Συγχαρητηρια Χρηστο και στα υπολοιπα παιδια που το εκοψαν ή που προσπαθουν να το κοψουν. Ευγε!
Printable View
Συγχαρητηρια Χρηστο και στα υπολοιπα παιδια που το εκοψαν ή που προσπαθουν να το κοψουν. Ευγε!
Όπως λέει κι ένας φίλος μου...
''Είναι πολύ εύκολο να κόψεις το τσιγάρο, για να καταλάβεις, το έχω κόψει πάνω από 100 φορές''. :a050:
Εγώ καπνίζω μόνο στον καφέ και στο αλκοόλ. Πίνω έναν καφέ την ημέρα, το απόγευμα που πάω σπίτι, και ένα ποτό/κρασί/coke zero μετά το βραδυνό. Οπότε τις καθημερινές δεν ξεπερνάω τα έξι τσιγάρα. Το ΣΚ πιο δύσκολα τα πράγματα, πίνω και το πρωί καφέ, μπορεί να φτάσω τα εννέα. Το είχα κόψει το 2003 για ενάμιση χρόνο περίπου, δεν κατάφερα να ξεκόψω ψυχολογικά, είπα και "τι πειράζει ένα τσιγάρο τώρα που η Εθνική πάει για το EURO", το ένα έφερε το άλλο και έγινε χιονοστιβάδα. Είμαι 41 και καπνίζω από 15 οπότε είμαι σχεδόν το 2/3 της ζωής μου καπνιστής. Η διακοπή είναι πάντα μέσα στο μυαλό μου αλλά επειδή δεν καπνίζω θεωρητικά πολύ δεν παίρνω και την απόφαση. Το παλεύω όμως και ελπίζω να τα καταφέρω.
Εγώ το έχω κόψει εδώ και 2,5 χρόνια σχεδόν..(το τελευταίο τσιγάρο το έκανα 1η Απριλίου 2012 και ήταν τόσο άσχημη η γεύση-το προηγούμενο βράδυ είχαμε κρεπάλες- και αποφάσια να το κόψω .
Από τότε δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου και δεν μου έχει λείψει καθολού. Αντίθετα εδώ και ένα χρόνο περίπου με ενοχλεί πάρα πολύ η μυρωδιά του....
Σπύρο δοκίμασε λιγάκι να αθληθείς, όλο και κάποιο γήπεδο ή δασάκι έχεις κοντά σου,
2-3 φορές την βδομάδα, περπάτημα μόνο στην αρχή να συνηθίσουν λιγάκι τα γόνατά σου και μετά από κανένα μήνα αρχίζεις και ελαφρύ τρεξιματάκι,
θα σε βοηθήσει να κόψεις το τσιγάρο και γενικά να έχεις καλύτερη ζωή, να κοιμάσαι καλύτερα, να πηδάς καλύτερα κλπ κλπ
Το χω κόψει εδώ και οχτώ χρόνια.Κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα.Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι άλλος άνθρωπος χωρίς τσιγάρο.
Πολύ ποιο υγιής κάνω αθλητισμό κάτι που παλιότερα δεν μπορούσα και σίγουρα με περισσότερα λεφτά στην τσέπη μου τα
οποία διαθέτω στο ps4 η ένα παιχνίδι π.χ και που σίγουρα δεν τα καίω.:d055:
υγ.Να πω και κάτι άλλο,παρότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το έκοψα έρχονται κάτι στιγμές που το ζητάς
το συχαμένο απελπισμένα!!!Εκεί είναι που θέλει προσοχή γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο να το ξαναρχίσεις.
Πάω γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα. Τρία τέταρτα της προνόνησης τα περνάω σε διάδρομο (γρήγορο βάδισμα) και ποδήλατο. Αρκετοί φίλοι μου το έχουν ρίξει στο τρέξιμο αλλά με τις δύο δισκοκήλες που έχω δεν μπορώ ούτε να προσπαθήσω να τους ακολουθήσω.
Είναι να το πάρω απόφαση αδερφέ. Έτσι και το πάρω θα τα καταφέρω, όπως και ο καθένας θα τα κατάφερνε αν το αποφάσιζε πραγματικά.
(σορυ αλλά τώρα είδα το μνμ...)
