Οποτε οχι.. δε γινεται να εμφανιζονται ολα τα εικονιαδια εκει περα. :(
Printable View
Οποτε οχι.. δε γινεται να εμφανιζονται ολα τα εικονιαδια εκει περα. :(
Ειναι περιορισμος του software, αλλα αν πατησεις στο more σου ανοιγει ενα popup παραθυρο με ολα τα smilies.
Καλησπερα παιδια Shoutbox δεν υπαρχει? γιατι δεν βαζετε ενα?
Βαλτός είσαι; Ξέρεις τί κόστος έχει; :d050:
γιατι που ειναι το κακο π.χ καποιος εχει μια αμεση απορια και καποιος που ειναι στο shoutbox ξερει τοτε μπορει να του λυθει η απορια. η π.χ θελει να μιλησει για κατι.
Πολλα φορουμς εχουν shoutbox
Είσαι ένας μικρός θεούλης...ή απλά βαλτός!!!!!!
Aλεξανδρε ο φιλος alladin7 προφανως αστειευοταν δεν νομιζω να σε κοροιδεψε. Για να καταλαβεις υπαρχει μεγααααααλη ιστορια εδω με το θεμα του σαουτμποξ και εχουν γινει πολλες φασαριες/παραπονα/διαμαχες σχετικα με αυτο. Οπως καταλαβαινεις ειχαμε σαουτμποξ, το εκλεισε ο admin γιατι σερνοτανε το φορουμ και υπηρξαν πολλες αντιδρασεις.
Με τα πολλα ηταν το φλεγον ζητημα για πολυ καιρο καθε φορα για διαφορετικους λογους. Πανω λοιπον που ειχε ηρεμησει το θεμα ερχεσαι (λογικο δεν γνωριζες γι αυτο και κανουν πλακα τα παιδια οπως κι εγω) και ρωτας "γιατι δεν εχετε σαουτμποξ" χαχα ηταν κορυφαιο σκηνικο :)
Μην ανησυχεις κανεις δεν εχει σκοπο να σε κοροιδεψει :) Απλα ηταν η στιγμη :)
Ωραια εφοσον ενημερωθηκα ενταξει......
εγω θα συμφωνησω με τον Αλεξανδρο.
ειναι καινουριος στο φορουμ και ειναι λογικο να μην ξερει τι ειχε γινει με το σαουτμποξ..
Alladin δεν αναφερομαι σε σενα αλλα στον modecris και στον val..
μπορουσατε απλα να τον ενημερωσετε...
προς θεου αυτο δεν ειναι επιθεση..μην παρεξηγηθω...
απλα το ιδιο πραγμα ειχα δει να γινεται και στο τοπικ με της προσφορες και τα καταστηματα οπου ενα νεο μελος ρωταγε διαφορες αποριες περι του θεματος και πεσαν αρκετοι να τον φανε οτι γιατι ποσταρει εδω και διαφορα τετοια αλλα δεν βρεθηκε ενας να του πει ποιο ειναι το σωστο thread να ποσταρει αφου δεν το εβρισκε..
Χρηστο και Val δεν ειναι επιθεση αν ηταν αλλοι στην θεση σας δεν θα αλλαζε κατι στην απαντηση μου παρα το ονοματα..
Ο κύριος λόγος που έφυγε το shoutbox ήταν το κόστος,άρα μέσω πλάκας έκανα ενημέρωση.:d055:
Άλλωστε ποτέ δεν έχω προσβάλει άτομα στο forum,ακόμα και αυτά που έχουν αποδείξει πως το άξιζαν..
Τεσπα,Αλέξανδρε πλάκα σου κάναμε ρε συ! :a055:
δες και αυτο για να "χορτασεις" απο ενημερωση, και θα καταλαβεις και τις αντιδρασεις που ειχες στην ερωτηση σου, αν και ο Valkyre το εξηγησε αρκετα καλα το θεμα.
Όχι ρε συ,κουβέντα κάνουμε.
loooooooooooooooooooool