Πριν δύο μέρες...
Γενικά, τα μεγάλα torrent site (πχ. Kickass) τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και κλείνουν.
https://torrentfreak.com/extratorren...r-good-170517/
ΥΓ: RIP (Rest In Peers λολ)
Printable View
Πριν δύο μέρες...
Γενικά, τα μεγάλα torrent site (πχ. Kickass) τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και κλείνουν.
https://torrentfreak.com/extratorren...r-good-170517/
ΥΓ: RIP (Rest In Peers λολ)
Αν και πότε δεν κατεβαζα από public είναι μεγάλη ιστορία να κλείσουν όλα αυτά γιατί αν ψαχτεί και η κουτσι Μαρία για prive την γαμησαμε [emoji14]
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+ downsampling
Sony defends decision to block crossplay: "A responsibility to our install base."
Quote:
Sony has defended its decision to block cross-play between PS4 and Xbox One after coming under fire from gamers this week.
During its E3 2017 media briefing, Microsoft announced that cross-platform play is coming to Minecraft, one of the biggest games in the world. It means Nintendo Switch, Xbox One, PC, mobile and VR Minecraft players can all play together.
And today, Nintendo announced Rocket League, another of the world's biggest games, is coming to Nintendo Switch, and developer Psyonix confirmed cross-platform play between Xbox One, Switch and Steam.
In both cases, PS4 was absent from the list of consoles available for cross-play. So what's up?
Να μου το θυμηθείτε ότι αυτές τις παπ***ές θα τις πληρώσουμε πολύ ακριβά όταν αλλάξει η γενιά και ξεκινήσει πάλι η Sony τα "εγώ είμαι και καμιά άλλη...".Quote:
Minecraft works cross-platform between Switch, Xbox and PC. Today, Rocket League was announced as working cross-platform between Switch, Xbox and PC. Both don't work cross-platform with PlayStation. Now, is this Sony not playing ball? What is actually going on here?
Jim Ryan: It's certainly not a profound philosophical stance we have against this. We've done it in the past. We're always open to conversations with any developer or publisher who wants to talk about it. Unfortunately it's a commercial discussion between ourselves and other stakeholders, and I'm not going to get into the detail of that on this particular instance. And I can see your eyes rolling.
Well, you must see that PlayStation owners are upset. They want to play with Switch owners, PC owners and Xbox One owners for these two big and important games, and they don't have an explanation why. That's what I'm getting at, really.Jim Ryan: Yeah. We've got to be mindful of our responsibility to our install base. Minecraft - the demographic playing that, you know as well as I do, it's all ages but it's also very young. We have a contract with the people who go online with us, that we look after them and they are within the PlayStation curated universe. Exposing what in many cases are children to external influences we have no ability to manage or look after, it's something we have to think about very carefully.
It doesn't seem to be a problem for Nintendo, perhaps the most mindful video game company of the protection of children.
Jim Ryan: Yeah, that's true. Everybody has to take their own decisions. We'll do that. Like I say, we have no philosophical stance against cross-play at all.
Is this a done deal? Or are you leaving the door open, perhaps?
Jim Ryan: I don't think anything is ever a done deal. Anybody who is dogmatic in that manner is typically a fool. That said, to my knowledge, there is no live conversation ongoing at the moment.
So there you have it. If you're playing Minecraft or Rocket League or any other game on PS4, don't expect to play with Nintendo Switch or Xbox One owners.
Βλεπω οτι τα usb sticks εχουν ξεφυγει σε χωρητικοτητα με καλες τιμες.
Εχει δοκιμασει κανεις μεγαλες χωρητικοτητες?Αξιζει για ταινιες κτλ? Η θα κολλαει το συμπαν:p
http://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash...3-0-128GB.html
^έχω 256gb usb stick δεν έχω κάποιο θέμα με ταχύτητα. usb 3 και μια χαρά γρήγορο είναι για την χωρητικότητά του
Thanks! ποιο ειναι?
^kingston hyper X 256gb
Α ειναι τσιμπημενο βεβαια. 100!:P
θενκς!
Παρολό που είναι άσχετο με το forum το βάζω εδώ μπας και καταφέρουμε να σώσουμε τον μικρό Βαγγέλη.
