^^
Δε θυμαμαι και τοσα απο την ταινια αυτη, μονο καποιες σκηνες και μου προκαλεσε εντυπωση που ανακοινωθηκε οτι θα γίνει remake (θα χε ενδιαφερον να κανουν καποια στιγμη και ενα remake για το re Animator).
^^
Δε θυμαμαι και τοσα απο την ταινια αυτη, μονο καποιες σκηνες και μου προκαλεσε εντυπωση που ανακοινωθηκε οτι θα γίνει remake (θα χε ενδιαφερον να κανουν καποια στιγμη και ενα remake για το re Animator).
Έλεος με τα remake....
Τόσο έλλειψη έμπνευσης επιτέλους?
https://youtu.be/RGeNA3gy9Ic
Για όσους δε γνωρίζουν τη ταινία λόγω ηλικίας ορίστε και το αυθεντικό του 1973.
Spoiler!
Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://youtu.be/g4Hbz2jLxvQ
Nα μια animated ταινία που δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες!!
Game Night
Γ@μησε κανονικα. Βγαζει γελιο εκει που δεν το περιμενεις μυστηριο δραση εξυπνη και πολυ καλοι ηθοποιοι. 7.5/10
Omar
Την ειχα δει πριν 3 μηνες αλλα δεν ειχα πει 2 λογια. Ρομαντικη ταινια απο Παλαιστινη που βγαζει πολλα συναισθηματα. Η εξελιξη της μετα τη μεση περιπλοκη και το τελος σιγουρα δεν το περιμενετε. 8/10
Pacific Rim: Uprising
Πιο κλισε ταινια δεν υπαρχει. Προφανως δεν πας για το σεναριο αλλα ακομα και στα εφε και στη δραση εκαναν περικοπες. Οι ηθοποιοι τελειως αγγουρια. Σε εικονα και ηχο εδωσε ρεστα. Σαν ταινια με σεναριο2/10 και σαν κλισε ταινια με εφε 8/10
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The Wave
https://www.femalefirst.co.uk/image-...-wave-quad.jpg
https://www.imdb.com/title/tt3616916/?ref_=fn_al_tt_1
Ταινια με πολυ αγωνια κλιμακωνεται σιγα σιγα και ας ξερεις το αναποφεκτο. Οι ηθοποιοι πολυ καλοι στο ρολο τους οπως και η μουσικη και φωτογραφια. 7.5/10
Independence Day: Resurgence
http://www.finalreel.co.uk/wp-conten...r-New-York.jpg
https://www.imdb.com/title/tt1628841/?ref_=nv_sr_3
Σιγουρα καλυτερη απο την παπαριτσα το Pacific Rim 2. Αρκετα easter eggs απο την πρωτη ταινια που δεν προσπαθει να φυγει καθολου απο το κλιμα. Τρομερα εφε πραγματικα αρκετα αστεια σημεια που δεν μπα να καιγεται ο κοσμος το αστειο θα το πεταξουν. Αμερικανια απο τις λιγες. 3/10 για το σεναριο και 9/10 για αυτο που ειναι. Δηλαδη μια Αμερικανια με εφε και χιουμορ.
Δεν ειδα να το ποσταρε κανεις και ειπα να το κανω γιατι ειναι πολυ σημαντικο.
Πρoσωπικα εχω πολλα κενα στο συγκεκριμενο saga που θα ηθελα να λυθουν.
πχ αυτο εδω
Attachment 10926
Ολοι ξερουν οτι ο κυριος που δειχνω με τα βελακια ειχε βαλει μεσο να προσληφθει η ξαδελφη της γυναικας του ως καθαριστρια στο Αστρο του Θανατου. Το τι σφουγγαρισμα εχει ριξει δεν φτανει ουτε για 2 τριλογιες. Πιο γρηγορα εφτασε ο Φροντο στη Μορντορ. Ετσι νομιζετε οτι αστραφτουν τα πατωματα?
Να μη πω για την ημερα που της ηρθε η Δυναμη στο κεφαλι και τα ειδα ολα χαρουμενα και πολυχρωμα.
Mop: A Star Wars Story?
Jumanji: Welcome to the Jungle
Να πω την αληθεια απο προχθες που το ειδα ακομα δεν ξερω αν μου αρεσε η οχι. Σιγουρα μου κακοφανηκε πολυ στην αρχη που ουδεμια σχεση ειχε με το παλιο. Το πρωτο 15λεπτο ηταν τερμα βαρετο. Μετα μολις πανε στην ζουγκλα αρχιζει να εχει καποιο ενδιαφερον. Ειχε τις στιγμες του αστειες και συγκινητικες αλλα πιστευω οτι δευτερη φορα δεν βλεπετε. Ενω το πρωτο το βλεπω ανετα ξανα και ξανα 22 χρονια τωρα. Αν δεν επαιζαν αυτοι που επαιζαν απλα θα το προσπερνουσαμε αλλα οι 4 κεντρικοι ηθοποιοι επαιζαν εξαιρετικα καλα ακομα και το αγγουρι ο Dwayne. Θα της βαλω ενα 6 στα 10 ισως για αξιζει για 7 λιαν επιεικως αλλα το 6 ταιριαζει καλυτερα γιατι μιλαμε για Jumani και σιγουρα περιμεναμε περισσοτερα πραγματα. Για τους σημερινους teenager ειναι λουκουμι. Για τους teenager του 2000 οχι.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Incredibles 2.
Ήταν πολύ ωραία σκηνοθετημένο.
Το σενάριο ασχολήθηκε με ωραία θέματα και με τα περισσότερα ασχολήθηκε με πολύ καλό τρόπο.
Είχε και ωραία μουσική.
Από αρνητικά θα έβαζα την μεταγλώττιση (όχι όμως της ίδιας της ταινίας), οι ηθοποιοί μίλαγαν κάπως αργά.
Ένα αρνητικό σε spoiler, μην το ανοίξετε αν δεν έχετε δει την ταινία:Spoiler!
Επίσης, έχει κάποιες σκηνές που αναβοσβήνουν τα φώτα, δεν ξέρω αν θα πρέπει να το δουν τα άτομα που έχουν θέμα με επιληψία, φαντάζομαι για να βγει στο σινεμά θα το έχουν σκεφτεί αυτό, αλλά ας το ψάξουν πιο πριν όσοι έχουν θέμα.
Jeune & jolie
Πολυ καλη ταινια με μια υπεροχη πρωταγωνίστρια και ενα θεμα που υφίσταται στην πραγματικοτητα πολλες φορες. Μου αρεσε αρκετα. 7.5/10
Δεν θυμάμαι αν είχα αμυδρές αναμνήσεις από πολύ μικρός από τη συγκεκριμένη ταινία, γιατί την μπέρδευα με την αμερικάνικη The day after.
Τελικά την βρήκα μετά από δεκαετίες και την είδα.
"Threads"
Αγγλική TV Movie, πολύ σκληρή μέσω ωμής προβολής των τεκταινομένων..........στην περίπτωση που οι "μεγάλοι πατήσουν το κουμπί".
Οι εικόνες είναι σχεδόν ρεαλιστικές, η απόγνωση σκιαγραφείται στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών αλλά και κομπάρσων σε τέτοιο βαθμό που μένεις αποσβολωμένος από την ωμή απόδοση της νέας πραγματικότητας.
Σχεδόν πλήρης απουσία μουσικής, επίτηδες, ώστε να "μπαίνεις" κυριολεκτικά στην ατομική όπως και μαζική απόγνωση, την απόλυτη κατάρρευση της κοινωνίας.
Η απολυτότητα των εικόνων είναι τόσο ακραία, ρεαλιστική και ταυτόχρονα αποδοσμένη χωρίς πολιτικό bias, που κάνει το μυαλό του θεατή να ισορροπεί μεταξύ ντοκιμαντέρ - ταινίας, βιώνοντας τη ροή του έργου.
Αποτυπώνεται το πόσο εύθραυστη είναι η σύγχρονη κοινωνία: μέσα σε λίγες ώρες τα πάντα έχουν καταρρεύσει, αφής στιγμής το πρώτο που πάει περίπατο μετά από ατομική βόμβα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της: ο ηλεκτρισμός (λόγω EMP).
Η φρίκη στα ανέκφραστα πρόσωπα, που δίχως δυνατότητα επιλογής, απλώς "υπάρχουν" ανάμεσα στα συντρίμμια αναμένοντας τον επικείμενο θάνατο είτε από ραδιενέργεια, είτε από την άπλετη βία/πλιάτσικο από συμπολίτες τους, είτε simply put.......από ασιτία.
Η ζωή όμως δεν τελειώνει έτσι εύκολα, απλά και....χολυγουντιανά. Εδώ έχουμε αγγλική παραγωγή μιας άλλης εποχής (early 80s), που παρουσιάζει ότι η ζωή συνεχίζει χωρίς να ρωτά κανέναν άνθρωπο και σε (προ)καλεί να επιβιώσεις ανάμεσα στις -μόνιμες γύρω σου- φρικτές αναμνήσεις μιας ανθρωπότητας που ποτέ δεν θα είναι ξανά ίδια.
"Threads". Για γερά στομάχια, παρόλο που hack, slash, gore, blood και λοιπές γκραντ γκινιόλ αηδίες δεν υπάρχουν.
Το τέλος έρχεται ΕΝΤΕΛΩΣ απρόσμενα, επίτηδες, ώστε να σε κάνει να σκεφτείς "Ταινία είδα τώρα; Ναι. Αλλά γιατί ο κόμπος στο στομάχι μου έγινε μια πέτρα, με την τελευταία άκρως ρεαλιστική σκηνή; Ντοκιμαντέρ είδα μάλλον. Όχι; Τι είδα τελικά; Μάλλον είδα........ότι η σύγχρονη κοινωνία δεν θέλει και πολύ για να γυρίσει εκατοντάδες χρόνια πίσω...και κανείς μας δεν είναι εκπαιδευμένος να ζει στο μεσαίωνα".
https://www.imdb.com/title/tt0090163/?ref_=fn_al_tt_1
Eιδα και γω, πρωτον το Game night...Η ταινια ηταν καλη απλα μου φαινεται περιμενα πιο ξεφρενες καταστασεις και πιο αστειες σκηνες...Δεν τρελλαθηκα με λιγα λογια και απτο τρειλερ πιστευα θα δω κατι πολυ καλο...
Δευτερον και δεν ξερω αν σκοπευε κανεις να το δει....Ειδα το Jumanji...πιστευω ειναι απτις μεγαλυτερες φολες που εχω δει...Πηραν μια τοσο ωραια ιδεα και πατησανε σε ενα original που ηταν φοβερο και το κανανε αλλη μια χαζοαμερικανικη ταινια...πραγματικα...Η χαρα του 16χρονου...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...Απορω πως εκανε τοσες εισπραξεις...ειναι μεγαλη η δυναμη των ανηλικων(και νοητικα και σωματικα) οντως..
Deja vu.
Είδατε μαγικά που κάνει η τεχνολογία;
Μπορεί να τα ξανακάνει κιόλας!