36 και εγώ. Βέβαια λόγω φύσης του quiz και κάποια άλλη απάντηση που βασίζεται στην λογική θα θεωρείται σωστή.
Το 18 βγαίνει αν κάνουμε πραγματικά τις πράξεις
11x11 = 121 = 1+2+1 = 4
22x22 = 484 = 4+8+4 = 16
33x33 = 1089 = 1+0+8+9 = 18
Printable View
36 και εγώ. Βέβαια λόγω φύσης του quiz και κάποια άλλη απάντηση που βασίζεται στην λογική θα θεωρείται σωστή.
Το 18 βγαίνει αν κάνουμε πραγματικά τις πράξεις
11x11 = 121 = 1+2+1 = 4
22x22 = 484 = 4+8+4 = 16
33x33 = 1089 = 1+0+8+9 = 18
Παιδες, ηρθαν κατι ΕΝΦΙΑ επιστολες.
Στην αρχη μου περασε απο το μυαλο οτι εχουμε απατεωνα Π/Θ που μοιραζε κουτοχορτο στους χορευτες του Συνταγματος.
Το ξανασκεφτηκα ομως και πιστευω οτι καποιος χακαρε το ΥΠΟΙΚ.
Ετσι δεν ειναι;
ε;
Όπως πάει σε λίγο μαζί με το φαγητό θα τρώμε και χαρτοπετσέτες, ώστε την στιγμή του "fax" να μην χρειάζεται να καταναλώνουμε χαρτί υγείας. Εξαγωγή και ταυτόχρονα άμεσο σκούπισμα/καθαρισμός. Περισσότερη οικονομία δηλαδή.
Thinking forward...
Προσπαθώ να καταλάβω την γοητεία του μη competitive gaming.
Καλη ερωτηση.
Δεν υπαρχει δευτερος συνηθως. Οταν με εχει κερδισει στους παραπανω τομεις ενα παιχνιδι, ισως μπορει να υπαρξει και δευτερος, τριτος κλπ.
Σιγουρα βεβαια δεν μπορεις να εχεις την επαναληψη που σου προσφερει ενα multiplayer παιχνιδι.
Ομως παρολο που ξερω οτι μπορω να κολλησω με ενα τετοιο παιχνιδι(πχ τελευταια ειχα κολλησει με το rocket league) το βλεπω και ως χασιμο χρονου, οταν σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να ειχα τερματησει για παραδειγμα το persona 4 στο ιδιο χρονικο διαστημα(που απλα εκανα το ιδιο πραγμα στο RL).
Spanish lessons....Να τι παθαίνουν οι κάλπες στην προοπτική κ μόνο οτι μπορουν να αλλαξουν κάτι.
Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως η επαναληψη του ιδιου μοτιβου Χ 1,000 γυρους ειναι κατι το ενδιαφερον και αξιο να σπαταλησω 100αδες ωρες...
Να γυρναω γυρω γυρω στις ιδιες πιστες και να πυροβολαω αλλους gamers μεχρι τελικης πτωσης. Ή οποιαδηποτε αλλη μορφη τετοιου competitive gaming. Ειναι ενα pattern που επαναλαμβανεται ξανα και ξανα και ξανα μεχρι το μυαλο μου να γινει πουρες.
Μιλαω για εμενα ετσι. Οποτε φυσικα προτιμω αντι να παιξω κατι τετοιο, να παιξω κατι πολυ πιο φρεσκο και engaging ή απλα να δω καποια σειρα ή ταινια ή να τα κλεισω ολα τα ρημαδια και να κανω κατι καλυτερο.
Επισης καποια παιχνιδια ειναι φτιαγμενα με τετοιον τροπο που τα επομενα playthroughs εχουν πολυ μεγαλες διαφορες ως εμπειρια απο το αρχικο.
Αντι να ασχολούμαστε με τα αίσχη στην Ισπανία (κατσίκα του γείτονα) καλό θα ήταν να σταματήσουμε να αδιαφορούμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Ποιον ελέφαντα δηλαδή, το κεφάλι του βροντοσαυρου να λέμε γιατί το υπόλοιπο σώμα απλά δε χωράει στο δωμάτιο.
Και για να μη μιλάω με υπονοούμενα, είδαμε και το εγχώριο δημοψήφισμα τι αποτέλεσμα είχε και που πήγε η προοπτική να αλλάξει κάτι.
Ήταν δημοκρατικό? Ναι ήταν.
Ήταν ειρηνικό? Ναι ήταν.
Τι απόφαση πήρε ο ελληνικός λαός?
Τι έγινε μετά?
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέχασες το "ήταν ασαφες ; Ναι ηταν."
Εμένα πάλι μου φαίνεται σαφέστατο. Δεν είναι και επεξήγηση της διδύμου γενεσης ούτε και του φαινομένου Compton. Και μην παίζουμε με τις λέξεις γιατί μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η κρυαδα που λέγαμε πιτσιρίκια:
"Έχεις δει ελέφαντα να κρύβεται πίσω από παπαρούνα?"
"Οχι"
"Ε, είδες τι καλά που κρύβεται?"https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b9fd094646.jpg
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείται πως ήταν ασαφές.
Όταν το αποδέχεσαι τι επιπτώσεις υπάρχουν; Όταν δεν το αποδέχεσαι;
Έσω λέγαμε βγαίνεις-δεν βγαίνεις έξω από το ευρώ, μετά βγαίνεις-δεν βγαίνεις έξω από την Ε.Ε.
Θα κόψουμε δραχμές. Δεν θα έχουμε κωλοχαρτα κλπ...
Όλα αυτά καθιστούσαν το ερώτημα ασαφές.
Δεν το αποδέχεσαι δεν σημαίνει όμως ότι δεν συμφωνείς και σε κάτι παρόμοιο με λίγο διαφορετικούς όρους..
Sent from my iPhone using Tapatalk