Έστω και 1€ αν μπορούμε να βάλουμε ίσως καταφέρουμε να σωθεί αυτό το παιδάκι
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ.Λογ: 6053010153148 IBAN:GR7701710530006053010153148
Δικαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)
ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR0201711730006173137616207
(Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη "δωρεά")
https://www.youtube.com/watch?v=riEIPFH7WKk
EDIT:
Lloyds BankAccount Number: 21498068 Sort Code: 30-93-68
IBAN: GB91LOYD30936821498068
BIC: LOYDGB21028
Στη σελίδα just giving http://www.justgiving.com/crowdfundi...los-cancerfund μπορείτε να κανετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής καρτας.
Διαβασα χθες οτι μαζευτηκε το ποσο, ελπιζω να ειναι επιτυχης και η θεραπεια του.
Να επιστρέφεις από εξωτερικό στην χώρα καταγωγής σου και ν'ανακαλύπτεις οτι εκεί προσκυνάνε κάστανα...
Attachment 10010
Ήρθε μια ξαδέρφη ενός κολλητού μου η οποία είναι από Ελβετία και την έχω συμπαθήσει πάρα πολύ σε σημείο να είμαι και ερωτευμένος μαζί της (έχει σχέση, αλλά και να μην είχε κάπως δύσκολο να γινόταν κάτι). Την λένε Sandra (από το Αλεξάνδρα) και μένει σε Βερολίνο. Μιλάμε για κοπέλα διαμάντι. Ακομπλεξάριστη, καμιά σχέση με τις Ελληνίδες, απλή, άβαφη όταν βγήκαμε και απλά πανέμορφη! Χαμόγελο από άλλο πλανήτη. Μάτια από άλλο κόσμο. Βρήκα αυτό που έψαχνα και αυτό τελικά δεν βρίσκεται τελικά εδώ στη χώρα μας. Έχω πάθει ζημιά... Anyway...
Ήθελα καμιά πρόταση για να της κάνω ένα δώρο πριν φύγει. Έχει κανείς καμία ιδέα να μου δώσει;
Μολις περιεγραψες πολυ ομορφα το πως αισθανεσαι για αυτη(δεν μιλαω απαραιτητα για το ερωτικο κομματι). Αυτο ακριβως που περιεγραψες μπορεις να το προσφερεις σε δωρο (το μονο που μπορει να σου δωσει το φορουμ ειναι μια συμβουλη/προταση για δωρο ενω βρισκομαστε σε τεραστια αποσταση απο τα συναισθηματα που περιγραφεις, οποτε θα ειναι ενα δωρο απλα για να...ειναι).
Ρωτα ξανα τον εαυτο σου. Ξερει πολυ καλυτερα απο εμας. Οσο πιο αληθεια εχει το δωρο τοσο το καλυτερο.:)
Αν εννοείς χημεία=σεξ, όχι.
Είμαι από τους μέγα μαλ@κες που αν κάτσει περίπτωση τέτοια δε θα το καταλάβω. (όπως στα ancient memes με τον άλλον με το σκύλο LOL).
Μπορεί να είμαι και τρέλα ενθουσιασμένος απλά. Δεν γνωρίζω εύκολα κοπέλες, δεν κάνω ποτέ την πρώτη κίνηση και όταν κάτσει μια τέτοια περίπτωση ενθουσιάζομαι ίσως πιο πολύ από ότι θα έπρεπε.
Από εκεί και έπειτα, της άρεσε η παρέα μας (ακόμα εδώ είναι δεν έχει φύγει, θα κάτσει αρκετές μέρες ακόμα) και θέλει να ξαναβγούμε και η ίδια.
@PDS ευχαριστώ! Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες :)
Oχι δεν εννοω σεξ. Προφανως αν ειχε παιξει δεν θα ρωτουσες :P. Εννοω αν υπηρχε φλιρτ, κολλουσατε μεταξυ σας κλπ.
Δε ξέρω τι δώρο θα ήταν το σωστότερο να προτείνω αλλά, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην περίπτωσή μου και έβλεπα πως συνεχιζόταν μέσα μου για τις επόμενες μέρες δε θα το άφηνα έτσι. Ακόμη και με απόσταση, ακόμη και με σχέση αν εισέπραττα πως υπήρχε κάτι αμοιβαίο θα έκανα κίνηση. Κι ας έτρωγα τα μούτρα μου.