Τρίτη εύχεται το public να.έχει τις κονσόλες, για να παίρνει κ τηλέφωνα
Printable View
Τρίτη εύχεται το public να.έχει τις κονσόλες, για να παίρνει κ τηλέφωνα
Έχει πάρει φωτιά το thread λέμε!! :P
Λοιπόν απο το Πλαίσιο Ευκαρπίας μου είπαν ότι τους ειδοποίησαν απο τα κεντρικά τους πως όσες παραγγελίες έχουν γίνει από τη 1 Νοεμβρίου και μετά δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Αλλα οι προπαραγγελιες που μάζεψαν μεχρι 30 Οκτωβρίου σίγουρα θα εξυπηρετηθούν τη πρώτη μέρα. Αυτή η κουβέντα έγινε στις αρχές Νοεμβρίου.
Απο διαφορα που είπαμε με τον άνθρωπο. Μάλλον σίγουρα έμαθαν τον αριθμό κονσολών που θα μπορούν να έχουν σαν εταιρία. Οποτε μαζεψαν αυτον τον αριθμό μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Απο εκεί και πέρα όσοι προπαραγγηλαν αργότερα προφανώς θα εξυπηρετηθούν από τις ίσως διάφορες ακυρώσεις που μπορεί να γίνουν, μέχρι να έρθει η επόμενη φουρνιά.
Παιδια εγω πρι καμια εβδομαδα που εποικοινωνισα με πλαισιο
για preoder μου (big bundle ) που εχει γινει σεπτεβριο μου ειπαν αυστηρα οτι θα το εχω 13 του μηνα
και οχι πιο νωρις ειναι θεμα sony ελλας
απο καταστημα...Quote:
Φιλε ειχες κανει Online κρατηση ή απο κατάστημα;
Να βαλω και εγω ενα λιθαρακι στην συζητηση.
Μολις με πηραν απο τα κεντρικα του Κωτσοβολου. Το πακετο Sony PS4 500GB & Killzone: Shadow Fall & Camera & Dualshock 4 (οπως και τα υπολοιπα), αν γινει ΣΗΜΕΡΑ παραγγελια, εχει αναμονη παραδοσης 20 μερες με 1 μηνα.
οι πληροφοριες πανε κ ερχονται...
μιλησα πριν λιγο και επιβεβαιωσα πως δεν εχω καταλαβει λαθος και πως θα παραλαβω οντως 13/12
το νεοτερο ειναι πως "κλεισανε" για το big bundle και δε δεχονται αλλες προπαραγγελιες ουτε με προκαταβολη.
αντιθετως υπαρχει ενα μικρο περιθωριο ακομη για σκετες κονσολες!
καλησπερα εκανα προπαραγγελια το ps4 τις 29-11 απο κωτσοβολο βολου και μου ειπαν να περασω 14 η 15 για παραλαβη εχω δωση και προκαταβολη πηρα αυτο εδω
Sony PS4 500GB & Killzone: Shadow Fall επρεπε να μου στειλουν καποια επιβαιβαιωση εσεις τι λετε
Απο public ρε παιδιά απο πιο τηλ σας παίρνουν???????? Έχει δυο μέρες κ με παίρνουν απο το 2111819515 αλλά δεν απαντώ γιατί συνήθως απο αυτό σε παίρνουν για προσφορές wind και τέτοια........ Λες να κάνω μ@λ@κια που δεν απαντώ.....?? Ρώτησα τον φιλο μου που δουλεύει σε καταστημα αλλά μου είπε οτι συνήθως για παραγγελίες παιρνουν απο ενα άλλο.........
Οκ....έφαγα ξενερα....... Μολις εγραφα το μην με πήρε τηλ ο φίλος μου κ μου είπε οτι τελικά ο αριθμός αυτός είναι για ενημέρωση προσφορών.......... :a098::a098:
Γεια σας παιδιά,καινούριος είμαι στο forum οπότε καλώς σας βρήκα.Εύχομαι να μοιραστούμε απόψεις και πληροφορίες για τα πάντα για το πολυαγαπημένο μας μηχάνημα που λέγεται PS4 :) Οπότε καλώς σας βρήκα :) Λοιπόν,εγώ παρήγγειλα στης 1 Δεκεμβρίου το PS4 από τα Mediamarkt,τους έχω στείλει email,μηνύματα,....κτλ και μου λένε ότι ακόμα δεν ξέρουν γιατί δεν τους έχουν έρθει τα κομμάτια ακόμα,...κτλ.Στα mediamarkt στο online store τους στης 29-30 Νοεμβρίου δεν είχαν το PS4 μόνο για να το παραγγείλεις,είχαν μονο το PS4 με το Killzone Bundle αλλα 1 Δεκεμβρίου το βάλαν και μόνο του για παραγγελία και τελικά το παρήγγειλα.Γνωρίζω ότι δεν θα έχω την κονσόλα στης 13 Δεκεμβρίου γιατι άργησα να το παραγγείλω αλλα λέτε να έχω πιθανότητες να μου ρθει η κονσόλα μέσα στο 2013?Και μήπως το οτι ήμουν απο τους πρώτους που παρήγγειλα την κονσόλα μόνη της που βαλαν στης 1 Δεκεμβριου χωρις το Bundle λέτε να χω καλύτερη προτεραιότητα?Εγω θα θελα να χω την κονσόλα μέσα στις γιορτές του 2013 αλλά το κόβω για πολύ χλωμό.
Φωτια στα μπατζακια του
χαχαχαχαχα
Μίλησα σήμερα με Κωτσόβολο και μου είπε οτι θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα απο τις 13 του μήνα. Επίσης μου είπε οτι το kill zone bundle το μεγάλο το έχουν πάρει 102 άτομα και οτι εγώ ειμαι το νούμερο 40... Δεν ξέρουν λέει ακόμα ποσά θα έχουν..
ευτυχως εγω ειμαι το νουμερο 2 στο public!
ρε παιδια ουτε αυτοι ξερουν κακος παιρνεται τηλ αλλα τπ
Attachment 3705Attachment 3706
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
Γεια σου αγαπητέ joueur :P
Nerven παιζεις με τον πονο μας?Αντε καλοριζικι!και σου ευχομαι ατελιωτο παιχνιδι και απροβληματιστο!Ελπιζω να εχεις παραλαβει απο εξωτερικο....
Αντε Γιάννη καλοπαίχνιδο και απροβλημάτιστο,
γιαπωνέζικο είναι ή κινέζικο?
Thanks guys!!!!!! Made in China FOX
Μπερδεύτηκα τώρα. CUH-1004A δεν είναι το γιαπωνέζικο;