Ξαναλέω πως αν καπνίζεις λίγο δεν χρειάζεται να το κόψεις, η κατάχρηση κάνει κακό και όχι η χρήση. Με 5-10 τσιγάρα το σώμα προλαβαίνει να καθαρίσει + ότι δεν στερείσαι το κάπνισμα (κακά τα ψέματα:είναι καύλα η νικοτίνη στο αίμα) . Μάλιστα κάπου είχα διαβάσει πως ο ασφαλής χρόνος, ο χρόνος που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα τσιγάρα ώστε να αποβάλονται όλες οι βλαβερες ουσίες είναι γύρω στο 40λεπτο.
Από εκεί και μετά είναι στην κρίση του καθενός για το τί θα κάνει..
δλδ αμα κανεις τσιγαρο ανα 40 λεπτα......εισαι οκ!!!!!!!!!δεν παθαινεις τιποτα!!!!!
κ αμα επισης κανεις μισο πακετο τσιγαρα τη μερα παλι εισαι οκ!!!!!!
ναι,φιλε μου δεν ισχυουν αυτα που γραφεις κ το ενα τσιγαρο βλαβερο ειναι.
αμα βγαλουμε στα τσιγαρα ασφαλη δοση τοτε μπορουμε να βγαλουμε κ στην ηρωινη,μισο γραμμαριο
τη μερα ποτε δεν εβλαψε κανεναν.το ιδιο μπορει να ισχυσει κ σε αλλα ναρκωτικα.
12 χρόνια το έχω κόψει το καταραμένο και όχι απλά δε μου λείπει αλλά δε μπορώ ούτε να το μυρίσω.Βεβαια έπρεπε να τρακαρω για να καταφέρω να το κόψω (κλειστό στόμα για 1,5 μηνα) αλλά τα κατάφερα.Κανεις να μη το βάζει στο στόμα του.Ξερω ποσο απόλαυση είναι αλλά την υγεία μου δε τη χαλάω για καμία απόλαυση.
Μπορεί να μην το έθεσα σωστά, το σώμα έχει την ιδιότητα να αποβάλει πολλές από τις βλαβερές ουσίες που εισέρχονται σε αυτό και αν καπνίζεις λίγο έχει περισσότερο χρόνο γι αυτό. Όταν καπνίζεις 4 πακέτα σε 18 ώρες δλδ 80 τσιγάρα τότε απλά δεν προλαβαίνει. είπα και παραπάνω, η χρήση ΔΕΝ κάνει κακό αλλά η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που καλύτερα κάποιος να καπνίζει (πολύ λίγο εννοείτε) παρά να πάρει κιλά από το κόψιμο αυτού.
Παν μέτρον άριστον λοιπόν όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, δεν έχω γνώση αλλά πιστεύω πως αν ζεις στο κέντρο/είσαι στην πίεση όλη μέρα/τρως fast food 6 μερες την εβδομάδα/δεν γυμνάζεσαι και πίνεις 5-6 μπύρες καθημερινά τότε την λιγότερη επιβάρυνση στο σώμα σου θα την προκαλέσουν αυτά τα 10 το πολύ τσιγάρα που θα καπνίσεις.
τι να σου πω φιλε μου.εγω πρωην καπνιστης ειμαι των 8 τσιγαρων.το εχω κοψει εδω κ 2 χρονια κ
εχω δει διαφορα στην αντοχη μου μιας κ γυμναζομαι (απο παντα,δεν ξεκινησα με το κοψιμο το τσιγαρου).
εγω πιστευω οτι κ το μισο τσιγαρο ειναι κακο για το καρδιαγγειακο σου συστημα,σαφως καλυτερο απ'τα 15 τσιγαρα βεβαια.
Κάπνιζα απο τα 13 camel, prince, καπνό κλπ. Το κόψανε μαχαίρι εδώ και 8 μήνες γιατί σιχάθηκα τον εαυτό μου που έγινα δούλος του τσιγάρου. Δεν γίνεται αλλιώς μόνο μαχαίρι..όλα τα αλλά τα είχα δοκιμάσει κ πάντα ξανάκυλούσα!
1000+ μέρες χωρίς τσιγάρο! Το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει εώς τώρα στον εαυτό μου!
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...164782e9cf.jpg
Sent from my iPad using Tapatalk
την εφαρμογή πως την λένε;
θενξ!
Τι λες τωρα 25000 ευρω :D.
Attachment 6388