν βιωνεις κανενα placebo effect. Με iOS 6 τα 4/4S/iPad 2/3 πετάνε ειδικά στον safari/transitions/ανοιγμα εφαρμογών.
Apple creates an archetype
http://thenextweb.com/apple/2012/10/...tes-archetype/
Printable View
Οχι δεν βιωνεις κανενα placebo effect. Με iOS 6 τα 4/4S/iPad 2/3 πετάνε ειδικά στον safari/transitions/ανοιγμα εφαρμογών.
Apple creates an archetype
http://thenextweb.com/apple/2012/10/...tes-archetype/
Και το δικο μου 4s πηγαινει ταχυτερα. Το καταλαβαινω ακομα και σε μερικα παιχβιδια που το framerate ειναι κατι τοις καλυτερο. Δεν ειμαι τοσο σιγουρος για την μπαταρια ομως
Εγω ακομα περιμενω να δω τι θα γινει με τους χαρτες...
Παραμενω στην 5.1.1 με το 3gs μου που δουλευει ρολοι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελικα καταφερα και εστησα ενα *lion se vmware, θα πειραμαστιστω και θα σας πω εντυπωσεις.
ωχ, το Lion δεν είναι και ότι καλύτερο για να έχεις την 1η επαφή με Mac OS X...
και ποιο ειναι καλο δηλαδη? ειναι η προηγουμενη εκδοση απο την τωρινη το mountain lion ετσι δεν ειναι?
βασικα το τελευταίο πιο σταθερο και πιο γρηγορο ειναι το mac os x snow leopard (10.6)
μετα ηρθε το Lion (10.7) το οποίο θεωρω τα «Vista» της Apple και μολις πριν 3 μήνες εφτασε το mountain lion (10.8) το οποίο διορθώνει αρκετα προβληματα του 10.7, ειναι σαφως πιο γρηγορο και εχει νεα features.
αν το virtual machine σου ειναι επιπεδου hardware δυναμης γυρω στο 2008-9 (αναφέρομαι μονο στο μερος του vmachine) τοτε βαλε snow leopard. αν εχεις δυνατοτερο (τουλαχιστον αποκλειστικοι δυο πυρήνες και 4 γιγα ράμ) τοτε βαλε mountain lion.
το 10.7 Lion απεφυγε το παση θυσια!
εναν 9400 quad εχω με 8GB ram, στο vmware εχω δοσει 4GB και 2 πυρηνες, βασικα το βρηκα ετοιμο στημενο στο vmware μονο κατι προσθετα πραγματα αλλαξα εγω, θα κοιταξω ομως να στησω και ενα διαφορετικο Mountain Lion.
τζάμι είσαι, προχώρα άφοβα για Mountain Lion.
ανετότατα παίζει το ML το vmachine σου. "Νεράκι" θα έλεγα! (ε, ενταξ, υποθέτω ότι δεν θα κάνεις και βαριές δουλειές με το CS6 ή το After Effects 2 λολ)
http://www.digitallife.gr/purpleflar...t-answer-27050
πολυ κακο και νομιζα οτι ειναι μονο θεμα φλας led το purple fringe αλλα αν ειναι να βγαζεις τον ηλιο κ να κανει ετσι ζητω που καηκαμε.Επισης κυρια apple αν σου δειξω φωτογραφιες με το 4αρι να δεις ποσο γαματα βγαινει ο ηλιος το απογευμα δεν θα απανταγες οτι κακος τον βγαζουμε.
Amiga rulez (εκεί που έμαθα να "παίζω" με το Cinema 4D και το Alladin)!!!!
πάντως, πέφτει κομματάκι βαρύ το Final Cut, αλλά όπως θα γνωρίζεις κ' εσύ Slay (καλύτερα κ' από εμένα υποθέτω), το "βάρος" εξαρτάται από το τι θα "σηκώσεις" μέσα στο project σου.
