εγω απορω πως ασχολειστε ακομα με τον φιτς..προσωπικα απλως προσπερναω τα ποστ του.
Printable View
εγω απορω πως ασχολειστε ακομα με τον φιτς..προσωπικα απλως προσπερναω τα ποστ του.
Τελικά σε όσα φόρουμ και αν έχω μπει τα ίδια και τα ίδια εμείς οι παλιοί εσείς οι καινούριοι σε ξέρω από αλλού στα χώνω γιατί δεν σε γουστάρω κτλ κτλ μπορεί να ρώτησε πολλές φορές το ίδιο πράγμα οκ αλλά γνώμη μου ταπεινή κακός του την πέσατε και με τέτοιο τρόπο.... δεν είναι όλοι ειδήμονες ή επιστήμονες υπήρχε προκατάληψη από αλλά φόρουμ από ότι κατάλαβα και για αυτό το πέσιμο... τώρα αν από ότι διάβασα πήρε κάτι 30 και το πουλάει 50 εδώ λάθος αλλά αν το έχει πάρει και 50? Δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου σε κανένα ούτε και ξέρω και κανένα από τους εμπλεκομενους αλλά καλό είναι να μην κοιτάμε το δέντρο αλλά το δάσος σε μια τέτοια κοινότητα δηλαδή την ουσία της ενημέρωσης και οκ αν είναι οι ΕΜΠΕΙΡΟΙ να θέλουν να τα πιάνει κάποιος στο φτερό ε τότε να γίνει ένα φόρουμ ΠΡΙΒΕ μόνο για έμπειρους κάτι που από όσο εχω δει εδω μέσα οι περισσότεροι έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν αυτά από ενα ΝΕΟ του φόρουμ... PEACE!
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εαν απενεργοποιησω τα "Automatic Downloads and Uploads", οταν ανοιγω το PS4, θα μου βγάζει κάποια ενημέρωση οτι ενα παιχνίδι εχει διαθέσιμο update, η θα το καταλαβαινω μονο οταν παω να μπω να παιξω το συγκεκριμενο game?
Μην το κουραζουμε αλλο με τον fits παιδια, νομιζω οτι ο νεκταριος εγραψε τον σωστο τροπο αντιμετωπισης, εαν ξερεις κατι το απαντας , εαν επιμεινει και εσυ πιστευεις οτι το εχεις καλυψει το θεμα, δεν απαντας παρα περα . Donkixoths δεν ειναι θεμα ουτε οτι ειχε xbox στην προηγουμενη γενια, ουτε επειδη ερχεται απο αλλο forum ουτε τιποτα τετοιο, μονο στο παρον θεμα θα βρεις δεκαδες νεους χρηστες που πληρουν τα ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ κριτηρια, και δεν εχει προκυψει κανενα θεμα με αυτους, και αυτο χωρις καν να υπολογιζω μελη οπως ο Kapa για παραδειγμα , που βοηθα ενεργα την κοινοτητα μας.
Επισης το θεμα με την αγγελια κακως το θετετε πιστευω, δεν υπαρχει καποιος κανονας για το τι τιμη θα εχει καθε αγγελια, κανονας για scalping ειχε μπει μονο στο Launch του ps4 και αυτο επειδη ειχαμε προβλεψει (οπως και εγινε) οτι θα υπηρχε ελλειψη στην αγορα. Τωρα εαν θελει να πουλησει μια καρτα που την βρισκει ο καθενας ευκολα στα 30€ , 50€ δεν κανει κατι εκτος κανονων, δεν πα να την βαλει και 150€
Να το ληξουμε εδω το θεμα λοιπον, και να μεινουμε on topic.
παιδια μια ερωτηση,μπορω να κανω update to nfs rivals απο usb stick η μονο το system software?
Tι ακριβως εννοεις? μιλας για ps4 firmware η για κατι αλλο? εαν ειναι το πρωτο γινεται και με τους δυο τροπους, απλα με stick θα πρεπει να μπεις σε safe mode για να το κανεις, κανε το μονο εαν δεν εχεις συνδεδεμενο το ps4 στο internet.
Update σε παιχνιδι μονο μεσω internet. Μεσω usb δεν γινεται.
Τα updates των παιχνιδιων γινονται μεσω της κονσολας. Δεν ειναι διαθεσιμα για κατεβασμα και περασμα σε usb.
Υποθετω στα game updates το ps4 θα δουλευει οπως το xbox360 οτι δηλαδη με το που βαλεις το οποιοδηποτε παιχνιδι να τρεξει και εισαι online βλεπει οτι υπαρχει νεοτερο game update απο αυτο που εχεις εγκατεστημενο στη κονσολα σου και σε ρωταει αν θελεις να το κανει ή οχι σωστα?
Tσεκάρεις το Automatic Downloads and Uploads και δεν ασχολείσαι καθόλου,
με το που ανοίξεις την κονσόλα βρίσκει μόνο του το PS4 ποια και πόσα παιχνίδια έχουν patch και τα κατεβάζει και τα κάνει install αυτόματα.
Aυτο γινοταν στο ps3, στο ps4 δεν σε ρωταει τιποτα, τα βρισκει, τα κατεβαζει, τα εγκαθιστα.
πως μπορώ να αλλάξω το Primary χρώμα του DS; δηλαδή...
όταν παίζω FIFA, το lightbar μόνιμα είναι κόκκινο, ενώ στην αρχή ήταν μπλε για παράδειγμα. γίνεται κάτι τέτοιο;
Το μπλε είναι του Player 1 και το κόκκινο του Player 2.
Σε standby mode τα κατεβάζει δηλαδή όχι ανοιχτή τελείως η κονσόλα.... και όταν την ανοίξεις όπως είπε ο Οδυσσέας τα έχεις έτοιμα! Ασε που νομίζω σε standby mode κατεβαίνουν και ποιο γρήγορα αν δεν κάνω λάθος!
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk