Από Ελληνές γεμάτο είναι το BETA...Eγώ πού συνήθως παίζω κατα το μεσημέρι μόνο Ελληνες με 20+ level βρίσκω...και πάλι καλά δεν λές για να πέφτει και λίγη συνενόηση
Printable View
Δοκιμασα και εγω χθες την Beta.
Τα γραφικα μου φαινονται λιγο βελτιωμενα σε συγκριση με το multiplayer του Uncharted 2.
Οι σκιες,ο φωτισμος ειναι καλυτερα,αλλα στο ΑΑ δεν βλεπω βελτιωση,δυστυχως δεν υπαρχει MLAA απ'οτι φαινεται και η διαφορα εκανε μπαμ σε συγκριση με το LBP2 που επαιζα λιγο πριν δοκιμασω την beta..
Επισης το frame rate αν και πολυ σταθερο,ιιισως ηταν λιγο πιο σταθερο στο multiplayer του U2.
Απο και και περα στα του Gameplay μου φανηκε αρκετα ανωτερο,δεν ξερω γιατι αλλαμου φανηκε αρκετα πιο διασκεδαστικο.
^^ ξαναβαλε το U2 πλησίασε στην οθόνη!
Να πω την αληθεια μου ,προσωπικα το mp του uncharted με αφηνε παντα αδιαφορο το uncharted μ'αρεσει για το single player του.
παιδια οσο το παιζεις τοσο πιο πολυ κολλας..... παντως το AK το ξεφτιλισαν σαν οπλο..... οποιος θελει παντως ας με κανει ενα add να παιζουμε... δεν εχω πολλους για παρεα να παιξω :(
Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά και σε όποιον έχει παίξει πολύ το Multiplayer του 2 φαίνεται σχεδόν αμέσως.
Το παιχνίδι είναι μία ταχύτητα κάτω.Από το πως σημαδεύεις,το πως κρεμιέσαι,το πως αποφεύγεις τις σφαίρες,και γενικά όλη η δράση και η κίνηση του είναι μια ταχύτητα κάτω.
Στο 2 μπορούσες άνετα να αρχίσεις το ακατάπαυστο jumping και να μην σε πετυχαίνει άνθρωπος (από τους μέτριους παίχτες φυσικά γιατί οι καλοί άστο!)
Εδώ δεν έχει τέτοια από ότι είδα.
Επίσης μπορούσες να σημαδεύεις χωρίς να κλωτσάει τόσο πολύ το AK-47 και το Μ4.Στο 3 αυτά είναι ουτοπία :a068: Δεν μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο από τα 10-15 μέτρα με το AK όσο καλός και να είσαι στο aiming.Αυτό το Uncharted είναι η πεμπτουσία του FAL μέχρι στιγμής... :blink:
Εάν σκεφτεί κανείς ότι το 80-85% τον τοπ παικτών στα Leaderboards του 2 χρησιμοποιεί Down The Irons + Flee Foot(Boosters) με ΑΚ-47 θα ακούσει πολλά μπινελίκια η Naughty Dog για την παραπάνω εξέλιξη :D
Θα συμφωνησω οτι ειναι μια ταχυτητα κατω σε ολα. Αυτο εμενα μου την σπαει προσωπικα.
Σε οτι εχεις πει συμφωνω απολυτα βασικα.
Το U2 multiplayer το ειχα λιωσει με kill/death ratio που εσπαγε νευρα. Μολις πηγα 60 το παρατησα. Δεν ασχοληθηκα να φτασω 80 ή δεν ξερω και εγω που το εφτασαν.
Δεν μου αρεσει που δεν μοιαζει στο 2. Μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Ασε που το sprint που κανει οταν πατας το αριστερο μοχλο ειναι τελειως ακυρο. Μου θυμιζει cod και δεν λεει.
Οσο για τα kill απο αποσταση ουτε για πλακα οντως. Και ηταν το σημειο που τσακιζα στο 2 γαμωτο, κριμα.
Εγω χρησιμοποιουσα αρνητικα boosters αλλα αυτα τα 2 τα ειχα για πολυ καιρο και ΝΑΙ, ελπιζω η ND να διωρθωσει κατι γιατι δεν... μεχρι στιγμης τουλαχιστον.
Εχεις ρεπ γιατι το διαβασα σαν να το εγραψα εγω. :)
ποπο ρε φιλε πως φαινονται αμεσως αυτοι που εχουν λιωσει το 2!!! :P τι μια ταχυτητα ...... εδω ειναι λες και βλεπεις replay... πανε τα μακρινα μου κιλλ που ψαχνοταν ο αλλος απο που του ηρθε.... τερμα το οτι θα πρεπει γενικως να προσεχεις...... επισης παρατηρησα οτι αν σε πετυχει ο αλλος και σε βρει απο πισω δυσκολα γλυτωνεις το γαζωμα με καλυψη κολοτουμπα κλπ.... τι κριμα...... κατω απο τις προσδοκιες ολως των κολλημενων με το 2 πιστευω.!!!