για να κάνεις ένα τεστάκι, με απλά πραματάκια, πιστεύω ότι το vmachine σου θα ειναι ΟΚ. Τώρα για 2πλό feed 1080p και on-the-fly εφφέ, χλωμό, εκεί θες 4πήρυνη κατάσταση για παίζει "νερό" + Radeon 4850 και άνω.
http://www.macrumors.com/2012/10/02/...atent-lawsuit/
Πιστοι στις παραδοσεις μην ξεχνιομαστε! :)
ελα δεν θυμομουν οτι ειναι τοσο παλιο προγραμμα και υπηρχε μαλιστα και σε amiga , εγω ειχα μεινει μαλλον στο lightwave.
anyway τελικα παροτι σαν συστημα ειναι αρκετα γρηγορο το final cut δεν θα μας κανει την χαρη, θελει λεει hardware acceleration και δεν τρεχει.
Ειναι προφανως προβλημα του vmware οποτε δεν ξερω εαν υπαρχει καποια λυση ωστε να το δοκιμασω.
Παντως για την ταχυτητα που λεγαμε εκανα render την ιδια σκηνη στο cinema πρωτα στο mac και μετα στο pc, το πρωτο το εκανε σε 49 δευτερολεπτα, ενω το δευτερο σε 24, ακριβως διπλασιο χρονο δηλαδη απο το pc που εχει και τους 4 πυρηνες και ολη την μνημη, εντυπωσιακο εαν σκεφτει κανεις οτι τρεχει σε virtual machine.
S.J. "You have to be able to “bend reality” in order to get a glimpse of the future"
http://thenextweb.com/apple/2012/10/...-for-27-years/
@Slay
ήταν γύρω στο 1994-1995 όταν βγήκε (αν θυμάμαι καλά) στην Amiga.
ενώ το Lightwave, βγήκε το 1990-91, αρχικά μαζί με την Video-υπερ-κάρτα Video Toaster και μετά ως ξεχωριστό κομμάτι software.
Με Lightwave και Amiga, ασχολήθηκα μέχρι το 1994, όπου το LW έφτασε στην έκδοση 4.0 (εννοώ για Amiga) και μετά, πήγα στην πλατφόρμα του PC.......είδα τις ελλεινές επιδόσεις (σε export animation) που είχε τότε ο PC / Win........και απλώς παράτησα το 3D Rendering, εν Ελλάδι :P (είχα πάει και ένα 6μηνο στον ΑΚΤΟ το 1995, με το που άνοιξε το τμήμα 3D Animation.....και όταν είδα MSDOS και 3D Studio 3......συζήτησα με τους καθηγητές, τους είπα Video Toaster, Amiga, Lightwave και μου απάντησαν "φύγε από εδώ, τσάμπα δίνεις τα λεφτά σου" ).
anyway, άκρως εντυπωσιακό το νούμερο για τον χρόνο rendering, δεδομένου ότι μιλάμε για vmachine. Άκρως! (όσο για το hardware accel. σόρρυ που δεν το ανέφερα για το Final Cut διότι το απαιτεί, εμφανώς το ξέχασα ο τρόμπας!).
και μετά σου λένε κάποιοι "ακριβά μηχανήματα". ναι, για να μλκίζεται κάποιος στο FBook και λοιπές social αηδίες, ναι όντως, είναι ακριβά. Για όλους τους υπόλοιπους που δεν ασχολούνται με αυτά.....τα τεχνολογικά "σνακ φουντ".......τα μηχανήματα θεωρούνται ιδιαίτερα οικονομικά όσο αφορά τον λόγο απόδοση-αξιοπιστία-ευκολία χρήσης / κόστος.
The iPhone 5 is the best iPhone by a long shot and a strong candidate for the mobile phone throne.
http://uk.ign.com/articles/2012/09/2...phone-5-reviewQuote:
The Verdict
If you're an iPhone user looking for your next iPhone, the 5 offers more than enough incentive to upgrade. More than anything, the blinding speed of this phone should impress even the most callous Apple cynics. LTE is a game changer if you've never had it before. The phone consistently mops the floor with better spec'ed phones. It has the best games, the largest breadth of quality apps, one of the best cameras, a clean and easy operating system and - unless you buy off-contract - it starts at $200. The iPhone 5 is the whole deal.
