29. Alice: Madness Returns
Printable View
29. Alice: Madness Returns
12. GOW Chains Of Olympus
Αντε κι εγω με 2 πλατινες παρακαλω
Batman Arkham City και Sniper Elite V2
142. Start The Party : Save The World.:a010:
36.Dark Void (μεχρι τελευταια στιγμη ανησυχουσα μην βγουν αληθινες οι φημες για glitcharισμενη πλατινα....ουφ!)
Κ εγω ειχα ανχωθει αλλα βγηκαν ολα νορμαλ.ευτυχως
Dirt 3 platinum+100%
πρωτη πλατινα εχτες 3 το πΡΩΙ DARK SOULS
24. Trine 2
25. AC Revelations
26. GoW Chains of Olympus
27. GoW Ghost of Sparta
58. Trine 2
Πρώτη πλατίνα και 100% μετά απο 5 μήνες αποχής εχτές (η τελευταία ήταν το Rayman Origins 25/12/11).
154. Fallout: New Vegas
Πολύ ωραίο το παιχνίδι αλλά (ειδικά αν το παίξεις όπως εγώ = όλα τα quests, όλα τα locations, everything γενικά) είναι τεράστιο glitchfest. Χαράς την υπομονή μου. Δεν με βλέπω να παίζω skyrim (τουλάχιστον όχι σύντομα) γιατί δεν την παλεύω να ξαναπεράσω τα ίδια.
Ααααα τελικός χρόνος στο 1ο playthrough ήταν 178 ώρες including all dlcs....Προσθέστε και κανα 2ωράκι ακόμα για κάθε ένα απο τα άλλα 3 τέλη, πάμε σύνολο στις 184 περίπου.... Καιρό είχα να λίωσω έτσι παιχνίδι.... :)
^^ άξιος !!:first:
χαχα ! Η αρχή της επιστροφής ... ή απλά μια εξαίρεση??
Υ.Γ. πλάκα κάνω , και πλατινες να μην παίρνεις , το θέμα είναι ότι το χεις το gaming οπότε ...:k020:
Επιστροφή στο πως έπαιζα παλιά δεν παίζει να έχω. Αυτό δεν σημένει όμως οτι δεν θα πέρνω κανα πλατινάκι που και που ;)
101 Ninja Gaiden 3
Αυτό δεν ήταν παιχνίδι , glitch festival ήταν
Μα να μην τα δοκιμάζουν μια φορά να δουν τι σκ**α πασάρουν στον κόσμο?Οχι τίποτα , αλλά το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο από το προηγούμένο και με τόσα glitches τα εξομοιώσανε τελικα..
59. Start the Party: Save the World
143. Deus Ex.
Απο τα καλυτερα που εχω παιξει, επαξια συνεχεια του πρωτου. Sountrack απο τα ατμοσφαιρικοτερα.
30. Prototype 2
6. Buzz! το απόλυτο μουσικό κουίζ
Μου έβγαλε την πίστη λόγω του ότι το online δεν έχει κόσμο, και λόγω του facebook trophy. κατά τ άλλα είναι πολύ διασκεδαστικό, ειδικά με παρέα και με move!
To παγκόσμιο κουίζ είναι πιο δύσκολο για πλατίνα από το μουσικό?