Καλύτερη μια ταχύτητα κάτω παρά μια πάνω. Τώρα περισσότερο Cover και "stealth" προσέγγιση παρά Bullet Spray..να μην γίνει Cod το παιχνίδι..
Τι bullet spray? Θες ολόκληρο γεμιστήρα για να σκοτώσεις τον αντίπαλο XD Και να θες οικονομία να κάνεις δεν μπορείς
avenger οπως τα λες ειναι.... μερικες φορες αντε να αστοχησεις και λιγο λογω οτι κλωτσαει το οπλο παει και ο γεμιστηρας... παραπανω θες!!!
Την περιπτωση να μην αλλαξουμε ταχυτητα και να παμε οπως ειμασταν δεν παιζει; Πρεπει να ειναι μια πανω ή μια κατω; :d030:
Στο 2 ειχαν πετυχει το καλυτερο νομιζω μακρια απο οποιοδηποτε στυλ παιχνιδιου φτιαχνοντας ενα δικο του. Τωρα με το sprint τι ακριβως εκαναν; Με την πιο δυσκολη στοχευση τι ακριβως εκαναν; Με τα μακρινα kills τι εκαναν; Το οτι κατεστρεψαν το AK47 γιατι ακριβως το εκαναν; Φιλικα ετσι; Απλα γραφω. :)
Το cod εχει καταστρεψει πολλα παιχνιδια γαμωτο και φοβαμαι μην γινει το ιδιο και εδω. :stop:
Ps4 thnx για το rep.Εννοείται ότι θα ανταποδώσω κάποια στιγμή :D
Για το παιχνίδι τώρα μακάρι να διορθώσουν αυτές τις "διαφορές" που έχουμε παρατηρήσει γιατί θα χάσει πολλοί κόσμο το multi κομμάτι του παιχνιδιού και είναι κρίμα για τέτοια παιχνίδια όπως η σειρά Uncharted.
Το ξαναλέω για όποιον θέλει να κάνει πολλά kills ότι πρέπει να επιλέξει με κλειστά μάτια FAL (ή όπως το λένε G-MAL αν δεν κάνω λάθος)
Ακόμα και σε 1vs1 με τον αντίπαλο στα 5 μέτρα το FAL (εάν σημαδεύεις κεφάλι) είναι αποτελεσματικότερο.
Και'γω φυσικά προτιμώ το στύλ του 2 γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και όχι κάτι μεταξύ COD,MGS και εγώ δεν ξέρω τι άλλο.
Φίλε HarrisDo το 2 δεν ήταν σε καμιά περίπτωση Bullet Spray.Δεν προλάβαινε να γίνει εάν ο αντίπαλος σου ήξερε να παίζει.Λίγες σφαίρες,με σωστό σημάδι και το απαραίτητο Flee Foot ήταν αρκετά.
Εδώ να δεις Bullet Spray!!!
Παιδια.... να κανω μια ερωτηση.... μηπως εχετε lag ή η ΒΕΤΑ δεν σας κανει τα χατηρια? Γιατι εγω ουτε εναν ολοκληρο γεμηστηρα χρειαστηκα για να σκοτωσω καποιον ουτε τιποτα τετοιο. Συγκεκριμενα με το FAL (αν το θυμαμαι καλα) με ενα - δυο πατηματα της σκανδαλης (ειναι το οπλο που πεταει 3 σφαιρες μαζι σε καθε βολη) τους εριχνα κατω. Αρκετες δε φορες χρειαστηκε μονο 1 βολη και οχι δευτερη. (και δεν ηταν assisted kill)
Τωρα για το μια ταχυτητα πανω μια κατω λυπαμαι θα διαφωνησω. Καλυτερα που το φρεναραν το παιχνιδι γιατι αν του ανεβαζαν κι αλλο ταχυτητα τοτε ναι δεν θα ειχε λογο καποιος να το κανει να συμπεριφερεται σαν ενα COD 3ου προσωπου. Προτιμω να εχει μια δοση παραπανω ρεαλισμου παρα μπαλαρινες που χοροπηδανε και πυροβολουν με ακριβεια.
Ενιγουεη εμενα δεν με απασχολει τοσο το Online απλα μου εκανε εντυπωση ειδικα αυτο που λετε για τους ολοκληρους γεμιστηρες κλπ. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Βεβαια δοκιμασα μονο 2 οπλο το ΑΚ και το FAL.
Εγώ το πρώτο όπλο δοκίμασα μόνο... Δεν ξέρω καν πως το λένε xD δεν νομίζω να είχα λαγκ πάντως. Να σημειώσω εδώ οτι ποτέ δεν παω για headshot, αλλα μόνο στο σώμα πυροβολώ...
Και σε αυτό το Uncharted μόνο με τις Co-op αποστολές θα ασχοληθώ... Έχω το Battlefield αμα θέλω να παίξω deathmatch κλπ αδιάφορα modes...