But still - it might not be the right deal for everyone. Longtime users may feel burned by the new Lightning cable obsoleting their accessories unless they buy those ludicrously expensive $30 adapters. The iPhone scuffs very easily. There's no NFC onboard and Passbook is currently almost worthless. The Maps app is a mess, and many apps won't be optimized for the 4-inch screen for some time.
Apple has made enormous strides by making safe and smart upgrades to a consistently stellar phone. It's no surprise the iPhone 5 is just that: safe and stellar.
The Surprising Patents of Steve Jobs
http://www.wired.com/gadgetlab/2012/...-jobs-patents/
Πριν λιγες μερες μου κανανε δωρο αυτη την μπλουζα. Σημερα ηταν η πρωτη φορα που την φορεσα. 1 χρονος..
http://imageshack.us/a/img837/112/photo05233842.th.jpg
Καλημερες!
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα για το οποιο ηλπιζα να με βοηθησει καποιος. Λοιπον...
Προ καιρου ειχα δοκιμασει να περασω τραγουδια στο iPhone μου μεσω Wi-Fi απο το iTunes. Ενω φανηκε να εγινε κανονικα η διαδικασια, οι λιστες που δημιουργηθηκαν ηταν κενες. Για για ειμαι πιο συγκεκριμενος, οταν ανοιγεις τις λιστες στο τηλεφωνο, φαινονται τα τραγουδια μεσα, αλλα αχνα, κατι που σημαινει οτι ΔΕΝ μπορουν να παιξουν. Οκ, σβηνεις τις λιστες θα μου πεις και παλι απο την αρχη. Αμ, ελα που δεν ειναι ετσι... Δε με αφηνει να πειραξω τα αρχεια φαντασματα, ουτε απο το κινητο, ουτε απο το iTunes. Ακομα και αν απο το κινητο παω στη λιστα "Χρηση" απο τις "Ρυθμισεις", δε με αφηνει να διαγραψω τη μουσικη, αφου διπλα στο σχετικο εικονιδιο, υπαρχει η ενδειξη "Κανενα αρχειο". Επιπροσθετα -και εδω ειναι το πολυ περιεργο-, βλεπω τις λιστες απο το iTunes κατω απο το εικονιδιο του iPhone αριστερα, αλλα πατωντας δεξι κλικ δε μου δινει τη δυνατοτητα να τις διαγραψω. Κοινως, εχω μεινει με καποιες λιστες τραγουδιων που δε μπορω να διαγραψω. Και σα να μην εφταναν ολα αυτα..... Πλεον, δε με αφηνει να δημιουργησω και νεες, εστω και αν αποδεχθω το γεγονος οτι οι παλιες θα μου μεινουν αμανατι. Οταν παω απο το iTunes να δημιουργησω νεα λιστα, αυτο παει και την κοτσαρει στη βασικη δικη του λιστα μουσικης και οχι στο iPhone. Συνοψιζοντας....
- Υπαρχουν τραγουδια/φαντασματα μεσα στο iPhone.
- Δε μπορω να τα διαγραψω απο το τηλεφωνο, αλλα ουτε και απο το γαμo-iTunes.
- Δε μπορω να προσθεσω νεα τραγουδια.
Σιγουρα κανω καποια μαλακια γιατι, παρολο που ειμαι χρονια χρηστης του iPhone, με το iTunes δεν τα εχω πολυ καλα και κανω μονο τα απολυτως απαραιτητα απο εκει. Κοινως, δε το κατεχω πολυ καλα. Καμια φορα κανω και μηνες να συνδεσω το iPhone... Παρακαλω τα φωτα σας, γιατι βαριεμαι τη διαδικασια του restore, ειδικα επειδη θα πρεπει να ψαχτω περαιτερω πριν το κανω.
Ευχαριστω!