πάρε τα shemales σου και τον γιαλαντζί άγιο και πάνε να παίξεις μαζί τους COD
παλιό ακλοφ :P
Printable View
πάρε τα shemales σου και τον γιαλαντζί άγιο και πάνε να παίξεις μαζί τους COD
παλιό ακλοφ :P
Otan o MAKIS pezi cod i sferes tou skotonoun pektes ke se allous servers
Re paidia pou ine i lista me ta onomata sas gia na sas kano add...xathike?
Αν έψαχνες λίγο.......:fryingpan:
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...8060#post38060
Γεια σας παιδια. Λοιπον, πηρα το COD 4 την Παρασκευη (2 μερες μολις δηλαδη). Το πιστευετε οτι με το campaign δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου και παιζω μονο online? Το προβλημα ειναι οτι δεν παιζω με Ελληνες επειδη δεν εχω Ελληνες "φιλους" στη λιστα μου (ειμαι σχετικα καινουργιος κατοχος PS3). Οποτε, εαν θελετε, καντε και μενα add για να παιζουμε μαζι. Γυρω στις 23.30 σημερα θα μπω. Ελπιζω να δω προσκλησεις και να παιξουμε.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
ok φιλε μου θα σε κανω add σημερα κιολας! αντε καλα game να χουμε!!!:angry:
Εχεις και απο εμενα ενα add!
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια. Να επισημανω μονο οτι ειμαι αρχαριος ΤΕΛΕΙΩΣ. Οποτε.... να ειστε καλοι μαζι μου.....:hide:
Για κάντε με και μένα ρε παιδιά add,έφτασα rank 48 και μόνο με τον κουμπάρο μου βρίσκομαι.Βαρέθηκα να ακούω Αγγλους και Γερμανούς...
θα το φροντισω φιλε μου!!! μολις παω στο ps3 θα σε στειλω invite!!!
:bow:
ego mono ena pragma exo na po....."ladykiller"..kai o noon noeito.
aytoi sth somalia kati 3eroun!!!!!:rofl::rofl:
Gillygan gillygan gillygaaaaaan!!
xaxaxaxaxa poli kalo exoset mpravo
Sony PS3 v1.1 Patch on COD4 (Call of Duty 4): connect to worldwide servers, good or bad?
http://www.product-reviews.net/wp-co...de-servers.jpg
Following on from our post about the recent v1.1 patch for Call of Duty 4 on the Sony ps3, while we had no details on what changes this update made to COD4, we now see a few changes.
Gamers have reported and I have also noticed that connecting to games is much faster, this is due to now being able to connect to worldwide servers on COD4, but is this a good idea.
Some gamers are finding that they get dropped out of games as their connection is too slow, they put this down to connecting to servers worldwide, personally I am finding getting on games much faster and all ok their, although the Tiscali P2P problem is still around…roll on BT, moving on 14th.
How are you finding the new patch on the Sony PS3 version?
Πηγή
Με λίγα λόγια αν εξαιρέσεις ότι βρίσκεις πιο γρήγορα παιχνίδι να παίξεις όλα τα άλλα είναι τα ίδια σκ@τ@.
Ε ναι...Και μετα ειναι να αναρωτιεσαι γιατι σκας 70+ ευρω για κατι που επιμενει να μη δουλευει σωστα(προφανως λιγοι το πηραν για το campaign), ενω ο αλλος το εχει στο 360 ή στο πισι τσαμπα και παιζει μια χαρα ονλαιν...
τελικά μάλλον είναι πιο άσχημα τα πράγματα μετά το patch αφού έχει πολύ lag στο online :(
they get dropped out of games as their connection is too slow : οντως!!! πολλες φορες δε μπορω να μπω ειτε επειδη φταιει η δικη μου ταχυτητα ή η ταχυτητα του host ειτε αν μου τυχει να αργησω να κανω accept και μετα να foularei ο server! bad luck!
οσο για το lag ειναι θεμα router, πανω κατω ολο & κατι θα σου τυχει στο gameplay..ετσι ειναι το online και αυτα τα μειονεκτηματα του..:rant:
Αν θυμαμαι καλα, με το παλιοτερο patch(δλδ χωρις το νεο!), σε πεταγε εξω μονο μολις εμπαινες στο lobby.Ακομη δλδ και αν ειχε 1 κοκκινη γραμμη το σημα, εμενες online εντος του γυρου.
πάντως δυστυχώς έχουμε μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους παίχτες από χώρες όπως Αγγλία, Αμερική κ.λ.π αφού πρέπει να έχεις πραγματικά πολύ γρήγορη σύνδεση για να μπορείς να παίξεις με ίσους όρους. Πολλές φορές πρέπει να μαντεύεις τι θα κάνει ο αντίπαλος για να τον προλάβεις μιάς και έστω και αυτό το μισό δευτερόλεπτο lag που συνήθως έχουμε είναι καθοριστικό :( Αν δοκιμάσει κανείς να παίξει cage match που έχεις ένα μόνο αντίπαλο και συνήθως έχει πολύ καλό σήμα, θα καταλάβει την διαφορά.
Κοιταξτε εγω για το lag δεν παραπονιεμαι καθως ειναι αναλογο σε ποιον server βρισκεσαι. Ολοι σπιτι τους εχουν το λιγοτερο συνδεση 0,7Mbps που ειναι υπεραρκετη. Εκτος αν εχουν το θρασος να προσπαθουν να κατεβαζουν και καμια ταινιουλα απο το PC ενω παιζουν COD. Τωρα απο κει και περα η μ@λ@κια τους ειναι πως δεν φτιαχνουν τους servers ωστε να μην εχουμε προβλημα και να μην εχουμε lag και να μην μας πεταει εξω απο παιχνιδια και να μην βγαζει unable to connect to host και ... και ... και ... και ...